!!! DEVELOPMENT MODE !!!

τι θα γίνει τέλος πάντων με τους αλήτες

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: τι θα γίνει τέλος πάντων με τους αλήτες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

foscilis έγραψε: 02 Οκτ 2020, 08:57 Γαμημενο ΠΑΣΟΚ που έδωσες αμάξια αντί για ξύλο σε όλους αυτους.
foscilis έγραψε: 25 Σεπ 2020, 10:09 Γενικά θα έλεγα όποιος λέει "αυτοκίνητο" φόραγε μάσκα κι όποιος λέει "αμάξι" δε φόραγε. Αυτή ήταν πάνω-κάτω η διαχωριστική γραμμή. :)

Χμμμ...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Μην τα ξαναλεμε.
Ο Ελληνας καταλαβαινει μονο απο βουρδουλα.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Εγω πάντως είχα παθει πλάκα στην Ολλανδία με αυτό το σύστημα :

https://www.autoevolution.com/news/amst ... 92619.html#

περνάει το μπατσικό με τις κάμερες απο πάνω και η κλήση σου έρχεται στο σπίτι χωρίς καν να βγει ο αστυνομικός απο το αυτοκίνητο.
Δεν ξέρω πως ακριβώς δουλεύει το σύστημα, αλλά αναγνωρίζει με την μια ποιοι έχουν πληρώσει για την θέση και ποιοι όχι.
Στην Ελλάδα με μια βόλτα μισής ώρας θα έβγαινε όλο το εξωτερικό χρέος.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

gassim έγραψε: 02 Οκτ 2020, 13:39 Εγω πάντως είχα παθει πλάκα στην Ολλανδία με αυτό το σύστημα :

περνάει το μπατσικό με τις κάμερες απο πάνω και η κλήση σου έρχεται στο σπίτι χωρίς καν να βγει ο αστυνομικός απο το αυτοκίνητο.
Δεν ξέρω πως ακριβώς δουλεύει το σύστημα, αλλά αναγνωρίζει με την μια ποιοι έχουν πληρώσει για την θέση και ποιοι όχι.
καλη ιδεα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

hellegennes έγραψε: 02 Οκτ 2020, 13:23
foscilis έγραψε: 02 Οκτ 2020, 08:57 Γαμημενο ΠΑΣΟΚ που έδωσες αμάξια αντί για ξύλο σε όλους αυτους.
foscilis έγραψε: 25 Σεπ 2020, 10:09 Γενικά θα έλεγα όποιος λέει "αυτοκίνητο" φόραγε μάσκα κι όποιος λέει "αμάξι" δε φόραγε. Αυτή ήταν πάνω-κάτω η διαχωριστική γραμμή. :)

Χμμμ...
ουπς. καλο αυτο. να σημειωθει ο ποντος στον χελ.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

foscilis έγραψε: 02 Οκτ 2020, 09:25
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Οκτ 2020, 01:10
foscilis έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:53 Σήμερα πήρα τα παιδιά από τον κάτω δρόμο του σχολείου γιατί μολονότι είναι πιο μακριά αποφεύγουμε να περάσουμε από τη διάβαση όπου όλοι οι οδηγοί ΓΚΑΖΩΝΟΥΝ βλέποντας παιδιά να περιμένουν να περάσουν.

Και κατεβαίνοντας το δρομάκι αμέσως μετά τη σχολική διάβαση σε σημείο χωρίς πεζοδρόμιο, έρχεται ο (<εχω τον αριθμό του>), πενηντάρης πασοκόφατσος, μπαίνει ΑΝΑΠΟΔΑ γιατί βαριόταν να περιμένει τη σχολική διάβαση, αγνοώντας τον σχολικό τροχονόμο και τους γονείς που του φωνάζανε "πάτε ανάποδα", ΓΚΑΖΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΡΣΑΡΕΙ για να του ανοίξουμε χώρο οι πεζοί, ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ για να περάσει δίπλα από το φορτηγάκι που ερχότανε κανονικά και φεύγει για τη δουλειά του.

