ΟΚ γλυτώσαμε απο το εκπαιδευτικός , πες μου ότι δεν είσαι και πολιτικός μηχανικός ( μπλιααααχχχχ) και κερνάω τριήμερο Μονεμβασιά ( με γκομενοκυρίες )
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
The Childfree Life
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: The Childfree Life
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ναι αλλά δίνεις βοήθεια, έπρεπε να το κάνεις να έχει ρίσκοΑγις έγραψε: 27 Μάιος 2018, 01:14 ΟΚ γλυτώσαμε απο το εκπαιδευτικός , πες μου ότι δεν είσαι και πολιτικός μηχανικός ( μπλιααααχχχχ) και κερνάω τριήμερο Μονεμβασιά ( με γκομενοκυρίες )
της πληροφορίας είμαι, αλλά όλα τα μηχανικά μου αρέσουν, εκτός των πολιτικών μηχανικών.
γαμώτο τρεις εκπαιδευτικούς ξέρω για φίλους, και είναι πράγματι δύσκολοι λίγο. Δεν το είχα σκεφτεί, με κατέστρεψες άγη, νόμιζα το έλεγες για καλό 
Πότε μπορείς να κανονίσω ;enaon έγραψε: 27 Μάιος 2018, 01:18ναι αλλά δίνεις βοήθεια, έπρεπε να το κάνεις να έχει ρίσκοΑγις έγραψε: 27 Μάιος 2018, 01:14 ΟΚ γλυτώσαμε απο το εκπαιδευτικός , πες μου ότι δεν είσαι και πολιτικός μηχανικός ( μπλιααααχχχχ) και κερνάω τριήμερο Μονεμβασιά ( με γκομενοκυρίες )
της πληροφορίας είμαι, αλλά όλα τα μηχανικά μου αρέσουν, εκτός των πολιτικών μηχανικών.![]()
( θα εχουμε και ζωντανή αναμετάδοση μόνοοοοοο με 2.54 το λεπτό ( χωρις φπα ) στο πχόρουμ.)
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
γαμώτο, θα με βγάλει ο έθνι απο υποψήφιο αρχοντα της Πόλης όταν την πάρουμε, αν έχει γυναίκες και ποτά και καπιταλισμό.Αγις έγραψε: 27 Μάιος 2018, 01:26 Πότε μπορείς να κανονίσω ;
( θα εχουμε και ζωντανή αναμετάδοση μόνοοοοοο με 2.54 το λεπτό ( χωρις φπα ) στο πχόρουμ.)
πώς θα γίνει να μην το μάθει;
αν το κάνουε όμως, να πάρουμε και τον φιλγκοφεν. Τέτοιες στιγμές ειναι που έρχεται η επιφοίτηση, και σε 9 μήνες θές να γίνεις πατέρας
Μισο... Eθνικοκοινωνιστης!enaon έγραψε: 27 Μάιος 2018, 01:29 γαμώτο, θα με βγάλει ο έθνι απο υποψήφιο αρχοντα της Πόλης όταν την πάρουμε, αν έχει γυναίκες και ποτά και καπιταλισμό.
πώς θα γίνει να μην το μάθει;![]()
Δεν γίνεται αλλά σκέψου την κάβλα ηδονή οταν θα μας την πέφτουν ενωμενοι - γουώλντορφ - ΠΜ - εθνι - ορέστης 35 - κάτι ραφοπιάστρες παρασιτεμένες κάρχγιες - η Κάστομ - οι θηλυπρεπεις νταλικιέρηδες του Νταρνάκα ....enaon έγραψε: 27 Μάιος 2018, 01:29γαμώτο, θα με βγάλει ο έθνι απο υποψήφιο αρχοντα της Πόλης όταν την πάρουμε, αν έχει γυναίκες και ποτά και καπιταλισμό.Αγις έγραψε: 27 Μάιος 2018, 01:26 Πότε μπορείς να κανονίσω ;
πώς θα γίνει να μην το μάθει;![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ομολογώ οτι κάστομ δεν μας κάρφωσε πολύ διακριτικά.Αγις έγραψε: 27 Μάιος 2018, 01:39 Δεν γίνεται αλλά σκέψου την κάβλα ηδονή οταν θα μας την πέφτουν ενωμενοι - γουώλντορφ - ΠΜ - εθνι - ορέστης 35 - κάτι ραφοπιάστρες παρασιτεμένες κάρχγιες - η Κάστομ - οι θηλυπρεπεις νταλικιέρηδες του Νταρνάκα ....
