!!! DEVELOPMENT MODE !!!
12.000 για κοπή πίτας
Re: 12.000 για κοπή πίτας
Δεν υπάρχει κανένα θέμα χοντρούλη. Απλά τώρα δεν θα μας πρήζεις άλλο τον πουτσο με μαλακιες.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Dwarven Blacksmith
Εγώ πάντως σας είπα ότι η κυβέρνηση φαίνεται να έχει αντανακλαστικά. Γι αυτό συνεχίζουμε να ξεψαχνιζουμε και να κράζουμε τα κακώς κείμενα χωρίς γενικεύσεις.
Agile διακυβέρνηση ρε.
Agile διακυβέρνηση ρε.
-
Nero
και είναι καλό τώρα αυτό; Νόμιζα ότι ευχαριστιέσαι όταν είσαι πρησμένος, ξέρεις, με την ψευδαίσθηση ότι μεγάλωσε λίγο το ανύπαρκτο πουλί σου, κομματόσκυλο της πλάκαςunder έγραψε: 21 Ιαν 2020, 11:19Δεν υπάρχει κανένα θέμα χοντρούλη. Απλά τώρα δεν θα μας πρήζεις άλλο τον πουτσο με μαλακιες.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στην ιδιωτική εταιρεία το ποσό το πληρώνει το εκάστοτε αφεντικό. Στο υπουργείο ποιος πληρώνει;Maspoli έγραψε: 21 Ιαν 2020, 09:51Έχει να προσφέρει, ότι προσφέρει και στις ιδιωτικές εταιρείες εκτός κι αν θεωρείς ότι στις ιδιωτικές εταιρείες αρέσκονται να πετάνε τα χρήματα από το παράθυρο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Ιαν 2020, 09:50 Τι έχει να προσφέρει μια γιορτή στο υπουργείο που σπαταλά 12.000; Πλάκα κάνεις; Όταν γίνεται σε ιδιωτικές εταιρίες δεν πληρώνουν οι φορολογούμενοι φίλε μου.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Βεντούζα χοντρούλη, στον έδωσε στο στόμα.Nero έγραψε: 21 Ιαν 2020, 11:23και είναι καλό τώρα αυτό; Νόμιζα ότι ευχαριστιέσαι όταν είσαι πρησμένος, ξέρεις, με την ψευδαίσθηση ότι μεγάλωσε λίγο το ανύπαρκτο πουλί σου, κομματόσκυλο της πλάκαςunder έγραψε: 21 Ιαν 2020, 11:19Δεν υπάρχει κανένα θέμα χοντρούλη. Απλά τώρα δεν θα μας πρήζεις άλλο τον πουτσο με μαλακιες.Nero έγραψε: 21 Ιαν 2020, 11:16
μερικές σελίδες πίσω ο συγκεκριμένος σφουγγοκωλάριος μας έλεγε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα και ότι πρόκειται για "φτηνό λαϊκισμό των συριζαίων"![]()
![]()
Παρεμπιπτόντως αν διαβάσεις το άρθρο θα δεις ότι ο Βορίδης λέει ότι υπήρχε ο κωδικός για τέτοια έξοδα. Δεν τον δημιούργησε ο ίδιος. Άρα ανάλογες εκδηλώσεις γίνονταν και επί σύριζα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιαν 2020, 11:22 Εγώ πάντως σας είπα ότι η κυβέρνηση φαίνεται να έχει αντανακλαστικά. Γι αυτό συνεχίζουμε να ξεψαχνιζουμε και να κράζουμε τα κακώς κείμενα χωρίς γενικεύσεις.
Agile διακυβέρνηση ρε.
Αυτό που έχει ουσία είναι ο σκοπός και όχι το ποιος πληρώνει. Αν ένα ποσό είναι λογικό και ξοδεύεται για λειτουργικό σκοπό, δεν υπάρχει θέμα (γνώμη μου).Gherschaagk έγραψε: 21 Ιαν 2020, 11:23 Στην ιδιωτική εταιρεία το ποσό το πληρώνει το εκάστοτε αφεντικό. Στο υπουργείο ποιος πληρώνει;
Αν αμφισβητείται ο σκοπός, τότε θα έπρεπε να τεθεί θέμα κατάργησης αυτών των εκδηλώσεων που γίνονται διαχρονικά. Τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα; Όχι, δεν τέθηκε. Από το επίπεδο Υπουργείου ως επίπεδο διευθύνσεων υπουργείων ή οργανισμών που επιβλέπει το κάθε υπουργείο.
Θέμα ξαναλέω θα ήταν πχ το να ανακαινίσεις κάτι, όταν δεν συντρέχει ουσιαστικός λόγος ανακαίνισης.
Το όλο θέμα δημιουργήθηκε-μου αρέσει να είμαι δίκαιος-για μία και μόνη αιτία που έχει ονοματεπώνυμο. Μάκης Βορίδης. Αν ήταν άλλος, δε θα υπήρχε θέμα.
