Θάνατος στους traffickers,
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Να απαγορευτεί η πορνεία;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Γραφικός
Re: Να απαγορευτεί η πορνεία;
Να φκιάξουμε μια κοινωνία που δεν θα αναγκάζεται καμιά να εκπορνεύεται κι όσες το κάνουν να ξέρουμε ότι είναι για τα λούσα τους.
Να πηγαίνουμε κι εμείς να ξεχαρμανιάζουμε χωρίς τον φόβο ότι εκμεταλλευόμαστε την δυστυχία κάποιας ή ότι βιάζουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γραφικός την 15 Σεπ 2019, 20:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγχειρίσθηκα από γιατρό πολύ μανάρι. Αντί για τον γιατρό όμως, εγώ παίρνω κομμένο στήθος και βάσανα.
Λυποθυμά όλο το νοσηλευτικό προσωπικό στη θέα του.
Αλλά σιγά μην είχα τέτοιον γκόμενο και σε κανονική κατάσταση.
Αν και τα 2 συμβαλλομενα μερη εχουν πληρη επιγνωση της πραξης τους και κανουν την επιλογη αυτη αυτοβουλως, δεν βλεπω που ειναι το προβλημα.Χαοτικός έγραψε: 15 Σεπ 2019, 19:56Ναι αλλά εδώ σκοντάφτουμε στο γεγονός ότι ο πελάτης ξέρει ότι δεν θέλει η γυναίκα να το κάνει μαζί του από καύλα αλλά επειδή πληρώνεται. Κι αφού το ξέρει παρ' όλα αυτα το κάνει. Προκύπτει σοβαρό ηθικό ζήτημα.Daje έγραψε: 15 Σεπ 2019, 19:51 Το κρατος δεν ξερει ποιες ειναι οι πιατσες που εκδιδονται οι ιεροδουλες?
Το κρατος δεν ξερει τις σελιδες ιντερνετ?
Εκει θα επρεπε να επεμβει και φυσικα οχι με την απαγορευση.
Θα επρεπε να χτυπησει στον τομεα της φοροδιαφυγης, της υγιεινης και φυσικα του ελεγχου για το αν οι υπηρεσιες ειναι καταναγκαστικες η οχι.![]()
Προκειται για μια συναλλαγη, οπως πολλες αλλες.
Ολο το κλειδι ειναι στο να ειναι πραγματικα συναινετικη η επιλογη της εκδιδομενης και σε αυτο το κομματι εχουν γινει πολλα βηματα προοδου τις τελευταιες δεκαετιες στον δυτικο κοσμο.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
Ορέστης 35
Οι εικοσαρηδες εχω προσεξει εχουν ολοι το ιδιο στυλ. Κοντοκουρεμενοι σα νεοσυλλεκτοι και με τα ιδια ρουχα, για να αρεσουν στα κοριτσια. Δεν τολμανε να διαφοροποιηθουν, οπως καναμε εμεις, που αφηναμε κοτσιδα και φοραγαμε μπλουζες slayer και δε μας ενοιαζε για τις γκομενες. Βεβαια εμας δεν μας καθονταν γιατι αμα μας καθονταν και κλοουν θα ντυνομασταν, ακομα και τραβεστι.wooded glade έγραψε: 15 Σεπ 2019, 20:24 Σκέψου όμως να μην υπήρχαν τάνες.
Θα κάναμε πράγματα όπως να πηγαίνουμε να βλέπουμε συναυλίες Σάκη Ρουβά, Ελένη Φουρέϊρα, Σαρμπέλ.
Ιησούς Χριστός νικάει.
Τείνω να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι τα κουμούνια είναι υπέρ της απαγόρευσης.
Εξάσκηση στην εγκράτειαChainis έγραψε: 15 Σεπ 2019, 20:25Παίζει σαν παράμετρος και ο πονοκέφαλος.Naida έγραψε: 15 Σεπ 2019, 20:18Οταν θα βαριέται ο ένας τον άλλο θα επιβάλλεται τρίμηνη αποχή από όλα. Α και παράλληλα με υποχρεωτική παρακολούθηση αισθησιακών βίδεο 3 την εβδομάδα και για τους δυοChainis έγραψε: 15 Σεπ 2019, 20:14
![]()
![]()
Της πόρνης θα γίνει!