ναι, ναι, καλή η Πόλη, αλλά Μονεμβάσια λές ε; χμμ, ναι και αν είναι θα πω στον έθνι να με εξορίσει εκεί μετά, ας οργανωθούμε εμείς σιγά σιγά, ε;
- hellegennes
Το ξανασκέφτηκα και κάνεις λάθος. 100% συγγένεια σημαίνει ότι έχεις ακριβώς το ίδιο DNA. Στην πραγματικότητα μπορεί να έχεις και 0% συγγένεια με τον αδερφό σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ενα θα σού πώ Ενα Ον
Αραχτός στο λιακωτό , κομπολόγα μαστίχας και Μ .....τι .. Αλ......ας+ να τρώς αμυγδαλωτα κάστρου και οι κυρίες να χορεύουν με James Brown και γυφτοπούλα στο χαμαμ και φόντο το βαθύ μπλε ναυτικό της θάλασσας του Μυρτώου.
Αραχτός στο λιακωτό , κομπολόγα μαστίχας και Μ .....τι .. Αλ......ας+ να τρώς αμυγδαλωτα κάστρου και οι κυρίες να χορεύουν με James Brown και γυφτοπούλα στο χαμαμ και φόντο το βαθύ μπλε ναυτικό της θάλασσας του Μυρτώου.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ξανά.hellegennes έγραψε: 27 Μάιος 2018, 01:53Το ξανασκέφτηκα και κάνεις λάθος. 100% συγγένεια σημαίνει ότι έχεις ακριβώς το ίδιο DNA. Στην πραγματικότητα μπορεί να έχεις και 0% συγγένεια με τον αδερφό σου.
Μπορείς,
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- hellegennes
Όσο και να το σκεφτώ, δεν αλλάζει η βιολογία. Ίσως να προσπαθούσες εσύ να το σκεφτείς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ισως να ξαναδιάβαζες - κατανοόύσες τα απλοβασικα΄ απο Μέντελ.hellegennes έγραψε: 27 Μάιος 2018, 01:58 Όσο και να το σκεφτώ, δεν αλλάζει η βιολογία. Ίσως να προσπαθούσες εσύ να το σκεφτείς.
Μετά βλεπουμε.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ειναι νομικός όρος χέλη, δεν είναι;hellegennes έγραψε: 27 Μάιος 2018, 01:53Το ξανασκέφτηκα και κάνεις λάθος. 100% συγγένεια σημαίνει ότι έχεις ακριβώς το ίδιο DNA. Στην πραγματικότητα μπορεί να έχεις και 0% συγγένεια με τον αδερφό σου.
λογικά όμως που σου αρέσει, οι μόνοι άνθρωποι που είναι αποτέλεσμα δύο άλλων, των ίδιων ανθρώπων, είναι τα αδέλφια. Οι γονείς μεταξύ τους δεν έχουν καμία σύνδεση, και με τα παιδιά, τα μισά μόνο ο κάθε ένας. Τεσπα, για κάποιο λόγο, και εγώ νομίζω ο πιο κοντινοί άνθρωποι, είναι τα αδέλφια, δεν ξέρω γιατί όμως, για πολλούς λόγους.
Spoiler

Ίσως διάφορες συγκυρίες ή άλλους τους απορροφά το επαγγελματικό κομμάτι, άλλοι δε θέλουν τις ευθύνες ενός παιδιού,άλλοι είναι ταλαιπωρημένοι ψυχολογικά, άλλοι δεν έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και άλλοι δεν βλέπουν το λόγο ή δε βρήκαν τον άνθρωπο που θα τους εμπνεύσει εμπιστοσύνη για να το κάνουν. Δε βλέπω το λόγο γιατί πρέπει να στιγματίζεται κάποιος.enaon έγραψε: 27 Μάιος 2018, 00:40 καλά δεν έχει και σημασία, είμαστε στο 1.2, αντίο. Λέμε γενικά, για το φιλοσοφικό του θέματος.
όλοι κάποτε δεν θέλαμε, έτσι δεν ειναι; Παιδιά; Στην αρχή ηταν αδέλφια, μάπα. Μετά ανταγωνιστές, μάπα. Μετά ανώριμοι, μάπα. Μετά αδιάφοροι, μάπα. Μετά έγιναν ο στόχος ζωής, τέλειο.
Απλά να δούμε γιατί μερικοί δεν το παθαίνουν![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 486 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης