!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αυξήσεις και αναδρομικά τον Ιούλιο. Βάστα Σοιμπλε.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Re: Αυξήσεις και αναδρομικά τον Ιούλιο. Βάστα Σοιμπλε.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Απρ 2020, 11:29 Αν μου κόψουν χρήματα από την σύνταξή , αυτά θα πάνε σε ανέργους του ιδιωτικού τομέα η θα τα φάνε επιχειρηματίες οι οποίοι θα ...αναπτύξουν την οικονομία ;
Και στους δύο.Αυτή τη στιγμή πάντως με τα 800άρια περίπου ένα εκατομμύριο ιδιωτικοί υπάλληλοι έχουν μετατραπεί σε οιονεί προσωρινούς δημοσίους υπαλλήλους.
Εάν δεν αρθεί η καραντίνα ή δεν βγουν κορωνοομόλογα είναι προφανές ότι η ετήσια πίτα των 48 δις που είναι οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων και οι συντάξεις πρέπει να μοιρασθεί και σε αυτούς.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Τα αναδρομικα των συνταξιουχων αφορουσαν τις περικοπες που εκανε η ΝΔ πριν το 2015 και περιμενανε απο την κυβερνηση_Μητσοτακη να παρουν επιστροφες ;
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Απρ 2020, 11:04
Juno έγραψε: 21 Απρ 2020, 11:01
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Απρ 2020, 10:56

Δεν έχω καταλάβει ποιο ακριβώς είναι το ζητούμενο

Να μην δοθούν τα αναδρομικά και οι αυξήσεις στους μισθωτούς και συνταξιούχους , οι οποίοι τα δικαιούνται βάση νόμου και με απόφαση δικαστηρίου και ..να σωθούν σε ιδιώτες επιχειρηματίες για να "αναπτυχθούν" ;
Τα αναδρομικά και οι αυξήσεις δεν είναι από μαγικά λεφτόδεντρα, είναι από την φορολογία των επιχειρηματιών.
Και όχι μόνο των επιχειρηματιών αλλά και από τον ΕΦΚΑ που πληρώνω και εγώ στα ακίνητα μου
Λοιπόν ;

Και τα λεφτά που βγάζουν οι επιχειρηματίες είναι από την υπεραξία των εργαζομένων που δουλεύουν σε αυτούς
Και από το ότι εγώ ο μισθωτός η συνταξιούχος έχω την δυνατότητα να αγοράζω τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους
Παρακάτω ..
Τα μπολντ, αν και χρησιμοποιούνται συχνά, είναι οι πιο άκυρες δικαιολογίες γιατί ΕΦΚΑ πληρώνουν όλοι, ούτως ή άλλως.

Πρώτον, γιατί δεν παράγουν την ίδια υπεραξία όλοι οι εργαζόμενοι και δεύτερον γιατί αυτά που δίνει σε σένα ο επιχειρηματίας ή ο οποιοσδήποτε φορολογούμενος για να αγοράσεις και να τονώσεις την οικονομία, μπορεί να τα κρατήσει ο ίδιος για να αγοράσει και να τονώσει την οικονομία.

Γενικώς, δεν καταναλώνουν μόνον αυτοί που τα παίρνουν αλλά και αυτοί που είναι υποχρεωμένοι να τα δώσουν.

Και αν οι υπόχρεοι έχουν ψηλά εισοδήματα, έχει καλώς. Αλλά το να αυξάνονται οι εισφορές και τα χρόνια εργασίας στους μεν για να μπορούν να καταναλώνουν χαλαρά οι δε, που πλήρωσαν και δούλεψαν πολύ λιγότερο, είναι γελοίο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Εξαιρετικη φώτο από το ΠΘ σήμερα, σαν να λένε "στην υγεια σας ζώα". Και μιλάμε για 250 χιλιάδες τέτοιους.

Εικόνα

https://www.protothema.gr/economy/artic ... kaiouhous/
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”