!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τις εξανάγκασαν να βγάλουν το εσώρουχό τους για να αποδείξουν πως δεν έχουν περίοδο - Οργή στην Ινδία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τις εξανάγκασαν να βγάλουν το εσώρουχό τους για να αποδείξουν πως δεν έχουν περίοδο - Οργή στην Ινδία
Αφήστε τα μουνόπανα και αιμορραγείστε αγάπη
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- blackpaint
Re: Τις εξανάγκασαν να βγάλουν το εσώρουχό τους για να αποδείξουν πως δεν έχουν περίοδο - Οργή στην Ινδία
δεν εισαι, αλλα λες ακριβως τα ιδια με αυτουςAlien666 έγραψε: 17 Φεβ 2020, 18:46Οκ! Πάντως δεν είμαι alt-right. Το πολύ να με πεις alt-light.blackpaint έγραψε: 17 Φεβ 2020, 18:28οχι
το μπαζφηντ δειχνει ακτιβιστικες η καλλιτεχνικες περφορμανς που προσπαθουν, ενιοτε με αιματηρα μεσα, να ευαισθητοποιησουν το κοινο στο ζητημα του period shaming.
Η τρολλια του φρη μπληντινγκ δηλωνει ψευδως, πως υπαρχει υποτιθεται ενα κινημα που διεκδικει να κυκλοφορουν με τα αιματα οι γυναικες οταν εχουν περιοδο, οπως νομισε ο paul25.
Εγώ δεν νόμιζα τίποτα, δεν με ενδιαφέρει αν είναι τρολιά η όχι, η ερώτηση μου ήταν απλή, θα αηδίαζε κάποιος; αν έβλεπε γυναίκες να κυκλοφορούν έτσι; Θα αηδίαζε το ίδιο αν έβλεπε κάποιον με αίματα στο κεφάλι;blackpaint έγραψε: 17 Φεβ 2020, 18:28οχιAlien666 έγραψε: 17 Φεβ 2020, 18:06Και του buzzfeedblackpaint έγραψε: 17 Φεβ 2020, 16:34
τρολια του 4τσαν ειναι το φρη μπληντινγκ, μην ακους τον ψεκασμενο αλτ ραιτερ αλιεν666.
το μπαζφηντ δειχνει ακτιβιστικες η καλλιτεχνικες περφορμανς που προσπαθουν, ενιοτε με αιματηρα μεσα, να ευαισθητοποιησουν το κοινο στο ζητημα του period shaming.
Η τρολλια του φρη μπληντινγκ δηλωνει ψευδως, πως υπαρχει υποτιθεται ενα κινημα που διεκδικει να κυκλοφορουν με τα αιματα οι γυναικες οταν εχουν περιοδο, οπως νομισε ο paul25.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
.Teros έγραψε: 17 Φεβ 2020, 15:37Οι Ινδοί (όπως και οι Πέρσες, οι Ελληνες και οι Ρωμαίοι κτλ) έχουν αρχαία και ένδοξη ιστορία και αποτελούν από τους αρχαιότερους πολιτισμούς.Το να τους κρίνεις από αυτό είναι λάθος.Επίσης η Ινδία είναι ανερχόμενη οικονομική υπερδύναμη.
Τέρας.....
Αν βγείς ποτέ στόν πηγαιμό γιά Γκουζαράτ..... θά σού φύγουν τά μυαλοκέφαλα....ΑΛΛΟΣ κόσμος....
Μιλάμε γιά βιβλικές καταστάσεις.....καμηλιέρηδες....ποντίκια..... φαντάσου ότι στό Ινδία κάθε χρόνο .....
λούζουν μέ βενζίνα καί ανάβουν τό σπίρτο.....
Γιατί δέν έφεραν στό γάμο τήν υποσχόμενη προίκα.....
Εμείς πάντως μέ τή δικιά μου γαμιόμαστουν καί τήν περίοδο τής περιόδου ώ περίοδοι.....
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ την 17 Φεβ 2020, 19:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δεν είπα τίποτα. Απλώς τα ανέβασα. Αν ήμουν τέτοιος, θα έλεγα κάποια πράγματα. Ομως είμαι υπερ της ελευθερίας έκφρασης.blackpaint έγραψε: 17 Φεβ 2020, 18:51δεν εισαι, αλλα λες ακριβως τα ιδια με αυτουςAlien666 έγραψε: 17 Φεβ 2020, 18:46Οκ! Πάντως δεν είμαι alt-right. Το πολύ να με πεις alt-light.blackpaint έγραψε: 17 Φεβ 2020, 18:28
οχι
Η τρολλια του φρη μπληντινγκ δηλωνει ψευδως, πως υπαρχει υποτιθεται ενα κινημα που διεκδικει να κυκλοφορουν με τα αιματα οι γυναικες οταν εχουν περιοδο, οπως νομισε ο paul25.. Ελπιζω να το κανεις μη συνειδητοποιημενα, αν και δε σε κολακευει αυτο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Καινούργια είναι αυτα; στα μπουσκοπαν είχα μείνει.blackpaint έγραψε: 17 Φεβ 2020, 18:32μπραβο σου που τα κανεις αυτα και πολυ καλα κανεις κι εγω κανω τα ιδια. Δεν ειμαι ομως σιγουρος πως ειναι ολοι οι ελληνες αντρες ετσι, ουτε εαν πηγαινουν να αγορασουν για την δικια τους σερβιετες τοσο ανετα σα να αγοραζαν γαλα ουτε εαν ξερουν τι ειναι τα φελντεν.Ερμής έγραψε: 17 Φεβ 2020, 16:19το οτι οταν μια γυναίκα ειναι στις μέρες του κύκλου της, που της πηγαίνουμε με τα νερά της καθώς και τα δίνουμε όλα στο χέρι, είναι και αυτό μέρος του period shaming;blackpaint έγραψε: 17 Φεβ 2020, 16:16
σημαινει πως μια φυσιολογικη λειτουργια του σωματος του 50% του πληθυσμου αντιμετωπιζεται ακομα ως ταμπου ή ως αναξιο θεμα να ασχοληθει κανεις.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- blackpaint
τα μπουσκοπαν ειναι για το στομαχι ρε, τα φελντεν ειναι αντιφλεγμονωδη που γραφουν οι γυναικολογοι.Ερμής έγραψε: 17 Φεβ 2020, 20:01Καινούργια είναι αυτα; στα μπουσκοπαν είχα μείνει.blackpaint έγραψε: 17 Φεβ 2020, 18:32μπραβο σου που τα κανεις αυτα και πολυ καλα κανεις κι εγω κανω τα ιδια. Δεν ειμαι ομως σιγουρος πως ειναι ολοι οι ελληνες αντρες ετσι, ουτε εαν πηγαινουν να αγορασουν για την δικια τους σερβιετες τοσο ανετα σα να αγοραζαν γαλα ουτε εαν ξερουν τι ειναι τα φελντεν.Ερμής έγραψε: 17 Φεβ 2020, 16:19
το οτι οταν μια γυναίκα ειναι στις μέρες του κύκλου της, που της πηγαίνουμε με τα νερά της καθώς και τα δίνουμε όλα στο χέρι, είναι και αυτό μέρος του period shaming;
Όποια έχει περίοδο να μπει μόνιμη στο δημόσιο
«ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ»
«ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ»
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σέλευκας την 17 Φεβ 2020, 20:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι είναι τα φελντεν και τα μπουσκοπαν;Ερμής έγραψε: 17 Φεβ 2020, 20:01Καινούργια είναι αυτα; στα μπουσκοπαν είχα μείνει.blackpaint έγραψε: 17 Φεβ 2020, 18:32μπραβο σου που τα κανεις αυτα και πολυ καλα κανεις κι εγω κανω τα ιδια. Δεν ειμαι ομως σιγουρος πως ειναι ολοι οι ελληνες αντρες ετσι, ουτε εαν πηγαινουν να αγορασουν για την δικια τους σερβιετες τοσο ανετα σα να αγοραζαν γαλα ουτε εαν ξερουν τι ειναι τα φελντεν.Ερμής έγραψε: 17 Φεβ 2020, 16:19
το οτι οταν μια γυναίκα ειναι στις μέρες του κύκλου της, που της πηγαίνουμε με τα νερά της καθώς και τα δίνουμε όλα στο χέρι, είναι και αυτό μέρος του period shaming;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ξέρετε και από μάρκες βλέπω, σόι μπόιδες.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Δεν μας πέφτει λόγος. Άλλοι τόποι, άλλοι παραδόσεις και ήθη. Να σέβονται την παράδοσή τους, αλλιώς θα καταντήσουν προσκυνημένες της Εουρόπα, στέρφες και στο ράφι σαν τις Ελληνίδες.
Α σε έχω τρέξει νυχτιάτικο από τερμα Κηφισιάς μέχρι τη Λυκόβρυση για να πάρω. Τραύμα μου εμεινε
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- hellegennes
Δεν είναι λογική «υπάρχουν και χειρότερα», είναι λογική «αυτά είναι αληθινά προβλήματα».Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Φεβ 2020, 15:14 Δεν ξέρω τι ειναι πιο λυπηρό, το ότι συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, ή ότι ακόμα και αυτά χρησιμοποιούνται ως προπαγανδιστικο όπλο κατά των γυναικών στη λογική "υπάρχουν και χειρότερα".
Ή, επειδή σ' αρέσουν οι παρομοιώσεις, είναι σαν να θεωρείς σοβαρό πρόβλημα στην σχέση σου με την γυναίκα σου το ότι δεν σας αρέσει η ίδια μουσική.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Dwarven Blacksmith
https://en.wikipedia.org/wiki/Oppression_Olympicshellegennes έγραψε: 17 Φεβ 2020, 21:08Δεν είναι λογική «υπάρχουν και χειρότερα», είναι λογική «αυτά είναι αληθινά προβλήματα».Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Φεβ 2020, 15:14 Δεν ξέρω τι ειναι πιο λυπηρό, το ότι συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, ή ότι ακόμα και αυτά χρησιμοποιούνται ως προπαγανδιστικο όπλο κατά των γυναικών στη λογική "υπάρχουν και χειρότερα".
Ή, επειδή σ' αρέσουν οι παρομοιώσεις, είναι σαν να θεωρείς σοβαρό πρόβλημα στην σχέση σου με την γυναίκα σου το ότι δεν σας αρέσει η ίδια μουσική.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 264 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από omg kai 3 lol
-
- 29 Απαντήσεις