!!! DEVELOPMENT MODE !!!
19χρονος Νικος«Οι γονείς μου με έδιωξαν από το σπίτι, είμαι στο παρκάκι από τότε »
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: 19χρονος Νικος«Οι γονείς μου με έδιωξαν από το σπίτι, είμαι στο παρκάκι από τότε »
Σωστός ο ΑΙΝΕΙΑΝ06 Όποιος θέλει να το παίζει ανεξάρτητος, πρέπει να μάθει να βγάζει μόνος του χρήματα. Προϋπόθεση για ανεξαρτησία είναι η οικονομική απεξάρτηση. Αυτό ισχύει από κράτη (στου κρεμασμένου το σπίτι... ) μέχρι και προσωπα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
Ορέστης 35
Re: 19χρονος Νικος«Οι γονείς μου με έδιωξαν από το σπίτι, είμαι στο παρκάκι από τότε »
Ναι αλλα να εισαι ετοιμος αναλαβεις την ευθυνη για τις συνεπειες.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:09Άρα δικαιούμαι να του καλλιεργήσω δικά μου ιδεολογικα πλαίσια και πρότυπα..Ορέστης 35 έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:07Εσυ εισαι αυτος που διαμορφωνει την ικανοτητα του να ζησει χωρις να σου παιρνει χρηματα με τον τροπο που το μεγαλωνεις.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:02
Μιλάμε για ενήλικα παιδιά από 18 και άνω
Την στιγμή που το παιδί μου παίρνει χρήματα από εμένα γιατί να μην παίρνει και ιδεολογική γραμμή ..και πρότυπα ...
-
Ορέστης 35
Εχω δικαιωμα να σε πεταξω στη θαλασσα και μετα για να σε σωσω να σου ζητησω να μου στηθεις;Ζενίθεδρος έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:10 Σωστός ο ΑΙΝΕΙΑΝ06 Όποιος θέλει να το παίζει ανεξάρτητος, πρέπει να μάθει να βγάζει μόνος του χρήματα. Προϋπόθεση για ανεξαρτησία είναι η οικονομική απεξάρτηση. Αυτό ισχύει από κράτη (στου κρεμασμένου το σπίτι... ) μέχρι και προσωπα.
Δεν σου κόβω τα πόδια εάν και εφόσον ακολουθείς τις δικές μου ιδεολογικές γραμμές ..Ορέστης 35 έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:08 Αμα σου κοψω τα ποδια εχω δικαιωμα να σου πω δεν σε κουβαλαω αλλο στην πλατη μου;
Αυτός που κρατάει το πορτοφόλι , επιβάλει και κυρίαρχα ιδεολογικά πρότυπα ..
Δεν μιλώ με ηθικά κριτήρια για το εάν είναι σωστό η λάθος αλλά για το εάν έχει το δικαίωμα ένας γονιός η όχι , στο να σταματήσει να βοηθάει οικονομικα και να φροντίζει το ενήλικο παιδί του , ειδικά σαν αυτό αποκτά εχθρικές ιδέες και απόψεις ως προς τις ιδέες κι απόψεις του γονιού ..Ζενίθεδρος έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:10 Σωστός ο ΑΙΝΕΙΑΝ06 Όποιος θέλει να το παίζει ανεξάρτητος, πρέπει να μάθει να βγάζει μόνος του χρήματα. Προϋπόθεση για ανεξαρτησία είναι η οικονομική απεξάρτηση. Αυτό ισχύει από κράτη (στου κρεμασμένου το σπίτι... ) μέχρι και προσωπα.
