Να 'σαι σίγουρος πως έχω πολύ μεγαλύτερη σχέση με τον ακαδημαϊκό χώρο από εσένα. Τον κανονικό, όχι αυτόν της Ελλάδας που σε κάνει faculty επειδή πρωτοστατούσες σε καταλήψεις.πήζον bot έγραψε: 21 Αύγ 2021, 12:10φερε μια καλαμαρακια ακομαΦραγμένος_Τελεστής έγραψε: 21 Αύγ 2021, 12:08 Σαφώς και θέλουμε συγχωνεύσεις. Αντί για 5 σχολές Φυσικής να έχουμε 2 και καλές, να παίρνουν όλο το κρατικό χρήμα (+ το ιδιωτικό μόλις εξαλειφθεί ο κομματισμός) και μόνο τους καλύτερους ερευνητές (όχι απαραίτητα Έλληνες, να τελειώνουμε και με την εσωστρέφεια), οι οποίοι θα πληρώνονται αξιοπρεπώς για την έρευνά τους, όχι όπως τώρα που ακόμα και ο κορυφαίος μεταδιδακτορικός στην Ελλάδα πρέπει να κάνει και δεύτερη δουλειά ή να κάθεται στην τσέπη του πατέρα του. Όσο για την Κουτσούμπα: ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Enough said.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Κεραμέως θέλει να καταστρέψει την παιδεία.
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Re: Η Κεραμέως θέλει να καταστρέψει την παιδεία.
-_-
Οι συγχωνευσεις σχολων γινονται μεταξυ ετεροδοξων αντικειμενων με σκοπο να καταστησουν ουσιστικα τα πτυχια των πανεπιστημιων χαρτια χωρις πραγματικη αξια.Χαρακτηριστικα παραδειγματα ειναι η σχολη Βιοχημικων επιστημων και το ΦΠΨ.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 21 Αύγ 2021, 12:08 Σαφώς και θέλουμε συγχωνεύσεις. Αντί για 5 σχολές Φυσικής να έχουμε 2 και καλές, να παίρνουν όλο το κρατικό χρήμα (+ το ιδιωτικό μόλις εξαλειφθεί ο κομματισμός) και μόνο τους καλύτερους ερευνητές (όχι απαραίτητα Έλληνες, να τελειώνουμε και με την εσωστρέφεια), οι οποίοι θα πληρώνονται αξιοπρεπώς για την έρευνά τους, όχι όπως τώρα που ακόμα και ο κορυφαίος μεταδιδακτορικός στην Ελλάδα πρέπει να κάνει και δεύτερη δουλειά ή να κάθεται στην τσέπη του πατέρα του. Όσο για την Κουτσούμπα: ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Enough said.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
να θυμησουμε στους αναγνωστες οτι το συγκεκριμενο ξεφτιλομποτ μας ελεγε οτι σπουδαζει στην αγγλια και μετα απο ενα μηνα οτι δουλευει στη κιναΦραγμένος_Τελεστής έγραψε: 21 Αύγ 2021, 12:15Να 'σαι σίγουρος πως έχω πολύ μεγαλύτερη σχέση με τον ακαδημαϊκό χώρο από εσένα. Τον κανονικό, όχι αυτόν της Ελλάδας που σε κάνει faculty επειδή πρωτοστατούσες σε καταλήψεις.πήζον bot έγραψε: 21 Αύγ 2021, 12:10φερε μια καλαμαρακια ακομαΦραγμένος_Τελεστής έγραψε: 21 Αύγ 2021, 12:08 Σαφώς και θέλουμε συγχωνεύσεις. Αντί για 5 σχολές Φυσικής να έχουμε 2 και καλές, να παίρνουν όλο το κρατικό χρήμα (+ το ιδιωτικό μόλις εξαλειφθεί ο κομματισμός) και μόνο τους καλύτερους ερευνητές (όχι απαραίτητα Έλληνες, να τελειώνουμε και με την εσωστρέφεια), οι οποίοι θα πληρώνονται αξιοπρεπώς για την έρευνά τους, όχι όπως τώρα που ακόμα και ο κορυφαίος μεταδιδακτορικός στην Ελλάδα πρέπει να κάνει και δεύτερη δουλειά ή να κάθεται στην τσέπη του πατέρα του. Όσο για την Κουτσούμπα: ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Enough said.
