!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Χίος: Κάτοικος πυροβόλησε με καραμπίνα δυο 16χρονα ανήλικα προσφυγοπουλάκια

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Χίος: Κάτοικος πυροβόλησε δύο μαντραχαλάδες λάθρο που δηλώνουν προσφυγόπουλα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Juno έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:39
Βλήμα έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:36
Obi Wan Iakobi έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:34

Ε ναι να τον πυροβολησουν πρωτα κι αν σωθει ας ανταποδωσει.
Θεωρείς ότι όταν δυο τύποι σου κλέβουν τα ζαρζαβατικά σου είναι μεγάλη η πιθανότητα να σε πυροβολήσουν;
Δες εδώ το no 1. Ήταν όταν έριξε την πρώτη φορά.
Πού ήξερε πως τώρα ήταν μόνον δύο και δεν ήταν περισσότεροι;
https://www.newsbeast.gr/politiki/arthr ... i-sti-chio
Αποτελέσματα Εθνικών Εκλογών 2019: Ποιοι εκλέγονται στη Χίο
Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ μοιράστηκαν από μια έδρα
Όταν ψηφίζανε ΝΔριζα και ΚΙΝΑΙΔΑΛ, ήταν χαχαχα και χουχουχου.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Juno

Re: Χίος: Κάτοικος πυροβόλησε δύο μαντραχαλάδες λάθρο που δηλώνουν προσφυγόπουλα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Fluffy έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:34
Obi Wan Iakobi έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:29
Fluffy έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:28
δεν φτανουν ρε φιλαρακι
Φτανουν και περισσευουν.
επειδη εσας σας έχει στραπωνιάσει η μερκελ και έχετε μάθει να καταπιεζετε τις αναγκες σας δεν είναι έτσι όλοι,βγείτε έξω μαζι με τα αδερφια σας απο αφρικηκαι ασια και διεκδικήστε μια μοιρα στο ήλιο.
Σου αρέσει που σε στραπωνιάζουν αυτοί και μας το προτείνεις;
Λιοντάρη μου, πού έχεις μπλέξει, Βινόσαυρέ μου; :c040: :e040: :a040:
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Re: Χίος: Κάτοικος πυροβόλησε με καραμπίνα δυο 16χρονα ανήλικα προσφυγοπουλάκια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

Νon4me έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:41
Βλήμα έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:25
Νon4me έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:22 Να και ο αινσταιν . τελικα το φορα εχει επιστημονες . εξισωνει το ζωο που παει ενστικτωδώς (καλα εκανες τυπε και δε το τιμωρησες ) , με τα ζωα γιατι yolo .
Θα μου κάνεις την χάρη να μου πεις πού είδες την εξίσωση να γίνω κι εγώ έξυπνος σαν εσένα;
Δε μπορεις να εξισωσεις το ζωο ( σκυλο ) που μου φερνεις σαν παραδειγμα στην καταπατηση . Απλα πράγματα . ο σκυλος πεινουσε δεν ξερει απο νομοθεσιες ουτε μπορουσε να σου κανει κατι υπουλο . Μπηκε σου εφαγε τις κοτες τελος . Αν ηταν αλλο ζωο πχ νυφιτσα θα εμπαινε θα τις επνιγε ΟΛΕΣ παιζει να μην ετρωγε και καμια - η εστω μια . Οι 16 χρονοι που πηγαν γιολο στην ξενη ιδιοκτησια ομως μπορει να ειχαν μαχαιρι , μπορει να μη τους εφταναν τα ζαρζαβατικα και να θελαν και τιποτα αλλο . και το σημαντικοτερο που κανετε καραμελα και προσπερνατε . ( περαν του οτι γνωριζαν οτι αυτο που κανουν απαγορευεται και ειναι επικινδυνο σε σχεση με το σκυλο... )

Ο ιδιοκτητης στην ιδιοκτησια του εχει τον πρωτο και τον τελευταιο ρολο . Σας αρεσει ? καλως . δε σας αρέσει ? καλως .

