!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η χοντροφοβία ειναι παντου...ακομα και στο σποτ της Βίκυς Σταυροπούλου ....

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Η χοντροφοβία ειναι παντου...ακομα και στο σποτ της Βίκυς Σταυροπούλου ....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Δημοκράτης έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:26
Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:12
Δημοκράτης έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:07

Άρχισε να λέει κάτι μαλακιές ότι πως το τρως αυτό και είναι ένα πτώμα έχει ορμόνες και κάτι πιπες για την εκμετάλλευση ζώων και εγώ της είπα ότι θα μου κάνει διατροφικές υποδειξεις όταν θα πάψει να τρώει για 5 και σταμάτησεε να μιλάει για κάποιο λόγο :lol:
Άρα δεν σε κορόιδεψε. Συζήτηση έκανε πάνω στα δικά της περί βιγκανισμού. Απλά λόγω έλλειψης επιχειρημάτων στραφηκες στο σώμα της.
Ναι μια χοντρή 120 κιλά ηθελε να κάνει συζήτηση περί διατροφής :lol:
Σωστά
Έπρεπε απλά να σου αρπάξει το μπεργκερ και να αρχίσει να τρέχει να το φάει. Ή να περπατάει τελοσπαντων.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

Hector Buas έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:27
John Brown Gun Club έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:20
Hector Buas έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:15

Για να πως την αλήθεια, όταν διάβασα μαλακοφοβία μου το μυαλό μου πήγε κατευθείαν σε σένα και τις κατα καιρούς συζητήσεις μας.
δεν ειμαι μαλακοφοβικος ρε μαλακα
Εγώ όμως είμαι... Το ομολογώ, χωρίς κανένα φόβο και πάθος...
τοτε ισχυει για σενα αυτο που λενε για την ομοφοβια, πως κρυβει λανθανουσα ομοφυλοφιλια.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

John Brown Gun Club έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:33
vantono έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:24
John Brown Gun Club έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:05

οι βιγκαν που γνωριζω ειναι ολοι και ολες απο φιτ ως υπερβολικα λεπτοι, αντιθετα οι μπεργκεροφαγοι τα χουν τα κιλακια τους. Καπου χωλαινει η ιστορια σου
οι βίγκαν που εγώ γνωρίζω έχουν γενικά πολύ ανισόρροπα σώματα, και ιδίως οι γυναίκες μάλιστα ρέπουν προς την παχυσαρκία. Και ειναι κάτι που μου κανει εντύπωση. Είναι περίπου σαν εκεινη την βιγκαν τύπισσα που ηταν στο μαστερ σεφ, μολις πριν λιγους μηνες. 3 από τις 6 βιγκαν που ξέρω ειναι αρκετά χοντρούλες, η μία γεματούλα και οι αλλες 2 απλώς στα σωστά κιλά, ούτε λεπτές ουτε φιτ. Ο ένας άντρας βιγκαν που ξέρω, ειναι μέτριος προς λεπτός αλλα πλαδαρός (παρότι ανεκαθεν την εκανε τη γυμναστικούλα του, και εχει διορθωθεί αρκετά τελευταία). Με ρουχα δεν του φαινεται, αλλά χωρις ρούχα κρέμονται πατσαδάκια, πράγμα θεωρητικά ανεξηγητο για βίγκαν.
Αλλά γενικα ο βιγκανισμός ειναι ανισόρροπος τροπος διατροφής. Αν δεν τρως κρέας για να χορτάσεις (αλλα να φτιάξεις και σωστό μυικό ιστό), αναγκάζεσαι να χορτάσεις με ενα σωρο αλλες τρανσομαλακίτσες, οποτε λογικό να φερνεις και το σωμα σου σε ανισορροπία. Σκέψου τι ειναι πιο ανθυγιεινό, μια χοιρινή στα κάρβουνα ή ένας σκασμός μελιτζάνες, κολοκυθάκια, τηγανοψωμάκια και λοιπά -άκια σε deep frying + ψωμιά, ζυμαρικά και ενα σωρό άλλοι κάκιστοι υδατάνθρακες. Γιατί εχω την εντύπωση οτι οι βίγκαν δεν ζουνε μονο με ρόκα και μαρουλάκι, όλο και κατι απο τα παραπάνω θα τρώνε και μαλιστα σε υπερβολικη ποσοτητα. Κάτι κιμάδες σόγιας κτλ, δεν τα σχολιάζω καν. Συνεπώς, το λες και λογικό το να συναντάς συχνα χοντρους βίγκαν.
μα δεν συνεκρινα τους βιγκαν με οσους κανουν ισοροπημενη διατροφη, αλλα με οσους πανε σ ενα παρτυ μ ενα μπεργκερ στο χερι.
Σου φαινεται νορμαλ αυτο; Να κανεις παρτυ και να σου ρθει ενας καλεσμενος με το μπεργκερ στο χερι και να σου δωσει χειραψια με την κετσαπ και τη λιγδα στα δαχτυλα; Ποιος παει σε παρτυ με μπεργκερ στο χερι;

Κι επειτα τι εχεις παθει, σοβαρος και αριστερος ανθρωπος να κανεις δευτερη φωνη στα φασισταρια του φορουμ;
Σιγά μην κάνω δεύτερες φωνές στους παπάρες μωρέ παπάρα :lol:
Απλώς έτσι μου ηρθε αυτο τωρα με τους βίγκαν σαν γενικότερος προβληματισμός και ειπα να το γράψω, ανεξαρτητα απ' το περιστατικό του άλλου με το μπεργκερ. Σχετικά με αυτο, εγω χωρις να τον πολυδιαβασω καταλαβα οτι ηταν σε παρτυ που ειχαν παραγγείλει μπεργκερς, και η τυπισσα τον πετυχε την ωρα του φαγητου και απλα θελησε να του την πει για δικους της λογους. Μπορει και να τον γουσταρε κιολας, τι να πω.
Αυτό απο τα ελαχιστα γραφόμενά του που επιασε το μάτι μου. Γενικά δεν καθομαι να τον διαβάσω πολυ τον συγκεκριμενο, τον εχω σε ανεπίσημο ιγκνορ (aka σκρολάρισμα/σκιπάρισμα). Δεν ειναι ο μοναδικός φυσικά, αλλά ενας εκ των πολλων δεκάδων πχορουμιτών του στυλ του. Οχι οτι εχω κατι προσωπικο.
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

John Brown Gun Club έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:36
Hector Buas έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:27
John Brown Gun Club έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:20

δεν ειμαι μαλακοφοβικος ρε μαλακα
Εγώ όμως είμαι... Το ομολογώ, χωρίς κανένα φόβο και πάθος...
τοτε ισχυει για σενα αυτο που λενε για την ομοφοβια, πως κρυβει λανθανουσα ομοφυλοφιλια.
Όχι. Η μόνη φοβία που είμαι σίγουρος πως έχω σε λανθάνουσα μορφή είναι η μαλακοφοβία. Τώρα την ανακάλυψα δεν ήξερα πως υπάρχει, δεν είμαι αριστερός βλέπεις να ξέρω τέτοια πράγματα.

Τώρα που το σκέφτομαι ίσως να έχω και λανθανουσα βλακοφοβία την ύπαρξη της οποίας την ανακάλυψα μόλις τώρα μόνος μου συζητώντας μαζί σου.

Κάθε φορά πάντως το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο βλακπειντ...
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

vantono έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:44
vantono έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:24
οι βίγκαν που εγώ γνωρίζω έχουν γενικά πολύ ανισόρροπα σώματα, και ιδίως οι γυναίκες μάλιστα ρέπουν προς την παχυσαρκία. Και ειναι κάτι που μου κανει εντύπωση. Είναι περίπου σαν εκεινη την βιγκαν τύπισσα που ηταν στο μαστερ σεφ, μολις πριν λιγους μηνες. 3 από τις 6 βιγκαν που ξέρω ειναι αρκετά χοντρούλες, η μία γεματούλα και οι αλλες 2 απλώς στα σωστά κιλά, ούτε λεπτές ουτε φιτ. Ο ένας άντρας βιγκαν που ξέρω, ειναι μέτριος προς λεπτός αλλα πλαδαρός (παρότι ανεκαθεν την εκανε τη γυμναστικούλα του, και εχει διορθωθεί αρκετά τελευταία). Με ρουχα δεν του φαινεται, αλλά χωρις ρούχα κρέμονται πατσαδάκια, πράγμα θεωρητικά ανεξηγητο για βίγκαν.
Αλλά γενικα ο βιγκανισμός ειναι ανισόρροπος τροπος διατροφής. Αν δεν τρως κρέας για να χορτάσεις (αλλα να φτιάξεις και σωστό μυικό ιστό), αναγκάζεσαι να χορτάσεις με ενα σωρο αλλες τρανσομαλακίτσες, οποτε λογικό να φερνεις και το σωμα σου σε ανισορροπία. Σκέψου τι ειναι πιο ανθυγιεινό, μια χοιρινή στα κάρβουνα ή ένας σκασμός μελιτζάνες, κολοκυθάκια, τηγανοψωμάκια και λοιπά -άκια σε deep frying + ψωμιά, ζυμαρικά και ενα σωρό άλλοι κάκιστοι υδατάνθρακες. Γιατί εχω την εντύπωση οτι οι βίγκαν δεν ζουνε μονο με ρόκα και μαρουλάκι, όλο και κατι απο τα παραπάνω θα τρώνε και μαλιστα σε υπερβολικη ποσοτητα. Κάτι κιμάδες σόγιας κτλ, δεν τα σχολιάζω καν. Συνεπώς, το λες και λογικό το να συναντάς συχνα χοντρους βίγκαν.
μα δεν συνεκρινα τους βιγκαν με οσους κανουν ισοροπημενη διατροφη, αλλα με οσους πανε σ ενα παρτυ μ ενα μπεργκερ στο χερι.
Σου φαινεται νορμαλ αυτο; Να κανεις παρτυ και να σου ρθει ενας καλεσμενος με το μπεργκερ στο χερι και να σου δωσει χειραψια με την κετσαπ και τη λιγδα στα δαχτυλα; Ποιος παει σε παρτυ με μπεργκερ στο χερι;

Κι επειτα τι εχεις παθει, σοβαρος και αριστερος ανθρωπος να κανεις δευτερη φωνη στα φασισταρια του φορουμ;
Απλώς έτσι μου ηρθε αυτο τωρα με τους βίγκαν σαν γενικότερος προβληματισμός και ειπα να το γράψω, ανεξαρτητα απ' το περιστατικό του άλλου με το μπεργκερ. Σχετικά με αυτο, εγω χωρις να τον πολυδιαβασω καταλαβα οτι ηταν σε παρτυ που ειχαν παραγγείλει μπεργκερς, και η τυπισσα τον πετυχε την ωρα του φαγητου και απλα θελησε να του την πει για δικους της λογους. Μπορει και να τον γουσταρε κιολας, τι να πω.
Αυτό απο τα ελαχιστα γραφόμενά του που επιασε το μάτι μου. Γενικά δεν καθομαι να τον διαβάσω πολυ τον συγκεκριμενο, τον εχω σε ανεπίσημο ιγκνορ (aka σκρολάρισμα/σκιπάρισμα). Δεν ειναι ο μοναδικός φυσικά, αλλά ενας εκ των πολλων δεκάδων πχορουμιτών του στυλ του. Οχι οτι εχω κατι προσωπικο.
το πρωτο που σκεφτηκα κι εγω
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Δεν έχουμε βεγκανοφοβια. Δε γίνεται να ψεγεις κάποιον επειδή πάσχει από ψυχική διαταραχή
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Αν κάποιος ήταν μαλακοφοβικος, για όποιον θεωρούσε μαλακα ο ίδιος, δε θα ήταν στο φόρουμ να συζητάει, αλλά στο fb να τσιμπάει like και καρδούλες από τους μη μαλακές φίλους του. Next.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:31
Δημοκράτης έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:25
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:15

