Δηλαδή πιστεύεις όντως ότι θα θυσιάσει επιτέλους ο χοντρός την καρέκλα του χωρίς να χρειαστεί αλυσοπρίονο?Μαυροβασίλης έγραψε: 21 Ιουν 2018, 12:47 καλά μην κάνει μλκ και φύγεις τώρα όμως, ανοίγει προεκλογική στο φουλ![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πουλόβερ watch 2018
-
Nero
Re: Πουλόβερ watch 2018
Έχει εξασφαλίσει βουλευτική σύνταξη , δεν έχει μείνει κάτι να περιμένει.Nero έγραψε: 21 Ιουν 2018, 12:56Δηλαδή πιστεύεις όντως ότι θα θυσιάσει επιτέλους ο χοντρός την καρέκλα του χωρίς να χρειαστεί αλυσοπρίονο?Μαυροβασίλης έγραψε: 21 Ιουν 2018, 12:47 καλά μην κάνει μλκ και φύγεις τώρα όμως, ανοίγει προεκλογική στο φουλ![]()
![]()
Ίσως ασυλία
~~¥~~
- Μαυροβασίλης
εννοείται ο χονδρός είναι πακτωμένος και φυσικά η ασυλία είναι το θέμα αλλά η προεκλογική κλιμάκωση έχει ξεκινήσει δυνατά
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μου λείψατε λίγο. Με τη str8 έννοια.
Μαυροβασίλης έγραψε: 21 Ιουν 2018, 13:07 εννοείται ο χονδρός είναι πακτωμένος και φυσικά η ασυλία είναι το θέμα αλλά η προεκλογική κλιμάκωση έχει ξεκινήσει δυνατά
kai νεκρούς ανασταίνει, μεταφορικά
~~¥~~
- Μαυροβασίλης
#nohomo
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
whitegreek
- Phorum.gr user: whitegreek
Δεν έχουν τέλος οι διαμαρτυρίες πολιτών για το Σκοπιανό. Σήμερα υπήρξε μία νέα, έντονη, αυτή τη φορά στο Κιλκίς. Εκεί όπου πλήθος κόσμου αλλά και πολιτικοί, συμμετείχαν σε εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης.
Εκεί, ήταν μάλιστα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι διαμαρτυρίες του κόσμου ξέσπασαν όταν κατέθεταν στεφάνι στελέχη των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ. Τότε, το πλήθος άρχισε να φωνάζει «ντροπή σας»!
https://www.pentapostagma.gr/2018/06/%C ... CF%84.html
Εκεί, ήταν μάλιστα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι διαμαρτυρίες του κόσμου ξέσπασαν όταν κατέθεταν στεφάνι στελέχη των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ. Τότε, το πλήθος άρχισε να φωνάζει «ντροπή σας»!
ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ
Χαχα κάτι είπες... Αυτός δεν το κουνάει από τη θεσούλα του (που σημειωτέον δεν είναι αιρετή) ούτε με σεισμό 10 ρίχτερ. Έτσι και κάνει να κουνηθεί θα τον κάνει ντα η Αντα...Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 18 Ιουν 2018, 21:00 Περισσότερο απο ολα ανησυχω για τον Υφυπουργο Ταξιδίων κυριο τερενσ.
Θα είναι κρίμα να χαθεί τέτοιο τεφαρικι.
Ούτση λέγεται, Ούτση Χρύσα...argouen έγραψε: 19 Ιουν 2018, 01:10 αδιασταύρωτο ακόμη![]()
https://twitter.com/x_risag/status/1008803701111382016
Ο Σταύρακας γλύφει τον Αλέξη και η Φώφη τον Κούλη. Μη σας φανεί παράξενο αν στις επόμενες εκλογές θα έχουμε αποσχίσεις και περίεργες ανακατατάξεις.Fuerte έγραψε: 19 Ιουν 2018, 02:25Ναι, θα χάσει το ΠΑΣΟΚ τις πολλές ψήφους του Σταύρακα. Βασικά το Ποτάμι διαλύθηκε ήδη αν και θεωρητικά αποτελεί αυτόνομη συνιστώσα του ΚΙΝΑΛ, δεν έιναι κάτι ξεχωριστό αυτά τα δύο. Οι Πασόκοι θα πάρουν χαλαρά ένα 5-6% και βλέπουμε για παραπάνω. Τα ΚΙΝΑΛ και ιστορίες τα έκαναν για να γίνει λίγο μπούγιο μήπως και πάνε ψηλότερα, αλλά δεν τραβάει.Spiros252 έγραψε: 18 Ιουν 2018, 22:26 Έτσι όπως τα λέτε θα εχουμε διάλυση ΑΝΕΛ,
διάλυση Ποταμιού, διάλυση ΚΙΝΑΛ. Αν δε μπει κι ο λεβέντης πάμε για ισχυρό δικομματισμό πάλι.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Re: Ανεπιθύμητοι βουλευτές ΣΑΝΕΛ στο Κολχικό Λαγκαδά
foscilis έγραψε: 21 Ιουν 2018, 12:42Παρά το ότι είχα κλάσει τελείως το φορουμ από το τελευταίο μπαν του '16 (αλήθεια τι γίνεται ο Ιανός και κυρίως πώς να νιώθει που εκτέθηκε χρησιμοποιώντας υπηρεσιακό χρόνο για να οδηγήσει σε άνοδο τη μνημονιακότερη και αντεθνικότερη κυβέρνηση όλων των εποχών που ως φαίνεται θα τη διαδεχτεί μια κυβέρνηση εξίσου μνημονιακή ΚΑΙ αποφασισμένη για εκδικηση), δε μπορούσα να αντισταθώ στον πειρασμό να πανηγυρίσω την πανηγυρική δικαίωσή του 20ετούς αγώνα μου για το Μακεδονικό την Κυριακή.
Μπαίνω λοιπόν και λέει 403. "όχι ρε φίλε τόσο αποφασισμένος ήταν να με μπανάρει για τα καλά αυτός ο καραγκιόζης;" σήμερα όμως τσέκαρα από διαφορετικές χώρες και ISP και όλα γύριζαν 403 οπότε ρώτησα τις άκρες μου τι συνέβη και να 'μαι.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Σαν σήμερα νίκησε ο ΕΣ τον βουλγαρικό σε μια από τις πλέον πολυνεκρες και επικές μάχες για την απάλειψη της βουλγαρικής απειλής για την καταληψη της Θεσσαλονίκης.whitegreek έγραψε: 21 Ιουν 2018, 16:23 Δεν έχουν τέλος οι διαμαρτυρίες πολιτών για το Σκοπιανό. Σήμερα υπήρξε μία νέα, έντονη, αυτή τη φορά στο Κιλκίς. Εκεί όπου πλήθος κόσμου αλλά και πολιτικοί, συμμετείχαν σε εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης.
Σε επική κατά μέτωπον επίθεση εναντίον των οχυρομένων Βουλγάρων, οι Έλληνες στρατιώτες μετά 3 ημέρες αιματηρών μαχών διέλυσαν την διάταξη των βουλγαρων.
Προσβολή για την μνήμη των 10,000 ελληνων στρατιωτων που σκοτωθηκαν/τραυματιστηκσν στην μάχη του Κιλκίς-Λαχανά ή παρουσία των συριζανελ.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- Μαυροβασίλης
ψήνεσαι να πάμε;foscilis έγραψε: 21 Ιουν 2018, 12:42 δε μπορούσα να αντισταθώ στον πειρασμό να πανηγυρίσω την πανηγυρική δικαίωσή του 20ετούς αγώνα μου για το Μακεδονικό την Κυριακή

Ουφ! Ευτυχώς και τό 'χα άγχος μεγάλο. Βλέπεις ακόμα σκεφτόμαστε για τα διαβατήρια αν θά' ναι φλοράλ ή με λαχούριαfoscilis έγραψε: 21 Ιουν 2018, 11:58Isomnia έγραψε: 21 Ιουν 2018, 06:48 Ανεπιθύμητοι είναι οι βουλευτές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ σε οποιαδήποτε εκδήλωση δήμο Κολχικού σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν η Δημοτική Κοινότητα Κολχικού και οι Πολιτιστικοί και Αθλητικοί Σύλλογοι του χωριού.όχι ρε γαμώτο και έχουν όλοι κανονίσει διακοπές στο Κολχικό Λαγκαδά δεν πειράζει θα πάνε Ελλάδα instead.
Φόσι, καλώς όρισες
In romine tirmeno Ne romine to fa maginas per meno per imentira
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 303 Απαντήσεις
- 6771 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης