!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Λιάκος (ΣΥΡΙΖΑ): Κι εγώ φωτιά θα έβαζα στη Μόρια -Να υπερασπιστούμε τους νεαρούς Αφγανούς
Re: Λιάκος (ΣΥΡΙΖΑ): Κι εγώ φωτιά θα έβαζα στη Μόρια -Να υπερασπιστούμε τους νεαρούς Αφγανούς
O Λιάκος ο ζαίος τώρα τη θυμήθηκε τη Μόρια;
4,5 χρόνια που κυβερνούσε ο σύριζα είχε κάνει ποτέ σχετική δήλωση;
Re: Λιάκος (ΣΥΡΙΖΑ): Κι εγώ φωτιά θα έβαζα στη Μόρια -Να υπερασπιστούμε τους νεαρούς Αφγανούς
Την τρίχα - τριχιά κάνει η Ν.Δ. για τις δηλώσεις Λιάκου
https://www.efsyn.gr/politiki/paraskini ... eis-liakoy
η διαγραφή του καθηγητή Αντώνη Λιάκου από τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία ζητά η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή σχόλιο που έκανε στο Facebook για την πυρκαγιά στη Μόρια και τη σύλληψη των νεαρών Αφγανών, όπου είναι φανερό πως αποτελεί σχήμα λόγου.
Το ίδιο το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ εξήγησε με δήλωσή του το νόημα των όσων ανέφερε στην ανάρτησή του: «Να καταλαβαίνουμε το νόημα όσων διαβάζουμε
. Η τραγική κατάληξη του στρατοπέδου στη Μόρια δεν μπορεί να συρρικνωθεί αποκλειστικά σε ζήτημα ασφάλειας. Δεν έγραψα "κάψτε την Μόρια", ή "κάνατε καλά που την κάψατε"
, ούτε την επικροτούσα. Θέλει να δείξει την απελπισία των ανθρώπων, και κυρίως των νέων που βρέθηκαν παγιδευμένοι σε αυτή την κόλαση. Το έγκλημα στη Μόρια είχε συντελεστεί πριν την καταστροφή της. Στην υποκρισία και στην ένοχη σιωπή σας αναζητείστε τις πολιτικές σας ευθύνες».
Η Ν.Δ. ωστόσο επέλεξε να μεγαλοποιήσει το θέμα
και να προσάψει στον Αλέξη Τσίπρα
και συνολικά στον ΣΥΡΙΖΑ «χυδαίες, εγκληματικές και αντιδημοκρατικές απόψεις».
Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ειδικότερα, σχολίασε: «Αν ήμουν 16-17 χρονώ, είχα περάσει από χίλια μύρια κύματα για να φτάσω σε ευρωπαϊκή γη της επαγγελίας και βρισκόμουν στην κόλαση της Μόριας, κι εγώ φωτιά θα έβαζα. Να μην αφήσουμε ανυπεράσπιστους τους Αφγανούς νεαρούς πρόσφυγες. Να οργανώσουμε τη νομική τους υπεράσπιση. Να μην τους εγαταλείψουμε στα χέρια του Χρυσοχοϊδη. Είναι και δημοκρατικό και ανθρωπιστικό καθήκον».
Το σχόλιο αυτό προκάλεσε, εκτός απ' την επίσημη αντίδραση της Ν.Δ. και την αντίδραση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που σχολίασε ότι «ο φανατισμός τυφλώνει, ο ανορθολογισμός τρομάζει κι η ανευθυνότητα περισσεύει με τέτοιες δηλώσεις». «Ποιος άφρων λοιπόν ισχυρίζεται πως θα έκαιγε κι αυτός τη Μόρια;» σχολιάζει ακόμα.
https://www.efsyn.gr/politiki/paraskini ... eis-liakoy
η διαγραφή του καθηγητή Αντώνη Λιάκου από τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία ζητά η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή σχόλιο που έκανε στο Facebook για την πυρκαγιά στη Μόρια και τη σύλληψη των νεαρών Αφγανών, όπου είναι φανερό πως αποτελεί σχήμα λόγου.
Το ίδιο το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ εξήγησε με δήλωσή του το νόημα των όσων ανέφερε στην ανάρτησή του: «Να καταλαβαίνουμε το νόημα όσων διαβάζουμε
Η Ν.Δ. ωστόσο επέλεξε να μεγαλοποιήσει το θέμα
Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ειδικότερα, σχολίασε: «Αν ήμουν 16-17 χρονώ, είχα περάσει από χίλια μύρια κύματα για να φτάσω σε ευρωπαϊκή γη της επαγγελίας και βρισκόμουν στην κόλαση της Μόριας, κι εγώ φωτιά θα έβαζα. Να μην αφήσουμε ανυπεράσπιστους τους Αφγανούς νεαρούς πρόσφυγες. Να οργανώσουμε τη νομική τους υπεράσπιση. Να μην τους εγαταλείψουμε στα χέρια του Χρυσοχοϊδη. Είναι και δημοκρατικό και ανθρωπιστικό καθήκον».
Το σχόλιο αυτό προκάλεσε, εκτός απ' την επίσημη αντίδραση της Ν.Δ. και την αντίδραση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που σχολίασε ότι «ο φανατισμός τυφλώνει, ο ανορθολογισμός τρομάζει κι η ανευθυνότητα περισσεύει με τέτοιες δηλώσεις». «Ποιος άφρων λοιπόν ισχυρίζεται πως θα έκαιγε κι αυτός τη Μόρια;» σχολιάζει ακόμα.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- John Brown Gun Club
Kαλα, μπορει να μην ειναι μονο αυτο, μπορει πχ να ειναι τα μαγειρεματα που εκαμε ο Χρυσοχο στην Σημιτικη οικονομια για να μπουμε στο ευρω, οπου και δηλωσε πως κατορθωσε να ριξει τον πληθωρισμο απο 20-30% που ηταν στο 6%, σε μολις 6 μηνες. Πασοκικη μαγεια βλεπεις.πατησιωτης έγραψε: 17 Σεπ 2020, 18:00Κατ αρχήν να παρατηρήσω ότι ο Χρυσοχοίδης και το καθηγητής (νυν γυφτοζαίος) τη δεκαετία του 90 ήσαν όχι απλώς στο ίδιο κόμμα (ΠΑΣΟΚ) αλλά και στην ίδια τάση (Σημίτης).ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Σεπ 2020, 16:07 λελέ πετσόκομμα στον γυφτοζαίο (πλεονασμός)
https://www.facebook.com/vivian.efthimi ... 5197459786![]()
Γιατί όμως σήμερα ο Λιάκος μιλάει για τα "χέρια του Χρυσοχοίδη" σα να πρόκειται για κάτι φοβερό.Τι έκανε ο Χρυσοχοίδης και έγινε κακός;
Η απάντηση ανάγεται πάλι στην εποχή εκείνη : ο Χρυσοχοίδης είναι κακός επειδή συνέλαβε τους εγκληματίες της 17Ν.Αυτό δείχνει και το ποιόν του ανθρώπου που είναι ο Λιάκος και τον λόγο για τον οποίο σήμερα λέει ότι θα ήταν και ο ίδιος εμπρηστής.Τον πιστεύουμε.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Τους πιασανε τους ύποπτους (σύμφωνα με την αστυνομία). Οι υπόλοιποι γιατί δεν πρέπει να βοηθηθούν;Awesomatic έγραψε: 17 Σεπ 2020, 13:41Οι Ταλιμπάν φεύγουν από τους Ταλιμπάν; Γιατί φωτιές δεν βάζεις σε μέρος που μένουν άνθρωποι αν δεν είσαι Ταλιμπάν. Το φυσικό τους μέρος είναι τα υψίπεδα του Αφγανιστάν παρέα με τις κατσίκες.3f3k έγραψε: 17 Σεπ 2020, 13:25Δηλαδή όταν κάποιος λέει να βοηθήσουμε αυτούς που προσπαθούν να γλιτώσουν απο τους Ταλιμπάν, εσύ λες να δώσουμε και αυτόν στους Ταλιμπάν. Ευκολα συμπεραίνουμε ότι υποστηρίζεις τους Ταλιμπάν.Awesomatic έγραψε: 17 Σεπ 2020, 13:21 Απέλαση στο Αφγανιστάν και παράδοση στους Ταλιμπάν, θα ταιριάξουν μια χαρά.
Ο άλλος θα έβαζε φωτιά τώρα αλλά 4,5 χρόνια δεν ήξερε ούτε που πέφτει η Μόρια.
Hang on sloopy 
Ο Αντώνης Λιάκος είπε τα αυτονόητα για τη φωτιά στη Μόρια και για την ποινική αντιμετώπιση των φερόμενων ως δραστών. Επίθεση ΝΔ δείχνει πόσο έχει ενστερνιστεί γραμμή της ακροδεξιάς για το μεταναστευτικό. Και όντως ο Χρυσοχοΐδης δεν προσφέρει έργο αλλά κίνδυνο για τη δημοκρατία.
https://twitter.com/panagsotiris?ref_sr ... r%5Eauthor
Philosophy and Radical Politics, κατά καιρούς πανεπιστημιακός, εσχάτως δημοσιογράφος και πάντα φιλόλογος
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το βασικότερο που μπορεί να παρατηρήσει κάποιος είναι ότι εκατοντάδες άλλα άτομα ΕΙΝΑΙ 16-17 πέρασαν σαράντα κύματα και βρίσκονταν όντως στην κόλαση της Μοριας αλλά ΔΕΝ της εβαλαν φωτιά.georgebi έγραψε: 17 Σεπ 2020, 12:55 https://www.iefimerida.gr/ellada/liakos ... -sti-moria
Ο καθηγητής Αντώνης Λιάκος τάσσεται υπέρ των νεαρών Αφγανών που έβαλαν φωτιά στον καταυλισμό στη Μόρια και υποστηρίζει πως θα πρέπει να οργανωθεί νομική υπεράσπισή τους και να μην τους εγκαταλείψουν στα χέρια του Χρυσοχοΐδη.