Ξέρεις κάποιος αν είναι αλκοολικός η όχι; μια χαρά μπορεί να είσαι αλκοολικός,και να πίνει τις κοκες τους, και ότι γουστάρει, και να μη σε πάρει χαμπάρι κάνεις. Επίσης μια χαρά μπορεί να είσαι λειτουργικός αλκοολικός και να είσαι και πολύ γαματος τύπος. Τώρα αν ο άλλος τρώει 20 μπέργκερ δίπλα σου, κλανει και ξερνάει στον δρόμο, σε καταλαβω αν τον κρίνεις. Το να σχολιάσεις κάποιον ακομα και στην παρέα σου επειδή είναι χοντρός, απλά κριμα στην παρέα που σε ανέχεται.
Οι περισσότεροι αλκοολικοί ή ναρκψμανεις φαίνονται. Βασικά αν εισια αλκοολικός ή ναρκωμανη σίγουρα φαίνεται.
Μπα. Και να φανεί πρέπει να είναι ενοχλητικός για να τον σχολιάσεις. Να πίνει δίπλα σου και να σου μιλάει, όπως συνηθίζουν οι αλκοολικοί, να φωνάζει η να ξερνάει. Αλλιως πάλι λόγο δεν έχεις να σχολιάσεις. Δικαίωμα σου είναι βέβαια, απλά είσαι μαλακας, που πάλι κι αυτό είναι ανθρώπινο δικαίωμα.
Τσακάλι αν πρόσεξες είπα ότι δεν πας να κοροϊδέψει τον άλλον επειδή είνακ σαν κουραδα. Εκτός αν προκαλεί. Δηλσδη αν έχεις ένα σώμα σκατα γιατί τρως μαλακιές ή πίνεις ή καπνίζεις ή παίρνεις ναρκωτικά δεν θα πεις μαλάκια γιατί ο άλλος πχ γυμνάζεται και δεν είναι σαν τα χάλια σου. Αν προκαλείς είτε κοροϊδεύουν τας είτε λέγοντας μαλακιές τα πάχη μου τα καλή μου, ζητώ το πιωμα κτλ ναι σαφέστατα θα σε πάρουν στο δούλεμα και καλώς θα γινει
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Ερμής έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:51 Δεν έχουμε βεγκανοφοβια. Δε γίνεται να ψεγεις κάποιον επειδή πάσχει από ψυχική διαταραχή
δεν ειναι ψυχικη διαταραχη ρε φιλε. Περισσοτερο μοιαζει με ψυχικη διαταραχη αυτη η ακριτη καταδικη του βεγκανισμου. Σαν κινημα εχει αρχες που βασιζονται σε ηθικες βασεις και υπαρχουν αποδειξεις πως η βιομηχανικη εκτροφη ζωων ειναι πολυ επιζημια για το περιβαλλον.
Αν και ειμαι παμφαγος ο ιδιος, πιστευω πως το μελλον ειναι βιγκανικο. Ειναι θεμα χρονου να κυκλοφορησει στην αγορα καποια αξιοπρεπης και προσιτη εκδοχη του συνθετικου κρεατος, και τοτε δεν βλεπω τον λογο να συνεχισω να τρωω κρεας.
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

Αυτό το νήμα θέλει τον Zhukov...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hector Buas την 12 Ιούλ 2020, 09:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Θέλει πολλή περισσότερη προσπάθεια να τρως σωστά χωρίς να τρως κρέας. Όπως θέλει και πολλή περισσότερη προσπάθεια στην άσκηση. Συνήθως τα άτομα που στερούνται μια ομάδα τροφών, το κάνουν με τόσο ανισόρροπο τρόπο που καταλήγουν να τρώνε βλακείες. Τέλος πάντων, δεν πιέζω κανέναν να τρώει ακρίδες σουβλάκι πχ, δεν έχω καμία όρεξη να με πρήζει ο άλλος σε ότι αφορά το τι είναι υγιεινό και τι όχι. Πάντως το κρέας έχει και τα καλά του. Ειδικά το κόκκινο. Βοηθάει σε αιματοκρίτη, σίδηρο, φεριτίνη, σύμπλεγμα βιταμινών β. Η ζάχαρη που αποδεδειγμένα είναι εθιστική και κάνει την απίστευτη ζημιά γιατι δεν απαγορεύεται;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

stella έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 18:38
Gherschaagk έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 18:11
stella έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 16:51

Δεν ξενερώνουμε για πολύ.

Ωστόσο, προσπάθησε να τρέξεις με D cup. Άσε που όλα τα ωραία πρεταπορτέ ρούχα είναι για μικρό έως μέτριο στήθος.
Έχω φουλ c και τρέχω γιατί κυνηγάω το παιδάκι μου συνέχεια. Μια χαρά τρέχω. Γνωρίζω μαμάδες οι οποίες δε μπορούν να τρέξουν γιατί κουνιούνται περίεργα και πάνε σαν τις μαούνες φορώντας λάθος, εντελώς λάθος όμως, σουτιέν. Οκ μπορεί το d να είναι άλλη φάση αλλά εγώ δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα. Τόση μεγάλη διαφορά υπάρχει ανάμεσά μας;
Χαχα ελπίζω να μην το κυνηγάς χιλιόμετρα στον διάδρομο σερί (να σου ζήσει το παιδάκι!!!). Εννοούσα στην γυμναστική, όσο καλό και να είναι το σουτιέν, πάντα έχεις μια δυσφορία, να το πω κομψά.

Και στα πουκάμισα, τι ξενέρα;;; Αν κάνει στο στήθος, σου πλέει στη μέση και αν είναι μεσάτο, πρέπει να βάζεις κόπιτσα (έτσι το λένε;;; νομίζω) για να αποφύγεις εγκαίνια!!!
Ευχαριστώ, ευχαριστώ.

Στο τζιμ όπως και στον χορό φοράω κανονικούς θώρακες.

