Ο Giorgos 574 έχει πει ότι είναι ΒούλγαροςNiki έγραψε: 30 Μάιος 2020, 21:16 Έχω παρατηρήσει ότι υπάρχουν μέλη που βρίζουν με πλάγιο τρόπο την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Κάνουν πολιτική ιστορική προπαγάνδα παραβιάζοντας ένα σωρό κανόνες.
Εγώ σε αυτό το φόρουμ έφαγα τρομερό μπούλινγκ κατέληξα στην μαγειρική που ακόμα και εκεί με κυνηγάει ο Άγις με την παρέα του.
Όμως παρατήρησα μέλη σαν τον Giorgos 574 παράδειγμα που ανοίγουν νήματα σαν αυτά.
Κέρδισε ποτέ η νεότερη Ελλάδα κάποιο πόλεμο χωρίς ξένη βοήθεια;
viewtopic.php?f=92&t=22164#p1311012
Έρευνα με βάση το IQ: Οι Έλληνες είναι από τους χαζοτερους Ευρωπαίους!
viewtopic.php?f=24&t=22158&p=1310735#p1310735
Η κατάληψη της ανατολικής Μακεδονίας από τους Βούλγαρους (1916). Μια ιστορική ταπείνωση της Ελλάδας
viewtopic.php?f=92&t=22067&p=1302668#p1302665
Είναι οι Κύπριοι αραβικής καταγωγής;
viewtopic.php?f=24&t=21955#p1294319
Η Ακρόπολη είχε κόκκινο χρωμα και ήταν κακόγουστη απομίμηση αιγυπτιακού ναού στην κοιλάδα του Νίλου
viewtopic.php?f=42&t=22018#p1298226
Απόγονοι Αφρικανών από τη Σαχάρα οι Μινωίτες!
viewtopic.php?f=16&t=21907#p1289569
Πως θα ήταν η περιοχή σήμερα αν η Βουλγαρία είχε πρόσβαση στο Αιγαίο;
viewtopic.php?f=92&t=21635#p1269689
Έχω παρατηρήσει και άλλους Αλβανούς να γράφουν διάφορα.
Φυσικά και έχω δεί νήματα που κάποιοι τα βάζουν με τους αλλοδαπούς με τέτοιο τρόπο που κάνουν εμάς τους Έλληνες να φαινόμαστε τόσο ρατσιστές και τόσο ουγκ.
Τόσο απολίτιστοι.
Πάμε στην ερώτηση.
Ένα διαδυκτιακό καφενείο που προβάλει πολύ προπαγάνδα Αλβανών.
Που κάνει μπούλινγκ σε μια Κρητικιά μόλις υπερασπιστεί τους Έλληνες.
Που συνεχίζει να κάνει μπούλινγκ στην Κρητικιά ακόμα και στην μαγειρική.
Ενώ αφήνει να περνάει η προπαγάνδα των Αλβανών.
Είναι ιδιοκτήτες Αλβανοί;
Ή πληρώνονται από Αλβανούς;
Ας απαντήσουν οι αρμόδιοι ξεκάθαρα.
Ντόμπρα.
Να ξέρουμε τι γράφουμε που το γράφουμε τι παίζει τι δεν παίζει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μία καθαρή ερώτηση περιμένει μια καθαρή απάντηση ντόμπρα.
Re: Μία καθαρή ερώτηση περιμένει μια καθαρή απάντηση ντόμπρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sman5 την 31 Μάιος 2020, 16:31, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Τρολακι είναι δηλαδη;Nandros έγραψε: 31 Μάιος 2020, 15:52Ο συγκεκριμένος Giorgos 574 είναι άρρωστο τρόλλι ολκής!Niki έγραψε: 30 Μάιος 2020, 21:16 Έχω παρατηρήσει ότι υπάρχουν μέλη που βρίζουν με πλάγιο τρόπο την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Κάνουν πολιτική ιστορική προπαγάνδα παραβιάζοντας ένα σωρό κανόνες.
Εγώ σε αυτό το φόρουμ έφαγα τρομερό μπούλινγκ κατέληξα στην μαγειρική που ακόμα και εκεί με κυνηγάει ο Άγις με την παρέα του.
Όμως παρατήρησα μέλη σαν τον Giorgos 574 παράδειγμα που ανοίγουν νήματα σαν αυτά.
Κέρδισε ποτέ η νεότερη Ελλάδα κάποιο πόλεμο χωρίς ξένη βοήθεια;
Έρευνα με βάση το IQ: Οι Έλληνες είναι από τους χαζοτερους Ευρωπαίους!
Η κατάληψη της ανατολικής Μακεδονίας από τους Βούλγαρους (1916). Μια ιστορική ταπείνωση της Ελλάδας
Είναι οι Κύπριοι αραβικής καταγωγής;
Η Ακρόπολη είχε κόκκινο χρωμα και ήταν κακόγουστη απομίμηση αιγυπτιακού ναού στην κοιλάδα του Νίλου
Απόγονοι Αφρικανών από τη Σαχάρα οι Μινωίτες!