Πριν το γάμο και λίγο μετά που οι σύζυγοι θα έχουν βαρεθεί ο ένας τον άλλο η μαλακία θα πάει σύννεφο!
Οι συνδρομές στα τσοντάδικα θα πάνε 1000% επάνω.![]()
Και γνωστή εβδομάδα που για κάποιες μπορει να φτάνει και τις δυο.
Και η πανσέληνος επισης.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
περαστικά από καρδιάς σου εύχομαιAntares έγραψε: 15 Σεπ 2019, 20:23
Δώσε μου την πατρική περιουσία σου που αναλογεί σε εσένα και τα λεφτά που χάλασαν οι δικοί σου για τις σπουδές σου και σου δίνω την θέση. Βασικά το ίδιο έλεγα και από δεκαετίας.
Δεν λέω επίσης να έχεις άλλα πέντε αδέρφια ή να είσαι τέκνο πολυτέκνων, γιατί αυτή είναι η αντιστοιχία.
Τώρα αν δεν έχεις περιουσία ή δεν χάλασαν οι γονείς σου τίποτα για εσένα, δεν ξέρω.
Αιτήσεις έχω κάνει και στο εξωτερικό, διορίσθηκα και με το ΑΣΕΠ, έχω δουλέψει και αλλού.
Αν εσύ γουστάρεις να με κάνεις καθαρίστρια τώρα που έπαθα και καρκίνο πρόβλημά σου. Επίσης είναι χλωμό αν θα είχα μαθητές σε περίπτωση που άνοιγα φροντιστήριο στην περιοχή μου, γιατί κάτι συμβαίνει (συκοφαντία και λοιδορία για άγνωστους σε μένα λόγους).
Σε όλο το διάστημα επίσης των 21 χρόνων δεν έχω μαζέψει ούτε 20.000 ευρώ για να πω ότι φεύγω και θα σταθώ έναν χρόνο στο εξωτερικό. Όχι γιατί χαλούσα λεφτά, αλλά γιατί ο δικός μου μισθός ήταν και είναι μικρός και είχα πάντα ενοίκιο. Σε αντίθεση με αυτά που βιώνω καθημερινά στον οργανισμό όπου μια μεγάλη φάρα είναι σε ευημερία.
δεν ήταν κακεντρεχές το σχόλιό μου, ήθελα να δείξω
πως καμιά φορά το δυνατό του άλλου θεωρούμε πως είναι
το αδύνατο δικό μας, εσφαλμένα
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
Ορέστης 35
Μπορει να βρεις καποιον ωραιο σε κατωτερο επαγγελμα.Antares έγραψε: 15 Σεπ 2019, 20:32Εγχειρίσθηκα από γιατρό πολύ μανάρι. Αντί για τον γιατρό όμως, εγώ παίρνω κομμένο στήθος και βάσανα.![]()
Λυποθυμά όλο το νοσηλευτικό προσωπικό στη θέα του.![]()
Αλλά σιγά μην είχα τέτοιον γκόμενο και σε κανονική κατάσταση.
Καταδεικνύω (ειρωνικά) την εναλλαγή επιχειρημάτων που σκάνε από διάφορες κατευθύνσεις. Τη μία είναι οι κοπέλες που λυπόμαστε την αλλη είναι που είσαι μαλάκας αν χύνεις ενώ δεν σε αγαπάνε. Σίγουρα ο πούτσος σου δεν είναι φυσιολογικός αφού μπορεί και χύνει.Daje έγραψε: 15 Σεπ 2019, 20:34Αν και τα 2 συμβαλλομενα μερη εχουν πληρη επιγνωση της πραξης τους και κανουν την επιλογη αυτη αυτοβουλως, δεν βλεπω που ειναι το προβλημα.Χαοτικός έγραψε: 15 Σεπ 2019, 19:56Ναι αλλά εδώ σκοντάφτουμε στο γεγονός ότι ο πελάτης ξέρει ότι δεν θέλει η γυναίκα να το κάνει μαζί του από καύλα αλλά επειδή πληρώνεται. Κι αφού το ξέρει παρ' όλα αυτα το κάνει. Προκύπτει σοβαρό ηθικό ζήτημα.Daje έγραψε: 15 Σεπ 2019, 19:51 Το κρατος δεν ξερει ποιες ειναι οι πιατσες που εκδιδονται οι ιεροδουλες?
