!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΣΕΙΣΜΟΣ
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Re: ΣΕΙΣΜΟΣ
Να σημειώσω ότι με βάση τα δεδομένα και το Google Earth ο ένας σεισμός έγινε δυτικά, σε ύψωμα δίπλα στο Καπαρέλλι Βοιωτίας.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
29-07-2018, 22:38, 2.5 R, 12 χλμ Δυτικά - Νοτιοδυτικά του Κιλκίς
29-07-2018, 22:18, 3.6 R, 13 χλμ Νοτιοδυτικά της Θήβας
29-07-2018, 22:02, 2.7 R, 61 χλμ Δυτικά - Βορειοδυτικά της Χίου
29-07-2018, 21:45, 3.1 R, 51 χλμ Νότια της Πύλου
29-07-2018, 22:18, 3.6 R, 13 χλμ Νοτιοδυτικά της Θήβας
29-07-2018, 22:02, 2.7 R, 61 χλμ Δυτικά - Βορειοδυτικά της Χίου
29-07-2018, 21:45, 3.1 R, 51 χλμ Νότια της Πύλου
Ένας 5,5 - 6 κοντά σε κατοικημένη περιοχή μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι.
- billy huge
- Phorum.gr user: Billy Huge

Που είναι ρε γαμώτο το παλιό φόρουμ που είχε κάτι εικόνες με τους συριζαίους να παρουσιάζονται ως σατανάδες;
Vae Victis
- metaxoskolikas
Γιώργος Τράγκας: Μη χάσετε αύριο ανήμερα των γενεθλίων μου τη ραδιοφωνική μου εκπομπή 8 με 10 στους 90,1
Ανήμερα στην επέτειο των γενεθλίων μου έχω αύριο έκτακτη εκπομπή 8 με 10 στα Παραπολιτικά FM, στους 90,1. Αύριο θα αναφερθώ στις μάστιγες του Θεού που έχουν πέσει πάνω στον Πρωθυπουργό. Πότε φλέγεται ο τόπος και πότε πλημμυρίζει. Είναι καταραμένος. Θα ακολουθήσουν τα σύννεφα των ακρίδων και η εισβολή αλιγατόρων στο Μαξίμου. Ο Απριλιανός κλώνος και ο πολιτικός εσμός που τον ακολουθεί, ήδη καταλαβαίνει ότι εκτός από την οργή του λαού, υπάρχει και η οργή του Θεού. Όταν θα φύγει, πιθανότατα θα χτυπήσουν οι καμπάνες σε όλη τη χώρα.
Αύριο σας περιμένω 8 με 10 στους 90,1.
Μέχρι στιγμής έχουμε επισήμως 91 νεκρούς, δεκάδες στα νοσοκομεία, πολλοί από τους οποίους διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση και κανείς δεν παραιτείται. Και ο Τσίπρας δεν πάει σπίτι του. Γι΄ αυτό και έχει αναλάβει δράση ο Θεός… Ο Τσίπρας και η πολιτεία του φέρνουν τις 7 πληγές του Φαραώ.
https://www.crashonline.gr/media/120154 ... stous-901/

Ανήμερα στην επέτειο των γενεθλίων μου έχω αύριο έκτακτη εκπομπή 8 με 10 στα Παραπολιτικά FM, στους 90,1. Αύριο θα αναφερθώ στις μάστιγες του Θεού που έχουν πέσει πάνω στον Πρωθυπουργό. Πότε φλέγεται ο τόπος και πότε πλημμυρίζει. Είναι καταραμένος. Θα ακολουθήσουν τα σύννεφα των ακρίδων και η εισβολή αλιγατόρων στο Μαξίμου. Ο Απριλιανός κλώνος και ο πολιτικός εσμός που τον ακολουθεί, ήδη καταλαβαίνει ότι εκτός από την οργή του λαού, υπάρχει και η οργή του Θεού. Όταν θα φύγει, πιθανότατα θα χτυπήσουν οι καμπάνες σε όλη τη χώρα.
Μέχρι στιγμής έχουμε επισήμως 91 νεκρούς, δεκάδες στα νοσοκομεία, πολλοί από τους οποίους διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση και κανείς δεν παραιτείται. Και ο Τσίπρας δεν πάει σπίτι του. Γι΄ αυτό και έχει αναλάβει δράση ο Θεός… Ο Τσίπρας και η πολιτεία του φέρνουν τις 7 πληγές του Φαραώ.
Ουυυ σιξ σιχ σικσmetaxoskolikas έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 23:16 Γιώργος Τράγκας: Μη χάσετε αύριο ανήμερα των γενεθλίων μου τη ραδιοφωνική μου εκπομπή 8 με 10 στους 90,1
![]()
the end
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Σχετικά με τον σεισμό αυτό σε δύο ιστοσελίδες βλέπω ελαφρά διαφορετικό γεωγραφικό στίγμα.Σπύρος έγραψε: 29 Ιούλ 2018, 23:09 Να σημειώσω ότι με βάση τα δεδομένα και το Google Earth ο ένας σεισμός έγινε δυτικά, σε ύψωμα δίπλα στο Καπαρέλλι Βοιωτίας.
Υπάρχει αυτό:
http://www.mykosmos.gr/loc_mk/earthquakes.asp
Και υπάρχει αυτό:
http://www.seismoi.gr/
Το περίεργο είναι στην πρώτη ιστοσελίδα όπου έχει δύο στίγματα για τον ίδιο σεισμό! Ίδια ώρα, ίδιο εστιακό βάθος, ίδιο μέγεθος. Τι συμβαίνει; Τα δύο σημεία απέχουν περί τα 1,5 χιλιόμετρα.
[/α]
- YouOnlyLiveOnce
Έγινε εχθές στη Χαλκιδική τέτοια ώρα λίγο πιο νωρίς πρέπει να ήταν
Κι ήταν αισθητός αρκετά στη Θεσσαλονίκη
4 και κάτι Ρίχτερ
Κι ήταν αισθητός αρκετά στη Θεσσαλονίκη
4 και κάτι Ρίχτερ
- YouOnlyLiveOnce
ναι το διαβασα ,εγω δεν καταλαβα τιποτα.
Το κατάλαβα και σηκώθηκα κι έφυγα , βέβαια κόσμο εδώ δεν έχει να περπατάνε ούτε αμαξια, οπότε πήγα σούπερ κι όντος κανείς δε το κατάλαβε
Ήταν μια φορά δλ κούνησε μια φορά, όχι συνεχόμενα δευτερόλεπτα
Μπορούσες να πεις ότι τρανταχτηκε το πάτωμα ξέρω γω
Έχω μια φοβία με τους σεισμους
Ήταν μια φορά δλ κούνησε μια φορά, όχι συνεχόμενα δευτερόλεπτα
Μπορούσες να πεις ότι τρανταχτηκε το πάτωμα ξέρω γω
Έχω μια φοβία με τους σεισμους
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Πωπω! Αυτό θα πει σεισμός! Η γάτα εξαφανιζόλ!
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Καλά εκεί στην Ινδονησία γίνεται χαμός, πλημμύρες, τσουνάμια, σεισμοί και κάθε φορά με 3000 νεκρούς.
the end
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Σεισμός
Μεγάλη διάρκεια, πολύ ελαφρός, μάλλον μακριά από την Αθήνα.
- Cecily Anne
Re: Σεισμός
Στο ορκίζομαι νόμιζα ότι ροχάλιζε ο άντρας μου και του βάρεσα κλωτσίδι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 513 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
-
- 0 Απαντήσεις