Ο αυριανός πρωθυπουργός της Φρουτοπίας, ο Αιμίλιος το μήλο, δεν κρύβεται πίσω από το κοτσάνι του και υπόσχεται στα φρούτα - ψηφοφόρους του, έναν καλύτερο κόσμο χωρίς ανθρώπους trolls.

Ο αυριανός πρωθυπουργός της Φρουτοπίας, ο Αιμίλιος το μήλο, δεν κρύβεται πίσω από το κοτσάνι του και υπόσχεται στα φρούτα - ψηφοφόρους του, έναν καλύτερο κόσμο χωρίς ανθρώπους trolls.
Spiros252 έγραψε: 23 Ιουν 2018, 23:03
Ο αυριανός πρωθυπουργός της Φρουτοπίας, ο Αιμίλιος το μήλο, δεν κρύβεται πίσω από το κοτσάνι του και υπόσχεται στα φρούτα - ψηφοφόρους του, έναν καλύτερο κόσμο χωρίς ανθρώπους trolls.![]()
Λιώνω με Salivero και Juno
Εγω παντως νομιζω οτι ακουω το μπιζελι να ουρλιαζει... "Βγαλτε με απο αυτα τα ρουχα και αφηστε τα μαλλια μου ησυχα!!!!"
Δεν το ειπα για κακο παντως! Μαρεσει πολυ!bizeli έγραψε: 23 Ιουν 2018, 23:55 @custom εντάξει εγώ δεν είμαι ό,τι θα φανταζόνταν κανείς αλλά δε θέλω να το χαλάσω, είναι τόσο τέλειο όλο
πολύ πετυχημένο vegabondo
![]()
Το απίστευτο είναι ότι εμφανίζομαι- φτυστός- οπως ημουν στην πραγματικότητα σε αλλη θέση .
Ναι ούτε κι εγώ το είπα για κακό.

Α.. ρε... δεν έχω σκάνερ να σας δείξω τι κάνω σε μια σχολική φωτογραφία.
Βγαλτη φωτο με το κινητο.
Βάλε αυτή την εφαρμογή στο κινητόΠάνας έγραψε: 24 Ιουν 2018, 00:25 Α.. ρε... δεν έχω σκάνερ να σας δείξω τι κάνω σε μια σχολική φωτογραφία.