!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πτώση ΚΚΕ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Πτώση ΚΚΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

Ζενίθεδρος έγραψε: 28 Μάιος 2019, 00:39 Τελικά είχε δίκιο σε όλα όσα είχε πει για το ΣΥΡΙΖΑ, και προς τιμήν του αρνήθηκε τη συνεργασία μαζί του. Είναι πλέον ένα απο τα λίγα κόμματα σε όλον τον κόσμο που υποστηρίζει το αυτονόητο, πως μόνο με λαϊκοποίηση των μέσων παραγωγής πλούτου καταργείται η αστική ολιγαρχία. Εδώ ακόμα και ο Μαοϊσμός οδήγησε την Κίνα στο να γίνει καπιταλιστικότερη και απο τις ΗΠΑ των 20s. Και αφού διαπιστώσατε όλοι οι ονειροπαρμένοι πως το αναθεωρητικό μοντέλο του αλλάζουμεΑποΜεσαΤηνΕυρωπη του Τσίπρα οδήγησε μόνο στο να καταλήξει ο Μικρός Λένιν, μη χέσω, να κάνει τρελά τσιμπούκια εντός, εκτός και επι τα αυτά, τώρα σας φταίει το ΚΚΕ;
Βασικα το τιμημενο κομμα του λαου εχει καταντησει πια σαν ενα ινστιτουτο μελετης του Μαρξισμου Λενινισμου ουτε ο ιδιος ο Κουτσουμπας πιστευει
οτι το ΚΚΕ θα ερθει ποτε στην εξουσια.Ειναι παραλογο ο Γενικος να μην εχει προφιλ στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης και εκει να κοντραρεται στα ισα με τους πολιτικους του αντιπαλους.Ζουνε ακομα στον 20ο αιωνα οπου μονο με ντουντουκες και χαρτουρα προμοταρουν την ιδεολογια τους.Ξερεις και οι αναρχικες σεχτες ενεργουν ετσι.Το ΚΚΕ δεν ξερω τι μου φταει αλλα η ηγεσια ειναι εντελως ακαταλληλη και δεν βλεπω να εχουν διαθεση αυτοκριτικης εκει στο κομμα. :011:
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

zteo έγραψε: 28 Μάιος 2019, 07:03
plouf έγραψε: 28 Μάιος 2019, 06:40
vatraxos έγραψε: 28 Μάιος 2019, 00:05

Δεν είναι τυχαίο ότι στην εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος ο Κουτσούμπας ουσιαστικά συγκρίνει το ποσοστό με αυτό των τελευταίων εθνικών. Προσπαθεί να σώσει τα προσχήματα.
Το 2010 οταν ηταν να περασουν τα μνημονια και ο λαος εβραζε οι μπραβοι του ΠΑΜΕ επενεβησαν πυροσβεστικα και εμποδισαν το λαο να μπει και να καψει το μπουρδελο τη βουλη.Βεβαια τοτε το κοκοε που ειναι επαναστατικο και κομμουνιστικο (ο θεος να το κανει :smt005: )πολυ θα εβγαινε στην παρανομια και γιοκ ο μισθος του Κουτσουμπα σε ευρω φυσικα γιατι εξοδος απο αυτο ειναι καταστροφη να τα λεμε αυτα συντροφε.
Η νουδουλα τοτε δια του Αδωνη Γεωργιαδη σας ευχαριστουσε που φυλαξατε το κοινοβουλιο και την δημοκρατια.Αυτοι ειστε. :g030:
Δεν βαρεθηκατε τα ιδια ψεματα και τις ιδιες συκοφαντιες.Εννια χρονια απο τοτε κανενα ΚΚΕ δεν σας εμποδισε να φτιαξετε κινημα να κατεβασετε τον κοσμο στον δρομο και να παρετε την βουλη ((επαναστατικα)).Απλα η οικονομια ειναι στα χερια των αστων και δεν θα πετυχενατε απολυτως τιποτα.Αλλα δικαιολογησε διοτι εχεις πληρη ημιμαθεια τι γινεται στις επαναστασεις.
Απο τοτε το μονο που κανεται ειναι να βαζετε πλατη στην πολιτικη του Συριζα και να δινεται αλλοθι στην δεξια να συκοφαντει την αριστερα.
Και να εκανε ο λαος κινημα παλι εσεις θα αγανακτουσατε εναντιον του και θα το κριτικαρατε αρνητικα αντι να προσπαθησετε να το προσεταιριστειτε.
Και ναι οι μπραβοι της παραταξης σου θα εκαναν το εργο τους οπως ανεφερα παραπανω και θα ξαναφυλαγαν το κοινοβουλιο.Πλατη στην πολιτικη
του ΣΥΡΙΖΑ εγω δεν εβαλα το 15 ΚΚΕ ψηφισα αλλα απο ενα σημειο και μετα δεν σας πιστευα και παντα ειχα το σπορο της αμφιβολιας.Απο τοτε τα
μπραβιλικια του ΠΑΜΕ μου ειχαν κανει αλγεινη εντυπωση.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

vatraxos έγραψε: 27 Μάιος 2019, 16:50 Λίγη αυτοκριτική δε βλάπτει σύντροφοι.

Όταν πέφτεις σε ποσοστά και ψήφους, τουλάχιστον να μην προσπαθείς να κάνεις το μαύρο - άσπρο.

Δεν είναι δυνατόν δηλαδή να έχεις 80000 λιγότερες ψήφους από τις προηγούμενες ευρωεκλογές, να έχεις τα ίδια ποσοστά (και κάτι λιγότερο) σε σχέση με τις τελευταίες εθνικές εκλογές και να λες στον κόσμο
Είναι θετικό ότι το ΚΚΕ παραμένει σταθερή δύναμη για τα λαϊκά συμφέροντα, με τάση αναπλήρωσης των δυνάμεών του
Όπως επίσης είναι φαιδρό να λες ότι
Το αποτέλεσμα του ΚΚΕ στέλνει το μήνυμα της ελπίδας σε Κομμουνιστικά Κόμματα και αγωνιστικές δυνάμεις σε άλλες χώρες
Δηλαδή μας πήραν τηλέφωνο αδελφά κόμματα να μάθουν πώς τα πήγαμε και είχαμε περίπου ένα τέτοιο διάλογο;

- Καλησπέρα σ/φοι, πώς τα πήγατε στις ευρωεκλογές;
-Μια χαρά σ/φοι, πέσαμε σε ποσοστά και ψήφους.
-Α, πολύ καλό νέο, να αναθαρρήσουμε κι εμείς λιγάκι!

Το κυριότερο, όταν για το εκλογικό σου αποτέλεσμα δε βρίσκεις ούτε ψεγάδι στην πολιτική σου και ρίχνεις όλο το βάρος στο τι κάνουν οι άλλοι, ουσιαστικά παραδέχεσαι με τον πιό επίσημο τρόπο την αδυναμία σου να καθορίσεις σε οποιοδήποτε βαθμό τις πολιτικές εξελίξεις.

Έτσι θα συνεχίσουμε; Πόσα ακόμα χρόνια θα μας πάρει να διορθώσουμε την τακτική μας;
ετσι θα συνεχισετε. εις τον αιωνα τον απαντα. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

plouf έγραψε: 28 Μάιος 2019, 07:11 Και να εκανε ο λαος κινημα παλι εσεις θα αγανακτουσατε εναντιον του
Ας το έκανε κι ας αγανακτούσαμε-δε θα μας είχε και τόση ανάγκη.
Δεν το έκανε. Όχι επειδή τον εμποδίσαμε εμείς.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

