Σιγά, τα ίδια κάνουμε όλοι, άντρες γυναίκες.
Εσυ δε τα είχες ποτέ με κάτι που σε ένοιαζε μόνο η εμφάνιση;
Σιγά, τα ίδια κάνουμε όλοι, άντρες γυναίκες.
Ναι! Φυσικά! Αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, όμως.Ερμής έγραψε: 17 Οκτ 2019, 10:35Σιγά, τα ίδια κάνουμε όλοι, άντρες γυναίκες.
Εσυ δε τα είχες ποτέ με κάτι που σε ένοιαζε μόνο η εμφάνιση;
Τι έχουμε κάνει όλοι; Ψάχνουμε την διάσημη και ευκατάστατη γκόμενα;Ερμής έγραψε: 17 Οκτ 2019, 10:45 γιατι δεν αποτελεί δικαιολογία; Αυτο κάνει και η ίδια, αυτό έχουμε κάνει όλοι.
για εμφάνιση μίλησα.
Δεν νομίζω να ψάχνει την οικον. αποκατάσταση και ανέλιξη στον συγκεκριμένο. Και η ίδια είναι αναγνωρίσιμη νομίζω αφού είναι σε εκπομπή στην τιβι και καλά λεφτά θα παίρνει. Άσε που αν ήθελε πράγματι κάτι τέτοιο θα επένδυε σε κάποιον άλλο πιο αναγνωρίσιμο,πλούσιο κτλ.
paul25 έγραψε: 17 Οκτ 2019, 00:05Μου θυμιζει μια θεια μου στο χωριο Κυριακη πρωι σε εκκλησια.σούπερ δημήτριος έγραψε: 16 Οκτ 2019, 15:11χαχαχαχαχαχαχαχα βάζω φωτοpaul25 έγραψε: 16 Οκτ 2019, 15:05 Παντως και η προηγουμενη του snik ωραιο γκομενακι, δυνατο. Καλα, η αμφιεση με το Μπερμπερι παλτο και τη τσαντα στη πρωτη φωτο, ασχολιαστο, λιωνω...![]()
https://www.missbloom.gr/celebrities/af ... snik-pics/
![]()
XAXAXAXAXAXAXAXAXAZAXAXAXAXAXAXAXAjason έγραψε: 17 Οκτ 2019, 00:09Το θέμα είναι τι σημαίνει leverage, smv και mundane πράγματαklg έγραψε: 16 Οκτ 2019, 19:13 Καταλαβαίνω την αγανάκτιση δεδομένου ότι ο Σνικ είναι και καραγκιόζης και εμφανασιακά σαν σαλτιμπάγκος. Αλλά νομίζω ότι κάνουμε overstimate την γκόμενα. Η Ηλιάνα δεν 'αξίζει' τίποτα παραπάνω, είναι μια βαρετή κλαρινογκόμενα που απλά έχει επιτύχει στη ζωή της έχοντας κάνει σώστα leverage το τεράστιο SMV της. Και εγώ προσωπικά δεν θεωρώ τον μαλάκα τον Αργυρό σε καμία περίπτωση καλύτερο από τον Σνικ. Πιο εμφανίσημος; Σίγουρα. Αλλά δεν νομίζω ότι μια τέτοια γκόμενα, με το τεράστιο pool από potential ψωλές που έχει, την απασχολούν mundane πράγματα όπως το αν ο άλλος είναι εμφανίσημος με την κοινωνικά αποδεκτή έννοια, θα θέλει αυτόν που θα τη γαμήσει πιο άγρια και I bet money ότι ο Σνικ είναι πολύ πιο μπροστά από τον άλλον σε αυτόν τον τομέα.
Μήπως είσαι ο σνικ τυπε;
klg έγραψε: 16 Οκτ 2019, 19:13 θα θέλει αυτόν που θα τη γαμήσει πιο άγρια και I bet money ότι ο Σνικ είναι πολύ πιο μπροστά από τον άλλον σε αυτόν τον τομέα.
Naida έγραψε: 16 Οκτ 2019, 23:20 Αυτό το είπα, ότι έτσι δείχνει. Μπορεί να κάνει και την έκπληξη και να φοράει τις γόβες της. Όλα σχετικά είναι![]()
Ναι.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 21 Οκτ 2019, 00:18klg έγραψε: 16 Οκτ 2019, 19:13 θα θέλει αυτόν που θα τη γαμήσει πιο άγρια και I bet money ότι ο Σνικ είναι πολύ πιο μπροστά από τον άλλον σε αυτόν τον τομέα.Naida έγραψε: 16 Οκτ 2019, 23:20 Αυτό το είπα, ότι έτσι δείχνει. Μπορεί να κάνει και την έκπληξη και να φοράει τις γόβες της. Όλα σχετικά είναι![]()
αποκλείεις να φοράει αυτος πρωτα τις γόβες της και μετά να την γαμαει άγρια;![]()
Naida έγραψε: 21 Οκτ 2019, 00:21Ναι.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 21 Οκτ 2019, 00:18klg έγραψε: 16 Οκτ 2019, 19:13 θα θέλει αυτόν που θα τη γαμήσει πιο άγρια και I bet money ότι ο Σνικ είναι πολύ πιο μπροστά από τον άλλον σε αυτόν τον τομέα.Naida έγραψε: 16 Οκτ 2019, 23:20 Αυτό το είπα, ότι έτσι δείχνει. Μπορεί να κάνει και την έκπληξη και να φοράει τις γόβες της. Όλα σχετικά είναι![]()
αποκλείεις να φοράει αυτος πρωτα τις γόβες της και μετά να την γαμαει άγρια;![]()
Όχι. Το αντίθετοΝτεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 21 Οκτ 2019, 00:24Naida έγραψε: 21 Οκτ 2019, 00:21Ναι.Ντεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 21 Οκτ 2019, 00:18
Σου εχουνε πει ποτε οτιεισαι μονοπλευρος ανθρωπος;
Αν εκείνη την ωρα φορούσες/ε τακουνια ή/και σε &#&** άγρια, ενδέχεται να μην ηταν αντικειμενικός πάντωςNaida έγραψε: 21 Οκτ 2019, 00:25Όχι. Το αντίθετοΝτεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 21 Οκτ 2019, 00:24
Σου εχουνε πει ποτε οτιεισαι μονοπλευρος ανθρωπος;![]()
Μπορεί να μην ήτανΝτεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 21 Οκτ 2019, 00:27Αν εκείνη την ωρα φορούσες/ε τακουνια ή/και σε &#&** άγρια, ενδέχεται να μην ηταν αντικειμενικός πάντωςNaida έγραψε: 21 Οκτ 2019, 00:25Όχι. Το αντίθετοΝτεμέκ Φερμαδόρος με Φούιτ έγραψε: 21 Οκτ 2019, 00:24
Σου εχουνε πει ποτε οτιεισαι μονοπλευρος ανθρωπος;![]()
![]()