Θα επρεπε να χτυπησει στον τομεα της φοροδιαφυγης, της υγιεινης και φυσικα του ελεγχου για το αν οι υπηρεσιες ειναι καταναγκαστικες η οχι.![]()
Ολο το κλειδι ειναι στο να ειναι πραγματικα συναινετικη η επιλογη της εκδιδομενης και σε αυτο το κομματι εχουν γινει πολλα βηματα προοδου τις τελευταιες δεκαετιες στον δυτικο κοσμο.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Κακώς μπήκα σε αυτή τη συζήτηση. Μπορεί, ναι, ποιος ξέρει, δεν έχει σημασία το επάγγελμα.
Δεν χρειάζεται δεσμοφύλακες και μαλακίες, ένας απλός μηχανισμός χρειάζεται κάθε φορά που θα ακουμπάνε το πουλί τους πάνω από 10 σεκόντ πχ να τους κάνει σταδιακά αυξανόμενα ηλεκτροσοκάκια, το ανθρώπινο δυναμικό που θα περισσέψει ας πάει να φυλάει τα σύνορα.Μπίστης έγραψε: 15 Σεπ 2019, 15:06 Πρέπει να συλλαμβάνονται οι πελάτες, να περνάνε σε ξερονήσια εξάμηνα ολόκληρα χωρίς σεξ (και με δεσμοφύλακα που θα τους απαγορεύει να τον παίζουν)
Τους έμπορους σαρκός να μην τους πειράξουμε, ας την πληρώνουν μόνο οι κακομοίρηδες
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Antares έγραψε: 15 Σεπ 2019, 20:41Κακώς μπήκα σε αυτή τη συζήτηση. Μπορεί, ναι, ποιος ξέρει, δεν έχει σημασία το επάγγελμα.
-
Ορέστης 35
Οταν μια γυναικα ειναι μεθυσμενη και χασισομενη, μπορει να δωσει συναινεση;
Ευχαριστώ. Δεν το θεώρησα κακεντρεχές. Είχα κάνει αυτή την πρόταση σε κάποιο forum παλαιότερα σε κάποιον που με αποδοκίμαζε για το δημόσιο (να μου δώσει ότι του αναλογεί σε πατρική περιουσία και τα χρήματα που ξόδεψαν οι γονείς του για τις σπουδές του με αντάλλαγμα την θέση) και έγινε μπουχός.νύχτα έγραψε: 15 Σεπ 2019, 20:39
περαστικά από καρδιάς σου εύχομαι
δεν ήταν κακεντρεχές το σχόλιό μου, ήθελα να δείξω
πως καμιά φορά το δυνατό του άλλου θεωρούμε πως είναι
το αδύνατο δικό μας, εσφαλμένα![]()
Τη μοναδικη φορα που πηγα με ιεροδουλη,ουσιαστικα με βιασε.Προσπαθουσα να της εξηγησω οτι δεν θελω,για λογους ιδεολογικους κυριως αλλα δεν επαιρνε απο λογια,κατι ελεγε στα Ρωσικα/Ουκρανικα δεν πολυκαταλαβα.Και βιασμενος και πλην 20-25 ευρω.Daje έγραψε: 15 Σεπ 2019, 20:34Αν και τα 2 συμβαλλομενα μερη εχουν πληρη επιγνωση της πραξης τους και κανουν την επιλογη αυτη αυτοβουλως, δεν βλεπω που ειναι το προβλημα.Χαοτικός έγραψε: 15 Σεπ 2019, 19:56Ναι αλλά εδώ σκοντάφτουμε στο γεγονός ότι ο πελάτης ξέρει ότι δεν θέλει η γυναίκα να το κάνει μαζί του από καύλα αλλά επειδή πληρώνεται. Κι αφού το ξέρει παρ' όλα αυτα το κάνει. Προκύπτει σοβαρό ηθικό ζήτημα.Daje έγραψε: 15 Σεπ 2019, 19:51 Το κρατος δεν ξερει ποιες ειναι οι πιατσες που εκδιδονται οι ιεροδουλες?
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ενα απο τα λαθη που κανει η Naida και η οποια παρεπιπτοντως εκπροσωπει τη λογικη εκατομμυριων γυναικων στον πλανητη, ειναι οτι αγνοει ή τελοσπαντων υποτιμα ενα ισχυροτατο γυναικειο κινημα ιεροδουλων που εχει δημιουργηθει τις τελευταιες δεκαετιες και το οποιο εχει αναγαγει την πορνεια σαν ευκολο μεσο πλουτισμου και διαβατηριο για συμμετοχη στις απολαυσεις που προσφερει ο συχρονος τροπος ζωης.
Με λιγα λογια, το αφηγημα της καταναγκαστικης πορνειας δεν ειναι πια τοσο επικαιρο, μιας και η κοινωνια εχει γεμισει με ιεροδουλες που εχουν επιλεξει αυτον τον τροπο ζωης συνειδητα.
Αυτο, οι γυναικες που δεν ειναι ιεροδουλες, αδυνατουν να το συνειδητοποιησουν ή τελοσπαντων χρειαζονται χρονο για να το μεταβολισουν.
Η συζητηση λοιπον, κατα τη γνωμη μου, για να ειναι επικαιρη, δεν θα επρεπε να εστιαζει στην απαγορευση της πορνειας (που και παλι κατα την γνωμη μου ειναι πια ανεπικαιρη και σε καθε περιπτωση αντιθετη με την ανθρωπινη φυση), αλλα στο πως θα αναχαιτιστει αυτο το ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟ κινημα νεο-ιεροδουλων.
Σχηματικα:
Κοριτσια νεαρα βλεπουν οτι η πορνεια δεν ειναι πια εκεινο που ηταν στο παρελθον και οτι αντι να σπουδαζουν/δουλευουν μιση ζωη για να γευτουν τους κοπους μιας ζωης, υπαρχει και ο ευκολος τροπος, διχως μαλιστα να στιγματιστουν ιδιαιτερως.
Αυτο ειναι πραγματικα πολυ επικινδυνο γιατι μακροπροθεσμα θα οδηγησει σε εξασθενιση του κοινωνικου θεσμου της οικογενειας που ειναι θεμελιωδης λιθος της αρμονικης διαβιωσης μεταξυ των ανθρωπων.
ΠΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ
Με λιγα λογια, το αφηγημα της καταναγκαστικης πορνειας δεν ειναι πια τοσο επικαιρο, μιας και η κοινωνια εχει γεμισει με ιεροδουλες που εχουν επιλεξει αυτον τον τροπο ζωης συνειδητα.
Αυτο, οι γυναικες που δεν ειναι ιεροδουλες, αδυνατουν να το συνειδητοποιησουν ή τελοσπαντων χρειαζονται χρονο για να το μεταβολισουν.
Η συζητηση λοιπον, κατα τη γνωμη μου, για να ειναι επικαιρη, δεν θα επρεπε να εστιαζει στην απαγορευση της πορνειας (που και παλι κατα την γνωμη μου ειναι πια ανεπικαιρη και σε καθε περιπτωση αντιθετη με την ανθρωπινη φυση), αλλα στο πως θα αναχαιτιστει αυτο το ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟ κινημα νεο-ιεροδουλων.
Σχηματικα:
Κοριτσια νεαρα βλεπουν οτι η πορνεια δεν ειναι πια εκεινο που ηταν στο παρελθον και οτι αντι να σπουδαζουν/δουλευουν μιση ζωη για να γευτουν τους κοπους μιας ζωης, υπαρχει και ο ευκολος τροπος, διχως μαλιστα να στιγματιστουν ιδιαιτερως.
Αυτο ειναι πραγματικα πολυ επικινδυνο γιατι μακροπροθεσμα θα οδηγησει σε εξασθενιση του κοινωνικου θεσμου της οικογενειας που ειναι θεμελιωδης λιθος της αρμονικης διαβιωσης μεταξυ των ανθρωπων.
ΠΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daje την 15 Σεπ 2019, 20:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση