hellegennes έγραψε: 26 Μάιος 2019, 00:43Αυτός σε ποιον μοιάζει;Γιωργης έγραψε: 26 Μάιος 2019, 00:36
Δεν είναι το τι αγοράζεις η πως συμπεριφέρεσαι. Αλλά αν μοιάζεις στον σουλεημαν τον μεγαλοπρεπή κούκλα μου
![]()
Στον σιντ βισιους
hellegennes έγραψε: 26 Μάιος 2019, 00:43Αυτός σε ποιον μοιάζει;Γιωργης έγραψε: 26 Μάιος 2019, 00:36
Δεν είναι το τι αγοράζεις η πως συμπεριφέρεσαι. Αλλά αν μοιάζεις στον σουλεημαν τον μεγαλοπρεπή κούκλα μου
![]()
Εμ βλέπεις που δεν ξες τι σε γινεται και ολο βλακείες γραφεις; Για αυτο σε ειπα, οτι ινφο θες περι μουσικης ρωτα, δεν πειραζει που δεν ξες δεν ειναι ντροπη μπορεις να ρωτησειςΓιωργης έγραψε: 26 Μάιος 2019, 00:43Sid Vicious έγραψε: 26 Μάιος 2019, 00:41όχι, οι φριτσηδες γενικα σε αυτό το στυλ δεν εχουν και ιδιατερα καλες μπαντες πως θα μπορουσαν αλλωστε αφου το αυθεντικο είναι αγγλικο και οι φριτσηδες απλα αντιγραφουν. Ότι ινφο (όχι τζαμπα βεβαια) θες για πανκ, Oi, hardcore, metal , new wave, post punk, neofolk, darkwave, dark ambient κτλ εδώ, μουσικη εγκυκλοπαιδεια είμαι
Κρίμα και έλεγα θα πέσεις στη παγίδα.
Καλά, πάντως εδώ μάακιες λες επειδή σε έχουν για Άραβα οι ορίτζιναλ ναζί. Γερμανό Άγγλοι όλο μαζί περιοδείες είναι, κωλος και βρακι.
Δεν εχω μουστακι! Ουτε ειμαι τοσο ασπρος!Γιωργης έγραψε: 26 Μάιος 2019, 00:45hellegennes έγραψε: 26 Μάιος 2019, 00:43Αυτός σε ποιον μοιάζει;Γιωργης έγραψε: 26 Μάιος 2019, 00:36
![]()
Στον σιντ βισιους
Ναι, πες μου ότι οι ναζί θεωρούν λίκνο της κουλτούρας τους τον Ταμτάκο και ποσό λάθος ειμαιSid Vicious έγραψε: 26 Μάιος 2019, 00:47Εμ βλέπεις που δεν ξες τι σε γινεται και ολο βλακείες γραφεις; Για αυτο σε ειπα, οτι ινφο θες περι μουσικης ρωτα, δεν πειραζει που δεν ξες δεν ειναι ντροπη μπορεις να ρωτησειςΓιωργης έγραψε: 26 Μάιος 2019, 00:43Sid Vicious έγραψε: 26 Μάιος 2019, 00:41
όχι, οι φριτσηδες γενικα σε αυτό το στυλ δεν εχουν και ιδιατερα καλες μπαντες πως θα μπορουσαν αλλωστε αφου το αυθεντικο είναι αγγλικο και οι φριτσηδες απλα αντιγραφουν. Ότι ινφο (όχι τζαμπα βεβαια) θες για πανκ, Oi, hardcore, metal , new wave, post punk, neofolk, darkwave, dark ambient κτλ εδώ, μουσικη εγκυκλοπαιδεια είμαι
Καλά, πάντως εδώ μάακιες λες επειδή σε έχουν για Άραβα οι ορίτζιναλ ναζί. Γερμανό Άγγλοι όλο μαζί περιοδείες είναι, κωλος και βρακι.
