Επιζούμε σαν τις κατσαρίδεςΗράκλειτος έγραψε: 12 Αύγ 2019, 23:20Άσχετο: πώς την παλεύετε ρε συ εκεί στη Λάρισα; Εδώ έχουμε 31 βαθμούς μέσα στο σπίτι και τα έχω παίξει.
Σοβαρά τώρα: Κλιματιστικό , αλλιώς πάπαλα.
Επιζούμε σαν τις κατσαρίδεςΗράκλειτος έγραψε: 12 Αύγ 2019, 23:20Άσχετο: πώς την παλεύετε ρε συ εκεί στη Λάρισα; Εδώ έχουμε 31 βαθμούς μέσα στο σπίτι και τα έχω παίξει.
Οι κατσαρίδες αντέχουν και στη θερμοκρασία, εκτός από τη ραδιενέργεια;
Ηράκλειτος έγραψε: 12 Αύγ 2019, 23:26Οι κατσαρίδες αντέχουν και στη θερμοκρασία, εκτός από τη ραδιενέργεια;![]()
Δεν έχω ιδέα.Ηράκλειτος έγραψε: 12 Αύγ 2019, 23:26Οι κατσαρίδες αντέχουν και στη θερμοκρασία, εκτός από τη ραδιενέργεια;![]()
Υπάρχει μια γιαγιά στην Πελοπόννηση στα 114, με τα χαρτιά της και όλα τα σέα της.Pedro έγραψε: 11 Αύγ 2019, 23:54Αν δεν κανω λαθος δεν υπαρχει ελληνας ανω τω 105.Στύγιος έγραψε: 11 Αύγ 2019, 20:26Έπρεπε να βάλεις κι επιλογή για προ Χριστού.Pedro έγραψε: 11 Αύγ 2019, 03:15 Πόσο χρονών είστε; Θελω να μαθω την ηλικια των συνομιλιτων μου.
Αρκεί μόνο να ψηφίσετε . Δεν είναι απαραίτητο να γράψετε σε σχόλιο την ηλικία σας εαν δεν επιθυμείτε να μάθουν οι υπόλοιποι. Θέλω,παράλληλα να είστε ειλικρινείς. Άλλωστε δεν έχετε να χάσετε τίποτα,αλλά ούτε γώ να κερδίσω κάτι ουσιαστικό πέραν του ότι θα ξέρω πάνω κάτω με τι ηλικίες έχω να κάνω.
Δεν θα αποκαλύψω την ηλικία μου εως ότου δεν φτάσουμε στην αντίστοιχη σελίδα της ηλικία που έχω.
Υγ. Εαν είναι κάποιος/οια άνω των 105 (πχ σαλίβερος) και νιώθει αδικημένος,ας το αναφέρει να βάλω μια επιπλέον (ή και περισσότερες) επιλογή.![]()
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Την προσβολή και την βρισιά την έχει έτοιμη στην άκρη της πένας του.Gherschaagk έγραψε: 12 Αύγ 2019, 23:02Όχι μωρέ δεν προσβάλει, απλά σαν βλάχος που είναι, δεν έχει τακτ.
Δεν είναι τίποτα αυτά μπροστά σε άλλα κοσμήματα που σβήνω ενώ μου έχει φτάσει η μεγάλη στο 17, την υπότασή μου μέσα.Nandros έγραψε: 13 Αύγ 2019, 14:05Την προσβολή και την βρισιά την έχει έτοιμη στην άκρη της πένας του.Gherschaagk έγραψε: 12 Αύγ 2019, 23:02Όχι μωρέ δεν προσβάλει, απλά σαν βλάχος που είναι, δεν έχει τακτ.
Τον φυλάτε για μασκότ; είδος υπό εξαφάνιση; κάτι άλλο;
ΥΓ και παραθέτεις και τις προσβολές του!
Για ρεκόρ δεν είναι, είναι όμως 10η στην λίστα της wikipedia με τα μεγαλύτερα εν ζωή άτομα στον κόσμο (για την ιστορία, οι 5 από την δεκάδα είναι Γιαπωνέζες και εννοείται ότι και οι 10 είναι γυναίκες).Chainis έγραψε: 13 Αύγ 2019, 10:21Υπάρχει μια γιαγιά στην Πελοπόννηση στα 114, με τα χαρτιά της και όλα τα σέα της.
Την ετοιμάζουν τα εγγόνια της (νομίζω ότι τα παιδιά της έχουν πεθάνει) για ρεκόρ Γκίνες.
Το διάβασα πριν λίγο καιρό κάπου.
Οι κατσαρίδες κινούνται στα ίδια πλαίσια θερμοκρασίας με εμάς. Θέλει πάνω από 40-45 βαθμούς για να αρχίσουν να πεθαίνουν.Ηράκλειτος έγραψε: 12 Αύγ 2019, 23:26Οι κατσαρίδες αντέχουν και στη θερμοκρασία, εκτός από τη ραδιενέργεια;![]()
Υπάρχει ένα δωμάτιο στο πατρικό σπίτι του χωριού μου, το οποίο ότι θερμοκρασία και να έχει έξω είναι πάντα δροσερό. Βέβαια είναι σκοτεινό. Επίσης το πέτρινο, παλιό μέρος, είναι δροσερό. Πολλά θα μπορούσαν να γίνουν με φυσικούς τρόπους.Στύγιος έγραψε: 12 Αύγ 2019, 23:23Επιζούμε σαν τις κατσαρίδεςΗράκλειτος έγραψε: 12 Αύγ 2019, 23:20Άσχετο: πώς την παλεύετε ρε συ εκεί στη Λάρισα; Εδώ έχουμε 31 βαθμούς μέσα στο σπίτι και τα έχω παίξει.
Σοβαρά τώρα: Κλιματιστικό , αλλιώς πάπαλα.
Που εχεις χαθει ,εσυ,δικε μου;Nandros έγραψε: 13 Αύγ 2019, 14:05Την προσβολή και την βρισιά την έχει έτοιμη στην άκρη της πένας του.Gherschaagk έγραψε: 12 Αύγ 2019, 23:02Όχι μωρέ δεν προσβάλει, απλά σαν βλάχος που είναι, δεν έχει τακτ.
Τον φυλάτε για μασκότ; είδος υπό εξαφάνιση; κάτι άλλο;
ΥΓ και παραθέτεις και τις προσβολές του!
Ειχα μια θεία που πέθανε πριν αρκετά χρόνια, λίγο πριν κλείσει τα 107.Pedro έγραψε: 11 Αύγ 2019, 23:54Αν δεν κανω λαθος δεν υπαρχει ελληνας ανω τω 105.Στύγιος έγραψε: 11 Αύγ 2019, 20:26Έπρεπε να βάλεις κι επιλογή για προ Χριστού.Pedro έγραψε: 11 Αύγ 2019, 03:15 Πόσο χρονών είστε; Θελω να μαθω την ηλικια των συνομιλιτων μου.
Αρκεί μόνο να ψηφίσετε . Δεν είναι απαραίτητο να γράψετε σε σχόλιο την ηλικία σας εαν δεν επιθυμείτε να μάθουν οι υπόλοιποι. Θέλω,παράλληλα να είστε ειλικρινείς. Άλλωστε δεν έχετε να χάσετε τίποτα,αλλά ούτε γώ να κερδίσω κάτι ουσιαστικό πέραν του ότι θα ξέρω πάνω κάτω με τι ηλικίες έχω να κάνω.
Δεν θα αποκαλύψω την ηλικία μου εως ότου δεν φτάσουμε στην αντίστοιχη σελίδα της ηλικία που έχω.
Υγ. Εαν είναι κάποιος/οια άνω των 105 (πχ σαλίβερος) και νιώθει αδικημένος,ας το αναφέρει να βάλω μια επιπλέον (ή και περισσότερες) επιλογή.![]()