Είναι δυνατόν να μη μπορεί να γίνει τίποτα;

Ποιος φταίει για αυτό το πράγμα, σε ποιον πρέπει να κάνω μήνυση, δε μιλάμε για απλή αμέλεια εδώ πέρα μιλάμε για μια ολόκληρη περιοχή (Παλλήνη) στην οποία ισχύει ο νόμος του μαλάκα οδηγού σε όλα τα επίπεδα, από τους μονόδρομους που είναι κανονικότατα διπλής, τις διαβάσεις που τις γράφουν όλοι στα αρχίδια τους ή τις χρησιμοποιούν για άνετο πάρκινγκ μέχρι τον κάθε επαγγελματία που φορτοεκφορτώνει ό,τι ώρα γουστάρει όπου γουστάρει.
Aυτή είναι η εξαίρεση.
Όχι δεν είναι η εξαίρεση. Είναι κάτι πάρα πολύ συνηθισμένο.

Και να σου πω ποιος είναι ο κανόνας: να πετάγεται ένας παραβατικος πιθηκος και να σου λέει με θρασος "καλά τους κάνουμε γιατί αυτοι μας κάνουν χειρότερα".

Η απάντηση είναι ότι κι εσείς κι αυτοί ανήκετε σε κάποιο χωράφι να πηγαινοερχεστε μόνο με γαϊδούρι κι αν σας δει ο Τουρκος με άλογο κατευθείαν παλούκωμα.
Όταν λες δεν είναι η εξαίρεση, εννοείς ότι καθημερινά 5 6 αυτοκίνητα καβαλαν το πεζοδρόμιο μπαίνουν στο αντίθετο ρεύμα και πατάνε παιδάκια και φιλησυχους γονείς ;

Μόλις πριν παραδεχτηκες το πρόβλημα που προκαλούν οι (άλλοι) γονείς όταν παίρνουν τα παιδιά τους απ το σχολείο.

Γενικώς ο Ελλην είναι μαλακας ως οδηγός , ως πεζός , ως άνθρωπος βρ αδερφέ.
Και λέγοντας μαλακας, εννοώ πως έχει μηδενική κοινωνική συνείδηση και δεν βλέπει κάτι πέρα από τον εαυτό του.

Στην προκειμένη όμως περίπτωση, το ενδιαφέρον είναι το πως αυτό περιπλέκεται με την παιδοκεντρικη σημερινή Ελ κοινωνία. Κάθε μαλακία των γονέων εδώ, δικαιολογείται και μαλιστα με ιερή αγανάκτηση όταν είναι στη μέση "τα παιδια".

(Τα οποία παιδιά για τα οποία μιλάμε βέβαια, είναι οι μπουληδες που τους κουβαλάνε οι μαμάδες την τσάντα και τα οποία θα γίνουν καθ ομοίωση ίδιοι Ελ μαλακες με τους γονείς τους, πράγμα το οποίο αποδυναμώνει αρκετά το επιχείρημα "μα...τα παιδια".)
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας

gassim έγραψε: 02 Οκτ 2020, 13:39 Εγω πάντως είχα παθει πλάκα στην Ολλανδία με αυτό το σύστημα :

Και σε πόλεις στο Η.Β γίνεται αυτό. Στην Ελλάδα θα ήταν αρκετό να γράφουν τα διπλοπαρκαρισμενα ετσι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας

Ασέβαστος έγραψε: 02 Οκτ 2020, 14:25
hellegennes έγραψε: 02 Οκτ 2020, 13:23

Χμμμ...
ουπς. καλο αυτο. να σημειωθει ο ποντος στον χελ.
Επρόκειτο για ηθελημένη χρήση του όρου. Θα έπρεπε να μπει σε εισαγωγικά.
(Μάλιστα γραφτηκε χωρίς ιώτα)
Γαμημενο ΠΑΣΟΚ που "έδωσες αμάξα" αντί για ξύλο σε όλους αυτους.
Άκυρος ο πόντος
Άβαταρ μέλους
hellegennes

I don't think so...

