!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Kim Jong Un σε κώμα μετα απο εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς
- Otto Weininger
Re: Kim Jong Un σε κώμα μετα απο εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 26 Απρ 2020, 00:34mao mao έγραψε: 25 Απρ 2020, 23:14 Εμένα πάντως δεν μου φαίνεται και άσχημη. Δεν τη λες ούτε όμορφη ούτε άσχημη.
Σε κοιτάζει με το βλέμμα : Ετοιμη για Μαζικές Εκκαθαρίσεις
Κίμαινα, πάτα το κουμπί
- Ελβετός Τραπεζίτης
Ειναι η χρονιά του Ατσαλένιου Ποντικού στο κινεζικό ωροσκόπιο. https://chinesenewyear.net/zodiac/rat/
Ατελείωτα τα γαμίσια που φέρει.....π.χ. κατακρύμνηση χρηματηστηρίων, χρεωκοπία πετρελαϊκων εταιριών , κορωνοϊός, ύφεση, πόλεμοι κλπ.
Α, και μην ξεχνάς. Ακολουθεί η χρονιά του Ατσαλένιου Βούβαλου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ελβετός Τραπεζίτης την 26 Απρ 2020, 00:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Daje έγραψε: 25 Απρ 2020, 23:17 Δεν ειναι ασχημη κοπελα. Με βαψιμο, αν εχει καλο σωμα, θα ειναι ενδιαφερουσα κοπελα.
Εμενα μου θυμιζει την Αχτσιογλου.
Σωραιος! Αυτή πρέπει να βγάζει πολύ άχτι στο κρεβάτι, τουτέστιν να κάνει τρελό γαμησι.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Ελβετός Τραπεζίτης
Θα τολμούσες με αυτην; Μια λάθος κίνηση ή μια λάθος λέξη την λάθος στιγμή και μετα δεν θα σε βρουνε ποτέ.Ζενίθεδρος έγραψε: 26 Απρ 2020, 00:42Daje έγραψε: 25 Απρ 2020, 23:17 Δεν ειναι ασχημη κοπελα. Με βαψιμο, αν εχει καλο σωμα, θα ειναι ενδιαφερουσα κοπελα.
Σωραιος! Αυτή πρέπει να βγάζει πολύ άχτι στο κρεβάτι, τουτέστιν να κάνει τρελό γαμησι.
Θέλεις να με πεις συνομοσιολόγο, παπαρολόγο ή ότι άλλο θες; Δεν με νοιάζει. Στο εξώφυλλο του economist το δείχνει έτσι: 2020
Το κόκκινο σημαίνει κακό, εντάσεις κλπ και το πράσινο γαλήνη και ηρεμία.
Μετριότητα ( και δε μιλώ σε κλίμακα εθνι ) . Θα εμπ1 μόνο για να ατιμάσω τα κομμουνιστικα ιδεώδη της με τον - no replacement for displacement - καπιταλισμό μου . Off topic . κοντα στο σπίτι μου ειναι ενα chinese super market , Η κόρη του ιδιοκτήτη ειναι οντως μια γλυκια μετριότητα .Ζενίθεδρος έγραψε: 26 Απρ 2020, 00:42Daje έγραψε: 25 Απρ 2020, 23:17 Δεν ειναι ασχημη κοπελα. Με βαψιμο, αν εχει καλο σωμα, θα ειναι ενδιαφερουσα κοπελα.
- Dwarven Blacksmith
ΠΑΣΟΚ δηλαδή.bullet έγραψε: 26 Απρ 2020, 00:53Θέλεις να με πεις συνομοσιολόγο, παπαρολόγο ή ότι άλλο θες; Δεν με νοιάζει. Στο εξώφυλλο του economist το δείχνει έτσι: 2020
Δύο μήνες υπομονή και θα μάθουμε, εκτός αν το πράσινο σημαίνει no news good news.Dwarven Blacksmith έγραψε: 26 Απρ 2020, 00:55ΠΑΣΟΚ δηλαδή.bullet έγραψε: 26 Απρ 2020, 00:53Θέλεις να με πεις συνομοσιολόγο, παπαρολόγο ή ότι άλλο θες; Δεν με νοιάζει. Στο εξώφυλλο του economist το δείχνει έτσι: 2020
Κάτι τέτοιο εννοείς;Ερμής έγραψε: 25 Απρ 2020, 22:48 Μλκες έχετε δει την αδερφή του; σα φάντασμα από ταινία τρόμου είναι. Φαίνεται φουλ ψυχωτικη
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ελβετός Τραπεζίτης
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μα αυτό ακριβώς λέω. Τέτοια αυταρχω που είναι, θα γουστάρει υποταγή σε βαθμό παραφιλιας, τσο και λο.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 26 Απρ 2020, 00:44Θα τολμούσες με αυτην; Μια λάθος κίνηση ή μια λάθος λέξη την λάθος στιγμή και μετα δεν θα σε βρουνε ποτέ.Ζενίθεδρος έγραψε: 26 Απρ 2020, 00:42Daje έγραψε: 25 Απρ 2020, 23:17 Δεν ειναι ασχημη κοπελα. Με βαψιμο, αν εχει καλο σωμα, θα ειναι ενδιαφερουσα κοπελα.
Σωραιος! Αυτή πρέπει να βγάζει πολύ άχτι στο κρεβάτι, τουτέστιν να κάνει τρελό γαμησι.![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Philip Mortimer
Οι πολλές φωτογραφίες της αδερφής του τώρα εμφανίστηκαν;
Αν ναι, τότε λογικά είναι όντως σοβαρή η κατάσταση του και πιθανοτατα την προετοιμάζουν για διάδοχο.
Αν ναι, τότε λογικά είναι όντως σοβαρή η κατάσταση του και πιθανοτατα την προετοιμάζουν για διάδοχο.
- Golden Age
Σκέφτομαι αυτήν:Στύγιος έγραψε: 26 Απρ 2020, 00:36Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 26 Απρ 2020, 00:34mao mao έγραψε: 25 Απρ 2020, 23:14 Εμένα πάντως δεν μου φαίνεται και άσχημη. Δεν τη λες ούτε όμορφη ούτε άσχημη.
Σε κοιτάζει με το βλέμμα : Ετοιμη για Μαζικές Εκκαθαρίσεις
Κίμαινα, πάτα το κουμπί![]()

Η αδελφή του Κιμ πρέπει να της παραδίδει εντατικά μαθήματα υπενθυμίσεως για το who is the boss.
Να πως ήταν πριν τα ιδιαίτερα

Τα τελευταία νομίζω τρία χρόνια Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και με τον Κιμ και τον πατέρα του που άρχισε να εμφανίζεται τα τελευταία χρόνια πριν τον θάνατο τουPhilip Mortimer έγραψε: 26 Απρ 2020, 03:48 Οι πολλές φωτογραφίες της αδερφής του τώρα εμφανίστηκαν;
Ένδειξη είναι ότι αυτή έστειλε αρχικά στην νότια Κορέα όταν άρχισαν οι συζητήσεις παλι
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 29 Απαντήσεις
- 1268 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vag_el
-
- 0 Απαντήσεις