Η ζημιά θα ήταν ίδια. Όμως εγώ σεβάστηκα την ζωή του σκύλου περισσότερο απ' ότι οι φασίστες σέβονται ζωές ανθρώπων.
Νon4me έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:41 Ο ιδιοκτητης στην ιδιοκτησια του εχει τον πρωτο και τον τελευταιο ρολο . Σας αρεσει ? καλως . δε σας αρέσει ? καλως .
Θα' θελες αλλά δεν ισχύει. Το να πυροβολείς κόσμο στην ιδιοκτησία σου είναι παράνομο.
Σ' αρέσει; Καλώς. Δεν σου αρέσει; Καλώς
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Το νηματακι είναι επος. Έχουμε συριζαιους, χρυσαυγιτες, έχουμε και νεοδημοκρατες που τις δύσκολες ώρες ψήφισαν Χρυσή Αυγή.. ποιον να πρωτοπιασω
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Νon4me έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:22 Να και ο αινσταιν . τελικα το φορα εχει επιστημονες . εξισωνει το ζωο που παει ενστικτωδώς (καλα εκανες τυπε και δε το τιμωρησες ) , με τα ζωα γιατι yolo .
Θα μου κάνεις την χάρη να μου πεις πού είδες την εξίσωση να γίνω κι εγώ έξυπνος σαν εσένα;
Δε μπορεις να εξισωσεις το ζωο ( σκυλο ) που μου φερνεις σαν παραδειγμα στην καταπατηση . Απλα πράγματα . ο σκυλος πεινουσε δεν ξερει απο νομοθεσιες ουτε μπορουσε να σου κανει κατι υπουλο . Μπηκε σου εφαγε τις κοτες τελος . Αν ηταν αλλο ζωο πχ νυφιτσα θα εμπαινε θα τις επνιγε ΟΛΕΣ παιζει να μην ετρωγε και καμια - η εστω μια . Οι 16 χρονοι που πηγαν γιολο στην ξενη ιδιοκτησια ομως μπορει να ειχαν μαχαιρι , μπορει να μη τους εφταναν τα ζαρζαβατικα και να θελαν και τιποτα αλλο . και το σημαντικοτερο που κανετε καραμελα και προσπερνατε . ( περαν του οτι γνωριζαν οτι αυτο που κανουν απαγορευεται και ειναι επικινδυνο σε σχεση με το σκυλο... )

Ο ιδιοκτητης στην ιδιοκτησια του εχει τον πρωτο και τον τελευταιο ρολο . Σας αρεσει ? καλως . δε σας αρέσει ? καλως .
Εσυ ομως προσπερνάς πως μπρος την αναγκη για τροφή ο άνθρωπος είναι αποφασιμένος να παίξει το κεφαλι του. Και ο νόμος που δεν επικαλε'ισαι δεν επιτρέπει την φονευση ανθρωπου.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Kauldron έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:33
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:27
Sid Vicious έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:23 Στηρίζω, εύγε στον συμπολίτη που προστάτεψε τα ανθρώπινα δικαιώματα του.
Τις ντοματες του προστατεψε.

Και γω οταν ημουν πιτσιρικας και επαιζα τα καλοκαιρια στο χωριο, πηδαγα μεσα σε κανα κηπο και εκοβα κανα φρουτο να φαω. Θα επρεπε να με πυροβολησουν?
Είσαι βέβαιος οτι θέλεις απάντηση για το αν θα 'πρεπε να σε πυροβολήσουν (γενικώς)?
Ναι, για ριχτο...

Sid Vicious έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:35
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:27
Sid Vicious έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:23 Στηρίζω, εύγε στον συμπολίτη που προστάτεψε τα ανθρώπινα δικαιώματα του.
Τις ντοματες του προστατεψε.

Και γω οταν ημουν πιτσιρικας και επαιζα τα καλοκαιρια στο χωριο, πηδαγα μεσα σε κανα κηπο και εκοβα κανα φρουτο να φαω. Θα επρεπε να με πυροβολησουν?
Προστάτεψε το αναφαίρετο του δικαίωμα στην περιουσία, στον μόχθο της εργασίας του και τους πόρους επιβίωσης που προήλθαν από αυτην καθώς και την προσωπική του ασφάλεια και ζωή.
Εσυ αν μπουν να σου κλεψουν το τζατζικι, πυροβολησε τους.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Ναι, για ριχτο...
Για ντουφεκιά δεν ξέρω, αλλά ένα γερό ξύλο με βρεγμένη σανίδα στον παχύσαρκο πισινό σου, το θέλεις.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
karadeniz1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από karadeniz1 »