Μάλιστα, ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, φτάνει στο σημείο να αναφέρει πως και ο ίδιος αν ήταν νέος και έφτανε στη Μόρια, θα έκανε το ίδιο, θα έβαζε φωτιά στον καταυλισμό.
Η ανάρτηση του Αντώνη Λιάκου για τη φωτιά στη Μόρια
«Αν ήμουν 16-17 χρονώ, είχα περάσει από χίλια μύρια κύματα για να φτάσω σε ευρωπαϊκή γη της επαγγελίας και βρισκόμουν στην κόλαση της Μόριας, κι εγώ φωτιά θα έβαζα. Να μην αφήσουμε ανυπεράσπιστους τους Αφγανούς νεαρούς πρόσφυγες. Να οργανώσουμε τη νομική τους υπεράσπιση. Να μην τους εγαταλείψουμε στα χέρια του Χρυσοχοΐδη. Είναι και δημοκρατικό και ανθρωπιστικό καθήκον»
viewtopic.php?f=29&t=19098&start=90&hil ... E%BF%CF%82
Οπότε στην ουσία μας λέει πόσο αλήτης είναι.
Kαι μόνο που αναφέρεται στον Χρυσοχοϊδη, του οποίου η μοναδική του εμπλοκή στην υπόθεση ήταν να φροντίσει ώστε να συλληφθούν οι δράστες και να παραδοθούν στη Δικαιοσύνη, δείχνει το πως αντιλαμβάνονται οι ζαίοι τον ρόλο του κράτους και τη διάκριση των εξουσιών.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Golden Age
Αυτοί δεν είναι που έλεγαν ότι "τη φωτιά την έβαλαν φασίστες";
Ρόμπα τους έχει κάνει ο Λιάκος.
Μα δεν πήγαν κανένα στον ανακριτή με κατηγορίες για κακούργημα τα 4,5 χρόνια.kameron έγραψε: 17 Σεπ 2020, 19:02 O Λιάκος ο ζαίος τώρα τη θυμήθηκε τη Μόρια;
Κοίτα αυτό που νοιάζει τον Λιακο κι ολους τους λαϊκούς είναι να μην γίνει η αρχή, να μην πληρώνουν τόσο που να πονάνε όσοι έχουν για σπορ τους να καίνε και να καταστρέφουν, ανεξαρτήτως εθνικότητας και να μην χαθεί η μέχρι τώρα ανεκτικότητα και κατανόηση σε αυτούς τους υπερδραστηριους νέους.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Γιατι όλοι οι κατατεργμένοι έρχονται από μισό πλανήτη μακρία σε ένα ναζιστικό κράτος ;John Brown Gun Club έγραψε: 17 Σεπ 2020, 16:31ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Σεπ 2020, 16:07 λελέ πετσόκομμα στον γυφτοζαίο (πλεονασμός)
https://www.facebook.com/vivian.efthimi ... 5197459786![]()
Οι ζαιοι οι αναρχομπαλοι και οι ΚΚΕδες μας λένε με κάθε τρόπο (αλλά ποτέ στα ίσια) "αφήστε τους ελεύθερους να κυλφορουν όπου και όπως θέλουν", ξέροντας ότι δεν μπορούν να φύγουν από την χώρα.
Ελπιζουν πάντα ότι αν κυκλοφορούν ελεύθεροι 100.000 λαθρομετανάστες θα βοηθήσουν αρκετά στην μπαχαλοποίηση της χώρας πράγμα που έχουν πάντα σαν μόνιμη επιδίωξη.
Ελπιζουν πάντα ότι αν κυκλοφορούν ελεύθεροι 100.000 λαθρομετανάστες θα βοηθήσουν αρκετά στην μπαχαλοποίηση της χώρας πράγμα που έχουν πάντα σαν μόνιμη επιδίωξη.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Ή απλά θέλουμε να πιέσουμε σαν χώρα μαζί με Ιταλία και Ισπανία που έχουν αντίστοιχο πρόβλημα για να μοιραστούν οι άνθρωποι σε όλες τις χώρες της ΕΕ αναλογικά και να μην πέφτει το πρόβλημα στις πλάτες της Ελλάδας.Chainis έγραψε: 18 Σεπ 2020, 11:53 Οι ζαιοι οι αναρχομπαλοι και οι ΚΚΕδες μας λένε με κάθε τρόπο (αλλά ποτέ στα ίσια) "αφήστε τους ελεύθερους να κυλφορουν όπου και όπως θέλουν", ξέροντας ότι δεν μπορούν να φύγουν από την χώρα.
Αλλά κάποιοι σαν γνήσια δουλικά του κεφαλαίου προτιμούν να έχουν νησιά-φυλακές στην χώρα τους παρά να συγκρουστούν με τα κεφάλια της Ευρώπης. Κάποιοι βλέπουν έναν κατατρεγμένο και έναν κουστουμάτο και η πρώτη τους αντίδραση είναι να τραβήξουν τον φτωχό μακριά μη λερώσει τον κύριο χαρτογιακά μας.
- Golden Age
Νια γιατί εαν μοιράζονται κι έρχονται κι άλλοι...κι άλλοι...κι άλλοι...θα λυθεί το πρόβλημα. Διαμοιρασμός σημαίνει ότι θα έχουμε και εμείς.3f3k έγραψε: 18 Σεπ 2020, 12:07Ή απλά θέλουμε να πιέσουμε σαν χώρα μαζί με Ιταλία και Ισπανία που έχουν αντίστοιχο πρόβλημα για να μοιραστούν οι άνθρωποι σε όλες τις χώρες της ΕΕ αναλογικά και να μην πέφτει το πρόβλημα στις πλάτες της Ελλάδας.Chainis έγραψε: 18 Σεπ 2020, 11:53 Οι ζαιοι οι αναρχομπαλοι και οι ΚΚΕδες μας λένε με κάθε τρόπο (αλλά ποτέ στα ίσια) "αφήστε τους ελεύθερους να κυλφορουν όπου και όπως θέλουν", ξέροντας ότι δεν μπορούν να φύγουν από την χώρα.
Αλλά κάποιοι σαν γνήσια δουλικά του κεφαλαίου προτιμούν να έχουν νησιά-φυλακές στην χώρα τους παρά να συγκρουστούν με τα κεφάλια της Ευρώπης. Κάποιοι βλέπουν έναν κατατρεγμένο και έναν κουστουμάτο και η πρώτη τους αντίδραση είναι να τραβήξουν τον φτωχό μακριά μη λερώσει τον κύριο χαρτογιακά μας.
Επίσης, που κολλά το κεφάλαιο;
Ναι θα έρχονται κι άλλοι κι άλλοι, γιατί αν ρίχνει βόμβες η συμμαχία και πουλάει όπλα θα είναι πιο πολλοί άστεγοι, πιο πολλοί κυνηγημένοι και είναι λογικό. Εσείς θέλετε να συνεχίσουν τα αίτια και να μη συμβαίνει το αποτέλεσμα των αιτίων. Γνωστό άλλωστε ότι έχετε πάρει διαζύγιο με την λογική.Golden Age έγραψε: 18 Σεπ 2020, 14:39Νια γιατί εαν μοιράζονται κι έρχονται κι άλλοι...κι άλλοι...κι άλλοι...θα λυθεί το πρόβλημα. Διαμοιρασμός σημαίνει ότι θα έχουμε και εμείς.3f3k έγραψε: 18 Σεπ 2020, 12:07Ή απλά θέλουμε να πιέσουμε σαν χώρα μαζί με Ιταλία και Ισπανία που έχουν αντίστοιχο πρόβλημα για να μοιραστούν οι άνθρωποι σε όλες τις χώρες της ΕΕ αναλογικά και να μην πέφτει το πρόβλημα στις πλάτες της Ελλάδας.Chainis έγραψε: 18 Σεπ 2020, 11:53 Οι ζαιοι οι αναρχομπαλοι και οι ΚΚΕδες μας λένε με κάθε τρόπο (αλλά ποτέ στα ίσια) "αφήστε τους ελεύθερους να κυλφορουν όπου και όπως θέλουν", ξέροντας ότι δεν μπορούν να φύγουν από την χώρα.
Επίσης, που κολλά το κεφάλαιο;
Γιατί είναι φτωχές οι συγκεκριμένες περιοχές; Γιατί έχουν πόλεμο; Γιατί το κεφάλαιο που υπερσυσωρρεύεται στον 1ο κόσμο έχει συμφέροντα εκεί αλλά δε θέλει να υποστεί τις συνέπειες των πράξεών του. Ε τα δουλικά του κεφαλαίου θέλουν ό,τι θέλει και το κεφάλαιο νομίζοντας ότι θα πάρουν λίγη από την "αιγλη" του και θα τσιμπήσουν κανενα ψιχουλάκι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 452 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 16 Απαντήσεις