!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εξαφάνιση 10χρονης στην Θεσσαλονίκη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Εξαφάνιση 10χρονης στην Θεσσαλονίκη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Ξεχνάς όμως ότι οι παιδόφιλοι είναι και τέρατα που τη βρίσκουν να ξέρουν ότι κάποιος γονέας πίσω πεθαίνει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Ιουν 2020, 16:27 Έτσι έγινε και με το αραπάκι που χάθηκε στην Αθήνα και βρέθηκε στη Γαλλία
Αναφέρεσαι σε μια πιτσιρίκα που την είχε στείλει ο πατέρας της να πάρει νερό και κατάλαβε ότι έλειπε μετά από 10 ώρες ή κάτι άλλο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Δεν νομίζω να ξεχνάω. Για πες μου, πότε θυμάσαι να απήχθη παιδί από παιδόφιλο τελευταία;

Αντίθετα, υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που γονέας ή κηδεμόνας το έδινε ο ίδιος στον παιδόφιλο και εν αγνοία του και εν γνώση του...
Εμπεδοκλής

ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιουν 2020, 16:34
Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Ιουν 2020, 16:27 Έτσι έγινε και με το αραπάκι που χάθηκε στην Αθήνα και βρέθηκε στη Γαλλία
Αναφέρεσαι σε μια πιτσιρίκα που την είχε στείλει ο πατέρας της να πάρει νερό και κατάλαβε ότι έλειπε μετά από 10 ώρες ή κάτι άλλο;
Πόσα μαυράκια έχεις δει στο αμπελαλε και μπερδεύεσαι;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Ιουν 2020, 16:36
Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Θυμάμαι μια μαύρη πιτσιρίκα που είχε εξαφανιστεί, που είναι το περίεργο;

Τι είναι το αμπελαλε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εμπεδοκλής

ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιουν 2020, 16:39

Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Θυμάμαι μια μαύρη πιτσιρίκα που είχε εξαφανιστεί, που είναι το περίεργο;

Τι είναι το αμπελαλε;

Άστο. Δεν πειράζει. Αν ήταν να με καταλαβαίνουν όλοι θα δούλευα σε νηπιαγωγείο...
Άβαταρ μέλους
rums to let

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από rums to let »

Τι είναι το αμπελαλε;

"αστειάκι" με το amber alert
Custom_F έγραψε: 13 Ιουν 2020, 19:59 Όταν έχεις το όπλο μες τα πόδια σου, ενδεχομένως κάποια περίεργη στιγμη να στη δώσει κ να το χρησιμοποιήσεις χωρίς ιδιαίτερη σκέψη
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

foscilis έγραψε: 13 Ιουν 2020, 12:15
Σενέκας έγραψε: 13 Ιουν 2020, 11:05
Naranjita έγραψε: 13 Ιουν 2020, 09:59\
δεν είναι ίδιος ο πληθυσμός όπως τότε που μεγαλώσαμε.
Αν κρίνουμε από το πως μεγαλώσατε και τι είδους ενήλικες είστε πλέον, πάλι καλά
συζητούσα χθες με τη σύζυγο ότι εγώ όντως έπαιζα με τους φίλους μου στη γειτονιά τρία τετράγωνα από το σπίτι μου σε ένα παρκάκι στη Δάφνη των 80s, όλη μέρα χωρίς επιτήρηση.

Αλλά το σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή και συνειδητοποίησα ότι το παρκάκι είχε οπτική επαφή με το σπίτι του ενός από τα παιδιά της παρέας. Ότι σε όλη τη διαδρομή ήταν μονοκατοικίες που έμεναν συγγενείς της μάνας μου συμπεριλαμβανομένης (στο πιο στρατηγικό σημείο) της αδερφής του παππού μου με το ταιριαστό όνομα "Κατίνα" η οποία ήταν σε μόνιμη βάση στο περβάζι της και δεν έπαιζε ούτε κουνούπι να κλάσει χωρίς να το μάθει. Και το τελικό που είχα ξεχάσει τελείως: ένα σπίτι στο οποίο έμεναν η γιαγιά και ο παππούς ενός από τα κορίτσια της παρέας είχε πόρτα ακριβώς στο παρκάκι, γι' αυτό μαζευόταν όλη η παρέα εκεί. Δηλαδή στην πραγματικότητα έπαιζα στην αυλή της γιαγιάς της συμμαθήτριάς μου.

Μία φορά πέρασα με τον ξάδερφό μου το πρώτο στενάκι της διαδρομής προς το παρκάκι χωρίς να κοιτάξουμε (μιλάμε για στενάκι με ένα αυτοκίνητο την ώρα) και την άλλη μέρα ο θείος μου μας άστραψε σφαλιάρες γιατί η γειτονιά μας είχε δει να περνάμε χωρίς να κοιτάξουμε.

Στην πραγματικότητα λοιπόν ήμασταν υπό πολύ πιο στενή επιτήρηση απ' ό,τι τα σημερινά παιδιά, απλώς δεν είχε την ίδια μορφή.

Και παρ' όλα αυτά και οι δύο αδερφές μου σε αυτή τη γειτονιά, στο πρώτο στενό από το σπίτι μας (αυτό που περάσαμε χωρίς να κοιτάξουμε το γεμάτο συγγενείς), πριν καν πάνε πρώτη δημοτικού, τους έτυχε επιδειξίας χωμένος σε οικοδομή να λέει "κοριτσάκι έλα δω" δείχνοντας το πουλί του.
Τύπε, συνέβη σχεδόν το ίδιο και σε μένα, μόνο που εγώ πέρασα σφαίρα ένα στενό με το ποδήλατο χωρίς να κοιτάξω δεξιά-αριστερά και με είδε ένας θείος μου, ο οποίος φυσικά και με δώσε στον πατέρα μου την επομένη και ο πατέρας μου είχε ακριβώς την ίδια αντίδραση.

:smt005:

Βασικά, είχα πιο πολύ άγχος για το γεγονός ότι θα το πει στον πατέρα μου, παρά για το ότι πέρασα το στενό βολίδα, χωρίς να ελέγξω την κυκλοφορία.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

foscilis έγραψε: 13 Ιουν 2020, 12:15
Σενέκας έγραψε: 13 Ιουν 2020, 11:05
Naranjita έγραψε: 13 Ιουν 2020, 09:59\
δεν είναι ίδιος ο πληθυσμός όπως τότε που μεγαλώσαμε.
Αν κρίνουμε από το πως μεγαλώσατε και τι είδους ενήλικες είστε πλέον, πάλι καλά
συζητούσα χθες με τη σύζυγο ότι εγώ όντως έπαιζα με τους φίλους μου στη γειτονιά τρία τετράγωνα από το σπίτι μου σε ένα παρκάκι στη Δάφνη των 80s, όλη μέρα χωρίς επιτήρηση.

Αλλά το σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή και συνειδητοποίησα ότι το παρκάκι είχε οπτική επαφή με το σπίτι του ενός από τα παιδιά της παρέας. Ότι σε όλη τη διαδρομή ήταν μονοκατοικίες που έμεναν συγγενείς της μάνας μου συμπεριλαμβανομένης (στο πιο στρατηγικό σημείο) της αδερφής του παππού μου με το ταιριαστό όνομα "Κατίνα" η οποία ήταν σε μόνιμη βάση στο περβάζι της και δεν έπαιζε ούτε κουνούπι να κλάσει χωρίς να το μάθει. Και το τελικό που είχα ξεχάσει τελείως: ένα σπίτι στο οποίο έμεναν η γιαγιά και ο παππούς ενός από τα κορίτσια της παρέας είχε πόρτα ακριβώς στο παρκάκι, γι' αυτό μαζευόταν όλη η παρέα εκεί. Δηλαδή στην πραγματικότητα έπαιζα στην αυλή της γιαγιάς της συμμαθήτριάς μου.

Μία φορά πέρασα με τον ξάδερφό μου το πρώτο στενάκι της διαδρομής προς το παρκάκι χωρίς να κοιτάξουμε (μιλάμε για στενάκι με ένα αυτοκίνητο την ώρα) και την άλλη μέρα ο θείος μου μας άστραψε σφαλιάρες γιατί η γειτονιά μας είχε δει να περνάμε χωρίς να κοιτάξουμε.

Στην πραγματικότητα λοιπόν ήμασταν υπό πολύ πιο στενή επιτήρηση απ' ό,τι τα σημερινά παιδιά, απλώς δεν είχε την ίδια μορφή.

Και παρ' όλα αυτά και οι δύο αδερφές μου σε αυτή τη γειτονιά, στο πρώτο στενό από το σπίτι μας (αυτό που περάσαμε χωρίς να κοιτάξουμε το γεμάτο συγγενείς), πριν καν πάνε πρώτη δημοτικού, τους έτυχε επιδειξίας χωμένος σε οικοδομή να λέει "κοριτσάκι έλα δω" δείχνοντας το πουλί του.
Αυτό το πράγμα λέγεται «γειτονιά» και «κοινωνία»
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

καλα ,πριν λιγο καιρο διαβαζα για εναν τυπο στην αμερικη που αρπαζε μερα μεσημερι παιδια απο το σπιτι τους πρεπει να σκοτωσε 5=6 μεχρι να τον πιασουν.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Ιουν 2020, 16:40

Τι είναι το αμπελαλε;

Άστο. Δεν πειράζει. Αν ήταν να με καταλαβαίνουν όλοι θα δούλευα σε νηπιαγωγείο...
Σαφώς και δεν πειράζει.

Αν ήθελα να συνεννοηθώ με το προχωρημένο κοινό του Τσουκαλά, θα μάθαινα νοηματική.

Για τους απλούς αρκούν οι βασικές εντολές για εκπαίδευση σκύλων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Για πρώτη φορά μίλησε και ο βιολογικός πατέρας της μικρής. Είπε πως από την πρώτη στιγμή ήθελε να έρθει σε επαφή με το παιδί του, αλλά αυτό δεν ήταν δυνατόν. “Θέλω να με ζητήσει η Μαρκέλλα και να πάω να την δω με εισαγγελέα. Ενδιαφέρομαι για το παιδί αν και έχω παντρευτεί ξανά και δεν μένω μαζί τους. Για την υπόθεση έμαθα από τον αδερφό της Μαρκέλλας, που μου είπε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και καλύτερα να μην τα σκαλίζουμε”.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Αυτή η υπόθεση είναι τρισ-χειρότερη από το "βιτριόλι".

Υπάρχει θολούρα σε όλες τις εκφάνσεις της. Και μόνο το γεγονός ότι μια κυρία με κόκκινο μαλλί την απήγαγε σε πρώτη φάση, υποδηλώνει ότι δεν έχουμε μια απλή περίπτωση ενδο-οικογενειακού βιασμού.

Ο αδερφός της Μαρκέλλας είναι συμπαθέστατος και φαίνεται να διαθέτει κοφτερό μυαλό, ωστόσο το παρακάνει με τη συγκάλυψη, με αποτέλεσμα να προκαλεί εντυπώσεις για ενδο-οικογενειακό έγκλημα. (Που μπορεί να είναι και εσφαλμένες).
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Ιουν 2020, 16:40

Τι είναι το αμπελαλε;

Αυτό ξαναπέστο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”