!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τυπικη αντιμουσουλμανικη προπαγανδα
- Northern Spirit
Re: Τυπικη αντιμουσουλμανικη προπαγανδα
Οι τσιφτετελληνες βλεπω γινανε οπαδοι της..Αυστριας τωρα...Δεν εχουνε βεβαια ιδεα για το πως βλεπουνε οι Αυστριακοι τους Ελ: ως γυφτους της Βαλκανικης που ευχαριστως θα πετουσανε εξω απο την Ευρωπη...
Αλλα με ουγκ ελ ακροδεξιους δεν υπαρχει λογικη..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Δεν κατάλαβα -
Υπαινίσσεσαι πως είναι κάτι υποτιμητικό το να είσαι Ρομά;
- Northern Spirit
Οχι υπαινισομαι οτι οι Αυστριακοι δεν βλεπουνε τους Ελ ως ισαξιους με αυτους...Απο τους μεγαλυτερους ρατσιστες που ιστορικα ζουνε στην Ευρωπη ειναι αυτοι... Αν εξαφανιζονταν απο το χαρτη δεν θα τους εκλαιγε κανεις..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
-
Εμπεδοκλής
Τι έγινε; Αρχίσαμε τα σεξιστικά σχόλια; Κατά τα άλλα μας πειράζει το ισλάμ, έτσι;Nandros έγραψε: 08 Ιουν 2018, 23:13 Ρε τύπε, χωρίς ίχνος προσβολής, μήπως έχεις κόρες και σε έχει πιάσει τέτοια λύσσα με τις "ξεβράκωτες" δυτικές;
.
-
Εμπεδοκλής
Ποιος τους γαμάει τους αυστριακούς. Στο κατω κάτω τι έβγαλαν; Ένα Μοτσαρτ, ένα Χίτλερ και ένα σταγιερ. Εγώ δεν θα ήμουν περήφανος αν είχα βγάλει μόνο αυτά...Northern Spirit έγραψε: 09 Ιουν 2018, 03:03 Οχι υπαινισομαι οτι οι Αυστριακοι δεν βλεπουνε τους Ελ ως ισαξιους με αυτους...Απο τους μεγαλυτερους ρατσιστες που ιστορικα ζουνε στην Ευρωπη ειναι αυτοι... Αν εξαφανιζονταν απο το χαρτη δεν θα τους εκλαιγε κανεις..
Εγώ πάλι θα ήμουν υπερήφανος αν από το Έθνος μου είχε βγει ο μεγαλύτερος φιλόσοφος και στρατηλάτης που πέρασε από την Γη την τελευταία χιλιετηρίδα.Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Ιουν 2018, 09:52
Ποιος τους γαμάει τους αυστριακούς. Στο κατω κάτω τι έβγαλαν; Ένα Μοτσαρτ, ένα Χίτλερ και ένα σταγιερ. Εγώ δεν θα ήμουν περήφανος αν είχα βγάλει μόνο αυτά...
-
Εμπεδοκλής
Ο Μαρξ ήταν Πρώσος και ο Τζένγκις Χαν Μογγόλος.Ju-87 έγραψε: 09 Ιουν 2018, 10:03Εγώ πάλι θα ήμουν υπερήφανος αν από το Έθνος μου είχε βγει ο μεγαλύτερος φιλόσοφος και στρατηλάτης που πέρασε από την Γη την τελευταία χιλιετηρίδα.Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Ιουν 2018, 09:52
Ποιος τους γαμάει τους αυστριακούς. Στο κατω κάτω τι έβγαλαν; Ένα Μοτσαρτ, ένα Χίτλερ και ένα σταγιερ. Εγώ δεν θα ήμουν περήφανος αν είχα βγάλει μόνο αυτά...
- Golden Age
Φαγώθηκες με τους Αυστραιτκούς. Δεν είναι καθόλου έτσι.Northern Spirit έγραψε: 09 Ιουν 2018, 02:32 Οι τσιφτετελληνες βλεπω γινανε οπαδοι της..Αυστριας τωρα...Δεν εχουνε βεβαια ιδεα για το πως βλεπουνε οι Αυστριακοι τους Ελ: ως γυφτους της Βαλκανικης που ευχαριστως θα πετουσανε εξω απο την Ευρωπη...
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Στα τέτοια μας! Μην έρθουν εδώ για διακοπές!Northern Spirit έγραψε: 09 Ιουν 2018, 03:03Οχι υπαινισομαι οτι οι Αυστριακοι δεν βλεπουνε τους Ελ ως ισαξιους με αυτους...Απο τους μεγαλυτερους ρατσιστες που ιστορικα ζουνε στην Ευρωπη ειναι αυτοι... Αν εξαφανιζονταν απο το χαρτη δεν θα τους εκλαιγε κανεις..
Αλλά ξέχασα, σου χαλάνε την σούπα Halilέγγυε και τους δυσφημίζεις;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
Πού το είδες το σεξιστικό σχόλιο;Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Ιουν 2018, 09:50Τι έγινε; Αρχίσαμε τα σεξιστικά σχόλια; Κατά τα άλλα μας πειράζει το ισλάμ, έτσι;Nandros έγραψε: 08 Ιουν 2018, 23:13Ρε τύπε, χωρίς ίχνος προσβολής, μήπως έχεις κόρες και σε έχει πιάσει τέτοια λύσσα με τις "ξεβράκωτες" δυτικές;
Κατ' αρχήν τί νομίζεις ότι είναι το σεξιστικό σχόλιο;
Το υπογεγραμμένο, το διάβασες;
Μου θυμίζεις αυτόν!

ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Northern Spirit
Ποιια σουπα μου χαλανε; Και δεν σου δυσφημιζω καθολου...Την αληθεια λεω..Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2018, 16:00Στα τέτοια μας! Μην έρθουν εδώ για διακοπές!Northern Spirit έγραψε: 09 Ιουν 2018, 03:03Οχι υπαινισομαι οτι οι Αυστριακοι δεν βλεπουνε τους Ελ ως ισαξιους με αυτους...Απο τους μεγαλυτερους ρατσιστες που ιστορικα ζουνε στην Ευρωπη ειναι αυτοι... Αν εξαφανιζονταν απο το χαρτη δεν θα τους εκλαιγε κανεις..
Αλλά ξέχασα, σου χαλάνε την σούπα Halilέγγυε και τους δυσφημίζεις;![]()
- Nandros
Ποιαν αλήθεια;Northern Spirit έγραψε: 09 Ιουν 2018, 17:12Ποιια σουπα μου χαλανε; Και δεν σου δυσφημιζω καθολου...Την αληθεια λεω..Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2018, 16:00Στα τέτοια μας! Μην έρθουν εδώ για διακοπές!Northern Spirit έγραψε: 09 Ιουν 2018, 03:03Οχι υπαινισομαι οτι οι Αυστριακοι δεν βλεπουνε τους Ελ ως ισαξιους με αυτους...Απο τους μεγαλυτερους ρατσιστες που ιστορικα ζουνε στην Ευρωπη ειναι αυτοι... Αν εξαφανιζονταν απο το χαρτη δεν θα τους εκλαιγε κανεις..
Αλλά ξέχασα, σου χαλάνε την σούπα Halilέγγυε και τους δυσφημίζεις;![]()
Όσο για την σούπα είναι ότι οι Αυστριακοί ενοχλούν τις αγαπούλες σου, τους τουρκοπετσετοκέφαλους!
Ο Ερντογάν άρχισε τα σκουσμάρια!
.
- Alexander the Great
Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Ιουν 2018, 12:36Ο Μαρξ ήταν Πρώσος και ο Τζένγκις Χαν Μογγόλος.Ju-87 έγραψε: 09 Ιουν 2018, 10:03Εγώ πάλι θα ήμουν υπερήφανος αν από το Έθνος μου είχε βγει ο μεγαλύτερος φιλόσοφος και στρατηλάτης που πέρασε από την Γη την τελευταία χιλιετηρίδα.Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Ιουν 2018, 09:52
Καλος ο Χαν αλλα δεν με εφτασε
- Northern Spirit
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2018, 19:02χεστηκα για τους πετσετοκεφαλους...εσεις εχετε κανει ονειρο ζωης να κυνηγατε φαντασματα με τουρμπανια..Northern Spirit έγραψε: 09 Ιουν 2018, 17:12
Ποιαν αλήθεια;![]()
Όσο για την σούπα είναι ότι οι Αυστριακοί ενοχλούν τις αγαπούλες σου, τους τουρκοπετσετοκέφαλους!
Ο Ερντογάν άρχισε τα σκουσμάρια!![]()
.
Northern Spirit έγραψε: 09 Ιουν 2018, 03:03 Αν εξαφανιζονταν απο το χαρτη δεν θα τους εκλαιγε κανεις..
Τι σμαράγδι που είσαι εσύ βρε νορθερν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 159 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
-