!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εχετε δοκιμασει ναρκωτικα?

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Εχετε δοκιμασει ναρκωτικα?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

gassim έγραψε: 25 Ιουν 2018, 10:09 Επίσης έχω ακούσει φοβερά πράγματα για την salvia divinorum.
Ειναι παραισθησιογόνο φυτό ελάχιστα γνωστό στην χώρα μας και ως εκ τούτου παίζει να είναι και νόμιμο. Εχω ακούσει για άτομο με 2 τζούρες να το χάνει εντελώς και να νομίζει οτι είναι ξέρω γω ήχος. Η επίδραση διαρκεί 15 λεπτά μάξιμουμ και μετά είσαι απόλυτα σένιος σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.
έλα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Its native habitat is cloud forest in the isolated Sierra Mazateca of Oaxaca, Mexico
τι γαμημένος κωλοπλανήτης.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

λολ

ολόκληρο οδηγό έχουν βγάλει, έχοντας μέχρι και περιγραφή των 6 επιπέδων "μαστούρας"
S-A-L-V-I-A : Κλίμακα Αξιολόγησης της Εμπειρίας
Επίπεδο 1 ("S" εκ του "SUBTLE effects"). Αίσθημα οτι "κάτι" συμβαίνει αν και είναι δύσκολο να περιγραφεί τι ακριβώς. Σωματική και πνευματική χαλάρωση και μία μικρή αύξηση των αισθήσεων. Κάποιοι θεωρούν το ήπιο αυτό επίπεδο καλό για διαλογισμό και κάποιοι άλλοι έναυσμα σεξουαλικής επαφής.

Επίπεδο 2 ("A" εκ του "ALTERED perception"). Διάφορα χρώματα και σχέδια αποκτούν μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Επίσης το ενδιαφέρον για καλή μουσική ενισχύεται. Ο χώρος μπορεί να έχει μεγαλύτερο ή μικρότερο βάθος από ότι συνήθως, αλλά δεν υπάρχουν οπτικές παραισθήσεις ή ενοράσεις σε αυτό το επίπεδο. Η σκέψη γίνεται λιγότερο λογική και περισσότερο ενδιαφέρουσα - ίσως εμφανιστούν και πολύ μικρά κενά μνήμης.

Επίπεδο 3 ("L" εκ του "LIGHT visionary"). Ενοράσεις με κλειστά μάτια (καθαρές εικόνες όπως fractal απεικονίσεις, γεωμετρικά σχέδια ή εικόνες αντικειμένων). Οι απεικονίσεις αυτές είναι συνήθως δύο διαστάσεων. Εάν σε αυτό το επίπεδο συμβούν και ενοράσεις με κλειστά μάτια, συνήθως είναι συγκεχυμένες. Όλες οι οπτικές παραισθήσεις ή οι ενοράσεις σε αυτό το επίπεδο βιώνονται ευχάριστα στα μάτια, αλλά δεν συγχέονται με την πραγματικότητα. Τα φαινόμενα που συμβαίνουν σε αυτό το επίπεδο είναι παρόμοια με τα υπναγωγικά φαινόμενα που μερικοί άνθρωποι βιώνουν κατά την έναρξη του ύπνου.

Επίπεδο 4 ("V" εκ του "VIVID visionary"). Πολύπλοκες τρισδιάστατες, ρεαλιστικές σκηνές κάνουν την εμφάνισή τους. Μερικές φορές ακούγονται και ανθρώπινες φωνές ή ομιλίες. Με τα μάτια ανοικτά, η επαφή με την κατά συνείδηση πραγματικότητα δεν χάνεται εντελώς, αλλά με τα μάτια κλειστά γίνεται εφικτή η είσοδος σε έναν εντελώς ονειρικό τόπο. Σαμανικά ταξίδια σε άλλους τόπους - γνώριμους ή άγνωστους, επαφή με άλλα πλάσματα (έμβυα όντα, πνεύματα) ή ακόμα και ταξίδια σε άλλες εποχές είναι εφικτό να συμβούν. Μπορεί ακόμα να γίνει βίωμα η ζωή ενός άλλου ανθρώπου. Σε αυτό το επίπεδο γίνεται η είσοδος στον κόσμο των σαμάνων, ή αν προτιμάτε στον κόσμο του ονειρικού. Με κλειστά μάτια, γίνονται βίωμα φαντασίες (ονειρικές καταστάσεις με μια ολοκληρωμένη ιστορία που τις συνδέει) και οι οποίες δίνουν την αίσθηση οτι πραγματικά συμβαίνουν. Δεν είναι απλά ευχάριστες όπως στο επίπεδο 3, αλλά βιώνονται και ως απολύτως αληθινές, κάνοντας την αίσθησή τους ακόμα πιο όμορφη.

Επίπεδο 5 ("I" εκ του "IMMATERIAL existence"). Στο στάδιο αυτό είναι εφικτή η απώλεια αίσθησης του σώματος. Η συνείδηση παραμένει όμως, όπως και κάποιες βασικές διαδικασίες σκέψης αλλά ο εαυτός ασχολείται ολοκληρωτικά με τον εσωτερικό του κόσμο, ώστε να χάνει κάθε επαφή με την καθημερινή, την "κοινώς αποδεκτή πραγματικότητα". Το άτομο παύει να υφίσταται ως τέτοιο -- μπορεί κάποιος να βιώσει την συνένωσή του με μια θεότητα, το πνεύμα του, την συμπαντική συνείδηση ή ακόμα και περίεργες εκκεντρικές ενωποιήσεις με αντικείμενα, αληθινά ή φανταστικά (π.χ. εμπειρίες όπως το να νοιώθεις ως τοίχος, έπιπλο ή ακόμα και ως την έννοια μιας γειτονιάς). Όπως είναι λογικό, σε αυτό το στάδιο είναι αδύνατο κάποιος να λειτουργήσει σωστά σε σχέση με τον περιβάλλοντα χώρο του, αλλά αυτό δεν είναι συνειδητό. Δυστυχώς ορισμένοι σε αυτό το σημείο αποφασίζουν να σηκωθούν και να μετακινηθούν στον χώρο, ενώ βρίσκονται σε μια τόσο πολύπλοκη κατάσταση. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι απαραίτητος ένας συνοδός, ώστε να διασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα κάποιου που ταξιδεύει σε τόσο βαθύ επίπεδο. To άτομο μπορεί να βιώνει το φαινόμενο αυτό ως τρομακτικό ή ως εξαιρετικά υπέροχο - αλλά για τον εξωτερικό παρατηρητή δείχνει μπερδεμένο και χωρίς ικανότητα προσανατολισμού.

Επίπεδο 6 ("A" εκ του "AMNESIC effects"). Σε αυτό το στάδιο, είτε χάνεται εντελώς η συνείδηση ή πιο απλά, δε είναι εφικτό να θυμηθεί κάποιος τι ακριβώς βίωσε ως εμπειρία. Ο λήπτης που φθάνει σε αυτό το στάδιο, ουσιαστικά στάδιο υπερδοσολογίας, ίσως πέσει και χτυπήσει ή μπορεί και να παραμείνει ως λιπόθυμος καθ' όλη την διάρκεια της εμπειρίας. Όταν συνέλθει, δεν μπορεί να θυμηθεί τι ακριβώς βίωσε. Το στάδιο αυτό είναι ΜΗ επιθυμητό, γιατί εκτός από την πιθανότητα ατυχήματος, δεν υπάρχει καμία μνήμη που να φέρνει την εμπειρία πίσω στην καθημερινή πραγματικότητα, άρα δεν υφίσταται λόγος χρήσης.

