Εγω ειμαι πολυ σεξυ!Natasha έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 23:58Προσωπικά την φαλάκρα την βρίσκω σεξυ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντρικό ξύρισμα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Αντρικό ξύρισμα
Είσαι άσχετος είπαμε, σταμάτα να μιλάς για πράγματα που δε γνωρίζειςhellegennes έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 23:50 [Όταν ξυριζόμουν, κάποτε, στα νιάτα μου, χρησιμοποιούσα mach 3. Το δέρμα μου ήταν απαλό σαν ροδοπέταλο. Δεν υπάρχει έννοια «πιο βαθύ ξύρισμα» ούτε είναι κάποια πιο απολαυστική διαδικασία
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- hellegennes
Ήρθε ο χιπστεράς να μας πει για την αξεπέραστη ανωτερότητα του μυστικιστικού ξυρίσματος με παραδοσιακή λεπίδα, τεχνολογία 5000 ετών.
Ας φωνάξει κάποιος και τον Αρίστο να μιλήσει για την αξεπέραστη κατασκευαστική ανωτερότητα των πυραμίδων.
Ας φωνάξει κάποιος και τον Αρίστο να μιλήσει για την αξεπέραστη κατασκευαστική ανωτερότητα των πυραμίδων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Να πούμε και ότι το βασικό πρόβλημα με τα διάφορα μαχ, γουίλκινσον και λοιπές πλαστικούρες, είναι η επιβάρυνση του περιβάλλοντος
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Είναι βαθειά ελαττωματικά προϊόντα που απευθύνονται σε εξαθλιωμένες μάζες. Πρόκειται, δλδ, για το αντίστοιχο του κέι εφ σι και των ντορίτος στην αγορά της ανδρικής περιποίησης
-
Julyattheasylum
φίλε τώρα μιλας με ανθρώπους που αν τους πεις ότι βάφεις τα παπουτσια σου στο κασελάκι ενός μουσάτου με μανίκια old fashion shoe boy με το κλασικό καμελ και την βούρτσα θα σε περάσουν για ούφο
Για πες, τον ξερεις προσωπικά;
"Άχρι καιρού..."
"Άχρι καιρού..."
- hellegennes
Επιβαρύνεται το περιβάλλον από την παραγωγή ενός πράγματος που αποτελεί το 0,000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000001% της παγκόσμιας παραγωγής πλαστικού. Ενδιαφέρουσα άποψη.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 11:24 Να πούμε και ότι το βασικό πρόβλημα με τα διάφορα μαχ, γουίλκινσον και λοιπές πλαστικούρες, είναι η επιβάρυνση του περιβάλλοντος
Ε, ναι, αυτοί οι αρχαίοι ήξεραν να φτιάχνουν καλύτερα πράγματα. Συμφωνεί και ο Αρίστος.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 11:28 Είναι βαθειά ελαττωματικά προϊόντα που απευθύνονται σε εξαθλιωμένες μάζες. Πρόκειται, δλδ, για το αντίστοιχο του κέι εφ σι και των ντορίτος στην αγορά της ανδρικής περιποίησης
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Στο μεταξύ εδώ βλέπουμε και την βαθιά συμπλεγαματική φύση των ανθρώπων που θεωρούν ότι οι επιλογές τους είναι κάτι ανώτερο της κακής, μαζικής παραγωγής και υπάρχουν προϊόντα ανώτερης ποιότητας που τους ξεχωρίζουν από την μάζα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 11:28 Είναι βαθειά ελαττωματικά προϊόντα που απευθύνονται σε εξαθλιωμένες μάζες. Πρόκειται, δλδ, για το αντίστοιχο του κέι εφ σι και των ντορίτος στην αγορά της ανδρικής περιποίησης
Όπως τότε που έλεγες για εκείνες τις σοκολάτες που έχουν γεύση και ποιότητα που δεν μπορούν να έχουν τα βιομηχανοποιημένα προϊόντα και που έχει αποδειχθεί -και παραδέχτηκαν οι ίδιοι- ότι στην ουσία έπαιρναν φθηνά προϊόντα του εμπορίου, τα έλιωναν και τα ξαναέφτιαχναν με το λογότυπό τους.
Αναφέρομαι σ' αυτό:
Την διαφορά την καταλαβαίνει και ο πλέον άσχετος, λέει, για μια σοκολάτα που κάνει 10 ευρώ και στην πραγματικότητα ήταν ξαναλιωμένη σοκολάτα του εμπορίου που αγόραζαν για 50 λεπτά.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Το αυτό για την πιο ακριβή σουπερμαρκετική σοκολάτα και την πιο φθηνή μαστ μπράδερς, για παράδειγμα. Την διαφορά την καταλαβαίνει και ο πλέον άσχετος-άμπαλος-σκιτζής, δε μιλάμε για γευσιγνωσία τώρα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Julyattheasylum
ίσως την λιώνουν με αγάπη και τρυφερότητα και τις ψιθυρίζουν γλυκόλογα πάνω από το καζάνι
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δεν είναι ντροπή να μην ξέρεις. Είναι όμως ντροπή να μην θέλεις να βελτιωθείς
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Επωφεληθείτε από την παρουσία μερικών εκλεκτών φορουμιτών οι οποίοι μοιράζονται απλόχερα και αφιλοκερδώς τις γνώσεις των. Κρίμα είναι να αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη
-
Julyattheasylum
σατανικέ πρέπει να έπιασες κάποια κύματα.το όνειρο μου ανέκαθεν ήταν να βελτιωθώ σαν καλοξυρισμένος άνθρωπος πασαλιμένος με σοκολάτα
θα μαλώσετε και για ξυραφάκια τώρα;
Περιμένω paper με επιστημονικές μετρήσεις και σχετικά videos από το τρόχισμα της λεπίδας
Περιμένω paper με επιστημονικές μετρήσεις και σχετικά videos από το τρόχισμα της λεπίδας