Ξέρεις ποιος είναι ή είσαι κινηματογραφικά αναλφάβητος;Γιωργης έγραψε: 26 Μάιος 2019, 00:45hellegennes έγραψε: 26 Μάιος 2019, 00:43Αυτός σε ποιον μοιάζει;Γιωργης έγραψε: 26 Μάιος 2019, 00:36
![]()
Στον σιντ βισιους
Για μουσικα πραγματα ειπα να ρωτησεις. Που να ξερω εγω τι θεωρουν λικνο τους οι ναζι, ναζί ειμαι; Εσυ που εισαι ναζι θα ξες καλυτερα.Γιωργης έγραψε: 26 Μάιος 2019, 00:50Ναι, πες μου ότι οι ναζί θεωρούν λίκνο της κουλτούρας τους τον Ταμτάκο και ποσό λάθος ειμαιSid Vicious έγραψε: 26 Μάιος 2019, 00:47Εμ βλέπεις που δεν ξες τι σε γινεται και ολο βλακείες γραφεις; Για αυτο σε ειπα, οτι ινφο θες περι μουσικης ρωτα, δεν πειραζει που δεν ξες δεν ειναι ντροπη μπορεις να ρωτησειςΓιωργης έγραψε: 26 Μάιος 2019, 00:43
γενικά αναλφάβητος είναι!hellegennes έγραψε: 26 Μάιος 2019, 00:51Ξέρεις ποιος είναι ή είσαι κινηματογραφικά αναλφάβητος;![]()
Έτσι δηλαδή;Γιωργης έγραψε: 26 Μάιος 2019, 00:36Δεν είναι το τι αγοράζεις η πως συμπεριφέρεσαι. Αλλά αν μοιάζεις στον σουλεημαν τον μεγαλοπρεπή κούκλα μουΊφιδα έγραψε: 26 Μάιος 2019, 00:31Να κάνουμε, να πάμε να το γλεντήσουμε με μια σαλάτα, ένα μουζάκα, ένα μπουκαλάκι νερό να μας πιστέψει κι ο Γιώργης με τους μαύρους, ότι είμαστε ΕυρωπαίοιSid Vicious έγραψε: 26 Μάιος 2019, 00:19
Μις γιου κάργα τουκαιρό εχουμε να κάνουμε επιδρομή στην πολη!
Να ρθεις κι εσύ, θα τα μοιράσουμε στα 3 τα πιατα να μη βαρυστομαχιάσουμε.
Να πούμε και τον Υπερκουλ κι όποιον άλλον Θεσσαλονικιό-κια έχουμε, θα πάρουμε κι ενα τζατζίκι στα μεγάλα κεφια

Sid Vicious έγραψε: 26 Μάιος 2019, 00:52Για μουσικα πραγματα ειπα να ρωτησεις. Που να ξερω εγω τι θεωρουν λικνο τους οι ναζι, ναζί ειμαι; Εσυ που εισαι ναζι θα ξες καλυτερα.Γιωργης έγραψε: 26 Μάιος 2019, 00:50Ναι, πες μου ότι οι ναζί θεωρούν λίκνο της κουλτούρας τους τον Ταμτάκο και ποσό λάθος ειμαιSid Vicious έγραψε: 26 Μάιος 2019, 00:47
Εμ βλέπεις που δεν ξες τι σε γινεται και ολο βλακείες γραφεις; Για αυτο σε ειπα, οτι ινφο θες περι μουσικης ρωτα, δεν πειραζει που δεν ξες δεν ειναι ντροπη μπορεις να ρωτησεις
Αυτό πάνω από το κεφάλι του δεν είναι σαν μαλλί της γριάς;Ίφιδα έγραψε: 26 Μάιος 2019, 00:53Έτσι δηλαδή;Γιωργης έγραψε: 26 Μάιος 2019, 00:36Δεν είναι το τι αγοράζεις η πως συμπεριφέρεσαι. Αλλά αν μοιάζεις στον σουλεημαν τον μεγαλοπρεπή κούκλα μουΊφιδα έγραψε: 26 Μάιος 2019, 00:31
Να κάνουμε, να πάμε να το γλεντήσουμε με μια σαλάτα, ένα μουζάκα, ένα μπουκαλάκι νερό να μας πιστέψει κι ο Γιώργης με τους μαύρους, ότι είμαστε Ευρωπαίοι
Να πούμε και τον Υπερκουλ κι όποιον άλλον Θεσσαλονικιό-κια έχουμε, θα πάρουμε κι ενα τζατζίκι στα μεγάλα κεφια
Μπα όχι, μόνο στο μουστάκι λίγο.
Εντωμεταξύ τί φάση; Αν έκανε ντάκ φέις φιλούσε την μυτούλα;

Καλοκαιριασε τωρα, δεν κατεβαινουν οι μουσακαδες. Δεν παμε για κανα παγωτο; Σοκολατα οχι, ειμαστε αριοι.Ίφιδα έγραψε: 26 Μάιος 2019, 00:31