!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας από Κινέζους – ΠΟΥ

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Re: Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας από Κινέζους – ΠΟΥ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

πατησιωτης έγραψε: 11 Μάιος 2020, 20:39 Εμβριθής ανάλυση του καραμανλικού παρατηρητηρίου.

https://www.estianews.gr/apopseis/o-laikismos-allazei/
Δεν ξέρω τι λέει ο Αρίστος αλλά εγώ έχω πρόβλημα με κάποιον που τοποθετεί στην σφαίρα του ρεαλισμού τις υποτιθέμενες μεθοδεύσεις του Bill Gates να μας φυτέψει τσιπάκια.

Δεν είναι όλα λάθος αλλά πέρα από τις υπόλοιπες διαφωνίες μου αρκεί ΕΝΑ τέτοιο τερατολόγημα για να αφαιρέσει το μεγαλύτερο μέρος του κύρους ενός άρθρου.
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Gewponos90 έγραψε: 11 Μάιος 2020, 17:55
EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Μάιος 2020, 17:49
Gewponos90 έγραψε: 11 Μάιος 2020, 17:40 Μερικοί είστε τόσο ψεκασμενοι που δεν καταλαβαίνετε ότι ΑΝ το δημοσίευμα ισχυει, Γερμανία έχει ακριβώς την ίδια ευθύνη με τους Κινέζους για τους νεκρούς της Ιταλίας της Ισπανίας κτλ
Εξισου διεφθαρμένοι με τους Κινέζους ειναι οι Γερμανοί, nothing to see here, ειδικα σε θέματα υγείας. Ξεχασες το dieselgate τυπε?

Μα εγώ δεν έχω καμία αμφιβολία ότι μπορεί να ήξεραν.

Κάποιοι το λέγαμε κιόλας ότι πολλες μυστικές μυστικές υπηρεσίες αποκλείεται να μην ήξεραν τι γίνεται και περίμεναν την ενημέρωση του ΠΟΥ.

Απλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο ηλίθιοι που για να χτυπήσουν την Κίνα θα βάλουν τέτοιο αυτογκόλ στον εαυτό τους. Γιατί για αυτό ακριβώς το πράγμα μιλαμε και δεν νομίζω να διαφωνεις.

Ότι κύριοι ξεραμε και σας αφήσαμε να γαμηθητε
...ο Σι ήξερε, οι μυστικές υπηρεσίες ήξεραν, ο ΠΟΥ γνώριζε αλλά...μούγκα όλοι!...

Έχω πεθάνει στο γέλιο με όσα γράφονται, με την εξέλιξη της υπόθεσης, έχει πάρει φωτιά ο κ@λος μας :smt005: :smt005:
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Green Dragon έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:20
πατησιωτης έγραψε: 11 Μάιος 2020, 20:39 Εμβριθής ανάλυση του καραμανλικού παρατηρητηρίου.

https://www.estianews.gr/apopseis/o-laikismos-allazei/
Δεν ξέρω τι λέει ο Αρίστος αλλά εγώ έχω πρόβλημα με κάποιον που τοποθετεί στην σφαίρα του ρεαλισμού τις υποτιθέμενες μεθοδεύσεις του Bill Gates να μας φυτέψει τσιπάκια.

Δεν είναι όλα λάθος αλλά πέρα από τις υπόλοιπες διαφωνίες μου αρκεί ΕΝΑ τέτοιο τερατολόγημα για να αφαιρέσει το μεγαλύτερο μέρος του κύρους ενός άρθρου.
Ο Κοττάκης είναι βετεράνος ,έχει σηκώσει όλο το βάρος του συριζοκαραμανλισμού.Για να γίνεις διευθυντης στο συγκρότημα Φιλιππάκη που πρέπει να υποστηρίζει μαζί ακροδεξιές θέσεις και Παπαγγελόπουλο πρέπει να έχεις αλτικές ικανότητες σκέψεως,
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

πατησιωτης έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:24
Green Dragon έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:20 Δεν ξέρω τι λέει ο Αρίστος αλλά εγώ έχω πρόβλημα με κάποιον που τοποθετεί στην σφαίρα του ρεαλισμού τις υποτιθέμενες μεθοδεύσεις του Bill Gates να μας φυτέψει τσιπάκια.