Δεν σε πετάω στην θάλασσα ούτε κάνω κάποια παράνομη εγκληματική ενέργεια αλλά ...σου κόβω το χαρτζιλίκι και σε αοοκληρωνω αφού ξεφυγες από τον σωστό κατά εμέ δρόμοΟρέστης 35 έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:13Εχω δικαιωμα να σε πεταξω στη θαλασσα και μετα για να σε σωσω να σου ζητησω να μου στηθεις;Ζενίθεδρος έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:10 Σωστός ο ΑΙΝΕΙΑΝ06 Όποιος θέλει να το παίζει ανεξάρτητος, πρέπει να μάθει να βγάζει μόνος του χρήματα. Προϋπόθεση για ανεξαρτησία είναι η οικονομική απεξάρτηση. Αυτό ισχύει από κράτη (στου κρεμασμένου το σπίτι... ) μέχρι και προσωπα.
Νομικές συνέπειες ως προς τι ;Ορέστης 35 έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:11Ναι αλλα να εισαι ετοιμος αναλαβεις την ευθυνη για τις συνεπειες.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:09Άρα δικαιούμαι να του καλλιεργήσω δικά μου ιδεολογικα πλαίσια και πρότυπα..Ορέστης 35 έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:07
Εσυ εισαι αυτος που διαμορφωνει την ικανοτητα του να ζησει χωρις να σου παιρνει χρηματα με τον τροπο που το μεγαλωνεις.
Δεν δικαιούμαι να κόψω την οικονομική βοήθεια προς την κόρη μου και να την αποκληρωσω εάν γίνει φεμινίστρια του τέταρτου κύματος ;
- EKPLIKTIKOS
Μαλλον δε διάβασες τι έγραψα: έχει δικαιωμα να ζητησει χαρτζιλίκι το παιδίΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:15
Δεν σε πετάω στην θάλασσα ούτε κάνω κάποια παράνομη εγκληματική ενέργεια αλλά ...σου κόβω το χαρτζιλίκι και σε αοοκληρωνω αφού ξεφυγες από τον σωστό κατά εμέ δρόμο
Αν σε παει δικαστηριο θα πληρώνεις διατροφή θες δε θες
-
Ορέστης 35
Ο πατερας μου ηταν κομμουνιστης τζογαδορος που πιστευε οτι οπου να ναι αλλαζει το συστημα και θυμωνε πολυ με τους κουμπαραδες και τις αποταμιευσεις. Πιστευεις αυτες οι ιδεολογικες γραμμες ειναι ωφελιμες, επιζημιες ή ουδετερες;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:13Δεν σου κόβω τα πόδια εάν και εφόσον ακολουθείς τις δικές μου ιδεολογικές γραμμές ..Ορέστης 35 έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:08 Αμα σου κοψω τα ποδια εχω δικαιωμα να σου πω δεν σε κουβαλαω αλλο στην πλατη μου;
Αυτός που κρατάει το πορτοφόλι , επιβάλει και κυρίαρχα ιδεολογικά πρότυπα ..
Δεν μιλώ με ηθικά κριτήρια για το εάν είναι σωστό η λάθος αλλά για το εάν έχει το δικαίωμα ένας γονιός η όχι , στο να σταματήσει να βοηθάει οικονομικα και να φροντίζει το ενήλικο παιδί του , ειδικά σαν αυτό αποκτά εχθρικές ιδέες και απόψεις ως προς τις ιδέες κι απόψεις του γονιού ..Ζενίθεδρος έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:10 Σωστός ο ΑΙΝΕΙΑΝ06 Όποιος θέλει να το παίζει ανεξάρτητος, πρέπει να μάθει να βγάζει μόνος του χρήματα. Προϋπόθεση για ανεξαρτησία είναι η οικονομική απεξάρτηση. Αυτό ισχύει από κράτη (στου κρεμασμένου το σπίτι... ) μέχρι και προσωπα.
