Αυτό δε λέει τίποτα ,εγώ έχω dual sim κινητό.independent_44 έγραψε: 29 Σεπ 2019, 15:05 [img]https://i.postimg.cc/KYp2VYqb/Scre ... .png[/img]
Ένα δυνατό στοιχείο είναι τα ενεργά κινητά τηλέφωνα στη χώρα,16.000.000 σε υποτιθέμενο πληθυσμό 11.000.000
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
πανω απο 2.500.000 οι μουσουλμανοι στην ελλαδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: πανω απο 2.500.000 οι μουσουλμανοι στην ελλαδα
Οι Αλβανοί (μαζί με Βορειοηπειρώτες) το 2011 ήταν περιπου 450.000 και ήταν η πιο πολυπληθής εθνοτική ο.άδα.nemo έγραψε: 29 Σεπ 2019, 14:51αν μετρηθουν όλοι οι ξένοι ίσως είναι περισσότεροι από πέντε ...όταν λέω όλοι εννοώ μαζί με τους αλβανούς
εμεις δε δεν είμαστε ούτε δέκα εκ.
Τώρα με τόσα χρόνια κρίσης είναι βέβαιο ότι θα είναι σημαντικά λιγότεροι.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
κατι τετοια ελεγε και μια χαροκαμενη περσονα που κυκλοφοραει σαν την αδικη καταρα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
μπααααααααααααααααααα το μεροκαματο στην αλβανια είναι 5 ευραChainis έγραψε: 29 Σεπ 2019, 15:10Οι Αλβανοί (μαζί με Βορειοηπειρώτες) το 2011 ήταν περιπου 450.000 και ήταν η πιο πολυπληθής εθνοτική ο.άδα.
στην ελλαδιτσα είναι τριαντα και τον ανηφορο
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
450000 ?? τότε εμεις οι Έλληνες είμαστε πολύ λιγότεροι από ότι μας λένε για να φαίνονται περισσότεροι οι ξένοιChainis έγραψε: 29 Σεπ 2019, 15:10Οι Αλβανοί (μαζί με Βορειοηπειρώτες) το 2011 ήταν περιπου 450.000 και ήταν η πιο πολυπληθής εθνοτική ο.άδα.
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Και τα παιδιά έως 12-13 χρονών δεν έχουν καθόλου, όπως και κάποιοι υπερήλικες.Στύγιος έγραψε: 29 Σεπ 2019, 15:09Αυτό δε λέει τίποτα ,εγώ έχω dual sim κινητό.independent_44 έγραψε: 29 Σεπ 2019, 15:05 [img]https://i.postimg.cc/KYp2VYqb/Scre ... .png[/img]
Ένα δυνατό στοιχείο είναι τα ενεργά κινητά τηλέφωνα στη χώρα,16.000.000 σε υποτιθέμενο πληθυσμό 11.000.000
Ισοφαρίζονται τα dual sim άνετα.
Εξακολουθούν να υπάρχουν 5.000.000 παραπάνω συνδέσεις απ' τον πληθυσμό.
10 ειναι.run έγραψε: 29 Σεπ 2019, 15:19μπααααααααααααααααααα το μεροκαματο στην αλβανια είναι 5 ευραChainis έγραψε: 29 Σεπ 2019, 15:10Οι Αλβανοί (μαζί με Βορειοηπειρώτες) το 2011 ήταν περιπου 450.000 και ήταν η πιο πολυπληθής εθνοτική ο.άδα.nemo έγραψε: 29 Σεπ 2019, 14:51
αν μετρηθουν όλοι οι ξένοι ίσως είναι περισσότεροι από πέντε ...όταν λέω όλοι εννοώ μαζί με τους αλβανούς
στην ελλαδιτσα είναι τριαντα και τον ανηφορο
Και το κόστος ζωής στο 1/3 της Ελλάδας όμως.
Πολλοι έρχονται εποχιακά πχ να μαζέψουν ελιές για δυο μήνες και ξαναφεύγουν.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
ναναι καλα η ελλαδιτσα ταιζει καργα αλβανους και λοιπους ξενους
φαιδρα πορτοκαλεα γαρ
φαιδρα πορτοκαλεα γαρ
αυτο ισχυει...?Γεγονός είναι ότι, τώρα πια, τα παιδιά που γεννιούνται από Μουσουλμάνες μητέρες σε μαιευτήρια της Αθήνας, είναι περίπου ίσα στον αριθμό με αυτά που γεννούν Ελληνίδες. Επισημαίνεται εδώ ότι, η Ελληνίδα μητέρα γεννά 1,1 παιδί κατά μέσο όρο, γεγονός που δεν αρκεί για την αναπλήρωση των γενεών, έναντι 5 παιδιών κατά μέσο όροι της Μουσουλμάνας μητέρας.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Από 4η δημοτικού όλα σχεδόν έχουν ,που ζεις; Κι η μάνα μου κι ο πατέρας μου έχουν με dual sim, αλλιώς δεν τους βρίσκω.independent_44 έγραψε: 29 Σεπ 2019, 15:21Και τα παιδιά έως 12-13 χρονών δεν έχουν καθόλου, όπως και κάποιοι υπερήλικες.Στύγιος έγραψε: 29 Σεπ 2019, 15:09Αυτό δε λέει τίποτα ,εγώ έχω dual sim κινητό.independent_44 έγραψε: 29 Σεπ 2019, 15:05 [img]https://i.postimg.cc/KYp2VYqb/Scre ... .png[/img]
Ισοφαρίζονται τα dual sim άνετα.
Εξακολουθούν να υπάρχουν 5.000.000 παραπάνω συνδέσεις απ' τον πληθυσμό.
Που τους ειδες ρε τους περισσοτερους;nemo έγραψε: 29 Σεπ 2019, 15:20450000 ?? τότε εμεις οι Έλληνες είμαστε πολύ λιγότεροι από ότι μας λένε για να φαίνονται περισσότεροι οι ξένοιChainis έγραψε: 29 Σεπ 2019, 15:10Οι Αλβανοί (μαζί με Βορειοηπειρώτες) το 2011 ήταν περιπου 450.000 και ήταν η πιο πολυπληθής εθνοτική ο.άδα.nemo έγραψε: 29 Σεπ 2019, 14:51
αν μετρηθουν όλοι οι ξένοι ίσως είναι περισσότεροι από πέντε ...όταν λέω όλοι εννοώ μαζί με τους αλβανούς
Τώρα με τόσα χρόνια κρίσης είναι βέβαιο ότι θα είναι σημαντικά λιγότεροι.![]()
Με βάση ποια δεδομένα το λες;
Μάργκαρετ Θάτσερ:
βρε συ μη το κάνουμε και επιστημονική έρευνα αφού δεν υπάρχει καμιά επίσημη μελέτηChainis έγραψε: 29 Σεπ 2019, 15:30Που τους ειδες ρε τους περισσοτερους;nemo έγραψε: 29 Σεπ 2019, 15:20450000 ?? τότε εμεις οι Έλληνες είμαστε πολύ λιγότεροι από ότι μας λένε για να φαίνονται περισσότεροι οι ξένοιChainis έγραψε: 29 Σεπ 2019, 15:10
Οι Αλβανοί (μαζί με Βορειοηπειρώτες) το 2011 ήταν περιπου 450.000 και ήταν η πιο πολυπληθής εθνοτική ο.άδα.
Τώρα με τόσα χρόνια κρίσης είναι βέβαιο ότι θα είναι σημαντικά λιγότεροι.![]()
Με βάση ποια δεδομένα το λες;
και υπάρχει μια "εντολή να μην εμφανίζονται όλοι μαζί
Αν βγουν από τα σπιτάκια που ζουν μεχρι και είκοσι άτομα θα τρομάξουμε
nemo έγραψε: 29 Σεπ 2019, 15:41βρε συ μη το κάνουμε και επιστημονική έρευνα αφού δεν υπάρχει καμιά επίσημη μελέτη
και υπάρχει μια "εντολή να μην εμφανίζονται όλοι μαζί
Αν βγουν από τα σπιτάκια που ζουν μεχρι και είκοσι άτομα θα τρομάξουμε![]()
Οκ.
Πάντως στο χωριό μου(1800 κατοικοι περίπου) δουλεύουν καμιά τριανταριά Αλβανοί.
Απ αυτούς οι μισοί εχουν εδώ οικογένειες και όσοι τις έχοκυν είναι πληρως ενσωματωμένοι, τα παιδιά τους με δυσκολία ή καθόλου καταλαβαίνουν Αλβανικά.
Συνεπώς με τα γυναικόπαιδα ζουν καμιά 80ριά και ειναι κάτω απο το 5% των κατοικων του χωριού.
Σε άλλα διπλανα χωριά ειναι λιγότεροι σαν ποσοστό.
Α, εχουμε και καμιά δεκαριά Πακιστανους επίσης, αυτοί χωρίς οικογένεια όλοι.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
αλβανοι είναι δεν είναι ΕΛΛΗΝΕΣ
- Northern Spirit
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση