Δυστυχως αντι να κλείσουν νοσοκομεία ανοίγουν καινούρια. Τα ίδια καραγκιοζιλίκια με τον συριζα..τα ίδια με το πασοκ.
Δεν πρόκειται να γίνομε ποτε κράτος κύριοι.
Θα χρειαστούμε κι άλλους σαν αυτόν, ένας ίσον κανένας.
Αλήθεια τώρα, θέλεις να γίνουμε σαν τους υπανάπτυκτους τους Φινλαδούς που δεν επιτρέπουν ιδιωτικά πανεπιστήμια; Εμείς θα κάνουμε ιδιωτικά για να φέρουν τη γνώση...
Το κέρατο μου, ντρέπομαι που θα το πω αλλά αρχίζω να τον συμπαθώ τον πουστόφλωρο, από τότε που έκοψα τα μαλλιά μου τα χω περίπου έτσι κ γω, αρχίζω να παρατηρώ τις κινήσεις του και με αρέσει ιδιαίτερα που συνεχίζει να κρατάει τη μπάλα χαμηλά.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 15 Αύγ 2019, 14:11 https://www.facebook.com/kyriakosmitsot ... 115352841/
Προσωπικά δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα με την δημιουργία και κάποιων ιδιωτικών ακόμη δεδομένου ότι δεν θα σταματήσει να υπάρχει δωρεάν κρατική παιδεία, το νομικό μας πλαίσιο στο θέμα της παιδείας και της υγείας είναι σε κορυφαίο επίπεδο παγκοσμίως το θέμα είναι να λειτουργούν ακόμη καλύτερα, να κοπούν οι αποσπάσεις στην υγεία για να διορθωθεί η υποστελέχωση κ στην ανάγκη να πάρουν κι άλλους όσους χρειάζονται, να κοπούν οι μαλακίες τα μπάχαλα κ οι καταλήψεις μέσα στα ίμια, να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες να γυρίσει πίσω ένας ικανός αριθμός Ελλήνων επιστημόνων που διαπρέπουν έξω να μας μεταφέρουν τεχνογνωσία κτλ, να αυξηθεί η έρευνα και η σχέση των ιμίων μας με την αγορά εργασίας κτλ, αν γίνει σωστά τα ιδιωτικά ίμια όχι μόνον κακό δε θα κάμουν αλλά θα έχουν πλήθος θετικών αποτελεσμάτων για την κενωνία μας.Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Αύγ 2019, 15:01Αλήθεια τώρα, θέλεις να γίνουμε σαν τους υπανάπτυκτους τους Φινλαδούς που δεν επιτρέπουν ιδιωτικά πανεπιστήμια; Εμείς θα κάνουμε ιδιωτικά για να φέρουν τη γνώση...
Μην τα λες σε εμένα. Εγώ τα ξέρω. Στους Φινλανδούς πες τα.sys3x έγραψε: 15 Αύγ 2019, 15:14Προσωπικά δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα με την δημιουργία και κάποιων ιδιωτικών ακόμη δεδομένου ότι δεν θα σταματήσει να υπάρχει δωρεάν κρατική παιδεία, το νομικό μας πλαίσιο στο θέμα της παιδείας και της υγείας είναι σε κορυφαίο επίπεδο παγκοσμίως το θέμα είναι να λειτουργούν ακόμη καλύτερα, να κοπούν οι αποσπάσεις στην υγεία για να διορθωθεί η υποστελέχωση κ στην ανάγκη να πάρουν κι άλλους όσους χρειάζονται, να κοπούν οι μαλακίες τα μπάχαλα κ οι καταλήψεις μέσα στα ίμια, να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες να γυρίσει πίσω ένας ικανός αριθμός Ελλήνων επιστημόνων που διαπρέπουν έξω να μας μεταφέρουν τεχνογνωσία κτλ, να αυξηθεί η έρευνα και η σχέση των ιμίων μας με την αγορά εργασίας κτλ, αν γίνει σωστά τα ιδιωτικά ίμια όχι μόνον κακό δε θα κάμουν αλλά θα έχουν πλήθος θετικών αποτελεσμάτων για την κενωνία μας.Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Αύγ 2019, 15:01Αλήθεια τώρα, θέλεις να γίνουμε σαν τους υπανάπτυκτους τους Φινλαδούς που δεν επιτρέπουν ιδιωτικά πανεπιστήμια; Εμείς θα κάνουμε ιδιωτικά για να φέρουν τη γνώση...
φακ γιου ρε.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 15 Αύγ 2019, 15:10 Καλωσορίζουμε τον sys3x στην μεγάλη δεξιά οικογένεια.
Το μόνο που κατάλαβα ότι θες να πεις έμπε είναι ότι δεν είσαι φιλαντός και αλήθεια δεν σε είχα για τέτοιον.Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Αύγ 2019, 15:20Μην τα λες σε εμένα. Εγώ τα ξέρω. Στους Φινλανδούς πες τα.sys3x έγραψε: 15 Αύγ 2019, 15:14Προσωπικά δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα με την δημιουργία και κάποιων ιδιωτικών ακόμη δεδομένου ότι δεν θα σταματήσει να υπάρχει δωρεάν κρατική παιδεία, το νομικό μας πλαίσιο στο θέμα της παιδείας και της υγείας είναι σε κορυφαίο επίπεδο παγκοσμίως το θέμα είναι να λειτουργούν ακόμη καλύτερα, να κοπούν οι αποσπάσεις στην υγεία για να διορθωθεί η υποστελέχωση κ στην ανάγκη να πάρουν κι άλλους όσους χρειάζονται, να κοπούν οι μαλακίες τα μπάχαλα κ οι καταλήψεις μέσα στα ίμια, να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες να γυρίσει πίσω ένας ικανός αριθμός Ελλήνων επιστημόνων που διαπρέπουν έξω να μας μεταφέρουν τεχνογνωσία κτλ, να αυξηθεί η έρευνα και η σχέση των ιμίων μας με την αγορά εργασίας κτλ, αν γίνει σωστά τα ιδιωτικά ίμια όχι μόνον κακό δε θα κάμουν αλλά θα έχουν πλήθος θετικών αποτελεσμάτων για την κενωνία μας.Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Αύγ 2019, 15:01
Αλήθεια τώρα, θέλεις να γίνουμε σαν τους υπανάπτυκτους τους Φινλαδούς που δεν επιτρέπουν ιδιωτικά πανεπιστήμια; Εμείς θα κάνουμε ιδιωτικά για να φέρουν τη γνώση...
Private Universities in FinlandΑλήθεια τώρα, θέλεις να γίνουμε σαν τους υπανάπτυκτους τους Φινλαδούς που δεν επιτρέπουν ιδιωτικά πανεπιστήμια; Εμείς θα κάνουμε ιδιωτικά για να φέρουν τη γνώση...
Όσο είναι το ALBA, άλλο τόσο είναι και αυτά.Nandros έγραψε: 15 Αύγ 2019, 15:27Private Universities in FinlandΑλήθεια τώρα, θέλεις να γίνουμε σαν τους υπανάπτυκτους τους Φινλαδούς που δεν επιτρέπουν ιδιωτικά πανεπιστήμια; Εμείς θα κάνουμε ιδιωτικά για να φέρουν τη γνώση...
Yrkeshögskolan Arcada Helsinki
Humanistinen ammattikorkeakoulu Helsinki ...
Δυστυχώς τα ζαία ταγάρια δεν αποδέχτηκαν πρόταση της νουδούλας για ιδιωτικά ΑΕΙ και το άρθρο του Συντάγματος δεν μπορεί να αλλάξει πια με την παρούσα αναθεωρητική Βουλή.sys3x έγραψε: 15 Αύγ 2019, 15:14 Προσωπικά δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα με την δημιουργία και κάποιων ιδιωτικών ακόμη δεδομένου ότι δεν θα σταματήσει να υπάρχει δωρεάν κρατική παιδεία, το νομικό μας πλαίσιο στο θέμα της παιδείας και της υγείας είναι σε κορυφαίο επίπεδο παγκοσμίως το θέμα είναι να λειτουργούν ακόμη καλύτερα, να κοπούν οι αποσπάσεις στην υγεία για να διορθωθεί η υποστελέχωση κ στην ανάγκη να πάρουν κι άλλους όσους χρειάζονται, να κοπούν οι μαλακίες τα μπάχαλα κ οι καταλήψεις μέσα στα ίμια, να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες να γυρίσει πίσω ένας ικανός αριθμός Ελλήνων επιστημόνων που διαπρέπουν έξω να μας μεταφέρουν τεχνογνωσία κτλ, να αυξηθεί η έρευνα και η σχέση των ιμίων μας με την αγορά εργασίας κτλ, αν γίνει σωστά τα ιδιωτικά ίμια όχι μόνον κακό δε θα κάμουν αλλά θα έχουν πλήθος θετικών αποτελεσμάτων για την κενωνία μας.