Άγιμας, θα ρωτούσα τί χρειάζεται διόρθωση αλλά η αυστηρότητά
σου δεν αφήνει περιθώρια
Δεν χρειάζεται τπτ διορθωση - αυτοκαταστρεφεσαι με το να ασχολεισαι με θεματα που σε κρατάνε δεσμια κατω στο χωμα - οπως το συγκεκριμενο σαν να εισαι στην καρατομηση της Αννας Μπολευν και να κανεις ενα σκιτσαρισμα για σχόλιο κουτσομπολιου στους ταιμς - αν υπηρχαν - η για αρχικο σχεδιο για λιθογραφια βιβλιου με θεμα ''οι καριολες της αυλης '' κατα παραγγελία η απο καποιας μορφης ανωδυνης προοδευτικης υποχρεωσης η για το μεροκαματο η σαν αναγκαστικη σπουδη η ολα αυτα και αλλα μαζι .
χαντακωνεσαι γιατι αφηνεις το συνειδητο να σε καθοδηγει
ωραίος ο άγις, κανένας δεν θέλει μια κοπέλα να κοιτάει με τον τρόπο αυτό για κανένα λόγο, τίποτα δεν το αξίζει νομίζω. Κάνε την χαρούμενη, με τα μαλλιά να τα παίρνει ο αέρας, να στριφογυρνάει αν μπορείς, να την κοιτάμε και να χαμογελάμε.
enaon έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 21:04
ωραίος ο άγις, κανένας δεν θέλει μια κοπέλα να κοιτάει με τον τρόπο αυτό για κανένα λόγο, τίποτα δεν το αξίζει νομίζω. Κάνε την χαρούμενη, με τα μαλλιά να τα παίρνει ο αέρας, να στριφογυρνάει αν μπορείς, να την κοιτάμε και να χαμογελάμε.
α για σου
κατι σε στυλ Ηλενιας Πολυτεχνιτη + βυζαρους που κακως δεν περιληφθησαν στην διαφημιστικη αρχικη κ στην δευτερη αγωνιστικη στρατευμενη εκδοση
ναι!
και για μουσική υπόκρουση Δάκης!
και γύρω γύρω πεταλούδες κι ένας ήλιος ΝΑ!
βρε πάτε καλά; πού την είδατε την χαρούμενη τύπισσα να της παραγγέλνετε
τέτοια πράγματα;
ναι!
και για μουσική υπόκρουση Δάκης!
και γύρω γύρω πεταλούδες κι ένας ήλιος ΝΑ!
βρε πάτε καλά; πού την είδατε την χαρούμενη τύπισσα να της παραγγέλνετε
τέτοια πράγματα;
Εκει που ειχες δει την αλλη που ειχε το μάτι γαριδα να ειναι σκεπασμενα τα ματια της με τον επιδεσμο....
enaon έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 21:32
οχι χαρούμενη τριαλαλό βρε, οκ. Ούτε σαν την ηλένια πάντως, και εκείνη σαν ενα-δύο στάδια πριν το τραπέζι κοιτάει νομίζω, με ή χωρίς βυζιά.
να το πούμε κάπως αλλιώς; Δεν ξέρω και πώς, κάνε μία ζωγραφιά και θα βρούμε την λέξη.
enaon έγραψε: 02 Ιούλ 2019, 21:32
οχι χαρούμενη τριαλαλό βρε, οκ. Ούτε σαν την ηλένια πάντως, και εκείνη σαν ενα-δύο στάδια πριν το τραπέζι κοιτάει νομίζω, με ή χωρίς βυζιά.
να το πούμε κάπως αλλιώς; Δεν ξέρω και πώς, κάνε μία ζωγραφιά και θα βρούμε την λέξη.
τόσο χαρούμενη;;
Spoiler
Άγιμας, ποιά λες;
αυτο μαλιστα ..
* λεω για τον πινακα που κουβαλαγαν μια αχυρομάλλα αγγελο ; στο φορειο δυο τυποι μετα απο αποτυχημενη προσγειωση.