πήζον bot έγραψε: 26 Σεπ 2019, 02:44
ΡΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΦΙΜΩΣΗ.
ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕ ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΤΑΔΕ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ. ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΤΡΑΓΙΟ
Kauldron έγραψε: 27 Σεπ 2019, 20:56
Η Δίκη της ΧΑ επί σύριζα άρχισε, οπότε λες παπαριές.
Οταν πλησίαζαν εκλογες, για ξεκάρφωμα.
Άσε που σαν κλασικοί αριστεροί πιστευαν οτι αν εμφανίσουν την ΧΑ υπο διωγμό από την ΝΔ που ξεκίνησε τις διώξεις θα την δουν με συμπάθεια περισσοτεροι δεξιοί ψηφοφοροι.
η δίκη άρχισε λίγους μήνες αφού ανέβηκε στην εξουσία ο συριζα. για ποιες εκλογές μιλάς;;
Και κράτησε πανω από 4 χρόνια χωρίς να γίνεται τίποτα με αποτέλεσμα να λήξουν οι προφυλακίσεις και να κυκλοφορούν όλοι ελεύθεροι, να ξανακατέβουν στις εκλογές, ενώ αν είχε τελειώσει σε ενα χρόνο και κάποιοι είχαν καταδικαστεί θα ήταν και πολιτικά τελειωμένοι.
Για τις τελευταίες.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άσε που σαν κλασικοί αριστεροί πιστευαν οτι αν εμφανίσουν την ΧΑ υπο διωγμό από την ΝΔ που ξεκίνησε τις διώξεις θα την δουν με συμπάθεια περισσοτεροι δεξιοί ψηφοφοροι.
η δίκη άρχισε λίγους μήνες αφού ανέβηκε στην εξουσία ο συριζα. για ποιες εκλογές μιλάς;;
Και κράτησε πανω από 4 χρόνια χωρίς να γίνεται τίποτα με αποτέλεσμα να λήξουν οι προφυλακίσεις και να κυκλοφορούν όλοι ελεύθεροι, να ξανακατέβουν στις εκλογές, ενώ αν είχε τελειώσει σε ενα χρόνο και κάποιοι είχαν καταδικαστεί θα ήταν και πολιτικά τελειωμένοι.
Για τις τελευταίες.
οι προφυλακίσεις είχαν λήξει ήδη στις αρχές της δίκης. γιατί είχαν γίνει το 2013 και η δίκη άρχισε στα μέσα του 2015. και όχι δεν ισχύει το ότι "δε γινόταν τίποτα". το αντίθετο, φρόντισαν να τη φακελώσουν για τα καλά οι ανταρσυοειδεις που την ανέλαβαν.
πήζον bot έγραψε: 26 Σεπ 2019, 02:20
δεν ειναι η χωρα που μεγαλωσαμε. αυτα τα πραγματα δεν εχουν ξαναγινει επι δημοκρατιας.
καντε κλικ και διαβαστε ολο το στορι.
τι μας περιμενει θεε μου?
Καλα του εκαναν , του αριστερου πολυεκατομυριουχου ,που πουλαει φυκια για μεταξωτες κορδελες στους ηλιθιους Συριζαιους που τον ακουνε και τον πιστευουν ...
δεν ειναι η χωρα που μεγαλωσαμε. αυτα τα πραγματα δεν εχουν ξαναγινει επι δημοκρατιας.
Το ότι είναι αισχρό ψέμα δεν φαίνεται να σε πτοεί. Άλλωστε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυθεντία στην τέχνη του ψέματος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Έχεις δίκιο, ποτέ ξανά δεν "έπεσε η γραμμη" και μετά "Δεν έχουμε χρονο".
Μιλάτε εσεις που ποινικοποίησατε την ελευθερία του λόγου; Πού κάνατε περισσότερες συλλήψεις σε ειρηνικές πορείες απ όσες εγιναν το Δεκέμβρη του 2008; Πού ψαχνατε συγκεκριμένους αφισοκολλητες για να τους συλλαβετε;