φερε και τον λογαριασμο. μη φερεις γλυκακι δεν τρωω
- Φραγμένος_Τελεστής
Δουλειά ήταν και τα 2. Οι σπουδές έχουν τελειώσει πριν πολλά χρόνια.πήζον bot έγραψε: 21 Αύγ 2021, 12:24να θυμησουμε στους αναγνωστες οτι το συγκεκριμενο ξεφτιλομποτ μας ελεγε οτι σπουδαζει στην αγγλια και μετα απο ενα μηνα οτι δουλευει στη κιναΦραγμένος_Τελεστής έγραψε: 21 Αύγ 2021, 12:15Να 'σαι σίγουρος πως έχω πολύ μεγαλύτερη σχέση με τον ακαδημαϊκό χώρο από εσένα. Τον κανονικό, όχι αυτόν της Ελλάδας που σε κάνει faculty επειδή πρωτοστατούσες σε καταλήψεις.![]()
-_-
αλλα μας ελεγες. αστο ξεφτιλιστηκεςΦραγμένος_Τελεστής έγραψε: 21 Αύγ 2021, 12:28Δουλειά ήταν και τα 2. Οι σπουδές έχουν τελειώσει πριν πολλά χρόνια.πήζον bot έγραψε: 21 Αύγ 2021, 12:24να θυμησουμε στους αναγνωστες οτι το συγκεκριμενο ξεφτιλομποτ μας ελεγε οτι σπουδαζει στην αγγλια και μετα απο ενα μηνα οτι δουλευει στη κιναΦραγμένος_Τελεστής έγραψε: 21 Αύγ 2021, 12:15
Να 'σαι σίγουρος πως έχω πολύ μεγαλύτερη σχέση με τον ακαδημαϊκό χώρο από εσένα. Τον κανονικό, όχι αυτόν της Ελλάδας που σε κάνει faculty επειδή πρωτοστατούσες σε καταλήψεις.![]()
- Φραγμένος_Τελεστής
Στα τέτοια μου, ανώνυμα γράφουμε εδώ, δε θα στιγματιστώ. Εσύ όμως πονάς που η #MeTiNiki κάνει μεταρρυθμίσεις και που αυτές δε θα σταματήσουν διότι η πλειοψηφία του κόσμου τις γουστάρει βάσει δημοσκοπήσεων.πήζον bot έγραψε: 21 Αύγ 2021, 12:32αλλα μας ελεγες. αστο ξεφτιλιστηκεςΦραγμένος_Τελεστής έγραψε: 21 Αύγ 2021, 12:28Δουλειά ήταν και τα 2. Οι σπουδές έχουν τελειώσει πριν πολλά χρόνια.πήζον bot έγραψε: 21 Αύγ 2021, 12:24
να θυμησουμε στους αναγνωστες οτι το συγκεκριμενο ξεφτιλομποτ μας ελεγε οτι σπουδαζει στην αγγλια και μετα απο ενα μηνα οτι δουλευει στη κινα![]()
-_-
Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 21 Αύγ 2021, 12:38Στα τέτοια μου, ανώνυμα γράφουμε εδώ, δε θα στιγματιστώ. Εσύ όμως πονάς που η #MeTiNiki κάνει μεταρρυθμίσεις και που αυτές δε θα σταματήσουν διότι η πλειοψηφία του κόσμου τις γουστάρει βάσει δημοσκοπήσεων.πήζον bot έγραψε: 21 Αύγ 2021, 12:32αλλα μας ελεγες. αστο ξεφτιλιστηκεςΦραγμένος_Τελεστής έγραψε: 21 Αύγ 2021, 12:28
Δουλειά ήταν και τα 2. Οι σπουδές έχουν τελειώσει πριν πολλά χρόνια.
- EKPLIKTIKOS
Ω ρε μλκπήζον bot έγραψε: 27 Αύγ 2021, 13:14 κυριες μου και κυριοι, Η ΡΟΜΠΑ Η ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ
https://twitter.com/ethnosgr/status/1431181965357502465
πουτανα τα εκανε η κυρια ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Η κατάργηση σχολών χωρίς ουσιαστικό αντικείμενο είναι σε θετική κατεύθυνση
Η λογική του ΠΑΣΟΚ, μια πανεπιστημιακή σχολή σε κάθε πόλη, για να κάνουν δουλειά τα ενοίκια και τα μπαρ, έφτασε στο τέλος της
Η λογική του ΠΑΣΟΚ, μια πανεπιστημιακή σχολή σε κάθε πόλη, για να κάνουν δουλειά τα ενοίκια και τα μπαρ, έφτασε στο τέλος της
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
ας δουλεψουνε τα μπαρ της Αθηνας και της Θεσσαλονικης τοτε ... σκατοβλαχοι που κατσικωθηκατε ολοι εκει
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- EKPLIKTIKOS
Κάπου διάβασα ότι η αρχιτεκτονική Ξάνθης ή κάτι τέτοιο είχε μηδέν εισακτέουςBeria έγραψε: 27 Αύγ 2021, 14:53 Η κατάργηση σχολών χωρίς ουσιαστικό αντικείμενο είναι σε θετική κατεύθυνση
- Highlander
Έχουν ξεφύγει τελείως. Τριτοκοσμικός βόθροςEKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Αύγ 2021, 13:19Ω ρε μλκπήζον bot έγραψε: 27 Αύγ 2021, 13:14 κυριες μου και κυριοι, Η ΡΟΜΠΑ Η ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ
https://twitter.com/ethnosgr/status/1431181965357502465![]()
Η ίδια που έκανε ισότιμα τα αγορασμενα πτυχία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 250 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
-
- 13 Απαντήσεις