Πως θα ήταν η περιοχή σήμερα αν η Βουλγαρία είχε πρόσβαση στο Αιγαίο;
Έχω παρατηρήσει και άλλους Αλβανούς να γράφουν διάφορα.
Φυσικά και έχω δεί νήματα που κάποιοι τα βάζουν με τους αλλοδαπούς με τέτοιο τρόπο που κάνουν εμάς τους Έλληνες να φαινόμαστε τόσο ρατσιστές και τόσο ουγκ.
Τόσο απολίτιστοι.
Πάμε στην ερώτηση.
Ένα διαδυκτιακό καφενείο που προβάλει πολύ προπαγάνδα Αλβανών.
Που κάνει μπούλινγκ σε μια Κρητικιά μόλις υπερασπιστεί τους Έλληνες.
Που συνεχίζει να κάνει μπούλινγκ στην Κρητικιά ακόμα και στην μαγειρική.
Ενώ αφήνει να περνάει η προπαγάνδα των Αλβανών.
Είναι ιδιοκτήτες Αλβανοί;
Ή πληρώνονται από Αλβανούς;
Ας απαντήσουν οι αρμόδιοι ξεκάθαρα.
Ντόμπρα.
Να ξέρουμε τι γράφουμε που το γράφουμε τι παίζει τι δεν παίζει.
1/
Βρήκε κάμποσα κορόιδα εδώ μέσα και έκανε μεγάλο τζέρτζελο σε αυτό το "γελοίο" πχόρουμ, αλλά το άλλο είναι "σοβαρό" και δεν θα κάνει!
2/
Giorgos 574 > Εγγραφή: 05 Μαρ 2019 - Τελευταία επίσκεψη: 31 Μάιος 2020.
Οθωμανέλλην > Εγγραφή: 04 Σεπ 2019, Τελευταία επίσκεψη: 10 Μάιος 2020
Είναι τουλάχιστον διπλοπρόφιλος επί 7-8 μήνες, αλλά η Διαχείριση και ο Συντονισμός αγρόν αγοράζουν!
3/
Και σύμφωνα με σχετικές μελέτες είναι ψυχοπαθής και νάρκισσος:
Online trolls are psychopaths and sadists, psychologists claim
Internet Trolls Are Narcissists, Psychopaths, and Sadists
Internet Trolls Are Usually Men Who Are Psychopaths And Sadists, Study Says
Τα trolls είναι ψυχοπαθείς και σαδιστές, σύμφωνα με έρευνες
Η επιστήμη αποφάνθηκε: Τα 'τρολ' είναι ψυχοπαθείς σαδιστές.
Συντονιστές προσοχή: Την ψυχοπάθεια την αναφέρουν οι μελέτες, εγώ απλώς την αντιγράφω!
.
Από τι να σε προστατεύσουν;Niki έγραψε: 31 Μάιος 2020, 16:07Κάποιοι πρέπει να προστατεύουν και εμάς μέσα στο φόρουμ όχι μόνο τους Αλβανούς.
Ordem e Progresso.
Γράφεις σε ένα φόρουμ φτιάχνεις τον καφέ σου μπαίνεις το πρωί και βλέπεις τρία νήματα Αλβανών με την προπαγάνδα τους χαλιέσαι φεύγεις.
Έρχεσαι μετά από μέρες γράφεις κάτι στην μαγειρική λές σε δυο φίλες σου να δούνε την ανάρτηση σου μπαίνουν μέσα και μετά σου στέλνουν μήνυμα καλά Αλβανικό είναι;
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Εγώ τον έστειλα να πα να γαμηθεί. Έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζεις.Niki έγραψε: 31 Μάιος 2020, 16:36Γράφεις σε ένα φόρουμ φτιάχνεις τον καφέ σου μπαίνεις το πρωί και βλέπεις τρία νήματα Αλβανών με την προπαγάνδα τους χαλιέσαι φεύγεις.
Έρχεσαι μετά από μέρες γράφεις κάτι στην μαγειρική λές σε δυο φίλες σου να δούνε την ανάρτηση σου μπαίνουν μέσα και μετά σου στέλνουν μήνυμα καλά Αλβανικό είναι;
Ordem e Progresso.