Ο Κοττάκης είναι βετεράνος ,έχει σηκώσει όλο το βάρος του συριζοκαραμανλισμού.Για να γίνεις διευθυντης στο συγκρότημα Φιλιππάκη που πρέπει να υποστηρίζει μαζί ακροδεξιές θέσεις και Παπαγγελόπουλο πρέπει να έχεις αλτικές ικανότητες σκέψεως,
Το άρθρο μου θύμισε την φάση (αν και αναγνωρίζω ότι η σύγκριση είναι πολύ άδικη) με το πρώτο βίντεο του Alex Jones που είχε τύχει να παρακολουθήσω. Μίλαγε, μίλαγε, μίλαγε και έλεγα 'βρε τούτος δω καλά τα λέει' μέχρι που πέταξε το θρυλικό 'φθοριώνουν το νερό μας'. Εκεί κατάλαβα ότι υπάρχει θέμα.

Ο καραμανλισμός αν θέλει να ανακτήσει το σφρίγος του θα πρέπει να πετάξει από πάνω του τον ΣΥΡΙΖΑ. Αποδείχτηκε ότι μια τέτοια συμμαχία είναι θνησιγενής. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ποιο μετριοπαθής, ίσως να είχε κάποια βάση το εγχείρημα. Αλλά μόνο αυτό δεν είναι και τώρα που είναι στην αντιπολίτευση φαίνεται πολύ περισσότερο η παράνοια που κατοικοεδρεύει εκεί μέσα.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

πατησιωτης έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:17
Αρίστος έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:10
πατησιωτης έγραψε: 11 Μάιος 2020, 20:59

Aυτός είναι ένας καλός τρόπος να αποφύγεις να εξετάσεις την πιθανότητα να μην υπάρχει καμμιά συνωμοσία. :D
Αφού ένα υποδειγματικό μέλος της παγκοσμιοποίησης σαν τη Σουηδία σε όλα τα θέματα από μετανάστες και πολιτική ορθότητα εώς Γκρέτα και κλιματική αλλαγή στο ζήτημα του ιού έχει σούπερ τραμπική θέση χαλάει την πιάτσα.Δημιουργεί την εντύπωση ότι ίσως λέω ίσως το θέμα να είναι απλώς ιατρικό. :D

α) Αν δεν υπηρχε συνωμοσια οι Κινεζοι δεν θα ειχαν δολοφονησει τους ηρωες γιατρους.

β) Ο ΠΟΥ απο τα μεσα Ιανουαριου θα ειχε προειδοποιησει για την επικινδυνοτητα του ιου και θα ειχε συστησει στις χωρες να παρουν σοβαρα μετρα.

γ) Και οταν ο Τραμπ απαγορευσε τις πτησεις, εστω αρκετες απο αυτες, ο ΠΟΥ και οι Δημοκρατικοι δεν θα ελεγαν οτι ειναι αχρειαστο και ρατσιστικο μετρο.

Αυτα τα τρια δειχνουν οτι η φωλια των Παγκοσμιοποιητων βρωμαει.

.
Και τα τρία είναι συνήθης πολιτική.Τα δύο πρώτα είναι κλασική κομμουνιστική πρακτική δυσάρεστων ειδήσεων (κάτι ξέρει και ο Καρτερός από το Τσερνομπιλ) και το τρίτο κλασική πολιτικάντικη αντίδραση δυτικού συστήματος.