foscilis έγραψε: 16 Ιαν 2020, 17:31 θυμάμαι τον Γενάρη του '16 έπρεπε να πάω αεροδρόμιο για να πάω Αγγλία και δεν πήρε μπροστά το αμάξι γιατί έκανε και κρύο εκείνο το πρωί
foscilis έγραψε: 01 Ιούλ 2020, 15:27 Παρατηρώ ότι με τον όρο "το μεγάλο πάρτυ" αναφέρεστε μόνο σε περιπτώσεις που ο άλλος όντως έφτιαξε τέσσερα σπίτια, οδηγεί σπορ αμάξι
foscilis έγραψε: 22 Απρ 2019, 12:20είναι σα να λες "α το αμάξι μου έχει πρόβλημα με τις κατηφόρες γιατί δεν πιάνουν καλά τα φρένα, κάντε πέρα όσοι είστε στο δρόμο μου. Στις ανηφόρες μια χαρά όμως, το ασφαλέστερο αμάξι του κόσμου".
foscilis έγραψε: 03 Οκτ 2019, 11:25 Τώρα την ιστορία για τους ανθρώπους που μόλις επιβιώνουνε ξέρεις κάτι την έχουμε ακούσει πολές φορές: πού λεφτά να ασφαλίζω το αμάξι, πού λεφτά για ΚΤΕΟ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

hellegennes έγραψε: 02 Οκτ 2020, 16:34 I don't think so...

foscilis έγραψε: 16 Ιαν 2020, 17:31 θυμάμαι τον Γενάρη του '16 έπρεπε να πάω αεροδρόμιο για να πάω Αγγλία και δεν πήρε μπροστά το αμάξι γιατί έκανε και κρύο εκείνο το πρωί
foscilis έγραψε: 01 Ιούλ 2020, 15:27 Παρατηρώ ότι με τον όρο "το μεγάλο πάρτυ" αναφέρεστε μόνο σε περιπτώσεις που ο άλλος όντως έφτιαξε τέσσερα σπίτια, οδηγεί σπορ αμάξι
foscilis έγραψε: 22 Απρ 2019, 12:20είναι σα να λες "α το αμάξι μου έχει πρόβλημα με τις κατηφόρες γιατί δεν πιάνουν καλά τα φρένα, κάντε πέρα όσοι είστε στο δρόμο μου. Στις ανηφόρες μια χαρά όμως, το ασφαλέστερο αμάξι του κόσμου".
foscilis έγραψε: 03 Οκτ 2019, 11:25 Τώρα την ιστορία για τους ανθρώπους που μόλις επιβιώνουνε ξέρεις κάτι την έχουμε ακούσει πολές φορές: πού λεφτά να ασφαλίζω το αμάξι, πού λεφτά για ΚΤΕΟ
οκ αλλα ο ποντος εξακολουθει να ειναι ενας. δεν θα παρεις 4 επειδη το βρηκες 4 φορες. τιμια πραγματα.

τωρα που το σκεφτομαι, δεν χρησιμοποιω αυτη τη λεξη, ισως ποτε. και πραγματι δεν ειμαι πασοκος. το σκεπτικο του φος μοιαζει να ισχυει, ακομη και αν του εσκασε στα μουτρα :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Εγώ την χρησιμοποιώ κάποιες φορές· σπάνια μεν, αλλά ίσως την έχω πει κάποια φορά και στο φόρουμ. Άλλες φορές λέω και κάρο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Εγκαταστήθηκε κάμερα στη γειτονιά του Φοσίλι.

https://www.reddit.com/r/AbruptChaos/co ... otic_turn/
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

enterprise-psi έγραψε: 01 Οκτ 2020, 15:10
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Οκτ 2020, 15:07
enterprise-psi έγραψε: 01 Οκτ 2020, 14:56 Έχουμε νόμους, και αστυνομία. Απλά η τελευταία δεν ασχολείται. Ποιος φταίει ; Τον λόγο έχουν τα κομματόσκυλα :D
φταίνε διαχρονικά οι κυβερνήσεις και βέβαια η δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία που επικρατεί στους περισσότερους τομείς της αστυνομίας

για μένα θα έπρεπε να δημιουργηθεί μια μονάδα που θα υπάγεται στη τροχαία και οι αστυνομικοί που υπηρετούν εκεί θα περιπολούν με πολιτικά (για να μην μπορεί ο άλλος να τους αναγνωρίσει και να προσέξει για όσο βρίσκεται κοντά τους - έτσι ο φόβος και η συμμόρφωση θα είναι διακρκείς) και θα κόβουν κώλους των παραβατών του κοκ
ας το κάνουν αυτό 1-2 μήνες και θα δεις πώς θα μπουν όλοι σε σειρά

Ή απλά , άρση μονιμότητας. Όποιος δεν δουλεύει, απολύεται. Ποια κότα θα το κάνει αυτό όμως, να χάσει αυτόματα κάνα μυριο ψήφους; Οπότε τι μαλακίες λέμε, ας πηξουμε όλοι μαζί .
Κατάθλιψη με πιάνει, αλήθεια.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Διαβαζει τις πινακίδες και ελέγχει αν έχει πληρώσει για τη θέση παρκαρίσματος. οι πληρωμές γίνονται ηλεκτρονικα οπότε τα στοιχεία της πινακίδας είναι καταχωρημένα στο σύστημα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Χαοτικός έγραψε: 02 Οκτ 2020, 00:57
isuldar έγραψε: 02 Οκτ 2020, 00:43 Οι περισσότερες διαβάσεις δεν φαίνονται,η διαγράμμιση είναι παλιά και ξεθωριασμένη.Επίσης κατά τόπους έχουν κατασκευάσει υπερβολικά πολλές διαβάσεις η διαβάσεις σε λάθος σημεία.
Οι περισσότεροι πεζοί διασχίζουν τους δρόμους από οποιοδήποτε άλλο σημείο έκτος από τις διαβάσεις.
Ακόμη και εκεί που υπάρχει διάβαση και φανάρι, τουλάχιστον οι μισοί πεζοί παραβιάζουν τον σηματοδότη
Στο φανάρι σταματάς πρώτος και μετά από λίγη ώρα είσαι πέμπτος, καθώς σε έχουν περάσει μοτοσυκλέτες που σταατουν πάνω η και μετά την διάβαση.
Αν σταματήσεις σε διάβαση οι πιθανότητες να στουκάρει επάνω σου αυτός που ακολουθεί και να παρασύρει και το αυτοκίνητο σου και τον πέζο είναι τεράστιες
Αν δε, μιλάμε για σταμάτημα σε διάβαση ενώ στρίβεις πρέπει να έχεις τεράστια τύχη για να μην πέσει επάνω σου άλλο αυτοκίνητο.
Το συντριπτικό ποσοστό των ποδηλατών κινείται αντίθετα σε μονοδρόμους η δρόμους διπλής κατεύθυνσης.

Το πρόβλημα λοιπόν είναι συνολικό συμμετεχουν ολοι σε αυτο
τούτου λεχθέντος,όποιος γονέας εκπαιδεύει το παιδί του να περνάει από διαβάσεις, εγκληματεί ,καθώς του δινει ένα ανύπαρκτα αίσθημα ασφάλειας που το καθιστά ευάλωτο στην ζούγκλα των ελληνικών δρόμων.

Για το θέμα των σχολικών τροχονόμων θα πρέπει να γίνει ξεχωριστό topic.
Κάνουν σχολικούς τροχονόμους άτομα που δεν εχουν δίπλωμα δηλαδή δεν έχουν δώσει εξετάσεις επάνω στον ΚΟΚ.Αυτο τα λέει όλα.
Πριν πολλά χρόνια δυο αδερφάκια κοριτσάκια σκοτώθηκαν από φορτηγό. Περίμεναν να ανάψει πράσινο για να περάσουν. Αυτό ήξεραν και ένιωθαν ωραία που το ξέρουν. ήταν επίκτητη γνώση και θεμελίωναν το μέλλον τους σε αυτήν μεταξύ άλλων. Δεν κοιτάξανε δεξιά αριστερά. Μόνο το φανάρι που ήξεραν ότι πρέπει να κοιτούν. Ανάβει πράσινο, ξεκινούν και περνάνε και τα παρασέρνει ο μαλάκας που είχε σκοπό να σταθεί λίγο μετά τη διάβαση.

Αλλά ο παπάρας ο Φος δεν το βλέπει αυτό ως μία γενικότερη λειτουργικιή ξεφτίλα (το πόσο έχουμε μάθει να μην μένουμε στην σκέψη μας και την κοσμάρα μας, αλλά να είμαστε σε εγρήγορση και σε προσοχή),
βλέπει μόνο το δικυκλιστή και κάπου στο βάθος μέσα του έχει μάθει ότι είναι αλήτης.
:a040:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”