The Great Leader έγραψε: 27 Μάιος 2019, 19:31
Nero έγραψε: 27 Μάιος 2019, 14:00
stavmanr έγραψε: 27 Μάιος 2019, 13:55 Η υπογεννητικότητα χτύπησε και το σοσιαλισμό!
Εκεί που είχαν μετρημένα κουκιά, τους χτύπησε αλύπητα και για κάθε 10 που πεθαίνουν γεννιούνται 8.
είμαι σίγουρος ότι αν μπορούμε να μετρήσουμε με κάποιο τρόπο, τα ποσοστά του κκε θα ταυτίζονταν με κάποιο τρόπο με το δημογραφικό αποτύπωμα της χώρας. Κομμουνιστής ,πλέον, γεννιέσαι, δε γίνεσαι. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αναπαραχθεί ένα κόμμα που ουσιαστικά λειτουργεί σαν cargo cult και δεν έχει καν θέσεις για επίκαιρα θέματα
Θα πρόσθετα επίσης ότι και επικοινωνιακά, έχουν μείνει στον 20ο Αιώνα. Βλέπεις ότι τώρα πια, το προεκλογικό παιχνίδι παίζεται στα social media. Εκεί είναι το ζουμί και το μέλλον για νεανικές ψήφους. Εδώ που να πάρει η ευχή, το ΠΑΣΟΚ έγινε κόμμα-meme και κατάφερε να επιβιώσει και θα δείτε, στο μέλλον τα πιτσιρίκια που κάνουν χαβαλέ με πασοκομιμίδια, άλλα χωρίς επίγνωση του τί ήταν ΠΑΣΟΚ, θα το ψηφίσουν στο μέλλον.

Το ΚΚΕ αντίθετα, παίζει μπάλα με παλιά μέσα. Ντουντούκες, αφισοκολλήσεις, μικρές συγκεντρώσεις κοκ. Έχει φτάσει να είναι πιο συντηρητικό και γεροντίστικο και από ξεπεσμένο, φιλοβασιλικό κόμμα. Το ότι είναι μπετόν αρμέ, έστω και πεσμένο, αλλα να μην βλέπει δυναμική σε χρόνια καπιταλιστικής κρίσης, θα πρέπει να προβληματίσει την ηγεσία του ΚΚΕ, αν και νομίζω ότι η φιλοδοξία τους από τα 90ς και μετά είναι να κρατήσουν ένα μικρό φέουδο στην ελληνική πολιτική σκηνή και μερικές έδρες.
καπου επιασε το αυτι μου οτι το κκε απαγορευει στα μελη, η στους υποψηφιους, να εχουν φβ.

ισχυει;

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Μάιος 2019, 20:06 Παιδιά τι συζητάτε; Το ΚΚΕ δεν σώζεται. Ακόμα και αν ο κομμουνισμός επικρατήσει σε όλη την υφήλιο, το ΚΚΕ θα θεωρεί τον πλανήτη ρεφορμιστικό και θα έχει διαστημόπλοια με ντουντούκες παρότι ο ήχος δε μεταδίδεται στο κενό.
:+1:

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

zteo έγραψε: 28 Μάιος 2019, 01:44
talaipwros έγραψε: 28 Μάιος 2019, 01:42
zteo έγραψε: 28 Μάιος 2019, 01:40 Να διευκρινησω οτι οσοι κοπτονται εδω για την πτωση του ΚΚΕ να θυμησω οτι κανατε δηθεν επιθεσεις στον Συριζα συκοφαντοντας την πολιτικη του ΚΚΕ δια μεσου αυτης.Αυτο δεν θα γινει στην πορεια προς τις εκλογες.Τι Τσιπρας Τι Κουλης :8)
πότε εγινε κουμουνιστης ο κουλης;
Γιατι ποτε ηταν αριστερος ο Τσιπρας?
παντα.

3f3k
Phorum.gr user: letryf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 3f3k »

Το ΚΚΕ είναι το μοναδικό κόμμα διαχρονικά που κάνει αυτοκριτική και μάλιστα αυστηρότατη, κάτι που του έχει κοστίσει σε ποσοστά.
Προφανώς ξενερώνω που δεν σταθεροποιούμαστε στο 8,9,10% κάτι που φαινόταν να είναι κάτι εύκολο το 2012, αλλά από την άλλη σε βάθος χρόνου η τακτική που ακολουθεί αυτή τη περίοδο (κατ' εμέ) είναι η σωστή, οργάνωση στους χώρους δουλειάς, προπαγανδισμός των θέσεων στον δρόμο και αντιφασιστικός αγώνας χωρίς διαλείμματα.
Μπορεί τους απλούς ψηφοφόρους (όπως εγώ) να τους ενθουσιάζει η ιδέα ενός Μπογιόπουλου ή κάποιου άλλου εμπορικού στην ηγεσία αλλά κάπως έτσι άρχισε, σε πολλά κομμουνιστικά κόμματα, η αντίστροφη μέτρηση για κυνήγι ψήφων και μεταστροφή σε αστικά κόμματα.
καπου επιασε το αυτι μου οτι το κκε απαγορευει στα μελη, η στους υποψηφιους, να εχουν φβ.

ισχυει;
αυτό είναι αστείο. Έχουν πολλοί φίλοι μου μέλη και μάλιστα το χρησιμοποιούν όπως όλοι αλλά και για προώθηση του Κόμματος.

ΥΓ: Προφανώς πρέπει να αναπτυχθεί στα social media και στις νέες τεχνολογίες, αλλά όχι να αλλάξει γραμμή.
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

3f3k έγραψε: 28 Μάιος 2019, 11:16 Το ΚΚΕ είναι το μοναδικό κόμμα διαχρονικά που κάνει αυτοκριτική και μάλιστα αυστηρότατη, κάτι που του έχει κοστίσει σε ποσοστά.
Προφανώς ξενερώνω που δεν σταθεροποιούμαστε στο 8,9,10% κάτι που φαινόταν να είναι κάτι εύκολο το 2012, αλλά από την άλλη σε βάθος χρόνου η τακτική που ακολουθεί αυτή τη περίοδο (κατ' εμέ) είναι η σωστή, οργάνωση στους χώρους δουλειάς, προπαγανδισμός των θέσεων στον δρόμο και αντιφασιστικός αγώνας χωρίς διαλείμματα.
Μπορεί τους απλούς ψηφοφόρους (όπως εγώ) να τους ενθουσιάζει η ιδέα ενός Μπογιόπουλου ή κάποιου άλλου εμπορικού στην ηγεσία αλλά κάπως έτσι άρχισε, σε πολλά κομμουνιστικά κόμματα, η αντίστροφη μέτρηση για κυνήγι ψήφων και μεταστροφή σε αστικά κόμματα.

ισχυει;
αυτό είναι αστείο. Έχουν πολλοί φίλοι μου μέλη και μάλιστα το χρησιμοποιούν όπως όλοι αλλά και για προώθηση του Κόμματος.

ΥΓ: Προφανώς πρέπει να αναπτυχθεί στα social media και στις νέες τεχνολογίες, αλλά όχι να αλλάξει γραμμή.
Ο Κουτσουμπας τα σημαινοντα στελεχη,και το ιδιο το κομμα αυτο καθ' αυτο καλα θα κανουν να αποκτησουν επισημα προφιλ στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης και οχι να αφηνουν τα απλα μελη και τον ιδιο τον Μπογιοπουλο να βγαζουν τα καστανα απο την φωτια μονοι τους.
Η δε γραμμη του κομματος,μενουμε Ευρωπη μεχρι να ερθει η πολυποθητη επαναστα εμενα προσωπικα δεν με πειθει.Μεχρι που πραγματικα
αναρωτιεμαι αν ο Κουτσουμπας θελει να εχει μισθο που να ειναι μονο σε ευρω και οχι σε δραχμες με κανει να σκεφτομαι μηπως τελικα ειναι αριστερος ψαλτης των μενουμευρωπεηδων?
Απο το να αναλωνεται σε ευχολογια το κομμα καλα θα κανει να σκεφτει την επιστροφη στην δραχμη σαν πρωτο στοχο που θα κατακτηθει και ο σοσιαλισμος θα ερθει στο επομενο σταδιο.
Δυστυχως τα στελεχη σας οποτε τους τιθεται το ερωτημα του νομισματος αποφευγουν οπως ο διαλος το λιβανι να απαντησουν,ναι θα ειναι δραχμη
αλλα με σοσιαλιστικη διαχειρηση.Αντιθετως αναλωνονται σε ευχολογια και γενικολογιες αποφευγοντας την αναφορα και του ζητηματος του νομισματος
και μενουν μονο στο ζητημα της διαχειρισης.Μα πως θα εχεις σοσιαλιστικη διαχειριση αν εισαι στο ευρω?
Α και κατι αλλο:καλα θα κανετε να αλλαξετε την θεση σας για μονομερη διαγραφη του χρεους:αν θυμαμαι καλα η ΕΣΣΔ αποπληρωσε μεχρι δεκαρας
τα χρεη της προς τριτες χωρες ωστοσο η ιδια η ΕΣΣΔ διεγραψε χρεη τριτων χωρων προς αυτη και καλα εκανε.Να το κοιταξετε αυτο το θεμα λοιπον. :wave:
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Τελικά όλοι παραπονεμένα παιδιά του Κόμματος είστε.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ασέβαστος έγραψε: 28 Μάιος 2019, 10:45
Nero έγραψε: 27 Μάιος 2019, 14:00

