!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εξαφάνιση 10χρονης στην Θεσσαλονίκη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Εξαφάνιση 10χρονης στην Θεσσαλονίκη
Ξεχνάς όμως ότι οι παιδόφιλοι είναι και τέρατα που τη βρίσκουν να ξέρουν ότι κάποιος γονέας πίσω πεθαίνει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αναφέρεσαι σε μια πιτσιρίκα που την είχε στείλει ο πατέρας της να πάρει νερό και κατάλαβε ότι έλειπε μετά από 10 ώρες ή κάτι άλλο;Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Ιουν 2020, 16:27 Έτσι έγινε και με το αραπάκι που χάθηκε στην Αθήνα και βρέθηκε στη Γαλλία
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Εμπεδοκλής
Δεν νομίζω να ξεχνάω. Για πες μου, πότε θυμάσαι να απήχθη παιδί από παιδόφιλο τελευταία;
Αντίθετα, υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που γονέας ή κηδεμόνας το έδινε ο ίδιος στον παιδόφιλο και εν αγνοία του και εν γνώση του...
Αντίθετα, υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που γονέας ή κηδεμόνας το έδινε ο ίδιος στον παιδόφιλο και εν αγνοία του και εν γνώση του...
-
Εμπεδοκλής
Πόσα μαυράκια έχεις δει στο αμπελαλε και μπερδεύεσαι;ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιουν 2020, 16:34Αναφέρεσαι σε μια πιτσιρίκα που την είχε στείλει ο πατέρας της να πάρει νερό και κατάλαβε ότι έλειπε μετά από 10 ώρες ή κάτι άλλο;Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Ιουν 2020, 16:27 Έτσι έγινε και με το αραπάκι που χάθηκε στην Αθήνα και βρέθηκε στη Γαλλία
Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Θυμάμαι μια μαύρη πιτσιρίκα που είχε εξαφανιστεί, που είναι το περίεργο;Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Ιουν 2020, 16:36Πόσα μαυράκια έχεις δει στο αμπελαλε και μπερδεύεσαι;ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιουν 2020, 16:34Αναφέρεσαι σε μια πιτσιρίκα που την είχε στείλει ο πατέρας της να πάρει νερό και κατάλαβε ότι έλειπε μετά από 10 ώρες ή κάτι άλλο;Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Ιουν 2020, 16:27 Έτσι έγινε και με το αραπάκι που χάθηκε στην Αθήνα και βρέθηκε στη Γαλλία
Τι είναι το αμπελαλε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Κεφτέδες με βλήτα
-
Εμπεδοκλής
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιουν 2020, 16:39Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Θυμάμαι μια μαύρη πιτσιρίκα που είχε εξαφανιστεί, που είναι το περίεργο;Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Ιουν 2020, 16:36Πόσα μαυράκια έχεις δει στο αμπελαλε και μπερδεύεσαι;ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιουν 2020, 16:34
Αναφέρεσαι σε μια πιτσιρίκα που την είχε στείλει ο πατέρας της να πάρει νερό και κατάλαβε ότι έλειπε μετά από 10 ώρες ή κάτι άλλο;
Τι είναι το αμπελαλε;
Άστο. Δεν πειράζει. Αν ήταν να με καταλαβαίνουν όλοι θα δούλευα σε νηπιαγωγείο...
- rums to let
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιουν 2020, 16:39Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Θυμάμαι μια μαύρη πιτσιρίκα που είχε εξαφανιστεί, που είναι το περίεργο;Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Ιουν 2020, 16:36Πόσα μαυράκια έχεις δει στο αμπελαλε και μπερδεύεσαι;ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιουν 2020, 16:34
Αναφέρεσαι σε μια πιτσιρίκα που την είχε στείλει ο πατέρας της να πάρει νερό και κατάλαβε ότι έλειπε μετά από 10 ώρες ή κάτι άλλο;
Τι είναι το αμπελαλε;
"αστειάκι" με το amber alert
Custom_F έγραψε: 13 Ιουν 2020, 19:59 Όταν έχεις το όπλο μες τα πόδια σου, ενδεχομένως κάποια περίεργη στιγμη να στη δώσει κ να το χρησιμοποιήσεις χωρίς ιδιαίτερη σκέψη
Τύπε, συνέβη σχεδόν το ίδιο και σε μένα, μόνο που εγώ πέρασα σφαίρα ένα στενό με το ποδήλατο χωρίς να κοιτάξω δεξιά-αριστερά και με είδε ένας θείος μου, ο οποίος φυσικά και με δώσε στον πατέρα μου την επομένη και ο πατέρας μου είχε ακριβώς την ίδια αντίδραση.foscilis έγραψε: 13 Ιουν 2020, 12:15συζητούσα χθες με τη σύζυγο ότι εγώ όντως έπαιζα με τους φίλους μου στη γειτονιά τρία τετράγωνα από το σπίτι μου σε ένα παρκάκι στη Δάφνη των 80s, όλη μέρα χωρίς επιτήρηση.
Αλλά το σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή και συνειδητοποίησα ότι το παρκάκι είχε οπτική επαφή με το σπίτι του ενός από τα παιδιά της παρέας. Ότι σε όλη τη διαδρομή ήταν μονοκατοικίες που έμεναν συγγενείς της μάνας μου συμπεριλαμβανομένης (στο πιο στρατηγικό σημείο) της αδερφής του παππού μου με το ταιριαστό όνομα "Κατίνα" η οποία ήταν σε μόνιμη βάση στο περβάζι της και δεν έπαιζε ούτε κουνούπι να κλάσει χωρίς να το μάθει. Και το τελικό που είχα ξεχάσει τελείως: ένα σπίτι στο οποίο έμεναν η γιαγιά και ο παππούς ενός από τα κορίτσια της παρέας είχε πόρτα ακριβώς στο παρκάκι, γι' αυτό μαζευόταν όλη η παρέα εκεί. Δηλαδή στην πραγματικότητα έπαιζα στην αυλή της γιαγιάς της συμμαθήτριάς μου.
Μία φορά πέρασα με τον ξάδερφό μου το πρώτο στενάκι της διαδρομής προς το παρκάκι χωρίς να κοιτάξουμε (μιλάμε για στενάκι με ένα αυτοκίνητο την ώρα) και την άλλη μέρα ο θείος μου μας άστραψε σφαλιάρες γιατί η γειτονιά μας είχε δει να περνάμε χωρίς να κοιτάξουμε.
Στην πραγματικότητα λοιπόν ήμασταν υπό πολύ πιο στενή επιτήρηση απ' ό,τι τα σημερινά παιδιά, απλώς δεν είχε την ίδια μορφή.
Και παρ' όλα αυτά και οι δύο αδερφές μου σε αυτή τη γειτονιά, στο πρώτο στενό από το σπίτι μας (αυτό που περάσαμε χωρίς να κοιτάξουμε το γεμάτο συγγενείς), πριν καν πάνε πρώτη δημοτικού, τους έτυχε επιδειξίας χωμένος σε οικοδομή να λέει "κοριτσάκι έλα δω" δείχνοντας το πουλί του.
Βασικά, είχα πιο πολύ άγχος για το γεγονός ότι θα το πει στον πατέρα μου, παρά για το ότι πέρασα το στενό βολίδα, χωρίς να ελέγξω την κυκλοφορία.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Λίνο Βεντούρα
Αυτό το πράγμα λέγεται «γειτονιά» και «κοινωνία»foscilis έγραψε: 13 Ιουν 2020, 12:15συζητούσα χθες με τη σύζυγο ότι εγώ όντως έπαιζα με τους φίλους μου στη γειτονιά τρία τετράγωνα από το σπίτι μου σε ένα παρκάκι στη Δάφνη των 80s, όλη μέρα χωρίς επιτήρηση.
Αλλά το σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή και συνειδητοποίησα ότι το παρκάκι είχε οπτική επαφή με το σπίτι του ενός από τα παιδιά της παρέας. Ότι σε όλη τη διαδρομή ήταν μονοκατοικίες που έμεναν συγγενείς της μάνας μου συμπεριλαμβανομένης (στο πιο στρατηγικό σημείο) της αδερφής του παππού μου με το ταιριαστό όνομα "Κατίνα" η οποία ήταν σε μόνιμη βάση στο περβάζι της και δεν έπαιζε ούτε κουνούπι να κλάσει χωρίς να το μάθει. Και το τελικό που είχα ξεχάσει τελείως: ένα σπίτι στο οποίο έμεναν η γιαγιά και ο παππούς ενός από τα κορίτσια της παρέας είχε πόρτα ακριβώς στο παρκάκι, γι' αυτό μαζευόταν όλη η παρέα εκεί. Δηλαδή στην πραγματικότητα έπαιζα στην αυλή της γιαγιάς της συμμαθήτριάς μου.