Αν ισχύει βέβαια το δημοσίευμα, τελικά το β δεν είναι κομμουνιστικο αποκλειστικά προνομιο
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
πατησιωτης

Green Dragon έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:34
πατησιωτης έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:24
Green Dragon έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:20 Δεν ξέρω τι λέει ο Αρίστος αλλά εγώ έχω πρόβλημα με κάποιον που τοποθετεί στην σφαίρα του ρεαλισμού τις υποτιθέμενες μεθοδεύσεις του Bill Gates να μας φυτέψει τσιπάκια.

Το άρθρο μου θύμισε την φάση (αν και αναγνωρίζω ότι η σύγκριση είναι πολύ άδικη) με το πρώτο βίντεο του Alex Jones που είχε τύχει να παρακολουθήσω. Μίλαγε, μίλαγε, μίλαγε και έλεγα 'βρε τούτος δω καλά τα λέει' μέχρι που πέταξε το θρυλικό 'φθοριώνουν το νερό μας'. Εκεί κατάλαβα ότι υπάρχει θέμα.

Ο καραμανλισμός αν θέλει να ανακτήσει το σφρίγος του θα πρέπει να πετάξει από πάνω του τον ΣΥΡΙΖΑ. Αποδείχτηκε ότι μια τέτοια συμμαχία είναι θνησιγενής. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ποιο μετριοπαθής, ίσως να είχε κάποια βάση το εγχείρημα. Αλλά μόνο αυτό δεν είναι και τώρα που είναι στην αντιπολίτευση φαίνεται πολύ περισσότερο η παράνοια που κατοικοεδρεύει εκεί μέσα.
Νομίζω ότι η ίδια η οικογένεια Καραμανλή έχει αποστασιοποιηθεί.Ο μεν παλιός έχει αποσυρθεί στη σιωπή του ,ο δε νέος ως υπουργός Υποδομών αποφεύγει τα ιδεολογήματα,έχει μια νότα μεγαλύτερου κρατισμού από την υπόλοιπη κυβέρνηση και τίποτε άλλο.
Το θέμα είναι ότι υπάρχουν πρόσωπα που έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα και δεν μπορούν να αλλάξουν τραπέζι π.χ. ο ίδιος ο Φιλιππάκης κατηγορείται στην υπόθεση Νοβάρτις ότι εκβίαζε τον Μιωνή μαζί με τον Παπαγγελόπουλο,ο Παυλόπουλος είναι πια οριστικά ο "πρόεδρος του Τσίπρα",στελέχη του Καμμένου έχουν προσχωρήσει κανονικά στον ΣΥΡΙΖΑ,ο Αντώναρος έχει κόψει τις γέφυρες κλπ.Αυτοί θα συνεχίσουν έτσι περιμένοντας κάποιο big bang στην πολιτική.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

wooded glade έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:16 Δηλαδή αν μας έλεγε το Κρεμλίνο επί εποχής Μπρέζνιεφ "μην ανησυχούτε ταβάριτς" εμείς έπρεπε να το πιστέψουμε.
Ωραία λογική.
Γούντι, τω καιρώ εκείνο εσύ φράουλες έτρωγες; εννοώ μετά το ατύχημα, ή ήσουνα τίποτα φλώρος;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Αρίστος έγραψε: 11 Μάιος 2020, 20:40 α) Αντιπαγκοσμιοποιηση: Κυβερνηση Τραμπ-Αγγλια με Τζονσον-Αυστραλια-Νεα Ζηλανδια-Καναδας.
:smt005:
Αυτό να πάει σε εκείνα που δεν πρέπει να χαθούν.. δεν θυμάμαι πώς το λεν
:smt005:
Άβαταρ μέλους
bullet

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bullet »

Τελικά Αρίστος είναι οι παγκοσμιοποιητές από πίσω, αλλά ο στόχος τους είναι άλλος νομίζω. Να στρέψουν το λαό της Κίνας εναντίον του καθεστώτος.
Προσπαθούν να την ανοίξουν με κάθε τρόπο.
Προσπαθούν με τον ΠΟΥ.... αξέχαστο αυτό με τα test test test. Και τα τεστ αυτά ανιχνεύουν όλους τους κορονοιούς...γιαυτό ασυμπτωματικοί και ελαφριά νοσούντες, άλλοι ιοί.

Να ξέρεις ότι ο ΄Ελον Μασκ έχει μπει και αυτός στο παιχνίδι με το δορυφορικό ίντερνετ, κοίτα εδώ https://findstarlink.com/?fbclid=IwAR1Y ... 4ED8#564;3 Προσπαθεί να σπάσει τα μπλόκα στο ίντερνετ της κυβέρνησης της Κίνας, δεν νοιάζεται για τους βεδουίνους στην έρημο!!!

Σόρυ που στο χαλάω αλλά και ο Τραμπ έχει πιαστεί χαϊβάνι.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Οι παγκοσμιοποιησεις είναι πολλές. Ακόμα και οι ιδεολογίες και οι θρησκείες διεκδικούν τον ρόλο του παγκοσμιοποιητή.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
bullet

Όλα τα ΜΜΕ δικά τους είναι και έχουν δημιουργήσει αυτό το σκηνικό, κάποια προσπαθούν να πουν την αλήθεια και τα βγάζουν ψεκασμένα ή φασιτικά, βλέπε fox. Αλλά και αυτά μάλλον δεν ξέρουν την αλήθεια και λένε διάφορα κουλά όπως ο Τραμπ.
Άβαταρ μέλους
bullet

Καλή προσποίηση με τον Βασίλη για τραβήξουν την προσοχή και να παραπλανήσουν για το τι κάνουν τα εμβόλια.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Eγω να πω πως οταν στις 31 Ιανουαριου ο Τραμπ απαγορευσε τις πτησεις με την Κινα (και οχι εντελως ολες)...

εκτος απο τον ΠΟΥ, τους Δημοκρατες και τα μμε που τον εκραξαν για ρατσιστικο και αχρειαστο μετρο...

γκρεμοτσακιστηκε κυριολεκτικα το αμερικανικο χρηματιστηριο.

Τοτε ακουστηκαν κατηγοριες του τυπου οτι ο Τραμπ με τις απομονωτικες ρατσιστικες πολιτικες του καταστρεφει και την αγορα,

Οποτε με ολη αυτη την πιεση εναντιον του που κρατησε σχεδον ολο το Φεβρουαριο, τελικα ο Τραμπ ενεδωσε και αποφασισε να μην ασχολειται με τον ιο.

Και ερχονται τωρα ολοι αυτοι που θεωρουσαν τα μετρα ρατσιστικα και οτι καταστρεφουν και το χρηματιστηριο και του λενε γιατι αλητη δεν πηρες μετρα.

Α ρε τρελλα και κορδελα. :D

.
πατησιωτης

Aρίστο ο Καναδάς και η Νέα Ζηλανδία είναι εντελώς Σόρος. :lol: Μην τους βάζεις με τον Τραμπ.Φυσικά έχουν πολύ καλύτερη απόδοση στον ιό και τους προβάλλουν όλα τα ΜΜΕ
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

πατησιωτης έγραψε: 12 Μάιος 2020, 07:21 Aρίστο ο Καναδάς και η Νέα Ζηλανδία είναι εντελώς Σόρος. :lol: Μην τους βάζεις με τον Τραμπ.Φυσικά έχουν πολύ καλύτερη απόδοση στον ιό και τους προβάλλουν όλα τα ΜΜΕ

Δες τι ειναι η συμμαχια των 5 Ματιων και γιατι κοντραρουν την Κινα απο το 2018. :D

https://www.zdnet.com/article/five-eyes ... nst-china/

Τωρα με τον κορονοιο τα 5 Ματια ζητουν εξηγησεις για την καθυστερηση ενημερωσης απο την Κινα.

Συμφωνω οτι σε καποια οι δυο χωρες ειναι εντελως Σορος, οχι ομως σε ολα.

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”