https://www.facebook.com/voicenews.gr/v ... 40841/?t=0
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ελληνικη Λυση ...
Re: Ελληνικη Λυση ...
Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
ΔΕΥΤΕΡΑ 09 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
Εδώ και μήνες, επισημαίναμε, πως η κυβέρνηση της Αλβανίας είναι φιλοτουρκική και ανθελληνική! Ζητήσαμε μάλιστα, από τη ΝΔ, να μην επιτρέψει στην «ναρκοκυβέρνηση» των Τιράνων, όπως καταγγέλλεται από πολλούς διεθνώς, να εισέλθει στην Ε.Ε.
Η κυβέρνηση, δεν μας άκουσε και άφησε στο έλεος της ανθελληνικής κυβέρνησης Ράμα, τους Βορειοηπειρώτες αδελφούς μας.
Να υπενθυμίσουμε στον πρωθυπουργό και την δέσμευση του, μετά και από πίεση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, για την επίλυση του συνταξιοδοτικού των αδελφών μας, στη Βόρεια Ήπειρο, που…ξεχάστηκε από τους υπουργούς του.
Υ.Γ. Δεν μας ακούν και όσο δεν θα μας ακούν, λάθος θα κυβερνούν.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
- Eθνικοκοινωνιστης
αριστεροι ψηφοφοροι οι μεταναστες την ιδια στιμη που οι 2ης και τριτης γενιας μεταναστες ψηφιζουν μαζικα δεξια-ακροδεξια 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 09 Μαρ 2020, 23:48 αριστεροι ψηφοφοροι οι μεταναστες την ιδια στιμη που οι 2ης και τριτης γενιας μεταναστες ψηφιζουν μαζικα δεξια-ακροδεξια![]()
Και απο που βγαινει αυτο το τοσο σοβαρο συμπερασμα ;;
- Eθνικοκοινωνιστης
απο τις τελευταιες αμερικανικες εκλογες ισως?oldjedi έγραψε: 09 Μαρ 2020, 23:53Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 09 Μαρ 2020, 23:48 αριστεροι ψηφοφοροι οι μεταναστες την ιδια στιμη που οι 2ης και τριτης γενιας μεταναστες ψηφιζουν μαζικα δεξια-ακροδεξια![]()
![]()
![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 09 Μαρ 2020, 23:53απο τις τελευταιες αμερικανικες εκλογες ισως?oldjedi έγραψε: 09 Μαρ 2020, 23:53Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 09 Μαρ 2020, 23:48 αριστεροι ψηφοφοροι οι μεταναστες την ιδια στιμη που οι 2ης και τριτης γενιας μεταναστες ψηφιζουν μαζικα δεξια-ακροδεξια![]()
![]()
Ουτε κατα διανοια ...Αλλα αν μιλας για τη Αμερικη , ισως να ξερεις περισσοτερα ...
Εμενα παντως δεν με αφορα η Αμερικη , αλλα η Ελλαδα ...
Και στην Ελλαδα , οι Ελληνοποιημενοι δεν ψηφιζουν δεξια-ακροδεξια , αλλα μονοκουκι ΣΥΡΙΖΑ ...
- Eθνικοκοινωνιστης
μαλλον δεν εχεις επαφη με αλβανους-γεωργιανους 
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Εσυ ειπες πριν και οι 299 ειναι απατεωνες. Τωρα τα αλλαζεις, λες ειναι απατεωνες οσοι υποστηριζουν " εγκληματιες , ναρκεμπορους , βιαστες παιδιων και πολλες αλλες καταστασεις , οσοι λοιπον τους υπερασπιζονται , και κερδοσκοπουν απο αυτους τους εγκληματιες , για την αποψη ΜΟΥ ... ειναι λαμογια και απατεωνες .."oldjedi έγραψε: 09 Μαρ 2020, 20:17axilmar έγραψε: 09 Μαρ 2020, 14:21
lol.
Με οτι κανει απατεωνα τον Βελοπουλο δεν ασχολεισαι, αλλα καλεις τους αλλους 299 βουλευτες απατεωνες.
Ουτε με τα επαγγελματα των αλλων βουλευτων ασχολουμαι ... εχω αποψη ... Ασχολουμαι με οσα λενε και ψηφιζουν στην Ελληνικη Βουλη ...
Για πες μας λοιπον γιατι οι υπολοιποι 299 βουλευτες ειναι απατεωνες.
Οσοι υποστηριζουν εγκληματιες , ναρκεμπορους , βιαστες παιδιων και πολλες αλλες καταστασεις , οσοι λοιπον τους υπερασπιζονται , και κερδοσκοπουν απο αυτους τους εγκληματιες , για την αποψη ΜΟΥ ... ειναι λαμογια και απατεωνες ...
Στα εχω γραψει αυτα , γιατι ξαναρωτας ;;
Με κανεις να πιστευω πως απλα δεν διαβαζεις το τι γραφω , αλλα αντιδρας αυτοματα ... Αντανακλαστικα Παυλωφ ...
![]()
Τελικα τι εννοεις; οτι ολοι οι αλλοι βουλευτες ειναι απατεωνες ή μερικοι μονο απο τους αλλους;
και εφοσον δεν υποστηριζεις καποιους βουλευτες επειδη ειναι απατεωνες, πως και υποστηριζεις τον Βελοπουλο που ειναι απατεωνας;
Γιατι δλδ χρησιμοποιεις δυο μετρα και δυο σταθμα; στους μεν λες 'δεν τους ψηφιζω γιατι ειναι απατεωνες', στον Βελοπουλο λες 'δεν με ενδιαφερει εαν ειναι απατεωνας'.
Σε διαβαζω, απλα προσπαθω να σου δειξω το παραλογο των αποψεων σου.
Και βεβαια οι αντιφασεις αυτες υπαρχουν γιατι ο Βελοπουλος απλα λεει αυτα που θες να ακουσεις. Εκει ειναι η ολη βαση του προβληματος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος axilmar την 10 Μαρ 2020, 12:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
axilmar έγραψε: 10 Μαρ 2020, 12:55
Εσυ ειπες πριν και οι 299 ειναι απατεωνες. Τωρα τα αλλαζεις, λες ειναι απατεωνες οσοι υποστηριζουν " εγκληματιες , ναρκεμπορους , βιαστες παιδιων και πολλες αλλες καταστασεις , οσοι λοιπον τους υπερασπιζονται , και κερδοσκοπουν απο αυτους τους εγκληματιες , για την αποψη ΜΟΥ ... ειναι λαμογια και απατεωνες .."
Τελικα τι εννοεις; οτι ολοι οι αλλοι βουλευτες ειναι απατεωνες ή μερικοι μονο απο τους αλλους;
Πιαστηκες απο μια λεξη ...Ποια ειναι τα επαγγελματα των βουλευτων ;; Δικηγοροι / λαμογια , γιατροι / λαμογια και φακελλακια , δημοσιογραφοι/ λαμογια πληρωμενοι κονδυλοφοροι ... Θες να υπαρχουν και καποιοι που δεν ειναι λαμογια ;; Μπορει και να υπαρχουν ...
και εφοσον δεν υποστηριζεις καποιους βουλευτες επειδη ειναι απατεωνες, πως και υποστηριζεις τον Βελοπουλο που ειναι απατεωνας;
Γιατι ΔΕΝ ειναι αποδεδειγμενα απατεωνας ... ΑΝ αποδειχθει , τοτε το συζηταμε ...Το "απατεωνας" του το κολλανε οσοι δεν θελουν να ανεβει ψηλα ο εθνικισμος και οσοι δεν εχουν αντιλογο στα οσα λεει ...
Γιατι δλδ χρησιμοποιεις δυο μετρα και δυο σταθμα; στους μεν λες 'δεν τους ψηφιζω γιατι ειναι απατεωνες', στον Βελοπουλο λες 'δεν με ενδιαφερει εαν ειναι απατεωνας'.
Τους ψηφιζα παλαιοτερα γιατι βασιζομουνα στα οσα ελεγαν και δεν εβλεπα πιο βαθεια , το ΓΙΑΤΙ τα ελεγαν αυτα που ελεγαν ...Με ενδιεφερε ΠΑΝΤΑ η πολιτικη και οχι το τι επαγγελμα κανουν ... Ε, τωρα δεν συμφωνω με την πολιτικη τους , γιατι καταλαβα οτι χρησιμοποιουν την πολιτικη για να τα κονομησουν ...
Παραλογο για σενα ... Δικαιουσαι να εχεις την αποψη σου ... Λογικωτατα για μενα ...
Και βεβαια οι αντιφασεις αυτες υπαρχουν γιατι ο Βελοπουλος απλα λεει αυτα που θες να ακουσεις. Εκει ειναι η ολη βαση του προβληματος.
Αγαπητε , δεν γνωριζομαστε ...Ως εκ τουτου μπορεις να λες οτι θελεις ... Σανοφαγος δεν ειμαι ... Εχω διαβασει δεκαδες βιβλια στρατιωτικης ιστοριας και αλλα τοσα μαζι με καποια αρθρα γνωμης , οσον αφορα την γεωπολιτικη . Εχω σχηματισει δικη μου αποψη...... Ειμαι οπαδος του Μαζη και του Ηφαιστου ... Μπορεις και συ να ασχοληθεις επισκεπτομενος τον ιστοτοπο ΠΟΙΟΤΗΤΑ ... Εκει θα μαθεις πολλα ...
Ο Βελοπουλος λεει οσα ελεγε πριν απο 25 χρονια και τα εχει γραψει στα βιβλια του ...Και διαπιστωσα πως εχει δικιο , βλεποντας τα οσα γινονται γυρω μας ...
Οταν λες οτι δεν ειναι αποδεδειγμενα απατεωνας, τι εννοεις;oldjedi έγραψε: 10 Μαρ 2020, 18:47axilmar έγραψε: 10 Μαρ 2020, 12:55
Εσυ ειπες πριν και οι 299 ειναι απατεωνες. Τωρα τα αλλαζεις, λες ειναι απατεωνες οσοι υποστηριζουν " εγκληματιες , ναρκεμπορους , βιαστες παιδιων και πολλες αλλες καταστασεις , οσοι λοιπον τους υπερασπιζονται , και κερδοσκοπουν απο αυτους τους εγκληματιες , για την αποψη ΜΟΥ ... ειναι λαμογια και απατεωνες .."
Πιαστηκες απο μια λεξη ...Ποια ειναι τα επαγγελματα των βουλευτων ;; Δικηγοροι / λαμογια , γιατροι / λαμογια και φακελλακια , δημοσιογραφοι/ λαμογια πληρωμενοι κονδυλοφοροι ... Θες να υπαρχουν και καποιοι που δεν ειναι λαμογια ;; Μπορει και να υπαρχουν ...
Γιατι ΔΕΝ ειναι αποδεδειγμενα απατεωνας ... ΑΝ αποδειχθει , τοτε το συζηταμε ...Το "απατεωνας" του το κολλανε οσοι δεν θελουν να ανεβει ψηλα ο εθνικισμος και οσοι δεν εχουν αντιλογο στα οσα λεει ...
Τους ψηφιζα παλαιοτερα γιατι βασιζομουνα στα οσα ελεγαν και δεν εβλεπα πιο βαθεια , το ΓΙΑΤΙ τα ελεγαν αυτα που ελεγαν ...Με ενδιεφερε ΠΑΝΤΑ η πολιτικη και οχι το τι επαγγελμα κανουν ... Ε, τωρα δεν συμφωνω με την πολιτικη τους , γιατι καταλαβα οτι χρησιμοποιουν την πολιτικη για να τα κονομησουν ...
Παραλογο για σενα ... Δικαιουσαι να εχεις την αποψη σου ... Λογικωτατα για μενα ...
Αγαπητε , δεν γνωριζομαστε ...Ως εκ τουτου μπορεις να λες οτι θελεις ... Σανοφαγος δεν ειμαι ... Εχω διαβασει δεκαδες βιβλια στρατιωτικης ιστοριας και αλλα τοσα μαζι με καποια αρθρα γνωμης , οσον αφορα την γεωπολιτικη . Εχω σχηματισει δικη μου αποψη...... Ειμαι οπαδος του Μαζη και του Ηφαιστου ... Μπορεις και συ να ασχοληθεις επισκεπτομενος τον ιστοτοπο ΠΟΙΟΤΗΤΑ ... Εκει θα μαθεις πολλα ...
Ο Βελοπουλος λεει οσα ελεγε πριν απο 25 χρονια και τα εχει γραψει στα βιβλια του ...Και διαπιστωσα πως εχει δικιο , βλεποντας τα οσα γινονται γυρω μας ...![]()
Οτι υπαρχει πιθανοτητα να εχει οντως επιστολες του Ιησου και αλοιφη που καταπολεμαει τον κορωνοιο;
axilmar έγραψε: 11 Μαρ 2020, 10:46
Οταν λες οτι δεν ειναι αποδεδειγμενα απατεωνας, τι εννοεις;
Οτι υπαρχει πιθανοτητα να εχει οντως επιστολες του Ιησου και αλοιφη που καταπολεμαει τον κορωνοιο;
Αν ηταν απατεωνας , πρωτη η εκκλησια θα τον εστελνε στον εισαγγελεα ... Ακομα δεν εχει γινει κατι τετοιο..
Αντε παλι , τα ιδια ... ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ αν εχει επιστολες του Αλλαχ , του Χριστου , η του Βουδδα...ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ , αν πουλαει κερια , παντοφλες η εσωρουχα ...
Με ενδιαφερει ο πολιτικος λογος τον οποιο εκφερει και με τον οποιο συμφωνω σε πολλα σημεια ...
Με πολλους βουλευτες συμφωνω πολιτικα , οπως π.χ με τον Βοριδη και ας υπερασπιζεται ναρκεμπορους , η με τον Αδωνη και ας πουλαει βιονικα μπουφαν ...
Γενικα δεν ασχολουμαι με το κουτσομπολιο ασχολουμαι με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ και τον ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ...
Κατανοητο ;;
Εγω βλεπω οτι ασχολεισαι με οτι σε συμφερει.oldjedi έγραψε: 11 Μαρ 2020, 13:33axilmar έγραψε: 11 Μαρ 2020, 10:46
Οταν λες οτι δεν ειναι αποδεδειγμενα απατεωνας, τι εννοεις;
Οτι υπαρχει πιθανοτητα να εχει οντως επιστολες του Ιησου και αλοιφη που καταπολεμαει τον κορωνοιο;![]()
Αν ηταν απατεωνας , πρωτη η εκκλησια θα τον εστελνε στον εισαγγελεα ... Ακομα δεν εχει γινει κατι τετοιο..
Αντε παλι , τα ιδια ... ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ αν εχει επιστολες του Αλλαχ , του Χριστου , η του Βουδδα...ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ , αν πουλαει κερια , παντοφλες η εσωρουχα ...
Με ενδιαφερει ο πολιτικος λογος τον οποιο εκφερει και με τον οποιο συμφωνω σε πολλα σημεια ...
Με πολλους βουλευτες συμφωνω πολιτικα , οπως π.χ με τον Βοριδη και ας υπερασπιζεται ναρκεμπορους , η με τον Αδωνη και ας πουλαει βιονικα μπουφαν ...
Γενικα δεν ασχολουμαι με το κουτσομπολιο ασχολουμαι με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ και τον ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ...
Κατανοητο ;;
![]()
Στην περιπτωση του Βελοπουλου λες 'εγω δεν εξεταζω τις απατεωνιες του', στην περιπτωση των υπολοιπων βουλευτων λες 'ααα ειναι απατεωνες δεν τους 'ψηφιζω'.
Σχετικα με τις επιστολες, ο ιδιος μετα βγηκε και το αρνηθηκε. Υπαρχει και το σχετικο βιντεο με τα δυο στιγμιοτυπα, στο οποιο στο ενα λεει οτι εχει επιστολες και στο αλλο λεει οτι δεν εχει και ποτε ο ιδιος δεν το ειπε.
Ειναι αυτο απατεωνια ή δεν ειναι;
Επισης για τις αλοιφες που προστατευουν απο τον κορωνοιο δεν λες κατι. Εσυ δλδ πιστευεις οτι σε προστατευουν απο τον κορωνοιο;
Ξερω, δεν θα απαντησεις, γιατι 'δεν ασχολεισαι με το τι πουλαει', δλδ ωραιος τροπος να αποφυγεις να απαντησεις εαν ειναι απατεωνας ή οχι.
axilmar έγραψε: 11 Μαρ 2020, 13:48
Εγω βλεπω οτι ασχολεισαι με οτι σε συμφερει.
Φυσικα ... τι αλλο θα περιμενες ;;
Στην περιπτωση του Βελοπουλου λες 'εγω δεν εξεταζω τις απατεωνιες του', στην περιπτωση των υπολοιπων βουλευτων λες 'ααα ειναι απατεωνες δεν τους 'ψηφιζω'.
Δεν τους ψηφιζω οχι γιατι τους θεωρω απατεωνες ( που ειναι ) αλλα γιατι δεν με ικανοποιει ο πολιτικος λογος των κομματων στα οποια ανηκουν...
Σχετικα με τις επιστολες, ο ιδιος μετα βγηκε και το αρνηθηκε. Υπαρχει και το σχετικο βιντεο με τα δυο στιγμιοτυπα, στο οποιο στο ενα λεει οτι εχει επιστολες και στο αλλο λεει οτι δεν εχει και ποτε ο ιδιος δεν το ειπε.
Ειναι αυτο απατεωνια ή δεν ειναι;
Δεν με ενδιαφερουν οι επιστολες ... Γιατι επιμενεις ;;
Επισης για τις αλοιφες που προστατευουν απο τον κορωνοιο δεν λες κατι. Εσυ δλδ πιστευεις οτι σε προστατευουν απο τον κορωνοιο;
Δεν ξερω δεν δοκιμασα ... Εγω ακολουθω τις οδηγιες των επιστημονων ..
Ξερω, δεν θα απαντησεις, γιατι 'δεν ασχολεισαι με το τι πουλαει', δλδ ωραιος τροπος να αποφυγεις να απαντησεις εαν ειναι απατεωνας ή οχι.
Τι να απαντησω και τι να σχολιασω ... ειναι θεματα με τα οποια δεν εχω ασχοληθει ΠΟΤΕ ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 134 Απαντήσεις
- 3530 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
-