Δουλευόμαστε; Τέτοιες εκδηλώσεις, πάντα γίνονταν.under έγραψε: 21 Ιαν 2020, 11:30Παρεμπιπτόντως αν διαβάσεις το άρθρο θα δεις ότι ο Βορίδης λέει ότι υπήρχε ο κωδικός για τέτοια έξοδα. Δεν τον δημιούργησε ο ίδιος. Άρα ανάλογες εκδηλώσεις γίνονταν και επί σύριζα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιαν 2020, 11:22 Εγώ πάντως σας είπα ότι η κυβέρνηση φαίνεται να έχει αντανακλαστικά. Γι αυτό συνεχίζουμε να ξεψαχνιζουμε και να κράζουμε τα κακώς κείμενα χωρίς γενικεύσεις.
Agile διακυβέρνηση ρε.
Χαίρω πολύ.Στον γυναικωτο το Νερο πες το που πουλάει τρελλιτσα. Τώρα πιπιλαει το παπαρι του Μάκη όμως.Maspoli έγραψε: 21 Ιαν 2020, 11:33Δουλευόμαστε; Τέτοιες εκδηλώσεις, πάντα γίνονταν.under έγραψε: 21 Ιαν 2020, 11:30Παρεμπιπτόντως αν διαβάσεις το άρθρο θα δεις ότι ο Βορίδης λέει ότι υπήρχε ο κωδικός για τέτοια έξοδα. Δεν τον δημιούργησε ο ίδιος. Άρα ανάλογες εκδηλώσεις γίνονταν και επί σύριζα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Ιαν 2020, 11:22 Εγώ πάντως σας είπα ότι η κυβέρνηση φαίνεται να έχει αντανακλαστικά. Γι αυτό συνεχίζουμε να ξεψαχνιζουμε και να κράζουμε τα κακώς κείμενα χωρίς γενικεύσεις.
Agile διακυβέρνηση ρε.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Πάλι ρεζίλι γίνατε.under έγραψε: 21 Ιαν 2020, 11:12 Πως τους πετσόκοψες έτσι ρε Μάκη ;
https://mobile.twitter.com/ethnosgr/sta ... 1806698496
Μεγάλη...Νίκη.
Στην 1 πίτα που "κερνάει" ο ακροδεξιός Βορίδης η δεύτερη δώρο...Απ τους φορολογούμενους.
Όλοι πρέπει να συμβάλουν.
Ανοίξτε ένα ταμείο να αρχίσουν οι καταθέσεις.
-
Nero
τελείωνε με τις γκέι φαντασιώσεις και τράβα έξω απο το γραφείο του υπουργού. Τηλεφώνησε η γραμματέας και είπα να πας να μαζέψεις την κουράδα που άφησε ο σκύλος σήμερα το πρωίunder έγραψε: 21 Ιαν 2020, 11:35Χαίρω πολύ.Στον γυναικωτο το Νερο πες το που πουλάει τρελλιτσα. Τώρα πιπιλαει το παπαρι του Μάκη όμως.
Πιπίλα τώρα.Δεν σε χάλασε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πολύ ωραία όλα αυτά αλλά η ερώτηση που έκανα, αν θες απαντάς, είναι άλλη.Maspoli έγραψε: 21 Ιαν 2020, 11:32Αυτό που έχει ουσία είναι ο σκοπός και όχι το ποιος πληρώνει. Αν ένα ποσό είναι λογικό και ξοδεύεται για λειτουργικό σκοπό, δεν υπάρχει θέμα (γνώμη μου).Gherschaagk έγραψε: 21 Ιαν 2020, 11:23 Στην ιδιωτική εταιρεία το ποσό το πληρώνει το εκάστοτε αφεντικό. Στο υπουργείο ποιος πληρώνει;
Αν αμφισβητείται ο σκοπός, τότε θα έπρεπε να τεθεί θέμα κατάργησης αυτών των εκδηλώσεων που γίνονται διαχρονικά. Τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα; Όχι, δεν τέθηκε. Από το επίπεδο Υπουργείου ως επίπεδο διευθύνσεων υπουργείων ή οργανισμών που επιβλέπει το κάθε υπουργείο.
Θέμα ξαναλέω θα ήταν πχ το να ανακαινίσεις κάτι, όταν δεν συντρέχει ουσιαστικός λόγος ανακαίνισης.
Το όλο θέμα δημιουργήθηκε-μου αρέσει να είμαι δίκαιος-για μία και μόνη αιτία που έχει ονοματεπώνυμο. Μάκης Βορίδης. Αν ήταν άλλος, δε θα υπήρχε θέμα.
Ποιος πληρώνει για όλα αυτά; Εγώ; Γιατί;
750 άτομα, είναι από όλη τη χώρα ή μόνο στην Αθήνα; Ας το διευκρινίσει κάποιος.
Προσωπικά δεν με νοιάζει ποιος είναι υπουργός. Αυτό που με νοιάζει είναι πόσα θα τσεπώσει σαν υπουργός σε βάρος μου και σε βάρος του παιδιού μου. Θα ήθελα όμως να δω και τα προηγούμενα χρόνια τι πίτες έκοψε το συγκεκριμένο υπουργείο με ζαιους και ανελ υπουργούς. Επίσης θέλω να δω και στη Βουλή τι έγινε. Και γενικά, αν σε κάθε υπουργείο ξόδεψαν τέτοια ποσά για την βασιλόπιτα μήπως λεφτά υπάρχουν τελικά και δεν μας το λένε;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 416 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron