!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φυλάκιση (μολις) 30 μηνών σε 20χρονη (παιδεράστρια) που έμεινε έγκυος από τον ανήλικο που πρόσεχε ως μπεϊμπισίτερ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- blackpaint
Re: Φυλάκιση (μολις) 30 μηνών σε 20χρονη (παιδεράστρια) που έμεινε έγκυος από τον ανήλικο που πρόσεχε ως μπεϊμπισίτερ
Και ρε φωστηρες, πως το κοβετε να ειναι δυνατον ενα 10χρονο ν αφησει εγγυο μια κοπελα;
- blackpaint
Re: Φυλάκιση (μολις) 30 μηνών σε 20χρονη (παιδεράστρια) που έμεινε έγκυος από τον ανήλικο που πρόσεχε ως μπεϊμπισίτερ
μιλαει ο ανθρωπος που καμαρωνε πως εφερε δυο πουτανες στον 15χρονο ανηψιο του, αντι να ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙΑγις έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:06συνεχιζεις να ξεφτιλιζεσαι δικαιολογωντας καραμπινατη παιδεραστια - εισαι για φτυσιμο
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά το ΟΠ είναι πολύ μπερδεμένο, δεν βγάζεις άκρηblackpaint έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:06ωχου ρε μαλακα διαβασε καλυτερα το κειμενο, μασημενη τροφη θες.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:04από που προκύπτει; στο ΟΠ αναφέρεται για 13χρονο στη δίκη (που η δίκη έγινε πρόσφατα)
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
μιλαει αυτος που ειπε πως ειναι φανταστικη ιστορια - χτυπησου οσο θεςblackpaint έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:08μιλαει ο ανθρωπος που καμαρωνε πως εφερε δυο πουτανες στον 15χρονο ανηψιο του, αντι να ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙΑγις έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:06συνεχιζεις να ξεφτιλιζεσαι δικαιολογωντας καραμπινατη παιδεραστια - εισαι για φτυσιμο
αφρισε λιγο ακομα να υπερασπιστεις εγκληματια - με καθε τροπο μονο γιατι ειναι γυναικα - εισαι για φτυσιμο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
σκευωριαblackpaint έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:07 Και ρε φωστηρες, πως το κοβετε να ειναι δυνατον ενα 10χρονο ν αφησει εγγυο μια κοπελα;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Highlander
Στο original το λέει καθαρά ότι αυτός ήταν 13 και αυτή 17.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:09μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά το ΟΠ είναι πολύ μπερδεμένο, δεν βγάζεις άκρηblackpaint έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:06ωχου ρε μαλακα διαβασε καλυτερα το κειμενο, μασημενη τροφη θες.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:04
από που προκύπτει; στο ΟΠ αναφέρεται για 13χρονο στη δίκη (που η δίκη έγινε πρόσφατα)
https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... romps.htmlShe seduced 13-year-old boy when she was 17 and gave birth to his daughter
- blackpaint
φανταστικη ειναι σιγουρα, αν και το τονισες με εντιτ αφου σε εκραξα, αλλα δεν παυει να εξωραιζει την παιδικη κακοποιηση και την πορνεια, πραγμα που αντιφασκει με την αγανακτηση σου γι αυτο το σχετικα ανουσιο γεγονος που σχολιαζουμε τωρα και που ανοιχτηκε απο τον georgebi με μονο σκοπο να προκληθω εγω.Αγις έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:12μιλαει αυτος που ειπε πως ειναι φανταστικη ιστορια - χτυπησου οσο θεςblackpaint έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:08μιλαει ο ανθρωπος που καμαρωνε πως εφερε δυο πουτανες στον 15χρονο ανηψιο του, αντι να ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙΑγις έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:06
συνεχιζεις να ξεφτιλιζεσαι δικαιολογωντας καραμπινατη παιδεραστια - εισαι για φτυσιμο
αφρισε λιγο ακομα να υπερασπιστεις εγκληματια - με καθε τροπο μονο γιατι ειναι γυναικα - εισαι για φτυσιμο
Εμένα 13-17 μου φαίνεται μια χαρά διαφορά ηλικίας. Μόνο θετικές σκέψεις μου έρχονται στο μυαλό με τις περιπτύξεις δυο ανθρώπων αυτών των ηλικιών.
Το ίδιο θα μου φαινόταν κι αν τα φύλλα ήταν αντεστραμμένα, αλλά δεν θα τολμούσα να το πω, γιατί όλοι θα με λέγατε διεστραμμένο παιδεραστή.
Το ίδιο θα μου φαινόταν κι αν τα φύλλα ήταν αντεστραμμένα, αλλά δεν θα τολμούσα να το πω, γιατί όλοι θα με λέγατε διεστραμμένο παιδεραστή.
Όμως κάτσε: τώρα που το σκέφτομαι, δεν είναι σπάνια τέτοια ζευγαράκια (αγόρι 17 - κορίτσι 13) και δεν ανοίγει ρουθούνι. Εδώ ήτανε τουλάχιστον δυο περιπτώσεις στον κύκλο μου που μια χαρά βγαίναν μαζί και το ξέρανε κι οι γονείς τους.
συνελθετε δεν υπαρχει δικαιολογια .Βλήμα έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:29 Εμένα 13-17 μου φαίνεται μια χαρά διαφορά ηλικίας. Μόνο θετικές σκέψεις μου έρχονται στο μυαλό με τις περιπτύξεις δυο ανθρώπων αυτών των ηλικιών.
επειδη ειναι γυναικα βρεθηκατε να την υπερασπιζεστε
φυσικα θα σε λεγαμε διεστραμμενο παιδεραστη - για την κυρια ειναι απλα τεταρτη
παραξενες ιδεες εχετε για την ισοτητα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
εσυ στα 10 σου, δεν ειχες παει ηδη με καμμια 300αρια; εκπλησσομαι.blackpaint έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:07 Και ρε φωστηρες, πως το κοβετε να ειναι δυνατον ενα 10χρονο ν αφησει εγγυο μια κοπελα;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
η ηλικια συναινεσης ειναι τα 15 - παρανομουσαν ολοιΒλήμα έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:33 Όμως κάτσε: τώρα που το σκέφτομαι, δεν είναι σπάνια τέτοια ζευγαράκια (αγόρι 17 - κορίτσι 13) και δεν ανοίγει ρουθούνι. Εδώ ήτανε τουλάχιστον δυο περιπτώσεις στον κύκλο μου που μια χαρά βγαίναν μαζί και το ξέρανε κι οι γονείς τους.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
γω θα το ελεγα μια χαρα, και ζμπουτσαμ τι θα με λεγανε.Βλήμα έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:29 Εμένα 13-17 μου φαίνεται μια χαρά διαφορά ηλικίας. Μόνο θετικές σκέψεις μου έρχονται στο μυαλό με τις περιπτύξεις δυο ανθρώπων αυτών των ηλικιών.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- blackpaint
σε προτιμω οταν μου απευθυνεσαι με "αχ καλε γυρισες" οπως χτες το βραδυ.Ασέβαστος έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:39εσυ στα 10 σου, δεν ειχες παει ηδη με καμμια 300αρια; εκπλησσομαι.blackpaint έγραψε: 20 Μάιος 2020, 13:07 Και ρε φωστηρες, πως το κοβετε να ειναι δυνατον ενα 10χρονο ν αφησει εγγυο μια κοπελα;
- hellegennes
Πώς να το αποδείξουμε; Δεν γίνεται. Από την άλλην, 14χρονος πολύ δύσκολα βάζει κάτω 19χρονη. Είσαι 1-2 χρόνια νωρίς.EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Μάιος 2020, 12:35 Για να ειμαι δίκαιος παντως, ο μεσος 14χρονος άνετα εχει τη δύναμη να βιασει τη μεση 19χρονη αν θελει. Prove me wrong τυποι
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 367 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 76 Απαντήσεις