Δεν τα παίρνω μεσάτα τα υποκάμισα ποτέ. Δεν με βολεύουν.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:31
Δημοκράτης έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:25
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:15

Ξέρεις κάποιος αν είναι αλκοολικός η όχι; μια χαρά μπορεί να είσαι αλκοολικός,και να πίνει τις κοκες τους, και ότι γουστάρει, και να μη σε πάρει χαμπάρι κάνεις. Επίσης μια χαρά μπορεί να είσαι λειτουργικός αλκοολικός και να είσαι και πολύ γαματος τύπος. Τώρα αν ο άλλος τρώει 20 μπέργκερ δίπλα σου, κλανει και ξερνάει στον δρόμο, σε καταλαβω αν τον κρίνεις. Το να σχολιάσεις κάποιον ακομα και στην παρέα σου επειδή είναι χοντρός, απλά κριμα στην παρέα που σε ανέχεται.
Οι περισσότεροι αλκοολικοί ή ναρκψμανεις φαίνονται. Βασικά αν εισια αλκοολικός ή ναρκωμανη σίγουρα φαίνεται.
Μπα. Και να φανεί πρέπει να είναι ενοχλητικός για να τον σχολιάσεις. Να πίνει δίπλα σου και να σου μιλάει, όπως συνηθίζουν οι αλκοολικοί, να φωνάζει η να ξερνάει. Αλλιως πάλι λόγο δεν έχεις να σχολιάσεις. Δικαίωμα σου είναι βέβαια, απλά είσαι μαλακας, που πάλι κι αυτό είναι ανθρώπινο δικαίωμα.
.

Προφανώς ρέ Ενοπλε σου μιλάει γιά τύπους πού φαίνονται..... :102:

3 πόστ ο καθένας καί δε μπορείτε νά συνεννοηθήτε.....ήμαρτον.....

Καί το νά σχολιάσεις ένα χοντρό της παρέας σου τό κάνεις γιά το κακό του ;;;

Γιατί το κίνητρο μετράει..... :102:

Εγώ τούς αγαπάω ..... αλλά και ότι είναι Γουρούνια τούς τό λέω..... :102:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δημοκράτης

John Brown Gun Club έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:49
vantono έγραψε: 11 Ιούλ 2020, 23:44

το πρωτο που σκεφτηκα κι εγω
Εσύ είναι δισκολο να σκέφτηκες το οτιδήποτε. Για αρχή α τι να υποθέσεις το προφανές ότι στο πάρτυ υπήρχε φαΐ υπέθεσε ότι πήγα στο πάρτυ με δικό μου φαΐ. Εισια τέρμα για τερμα
Δημοκράτης

Gherschaagk έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 00:27 Θέλει πολλή περισσότερη προσπάθεια να τρως σωστά χωρίς να τρως κρέας. Όπως θέλει και πολλή περισσότερη προσπάθεια στην άσκηση. Συνήθως τα άτομα που στερούνται μια ομάδα τροφών, το κάνουν με τόσο ανισόρροπο τρόπο που καταλήγουν να τρώνε βλακείες. Τέλος πάντων, δεν πιέζω κανέναν να τρώει ακρίδες σουβλάκι πχ, δεν έχω καμία όρεξη να με πρήζει ο άλλος σε ότι αφορά το τι είναι υγιεινό και τι όχι. Πάντως το κρέας έχει και τα καλά του. Ειδικά το κόκκινο. Βοηθάει σε αιματοκρίτη, σίδηρο, φεριτίνη, σύμπλεγμα βιταμινών β. Η ζάχαρη που αποδεδειγμένα είναι εθιστική και κάνει την απίστευτη ζημιά γιατι δεν απαγορεύεται;
Όσοι δεν τρώνε κρέας αλλά τρώνε αυγά, γάλα, τυρί είναι εύκολο να τρώνε σωστά. Ειδικά αν τρώνε ψάρι δεν το συζητάμε καν. Αν είσαι φουλ βιγκαν δεν υπάρχει περίπτωση αργά ή γρήγορα να μην έχεις θέματα υγείας. Επίσης επειδή κατεβάζεις υπερβολικά μεγάλες ποσότητες υδατανθρακα πείνας παρόλο που μπορεί να έχεις πάρει τις θερμίδες που χρειάζεσαι.. Έτσι γίνεσαι πετονιερα και λες μα εγώ δεν τρώω, προσέχω. Ειδικά αν βρεις και έναν ψευτογιατρο που στηρίζει το κίνημα άστα να πανε
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”