δεν καταλαβες. Για να εχω αναγκη το χαρτζιλικι σου στα 18 σημαινει οτι εχεις υπονομευσει την ικανοτητα μου να ζησω ανεξαρτητος. Διαφορετικα πιανω δουλεια και φευγω απο μονος μου και σε γραφω στα @@ μου.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:15Δεν σε πετάω στην θάλασσα ούτε κάνω κάποια παράνομη εγκληματική ενέργεια αλλά ...σου κόβω το χαρτζιλίκι και σε αοοκληρωνω αφού ξεφυγες από τον σωστό κατά εμέ δρόμοΟρέστης 35 έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:13Εχω δικαιωμα να σε πεταξω στη θαλασσα και μετα για να σε σωσω να σου ζητησω να μου στηθεις;Ζενίθεδρος έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:10 Σωστός ο ΑΙΝΕΙΑΝ06 Όποιος θέλει να το παίζει ανεξάρτητος, πρέπει να μάθει να βγάζει μόνος του χρήματα. Προϋπόθεση για ανεξαρτησία είναι η οικονομική απεξάρτηση. Αυτό ισχύει από κράτη (στου κρεμασμένου το σπίτι... ) μέχρι και προσωπα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Προσπαθήστε να καταλάβετε πως οι γονείς είναι άνθρωποι, και όπως όλοι οι άνθρωποι έχουν εγωισμό και θέλουν να επιβάλλουν τα πιστεύω τους στον περίγυρο τους, εν προκειμένω στα παιδιά τους. Εάν κάποιος μέχρι τα 18 του δεν έχει αποκτήσει οικονομική ανεξαρτησία και τον ταΐζουν οι γονείς του, όσο και να θέλει να το παίζει επαναστα, δεν έχει απογαλακτιστει. Μπορεί και αυτή η επαναστα να είναι (δεν μπορεί, είναι σιγουρα) μια κομπλεξικη αντιδραση, που καλύπτει το κενό.Ορέστης 35 έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:13Εχω δικαιωμα να σε πεταξω στη θαλασσα και μετα για να σε σωσω να σου ζητησω να μου στηθεις;Ζενίθεδρος έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:10 Σωστός ο ΑΙΝΕΙΑΝ06 Όποιος θέλει να το παίζει ανεξάρτητος, πρέπει να μάθει να βγάζει μόνος του χρήματα. Προϋπόθεση για ανεξαρτησία είναι η οικονομική απεξάρτηση. Αυτό ισχύει από κράτη (στου κρεμασμένου το σπίτι... ) μέχρι και προσωπα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ακόμη και εάν είναι ενήλικο ;EKPLIKTIKOS έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:19Μαλλον δε διάβασες τι έγραψα: έχει δικαιωμα να ζητησει χαρτζιλίκι το παιδίΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:15
Δεν σε πετάω στην θάλασσα ούτε κάνω κάποια παράνομη εγκληματική ενέργεια αλλά ...σου κόβω το χαρτζιλίκι και σε αοοκληρωνω αφού ξεφυγες από τον σωστό κατά εμέ δρόμο![]()
Αν σε παει δικαστηριο θα πληρώνεις διατροφή θες δε θες![]()
Δικαιούται ένας ενήλικος να απαιτεί από τους γονείς του χρήματα μέσω δικαστήριου ;
-
Ορέστης 35
Η εργασια ειναι ενα τεχνητο κατασκευασμα. Το καθε ζωο κινουμενο στο περιβαλλον βρισκει την τροφη του. Ο πελαργος που πεταει πανω απ τα κεφαλια μας βουταει στη θαλασσα ή στα σκουπιδια και τρωει. Εχει ολα τα υλικα για να χτισει τη φωλια ευκολα τη φωλια του. Ο χιμπατζης πιανει το μηλο απ το δεντρο και το τρωει. Στην ανθρωποτητα καποιοι μαντρωσαν ολα τα οπωροφορα δεντρα και ειπαν αν θες να φας γινε υπαλληλος, υπηρετης μου, υποτακτικος μου.