Ρώτα τον και μόνος σου στο ελεύθερο να δεις ρε, δεν είναι αυτός. Αν δεν ξέρεις ποιος είναι εκεί στο λέω με πμ αλλά υποχρεωτικά πρέπει να του στείλεις πολλά φιλάκια από μένα προσωπικά.Αγις έγραψε: 30 Μάιος 2020, 22:54Ζενίθεδρος έγραψε: 30 Μάιος 2020, 22:51Δεν είναι. Η αντίδραση του μέλους Νίκη σε εκείνο το νήμα που είχα ανοίξει για την εναλλακτική θεραπεία του κορονοϊού, την οποία εφηρμοσαν κάτι Κινεζες νοσοκόμες ήταν νομίζω αρκετά κατατοπιστικη. Εξάλλου, δεν θα μπορούσε να μείνει τελείως αμέτοχος από ιστορικές συζητήσεις. Κόβει η πουτάνα το γαμησι;...![]()
παντως απεφυγε να απαντησει στις δυο αναρτησεις - προκλησεις που εκανα
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
ΚακώςNiki έγραψε: 31 Μάιος 2020, 16:36Γράφεις σε ένα φόρουμ φτιάχνεις τον καφέ σου μπαίνεις το πρωί και βλέπεις τρία νήματα Αλβανών με την προπαγάνδα τους χαλιέσαι φεύγεις.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Niki έγραψε: 31 Μάιος 2020, 16:36Γράφεις σε ένα φόρουμ φτιάχνεις τον καφέ σου μπαίνεις το πρωί και βλέπεις τρία νήματα Αλβανών με την προπαγάνδα τους χαλιέσαι φεύγεις.
Ξέρουν να διαβάζουν Αλβανικά οι φίλες σου;
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Αν δεν σου αρέσει βρίσκεις άλλο φόρουμ.Niki έγραψε: 31 Μάιος 2020, 16:36Γράφεις σε ένα φόρουμ φτιάχνεις τον καφέ σου μπαίνεις το πρωί και βλέπεις τρία νήματα Αλβανών με την προπαγάνδα τους χαλιέσαι φεύγεις.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μην ανησυχείς για σένα τις προειδοποίησα τις κατατόπισα γενικά.Είναι ένας μου κάνει μπούλινγκ ένας γράφει συνέχεια από το πρωί μέχρι το βράδυ μουνάρες μην δώσετε σημασία.
Δεν περίμενα όμως με τίποτα να μου πούνε ότι είναι Αλβανικό στέκι.
Ο καθένας και η κάθε μία μπορούνε να διαβάσουνε την Αλβανική προπαγάνδα που μας μοστράρουν στα Ελληνικά.Gewponos90 έγραψε: 31 Μάιος 2020, 17:00Niki έγραψε: 31 Μάιος 2020, 16:36Γράφεις σε ένα φόρουμ φτιάχνεις τον καφέ σου μπαίνεις το πρωί και βλέπεις τρία νήματα Αλβανών με την προπαγάνδα τους χαλιέσαι φεύγεις.
Μα το νήμα αυτό εμφανέστατα είναι αποχαιρετιστήριο δεν το κατάλαβες;Naida έγραψε: 31 Μάιος 2020, 17:00Αν δεν σου αρέσει βρίσκεις άλλο φόρουμ.Niki έγραψε: 31 Μάιος 2020, 16:36Γράφεις σε ένα φόρουμ φτιάχνεις τον καφέ σου μπαίνεις το πρωί και βλέπεις τρία νήματα Αλβανών με την προπαγάνδα τους χαλιέσαι φεύγεις.
Απλά θέλω να είμαι δίκαιη όχι να γράφω αλλού ότι εδώ είναι Αλβανικό στέκι και να είμαι φάουλ.
Απλά ντόμπρα ήθελα καθαρή απάντηση.
Δεν χρειάζεται να φύγεις. Παντού θα συναντάς ανθρώπους με διαφορετικές απόψεις. Ή εσφαλμένες κατά τη γνώμη σου.Niki έγραψε: 31 Μάιος 2020, 17:06Μα το νήμα αυτό εμφανέστατα είναι αποχαιρετιστήριο δεν το κατάλαβες;Naida έγραψε: 31 Μάιος 2020, 17:00Αν δεν σου αρέσει βρίσκεις άλλο φόρουμ.Niki έγραψε: 31 Μάιος 2020, 16:36
Γράφεις σε ένα φόρουμ φτιάχνεις τον καφέ σου μπαίνεις το πρωί και βλέπεις τρία νήματα Αλβανών με την προπαγάνδα τους χαλιέσαι φεύγεις.
Απλά θέλω να είμαι δίκαιη όχι να γράφω αλλού ότι εδώ είναι Αλβανικό στέκι και να είμαι φάουλ.
Απλά ντόμπρα ήθελα καθαρή απάντηση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 31 Μάιος 2020, 17:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Πες τους χεστηκαμε. Αν θέλουν να διαβάζουν μόνο ότι τους αρέσει να φτιάξουν το creta forum. gr να γράφουν όλη μερα πως μόνο η Κρήτη βγάζει λεβέντες και μόνο η Κρήτη έχει Έλληνες κτηνοτρόφουςNiki έγραψε: 31 Μάιος 2020, 17:03Ο καθένας και η κάθε μία μπορούνε να διαβάσουνε την Αλβανική προπαγάνδα που μας μοστράρουν στα Ελληνικά.Gewponos90 έγραψε: 31 Μάιος 2020, 17:00Niki έγραψε: 31 Μάιος 2020, 16:36
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση