Μονο που αυτοι χεστηκαν για την ασφαλεια μας.
Καιγονται γιατι θα χασουν λεφτα.
Επισης,αν δεν κανω λαθος τωρα επιτρεπεται να οδηγησεις μεχρι 50cc με διπλωμα αυτοκινητου.
Χεστηκαν-ξεχέστηκαν για την ασφάλειά μας, το δίκιο τους το εχουν εδω, ο,τι και να λέμε.
Φαντάσου τωρα τη σέσιλυ και τη ναιδα πχ, να οδηγουν αυτο
ή οποιονδήποτε αλλον δεν εχει καμια απολύτως επαφή με δίτροχο.
Το οτι γενικα οι εκπαιδευτες οδηγησης καιγονται οταν ειναι να χασουν χρημα, ειναι μεγαλη αληθεια και το φωναζω πρωτος απ'ολους εγω. Αλλα εδω εχουν δικιο, τι να κανουμε.
αν ο αλλος ειναι τοσο γκαου που να πιασει να οδηγησει χωρις να ξερει τα στοιχειωδη, τι να πω. δεν υπαρχει τετοιος ανθρωπος, ειναι ηδη νεκρος επειδη εφαγε το σαπουνι.
To οτι εχουν τη δυνατοτητα δεν παει να πει οτι θα οδηγησουν οτι πιο ''ακραιο'' στα 125 . Που τα σημερινα 125 super sport @@ ακραια ειναι . πιο πολλες πιθανοτητες ειναι να στουκαρουν λογω θεσης οδηγησης και οχι γκαζιου το οποιο ειναι κατι σαν παπακι .
Αν η κουβεντα γινοταν πριν 20χρονια που τα διχρονα 125 σουπερ σπορτ 200ριζαν ( cagiva mito evolution 125 ) να ελεγα ενταξει ειναι επικινδυνο .
Ψηλό να μην είναι να φτάνουν τα πόδια μου να περπατάω και το' χω
Κάτσε γιατί έχω φάει σκάλωμα τώρα. Άμα η μηχανή εσωτερικής καύσης έχει 2 χρόνους, άρα δεν πάει το σύστημα είσοδος-συμπίεση-εκτόνωση έξοδος που λογικά αυτό θα είναι 4 χρόνοι, τότε θεωρητικά αυτό θα ανεβάζει πολύ γρήγορα στροφές ρε παιδιά, έχει νόημα το μηχανάκι το μικρό να έχει τέτοια χαρακτηριστικά;
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙς ΚΑΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ.
ειδες σε παω χαλαρα εσενα, καταλαβες τουλαχιστον οτι μιλαμε για μοτερ.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Αν κρίνω από κάτι λίγα που θυμάμαι από θερμοδυναμική 1, κύριε Τασσιέ, να'στε καλά, μάλλον στον κινητήρα αναφέρεται.
Ψηλό να μην είναι να φτάνουν τα πόδια μου να περπατάω και το' χω
φρεντυ βερχεστρατεν, πρωταθλητης ελλαδος μοτοκρος. δεν εφτανε να πατησει, στην εκκινηση του εβαζαν τακο.
τοχεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασέβαστος την 24 Σεπ 2020, 14:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
To be old and wise, you must first be young and stupid.