Ζενίθεδρος έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:20Προσπαθήστε να καταλάβετε πως οι γονείς είναι άνθρωποι, και όπως όλοι οι άνθρωποι έχουν εγωισμό και θέλουν να επιβάλλουν τα πιστεύω τους στον περίγυρο τους, εν προκειμένω στα παιδιά τους. Εάν κάποιος μέχρι τα 18 του δεν έχει αποκτήσει οικονομική ανεξαρτησία και τον ταΐζουν οι γονείς του, όσο και να θέλει να το παίζει επαναστα, δεν έχει απογαλακτιστει. Μπορεί και αυτή η επαναστα να είναι (δεν μπορεί, είναι σιγουρα) μια κομπλεξικη αντιδραση, που καλύπτει το κενό.Ορέστης 35 έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:13Εχω δικαιωμα να σε πεταξω στη θαλασσα και μετα για να σε σωσω να σου ζητησω να μου στηθεις;Ζενίθεδρος έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:10 Σωστός ο ΑΙΝΕΙΑΝ06 Όποιος θέλει να το παίζει ανεξάρτητος, πρέπει να μάθει να βγάζει μόνος του χρήματα. Προϋπόθεση για ανεξαρτησία είναι η οικονομική απεξάρτηση. Αυτό ισχύει από κράτη (στου κρεμασμένου το σπίτι... ) μέχρι και προσωπα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ορέστης 35 την 31 Ιαν 2020, 21:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν μπορεί ένας ενήλικος ως παιδί να απαιτεί οικονομική βοήθεια και συντήρηση από τους γονείς του και ταυτόχρονα να έχει την απαιτηση να ζει αντίθετα η και με εχθρικό τρόπο ως προς την νοοτροπία και ιδέες των γονιών του ..
Όσα και να πάρει είναι αυτοεκμηδένισή του και κατάργηση των γονέων (ως προσώπων)EKPLIKTIKOS έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:19
Μαλλον δε διάβασες τι έγραψα: έχει δικαιωμα να ζητησει χαρτζιλίκι το παιδί![]()
Αν σε παει δικαστηριο θα πληρώνεις διατροφή θες δε θες![]()
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Δεν τα περιέφραξαν ακριβώς τα καλλιεργούν και κάνουν αγροτική παραγωγή πάνω σε αυτόΟρέστης 35 έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:25Η εργασια ειναι ενα τεχνητο κατασκευασμα. Το καθε ζωο κινουμενο στο περιβαλλον βρισκει την τροφη του. Ο πελαργος που πεταει πανω απ τα κεφαλια μας βουταει στη θαλασσα ή στα σκουπιδια και τρωει. Εχει ολα τα υλικα για να χτισει τη φωλια ευκολα τη φωλια του. Ο χιμπατζης πιανει το μηλο απ το δεντρο και το τρωει. Στην ανθρωποτητα καποιοι μαντρωσαν ολα τα οπωροφορα δεντρα και ειπαν αν θες να φας γινε υπαλληλος, υπηρετης μου, υποτακτικος μου.Ζενίθεδρος έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:20Προσπαθήστε να καταλάβετε πως οι γονείς είναι άνθρωποι, και όπως όλοι οι άνθρωποι έχουν εγωισμό και θέλουν να επιβάλλουν τα πιστεύω τους στον περίγυρο τους, εν προκειμένω στα παιδιά τους. Εάν κάποιος μέχρι τα 18 του δεν έχει αποκτήσει οικονομική ανεξαρτησία και τον ταΐζουν οι γονείς του, όσο και να θέλει να το παίζει επαναστα, δεν έχει απογαλακτιστει. Μπορεί και αυτή η επαναστα να είναι (δεν μπορεί, είναι σιγουρα) μια κομπλεξικη αντιδραση, που καλύπτει το κενό.Ορέστης 35 έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:13
Εχω δικαιωμα να σε πεταξω στη θαλασσα και μετα για να σε σωσω να σου ζητησω να μου στηθεις;
Αυτό είναι ένα καλό ερώτημα αλλά δεν λύνεται με χρωστούμενα γιατί πάει επ' άπειρον.Ορέστης 35 έγραψε: 31 Ιαν 2020, 21:08 Αμα σου κοψω τα ποδια εχω δικαιωμα να σου πω δεν σε κουβαλαω αλλο στην πλατη μου;
Πρέπει να ξεπεραστεί έστω και αργά
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 686 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
-
- 8 Απαντήσεις