http://www.sagewisdom.org/usersguidegreek.html

Προφανώς θα εμφανιστούν πολύ ενδιαφέροντα τοξικολογικά ευρήματα σε βάθος χρόνου.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Χαοτικός έγραψε: 29 Ιουν 2018, 23:40
sys3x έγραψε: 29 Ιουν 2018, 19:41
shrike έγραψε: 29 Ιουν 2018, 19:32
Πες "ΒΟΡΕΙΑ-ΝΟΤΙΑ" γρήγορα! Θα σε πρήξει ο πρήχτης!
Στην Καλαμαριά (ανατολικά) έχει λιγότερα πάντως από τις Δυτικές συνοικίες.
Πιο αναλυτικά ρε. Ανατολικά τι ακριβως ναρκψτικά πίνουν και τι ψηφίζουν. Το ίδιο και για τους δυτικούς. Να αξιοιοποιήσουμε τα στοιχεία.
Ανατολικά και δυτικά ψηφίζουν και πίνουν πασοκ (το όλον), απλά δυτικά τον πίνουν πιο πολύ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Otto Weininger έγραψε: 30 Ιουν 2018, 00:05
Προφανώς θα εμφανιστούν πολύ ενδιαφέροντα τοξικολογικά ευρήματα σε βάθος χρόνου.

γιατι ειναι τόσο προφανές;
Παρταλι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παρταλι »

Υδράργυρος έγραψε: 20 Ιουν 2018, 10:09 Όσοι είχαν κάνει πειραματισμούς με τη ντάτουρα σήμερα έχουν πρόβλημα.
εχω πιει πολλακις

καλη η μυθοποιησις αλλα οκ, σιγα σιγα θα μας πειτε οτι οποιος πινει ηρωινη γινεται πρεζακιας

το ''προβλημα'' με τα ντελιριογονα (Δατουρα, Μανδραγορας, Αμανιτα Μουσκαρια, Βατραχια κ.α.) ειναι οτι δεν μπορεις να καθορισεις δοσολογια
γι'αυτο και τα αποφευγουν ακομα και οι ψαγμενοι ψυχοναυτες
Άβαταρ μέλους
ενωσηΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ενωσηΚ »

plouf έγραψε: 17 Ιουν 2018, 13:18
κοολααασηηηη έγραψε: 17 Ιουν 2018, 13:14
plouf έγραψε: 17 Ιουν 2018, 12:44 Εγω ειχα την την τυχη να δοκιμασω μια τζουρα απο μπαφο απο κατι παιδια της γειτονιας μου στην παιδικη χαρα που ηταν απεναντι απο το σπιτι μου.Εσεις τι εμπειριες ειχατε? :smt047

Από όλα τα τραγούδια
αγαπούσα πιο πολύ τα λαϊκά
η ζωή μου έχει αλλάξει
κι έτσι τώρα δε με ζαχαρώνουν πια.

Όταν πέφτει το σκοτάδι
στα υπόγεια τα ρεύματα βουίζουν
την αλήθεια ποιος θα μάθει
ένορκοι πληρωμένοι θα με κρίνουν
Η ζωή μου έχει γεμίσει μυστικά,
στους διαδρόμους ψευδομάρτυρες καπνίζουν
και οι φίλοι με κερνούν ναρκωτικά
και το κόμμα με τραβάει απ’ το μανίκι.
Πολυ καλο αυτο καθολου δεν το ηξερα.Παντως εγω δεν ειμαι μελος του κομματος και μπορω να πω οτι ειμαι υπερ της νομιμοποιησης.
Της νομιμοποιησης του κόμματος ή των ναρκωτικών;
LEONAS έγραψε: 25 Ιουν 2019, 15:51 Εγώ ξυπόλητος και ξεβρακωτος
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

vagabondo έγραψε: 31 Μάιος 2021, 12:07
Τυχερο ηταν το τζανκι, ο σκυλος δεν ηθελε να ορμηξει, το γαυγισμα του ηταν του στυλ, "αντε ασε με ησυχο μαλακα". Μεγαλος σκυλος αποφασισμενος να ορμηξει δεν κανει ετσι.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Sid Vicious έγραψε: 31 Μάιος 2021, 12:18
vagabondo έγραψε: 31 Μάιος 2021, 12:07
Τυχερο ηταν το τζανκι, ο σκυλος δεν ηθελε να ορμηξει, το γαυγισμα του ηταν του στυλ, "αντε ασε με ησυχο μαλακα". Μεγαλος σκυλος αποφασισμενος να ορμηξει δεν κανει ετσι.
Ο δείκτης νοημοσύνης το σκύλου παίζει να είναι μεγαλύτερος από του ανθρώπου, σε αυτήν την περίπτωση.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”