!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απογοητευση ως τωρα η ΝΔ ως κυβερνηση
- Northern Spirit
Re: Απογοητευση ως τωρα η ΝΔ ως κυβερνηση
Πού ειπα εγω να αντικαταστησουμε ολους τους ΔΥ με τεχνολογια; Εγω σχολιασα το 1 προς 1. Δεν εχει καμια λογικη ειδικα οταν μιλαμε για ενα απο τα πιο αντιπαραγωγικα δημοσια του πλανητη. Τα υπολοιπα ως συνηθως τα προσθεσες εσυ..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Περιμενεις απο γονο ελληνικης πολιτικης οικογενειας να σου φερει τις ανατροπες που χρειαζεσαι; θα περιμενεις πολυ. Οι ιδιοι οι πολιτικοι να βγαλουν τα ματακια τους μονοι τους; αφου πλουτιζουν μεσω των κρατικοδιαιτων, της ρεμουλας και των κολλητων.Northern Spirit έγραψε: 17 Δεκ 2019, 18:28Χωρις πλακα τωρα, ο κοσμος την τελευταια δεκαετια εχει αλλαξει τοσο πολυ που ολες οι κυβερνησεις ψαχνουνε νεους τροπους για να λυσουνε τα προβληματα.axilmar έγραψε: 17 Δεκ 2019, 12:35Σημερα πηρε το ματι μου βιντεο με τουρκικη ακταιωρο να διωχνει ελληνες ψαραδες απο ελληνικα υδατα.Northern Spirit έγραψε: 17 Δεκ 2019, 11:10
Ε ναιο, εκει οδηγουνε τα πραγματα. ΟΠΙ τυποι εινα;ι εξαρτγημενοι σαν τους ναρκωμανεις απο το δημοσιο και τις μιζες..Εθνικο συμφερον δεν υφισταται..Θα ερθει ο σουλτανος και οι ινδοπακιοστανοι μεταναστες να τους στρωσουνε..
Η απαντηση μας; "αμα σας παρενοχλησουν περισσοτερο θα στειλουμε λιμενικο".
Δλδ τι αλλο να μας κανουν; να μας πηδηξουνε; να μας σκοτωσουνε;
Εκει εχουνε φτασει τα πραγματα.
Υπαρχει πχ ενα κομματι πληθυσμου στη δυση που εχει περασει οριστικα στο οικονομικο περιθωριο. Αυτο το κομματι περαν του οτι βαδιζει στην εξαθλιωση δεν μπορει να αγνοηθει γιατι δεν θα μεινει με σταυρωμενα χερια. Στην Ελλαδα υπαρχουνε 40ρηδες και 50ρηδες που δεν εχουνε κολλησει ουτε ενσημο την τελευταια δεκαετια..
Γι'αυτους αν δεν υπαρξει ελαχιστο εγγυημενο εισοδημα η κατι σχετικο θα προκυψει κοινωνικο προβλημα τεραστιο τα προσεχη χρονια.
Στην ΝΔ αντι να κοιταξουνε αυτες τις ομαδες τους κοβουνε την στηριξη και προτιμανε να δωσουνε (ημαρτον) αυξησεις στις επικουρικες σε μεσαιους συνταξιουχους![]()
Στς ασφαλκιστικες εισφορες τα ιδια..Στοχος αυτοι που δεν εχουνε να πληρωσουνε με 215 ευρω κατωτατη υποχρεωτικη εισφορα.Στα ελληνοτουρκικα γινεται της Ποπης αλλα αυτοι στην ιδια γραμμη...'Δεν ανησυχουμε για θερμο επεισοδιο", "εχουμε στηριξη απο την ΕΕ" κλπ.
Γενιμα ειναι οι τυποι τοσο χωμενοι στο ρουσφετι που δεν βλεπουνε τι γινεται γυρω τους..
Νομιζουνε οτι αν αναστειλουνε το ΦΠΑ στην οικοδομη κλειν οντας το ματι στους εργολαβους και μειωνοντας ελαχιστα το φορο στις επιχειρησεις οτι κανανε το χρεος του..
