α κ ρ ι β ω ς .
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σεξ με συναίσθημα vs Σεξ χωρίς συναίσθημα.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σεξ με συναίσθημα vs Σεξ χωρίς συναίσθημα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μην τους ακους .
Εσυ στο σκοπό σου . Ξεμονάχιασε κανα θύμα - σβερκωσέ τον - κ τυλιξε τον για γαμβρό .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Και που να τον στείλω;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Στον τάφο θα τον στειλεις σιγουρα με αυτα που θα περάσει - αλλα οσο κρατήσει - η δουλειά σου να γινει .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ε καλά άμα κακοπερνάει ο έρμος γιατί να μη φύγει πριν τον στείλω στο τάφο;Αγις έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 18:51Στον τάφο θα τον στειλεις σιγουρα με αυτα που θα περάσει - αλλα οσο κρατήσει - η δουλειά σου να γινει .
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Θα ειναι εξαρτημενος στη μαγειρική σουNaida έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 18:54Ε καλά άμα κακοπερνάει ο έρμος γιατί να μη φύγει πριν τον στείλω στο τάφο;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Όλοι παθαίνουν εξάρτηση από τη μαγειρική μου
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Είσαι σίγουρα αριστερή; Αυτές είναι ανοικοκύρευτες. Και (άσχετο) αξύριστες.
Μήπως έπαθες κανένα ατύχημα, έχασες τη μνήμη σου και σε βρήκε μία οικογένεια που σου είπες πως είσαι αριστερή;
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Εσύ που είσαι δεξιά μαγειρεύεις τζουνούκο μου; ή η μανούλα μαγειρεύει ακόμα;Juno έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 19:05Είσαι σίγουρα αριστερή; Αυτές είναι ανοικοκύρευτες. Και (άσχετο) αξύριστες.
Μήπως έπαθες κανένα ατύχημα, έχασες τη μνήμη σου και σε βρήκε μία οικογένεια που σου είπες πως είσαι αριστερή;![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν μένω με τους γονείς μου ούτε δέχομαι ταπεράκια.Naida έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 19:09Εσύ που είσαι δεξιά μαγειρεύεις τζουνούκο μου; ή η μανούλα μαγειρεύει ακόμα;
Spoiler
Μαγειρεύω εδώ και χρόνια. Με τη μαγειρική τα πάω υπερτέλεια! Λίγο χάνω στη ζαχαροπλαστική, τα γλυκά δεν τα πετυχαίνω πολύ καλά στην εμφάνιση, αλλά τρώγονται τέλεια. Αλλά θα μου πεις δεν κάνω συχνά γλυκά για να εξασκηθώ.
Ψάξε αυτό που σου είπα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 05 Ιούλ 2019, 19:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Juno έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 19:12Δεν μένω με τους γονείς μου ούτε δέχομαι ταπεράκια.Naida έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 19:09Εσύ που είσαι δεξιά μαγειρεύεις τζουνούκο μου; ή η μανούλα μαγειρεύει ακόμα;Juno έγραψε: 05 Ιούλ 2019, 19:05
Είσαι σίγουρα αριστερή; Αυτές είναι ανοικοκύρευτες. Και (άσχετο) αξύριστες.
Μήπως έπαθες κανένα ατύχημα, έχασες τη μνήμη σου και σε βρήκε μία οικογένεια που σου είπες πως είσαι αριστερή;![]()
Spoiler
Μαγειρεύω εδώ και χρόνια. Με τη μαγειρική τα πάω υπερτέλεια! Λίγο χάνω στη ζαχαροπλαστική, τα γλυκά δεν τα πετυχαίνω πολύ καλά στην εμφάνιση, αλλά τρώγονται τέλεια. Αλλά θα μου πεις δεν κάνω συχνά γλυκά για να εξασκηθώ.
Ψάξε αυτό που σου είπα.![]()
Καλά
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...