είμαι σίγουρος ότι αν μπορούμε να μετρήσουμε με κάποιο τρόπο, τα ποσοστά του κκε θα ταυτίζονταν με κάποιο τρόπο με το δημογραφικό αποτύπωμα της χώρας. Κομμουνιστής ,πλέον, γεννιέσαι, δε γίνεσαι. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αναπαραχθεί ένα κόμμα που ουσιαστικά λειτουργεί σαν cargo cult και δεν έχει καν θέσεις για επίκαιρα θέματα
Θα πρόσθετα επίσης ότι και επικοινωνιακά, έχουν μείνει στον 20ο Αιώνα. Βλέπεις ότι τώρα πια, το προεκλογικό παιχνίδι παίζεται στα social media. Εκεί είναι το ζουμί και το μέλλον για νεανικές ψήφους. Εδώ που να πάρει η ευχή, το ΠΑΣΟΚ έγινε κόμμα-meme και κατάφερε να επιβιώσει και θα δείτε, στο μέλλον τα πιτσιρίκια που κάνουν χαβαλέ με πασοκομιμίδια, άλλα χωρίς επίγνωση του τί ήταν ΠΑΣΟΚ, θα το ψηφίσουν στο μέλλον.

Το ΚΚΕ αντίθετα, παίζει μπάλα με παλιά μέσα. Ντουντούκες, αφισοκολλήσεις, μικρές συγκεντρώσεις κοκ. Έχει φτάσει να είναι πιο συντηρητικό και γεροντίστικο και από ξεπεσμένο, φιλοβασιλικό κόμμα. Το ότι είναι μπετόν αρμέ, έστω και πεσμένο, αλλα να μην βλέπει δυναμική σε χρόνια καπιταλιστικής κρίσης, θα πρέπει να προβληματίσει την ηγεσία του ΚΚΕ, αν και νομίζω ότι η φιλοδοξία τους από τα 90ς και μετά είναι να κρατήσουν ένα μικρό φέουδο στην ελληνική πολιτική σκηνή και μερικές έδρες.

ισχυει;
Αυτά ειναι αστεία μυθεύματα επιπέδου Κούλης = γιος του Τέρη Χρυσού.
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

vantono έγραψε: 28 Μάιος 2019, 13:25

ισχυει;
Έχουν δηλαδή, κανονικά; Εννοώ, κομματικής χροιάς, όχι να έχουν προσωπικά για να συνεννοούνται με τους κολλητούς τους πού θα πάνε για καφέ.

Ειλικρινά ρωτάω, δεν έχω και πολλή σχέση με τα σόσιαλ μύδια. Ένα ΦΒ έκανα πριν χρόνια, κάποτε έμπαινα 2-3 φορές το χρόνο για συγκεκριμένο λόγο και τώρα που δεν υφίσταται αυτός ο λόγος έχω χρόνια να μπω. Γι' αυτό ρωτάω, δεν ξέρω τι παίζει.

Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

talaipwros έγραψε: 27 Μάιος 2019, 13:04 Πώς εξηγείτε την πτώση του ΚΚΕ;

Κυβερνητική φθορά;
οι γέροντες που το στηρίζουν σιγά σιγά πεθαίνουν;
άλλο;
Ο καπιταλισμοζ
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

shrike έγραψε: 28 Μάιος 2019, 13:27

ισχυει;
Έχουν δηλαδή, κανονικά; Εννοώ, κομματικής χροιάς, όχι να έχουν προσωπικά για να συνεννοούνται με τους κολλητούς τους πού θα πάνε για καφέ.

Ειλικρινά ρωτάω, δεν έχω και πολλή σχέση με τα σόσιαλ μύδια. Ένα ΦΒ έκανα πριν χρόνια, κάποτε έμπαινα 2-3 φορές το χρόνο για συγκεκριμένο λόγο και τώρα που δεν υφίσταται αυτός ο λόγος έχω χρόνια να μπω. Γι' αυτό ρωτάω, δεν ξέρω τι παίζει.
Ναι το κκε εχει επίσημη(?)* σελίδα του κόμματος στο φβ. Δεν ξερω για τουίτερ, ινστα κτλ, απ' αυτα δεν εχω ουτε εγώ και δεν ξερω.
Και κανονικά και κομματικά φβ εχουν τα μέλη, απλώς αν πχ εσυ εισαι μελος του κκε, του παμε κτλ και θες να προπαγανδίζεις τοσο τον αγωνα σου όσο και τις επισημες θεσεις του κομματος, θα πρέπει να το κάνεις ως Σράκης Σρακόπουλος, οχι ως shrike (αυτό δεν ξερω αν ειναι κατι που στο επιβάλλει το κομμα, αλλα καλό θα ηταν γενικως τοσο επισημες κομματικοπολιτικες θεσεις σε τέτοιου τύπου σοσιαλς, να εκφράζονται με ονοματεπώνυμο). Ως απλά σράηκ μπορει να εισαι και κνίτης και να καβλαντίζεις γενικως στα σοσιαλς, και για πολιτικά και για περι ανεμων, δεν υπαρχει θεμα. Δεν θα σου την πέσουν σταλινοφρουροί απο τα κεντρικα του Περισσου να σε μαζέψουν. :lol:

*Δεν θυμάμαι αν έχει σηματάκι verified διπλα, αλλα απ'οσο ξερω ειναι.
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

vantono έγραψε: 28 Μάιος 2019, 13:39
shrike έγραψε: 28 Μάιος 2019, 13:27

Ναι το κκε εχει επίσημη(?)* σελίδα του κόμματος στο φβ. Δεν ξερω για τουίτερ, ινστα κτλ, απ' αυτα δεν εχω ουτε εγώ και δεν ξερω.
Και κανονικά και κομματικά φβ εχουν τα μέλη, απλώς αν πχ εσυ εισαι μελος του κκε, του παμε κτλ και θες να προπαγανδίζεις τοσο τον αγωνα σου όσο και τις επισημες θεσεις του κομματος, θα πρέπει να το κάνεις ως Σράκης Σρακόπουλος, οχι ως shrike (αυτό δεν ξερω αν ειναι κατι που στο επιβάλλει το κομμα, αλλα καλό θα ηταν γενικως τοσο επισημες κομματικοπολιτικες θεσεις σε τέτοιου τύπου σοσιαλς, να εκφράζονται με ονοματεπώνυμο). Ως απλά σράηκ μπορει να εισαι και κνίτης και να καβλαντίζεις γενικως στα σοσιαλς, και για πολιτικά και για περι ανεμων, δεν υπαρχει θεμα. Δεν θα σου την πέσουν σταλινοφρουροί απο τα κεντρικα του Περισσου να σε μαζέψουν. :lol:

*Δεν θυμάμαι αν έχει σηματάκι verified διπλα, αλλα απ'οσο ξερω ειναι.
A, OK. Θενκς για την πληροφορία.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”