Ως τωρα βλεπουμε κυβερνηση Σαμαρα..Μια απο τα ιδια που ζησαμε το 2012-15.
Οι Ελληνες αποφασισανε: μας αρεσει το στατους κβο, μας αρεσουν τα πραγματα οπως εχουν, περναμε καλα, και δεν μας νοιαζει εαν καποιοι απο εμας υποφερουνε. Εμεις εχουμε βολευτει.
Και το αποφασισανε στις εκλογες επιλεγοντας το παλιο, ξανα και ξανα.
Δεν σωζεται αυτη η χωρα με τιποτα, και η αιτια ειναι οι κατοικοι της ασφαλως.
Δεν έχω προσέξει καθόλου ήμουν απασχολημένος. Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο κ. Μιτσοτάκης είναι αξιοπρεπής. Και μιλάει χαμηλοφώνος και ήρεμα.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
- Dwarven Blacksmith
Το 1 προς 1 είναι απλά ένα ταβάνι. Δηλαδή το δημόσιο λέει πόσους θέλουμε για τις ανάγκες που έχουμε; 80. Πόσοι βγήκαν στην σύνταξη; 20. Οκ, θα πάρουμε 20, γιατί δεν γίνεται να πάρουμε παραπάνω.
Ο Πιθηκας μπορεί να απαντήσει ότι οι ανάγκες όχι μόνο δεν είναι 80 αλλά είναι - 80. Ε, δεν έχει σημασία γιατί δεν το στηρίζει κάπου πάρα μόνο στην αγνή ανόθευτη πίστη του.
Ο Πιθηκας μπορεί να απαντήσει ότι οι ανάγκες όχι μόνο δεν είναι 80 αλλά είναι - 80. Ε, δεν έχει σημασία γιατί δεν το στηρίζει κάπου πάρα μόνο στην αγνή ανόθευτη πίστη του.
- Northern Spirit
Το προβλημα δεν ειναι το τι πιστευω εγω αλλα το τι πιστευουνε αυτοι που ανακοινωνουνε προσληψεις.
Οπως ειπα, σε ολες τις χωρες κανουνε αξηιολογηση πρωτα των υπηρεσιεων, των δομων, των αναγκων. Και μετα προσλαμβανουνε. σε αλλες χωρες απολυουνε κι ολας..
Το προβλημα στην Ελλαδα ειναι οτι ετσι και μπεις στο δημοσιο δεν βγαινεις γιατι δεν απολυουνε κανεναν. Οποτε αυτοι που προσλαμβανουνε κανονικα θα ειχανε υποχρεωση να εξηγησουνε πού και γιατι χρειαζονται προσληψεις.
Due process δεν βλεπουμε, διαφανεια στις αποφασεις διορισμων δεν βλεπουμε και φυσικα οπως ειπα και πιο πανω δεν ρωταω καν και δεν σχολιαζει κανεις για το ποσο αξιοκρατικα θα μπουνε οι μελλοντικοι προσληφθεντες..Δεν ειναι τυχαιο οτι το ελληνικο δημοσιο σε θεματα διαφανειας και διαδικασιων ειναι πιο κατω και απο πολλες αφρικανικες χωρες.
Οποτε δεν ειναι θεμα πιστης..Ειναι θεμα evidence,. Δεν εχουμε δει πουθενα καποιο κυβερνητικη εξηγηση του γιατι χρειαζονται τοσοι και σε ποιες υπηρεσιες.Οποτε χωρις εvidence μπορω να ασκω την κριτικη μου. Εισεις βασιζεστε περισσοτερο στην πιστη οτι οταν το δημπσιο λεει οτι χρειαζεται 1 προς 1 αυτο καλυπτει πραγματικες αναγκες. Πιστευετε κατι χωρις να εχετε κανενα στοιχειο.Απλα επειδη το ειπε η κυβερνηση..
Οπως ειπα, σε ολες τις χωρες κανουνε αξηιολογηση πρωτα των υπηρεσιεων, των δομων, των αναγκων. Και μετα προσλαμβανουνε. σε αλλες χωρες απολυουνε κι ολας..
Το προβλημα στην Ελλαδα ειναι οτι ετσι και μπεις στο δημοσιο δεν βγαινεις γιατι δεν απολυουνε κανεναν. Οποτε αυτοι που προσλαμβανουνε κανονικα θα ειχανε υποχρεωση να εξηγησουνε πού και γιατι χρειαζονται προσληψεις.
Due process δεν βλεπουμε, διαφανεια στις αποφασεις διορισμων δεν βλεπουμε και φυσικα οπως ειπα και πιο πανω δεν ρωταω καν και δεν σχολιαζει κανεις για το ποσο αξιοκρατικα θα μπουνε οι μελλοντικοι προσληφθεντες..Δεν ειναι τυχαιο οτι το ελληνικο δημοσιο σε θεματα διαφανειας και διαδικασιων ειναι πιο κατω και απο πολλες αφρικανικες χωρες.
Οποτε δεν ειναι θεμα πιστης..Ειναι θεμα evidence,. Δεν εχουμε δει πουθενα καποιο κυβερνητικη εξηγηση του γιατι χρειαζονται τοσοι και σε ποιες υπηρεσιες.Οποτε χωρις εvidence μπορω να ασκω την κριτικη μου. Εισεις βασιζεστε περισσοτερο στην πιστη οτι οταν το δημπσιο λεει οτι χρειαζεται 1 προς 1 αυτο καλυπτει πραγματικες αναγκες. Πιστευετε κατι χωρις να εχετε κανενα στοιχειο.Απλα επειδη το ειπε η κυβερνηση..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Northern Spirit την 18 Δεκ 2019, 14:18, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Δηλαδή, περιμένατε τη Ν.Δ. να μην κάνει προσλήψεις ημετέρων ;Και γιατί την ψηφίσαμε; Για να φτιάξει τη χώρα; Εγώ δεν την ψήφισα, αλλά λέω, για να μη με πείτε Σουσού.
Ordem e Progresso.
- Northern Spirit
Αξιοπρεπης ητανε και ο Κωστακης...Και εκεινος αναγκες του δημοσιου εβλεπε οταν διοριζε στρατους δεξιων...Μετα βεβαια ηρθανε οι συνεπειες.,.Cloud87 έγραψε: 18 Δεκ 2019, 10:52 Δεν έχω προσέξει καθόλου ήμουν απασχολημένος. Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο κ. Μιτσοτάκης είναι αξιοπρεπής. Και μιλάει χαμηλοφώνος και ήρεμα.
- hellegennes
Αρχιδιές είπες, με βάση τι έχεις σαν φαντασίωση. Ο καθένας μπορεί να δει ότι οι χώρες του ΟΟΣΑ διατηρούν τον δημόσιο τομέα στο ίδιο ύψος:Northern Spirit έγραψε: 18 Δεκ 2019, 14:17 Οπως ειπα, σε ολες τις χωρες κανουνε αξηιολογηση πρωτα των υπηρεσιεων, των δομων, των αναγκων. Και μετα προσλαμβανουνε. σε αλλες χωρες απολυουνε κι ολας..

Φαίνεται καθαρά στο γράφημα ότι ο μέσος όρος του ΟΟΣΑ μεταξύ 2007-2015 έχει μείνει ίδιος καθώς και ότι η Ελλάδα είναι ακριβώς στον μέσο όρο του ΟΟΣΑ. Σαν copy-paste είναι η μπάρα.
Οι μόνες χώρες που μείωσαν τον δημόσιο τομέα ήταν το Ισραήλ, η Σουηδία και το ΗΒ. Όλοι οι άλλοι έχουν κρατήσει στο ίδιο ύψος τον δημόσιο τομέα ή τον έχουν μεγαλώσει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 199 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
-
- 167 Απαντήσεις