Μία φορά πέρασα με τον ξάδερφό μου το πρώτο στενάκι της διαδρομής προς το παρκάκι χωρίς να κοιτάξουμε (μιλάμε για στενάκι με ένα αυτοκίνητο την ώρα) και την άλλη μέρα ο θείος μου μας άστραψε σφαλιάρες γιατί η γειτονιά μας είχε δει να περνάμε χωρίς να κοιτάξουμε.
Στην πραγματικότητα λοιπόν ήμασταν υπό πολύ πιο στενή επιτήρηση απ' ό,τι τα σημερινά παιδιά, απλώς δεν είχε την ίδια μορφή.
Και παρ' όλα αυτά και οι δύο αδερφές μου σε αυτή τη γειτονιά, στο πρώτο στενό από το σπίτι μας (αυτό που περάσαμε χωρίς να κοιτάξουμε το γεμάτο συγγενείς), πριν καν πάνε πρώτη δημοτικού, τους έτυχε επιδειξίας χωμένος σε οικοδομή να λέει "κοριτσάκι έλα δω" δείχνοντας το πουλί του.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
καλα ,πριν λιγο καιρο διαβαζα για εναν τυπο στην αμερικη που αρπαζε μερα μεσημερι παιδια απο το σπιτι τους πρεπει να σκοτωσε 5=6 μεχρι να τον πιασουν.
Σαφώς και δεν πειράζει.Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Ιουν 2020, 16:40ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιουν 2020, 16:39Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Θυμάμαι μια μαύρη πιτσιρίκα που είχε εξαφανιστεί, που είναι το περίεργο;
Τι είναι το αμπελαλε;
Άστο. Δεν πειράζει. Αν ήταν να με καταλαβαίνουν όλοι θα δούλευα σε νηπιαγωγείο...
Αν ήθελα να συνεννοηθώ με το προχωρημένο κοινό του Τσουκαλά, θα μάθαινα νοηματική.
Για τους απλούς αρκούν οι βασικές εντολές για εκπαίδευση σκύλων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Για πρώτη φορά μίλησε και ο βιολογικός πατέρας της μικρής. Είπε πως από την πρώτη στιγμή ήθελε να έρθει σε επαφή με το παιδί του, αλλά αυτό δεν ήταν δυνατόν. “Θέλω να με ζητήσει η Μαρκέλλα και να πάω να την δω με εισαγγελέα. Ενδιαφέρομαι για το παιδί αν και έχω παντρευτεί ξανά και δεν μένω μαζί τους. Για την υπόθεση έμαθα από τον αδερφό της Μαρκέλλας, που μου είπε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και καλύτερα να μην τα σκαλίζουμε”.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Αυτή η υπόθεση είναι τρισ-χειρότερη από το "βιτριόλι".
Υπάρχει θολούρα σε όλες τις εκφάνσεις της. Και μόνο το γεγονός ότι μια κυρία με κόκκινο μαλλί την απήγαγε σε πρώτη φάση, υποδηλώνει ότι δεν έχουμε μια απλή περίπτωση ενδο-οικογενειακού βιασμού.
Ο αδερφός της Μαρκέλλας είναι συμπαθέστατος και φαίνεται να διαθέτει κοφτερό μυαλό, ωστόσο το παρακάνει με τη συγκάλυψη, με αποτέλεσμα να προκαλεί εντυπώσεις για ενδο-οικογενειακό έγκλημα. (Που μπορεί να είναι και εσφαλμένες).
Υπάρχει θολούρα σε όλες τις εκφάνσεις της. Και μόνο το γεγονός ότι μια κυρία με κόκκινο μαλλί την απήγαγε σε πρώτη φάση, υποδηλώνει ότι δεν έχουμε μια απλή περίπτωση ενδο-οικογενειακού βιασμού.
Ο αδερφός της Μαρκέλλας είναι συμπαθέστατος και φαίνεται να διαθέτει κοφτερό μυαλό, ωστόσο το παρακάνει με τη συγκάλυψη, με αποτέλεσμα να προκαλεί εντυπώσεις για ενδο-οικογενειακό έγκλημα. (Που μπορεί να είναι και εσφαλμένες).
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αυτό ξαναπέστο.Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Ιουν 2020, 16:40ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιουν 2020, 16:39Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Θυμάμαι μια μαύρη πιτσιρίκα που είχε εξαφανιστεί, που είναι το περίεργο;
Τι είναι το αμπελαλε;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 619 Προβολές
-