Καλά εσύ πάρε τέτοιο μ' αυτά τα λεφτά. Εγώ μ' αυτά τα λεφτά θα πάρω Honda.
Σχεδόν σε καμία κατηγορια δε συναντιέται η Μερς με τα Χοντα. Ίσως στις σειρές Α και Β μόνο, άντε και στη C Class
To τυπε ρ, είναι στην ίδια κατηγορία με το Α45 ας πούμε. Που δε παίζει καν σύγκριση. Ούτε σε νούμερα ούτε σε οδηγική συμπεριφορά ούτε σε εσωτερικό/εξωτερικό. Το μόνο που μπόρεσε να κοιτάξει στα ίσα τις Μερς/μπμβ/αουντι ήταν το παλιο σ2000 στις αντίστοιχες κατηγορίες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 19 Ιούλ 2019, 19:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
LEONAS έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 19:31
Ρε πλάκα με κάνετε όταν η Μερσεντες έκανε αυτοκίνητα ή σουμπαρου και χούντα κάναν γκαζοτενεκεδες
ναι, και;
και οταν η χαρλει εκανε μοτοσικλετες, ολοι οι σημερινοι δεν εκαναν. σημερα ειναι πισω σε ολους τους τομεις εκτος ςπο την τιμη.
ενταξει, η μερκ δεν ειναι σε τετοιο χαλι, καλα αυτοκινητα βγαζει, απλως τα πουλαει ακριβοτερα απο οτι αξιζουν. και πολυ καλα ξηγιεται, φυσικα, ναναι καλα τα θυματα που τα αγοραζουν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Ρε πλάκα με κάνετε όταν η Μερσεντες έκανε αυτοκίνητα ή σουμπαρου και χούντα κάναν γκαζοτενεκεδες
ναι, και;
και οταν η χαρλει εκανε μοτοσικλετες, ολοι οι σημερινοι δεν εκαναν. σημερα ειναι πισω σε ολους τους τομεις εκτος ςπο την τιμη.
ενταξει, η μερκ δεν ειναι σε τετοιο χαλι, καλα αυτοκινητα βγαζει, απλως τα πουλαει ακριβοτερα απο οτι αξιζουν. και πολυ καλα ξηγιεται, φυσικα, ναναι καλα τα θυματα που τα αγοραζουν.
Δηλαδή τόσα εκατομμύρια πελάτες είναι κορόιδα και εσύ έκανες την τέλεια επιλογή;
Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 19 Ιούλ 2019, 19:23
Μιλώντας για Χαλκιδική καταλήξανε οι κάγκουρες να μιλάνε για αμάξια και ζάντες...
να ,αυτά δε μ'αρέσουν στη Χαλκιδική.
Αν εχεις καλη διαθεση βλεπεις το ποτηρι μισογεματο ρε πεσιμιστη
Για τους λατρεις της αυτοκινησης και επισκεπτες στην Χαλκιδικη προτεινω την παρακατω διαδρομη
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
ναι, και;
Δηλαδή τόσα εκατομμύρια πελάτες είναι κορόιδα και εσύ έκανες την τέλεια επιλογή;
ειναι κοροιδα αν νομιζουν οτι αγοραζουν αυτοκινητο μονον. αν καταλαβαινουν οτι πληρωνουν και για μουρη, και ειναι ενταξει με αυτο, δεν ειναι κοροιδα.
το αν εκανα εγω τελεια η οχι επιλογη, συμφωνα με τις δικιες μου συνθηκες, ειναι ασχετο με το γεγονος οτι η μερκ πραγματι εμπορευεται μουρη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Θα συμφωνήσω με Ναιδα
Αυτά τα μεγάλα Μερσεντές και αουντι μου θυμίζουν γέρους τραπεζίτες και ότι είναι και εφέ, εμφανισιακά μόνο και μόνο επειδή είναι μάρκα δεν τα θέλω
Κι είχαμε και το σουταραμε και ξαλαφρωσα
Και οικονομικά μπα,και κυρίως στην οδήγηση πολύ δύσκολα στο πάρκινγκ,καίνε τ άντερα τους, βαριά στην οδήγηση για Ελληνικούς δρόμους
Πήραμε νισσαν και ησύχασα
Το κια μου εντωμεταξυ με αέριο ξεχνάω ποτέ θα μπει υγραέριο, χώνεται παντού,δε φοβάσαι μη το γρατζουνισουν,λες το πετάω και παίρνω άλλο
Τα ακριβά είναι ένα διαμέρισμα εν κίνηση και φοβάσαι μη το κουτσουλισει περιστερι
Μύρια να είχα ατος διάφορα χρώματα για κάθε μέρα θα έπαιρνα να αλλαζω