Highlander έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:40
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:30
Highlander έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:23
"Ελλαδισταν" επειδή δεν είναι φαρ ουεστ σαν το τέξας. :giggle:
επειδή ο πολίτης επαφίεται στο συχνά ανύπαρκτο και εν πολλοίς ανίκανο κράτος να τον προστατέψει και αυτό λειτουργεί ως δικαιολογία στην απαγόρευση της αυτοάμυνας
Το κράτος είναι γενικά υπεύθυνο για την προστασία του πολίτη και αν κρίνουμε και από τα νούμερα των δολοφονιών στο τέξας (1322 το 2018 https://www.statista.com/statistics/195 ... -by-state/) σε σχέση με εδώ (γύρω στις 80-90 έχουμε τα τελευταία χρόνια), τα καταφέρνει μια χαρά.
Η αυτοάμυνα είναι νόμιμη, το να πυροβολείς κάποιους που σου κλέβουν ντομάτες δεν είναι.
δεν πηγατε να κλεψετε ντοματες
μπηκατε κατ επαναληψιν σπιτι του με σκοπο να τον σφαξετε'...ειστε εισβολεις φανατικοι τζιχαντιστες, δεν θαπρεπε ναα ειστε εδω, και ειμαστε σε αυτοαμυνα
ο ελληνικος λαος θα νικησει!!!!!!!!!!!!
δεν θα περασει ο κομουνισμος!!!!!!
ποτε ξανα σταλινισμος!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

Τα σχόλια κάτω από το άρθρο αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι πηγή, έτσι; Έχουν όση βαρύτητα θα είχε να γράψω τώρα "εγώ τον ήξερα ήταν κατά συρροήν δολοφόνος".
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Ωωωω.. Για πες. Πού τι έχεις δει αυτό;
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Βλήμα έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:44

Η ζημιά θα ήταν ίδια. Όμως εγώ σεβάστηκα την ζωή του σκύλου περισσότερο απ' ότι οι φασίστες σέβονται ζωές ανθρώπων.
Νon4me έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:41 Ο ιδιοκτητης στην ιδιοκτησια του εχει τον πρωτο και τον τελευταιο ρολο . Σας αρεσει ? καλως . δε σας αρέσει ? καλως .
Θα' θελες αλλά δεν ισχύει. Το να πυροβολείς κόσμο στην ιδιοκτησία σου είναι παράνομο.
Σ' αρέσει; Καλώς. Δεν σου αρέσει; Καλώς
Σου ειπα εξαρχης πως καλα ξηγηθηκες δεν ειχε νοημα να τιμωρησεις τον σκυλο αν αυτες οι κοτες που σου εφαγε δεν ηταν ζητημα ζωης και θανατου για την επιβιωση σου . Ο ανθρωπος ειναι αλλιως εχει αλλες δυνατοτητες υψηλοτερη νοημοσυνη το πραγμα παει αλλου αν δε το καταλαβαινεις δε μπορω να σε βοηθησω , Μη λεμε παλι τα ιδια . Τα ελαφρυντικα της ιδιοκτησιας τα εχουμε δει πχ κοσμηματοπωλης και ρομα ,
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

karadeniz1 έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:48
Highlander έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:40
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Απρ 2020, 23:30

επειδή ο πολίτης επαφίεται στο συχνά ανύπαρκτο και εν πολλοίς ανίκανο κράτος να τον προστατέψει και αυτό λειτουργεί ως δικαιολογία στην απαγόρευση της αυτοάμυνας
Το κράτος είναι γενικά υπεύθυνο για την προστασία του πολίτη και αν κρίνουμε και από τα νούμερα των δολοφονιών στο τέξας (1322 το 2018 https://www.statista.com/statistics/195 ... -by-state/) σε σχέση με εδώ (γύρω στις 80-90 έχουμε τα τελευταία χρόνια), τα καταφέρνει μια χαρά.
Η αυτοάμυνα είναι νόμιμη, το να πυροβολείς κάποιους που σου κλέβουν ντομάτες δεν είναι.
δεν πηγατε να κλεψετε ντοματες
μπηκατε κατ επαναληψιν σπιτι του με σκοπο να τον σφαξετε'...ειστε εισβολεις φανατικοι τζιχαντιστες, δεν θαπρεπε ναα ειστε εδω, και ειμαστε σε αυτοαμυνα
ο ελληνικος λαος θα νικησει!!!!!!!!!!!!
δεν θα περασει ο κομουνισμος!!!!!!
ποτε ξανα σταλινισμος!!!!!!!!!!!!!
Με κατηγορείς συκοφαντικά ότι μπήκα στο σπίτι κάποιου με σκοπό να τον σφάξω
Με κατηγορείς συκοφαντικά ότι είμαι φανατικός τζιχαντιστής
Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να το συνεχίσουμε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 01 Απρ 2020, 23:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

το καλυτερο που ειχε να κανει ήταν να τους δώσει απο ένα πενηντάρικο και να τους πει να μην το ξανακανουν.
ΕΜένα μια φορά ήρθε ένας ελληνας με σλάβικη καραφλα στους κροτάφους να με ληστέψει μια τυροπιτα απο τον φουρνο που δουλευα, του έδωσα 3 και μαζι και κακάο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”