Μπα... Μη νομιζεις οτι βγαζουν ολοι.ST48410 έγραψε: 22 Μάιος 2019, 23:07 πόσο μάλλον για κάποια καλά μεροκάματα που μπορεί (φαντάζομαι) να προσφέρουν τέτοιες επιχειρήσεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μύκονος: Αμερικανός τουρίστας πλήρωσε 836 ευρώ για καλαμαράκια και μπίρες!
Re: Μύκονος: Αμερικανός τουρίστας πλήρωσε 836 ευρώ για καλαμαράκια και μπίρες!
Βρε συ υπερασπίζεσαι τέτοιες νοοτροπίες (χρήση δημοσίου αιγιαλού,αισχροκέρδεια,φοροδιαφυγή,αδηλωτη εργασία κτλ) με επιχείρημα την ανεργία; Λίγο ντροπή. Πες γουστάρω οι πλουσιοι να γίνονται πλουσιότεροι εκμεταλλευόμενοι άλλους πλούσιους και εις βάρος ως συνήθως των εργαζομένων και άσε τις φιλοσοφίες περί ανεργίας.ST48410 έγραψε: 22 Μάιος 2019, 23:07Δεν έχεις καθίσει ποτέ σε παραλιακό ταβερνάκι να χαρείς την θάλασσα; 'Η ζηλεύουμε τον συγκεκριμένο επειδή έστησε ακριβό μαγαζί; Αν ο ιδιώτης νοικιάζει και εκμεταλλεύεται νόμιμα την παραλία και αποδίδει ότι του αναλογεί, μη γίνουμε περίεργοι και ζητάμε να βλέπουμε μόνο ψάθες και τάπερ με κεφτεδάκια στις παραλίες. Υπάρχει τρομερή ανάγκη για εργασία στην χώρα σήμερα, πόσο μάλλον για κάποια καλά μεροκάματα που μπορεί (φαντάζομαι) να προσφέρουν τέτοιες επιχειρήσεις.Naida έγραψε: 22 Μάιος 2019, 22:59Δημοκράτης έγραψε: 22 Μάιος 2019, 22:53 ρε σεις το μαγαζί κάνει αρπαχτή για κάποιο λόγο και το τρέχει κάποιος απατεώνας οκ από εκεί και πέρα ιτ σας πειράζει που η μύκονος είναι πανάκριβή; Καταρχάς δεν είναι καν όλο το νησί ακριβό, αν δεν σε νοιάζει να πας στα "κοσμικά" μπορείς να την βγάλεις και τζάμπα αλλά λέμε τώρα. Αφού υπάρχει κόσμος που θέλει να πάει Μύκονο και να πληρώσει 20ε την ομπρέλα, εσε΄ςι τι περιμένετε να κάνουν οι ντόπιοι να τις βάλουν 3ε για να πάει και η πλέμπα; Αν πάει η πλέμπα μετά δεν θα πάει η Τζολί και ο ντι κάπριο.
Η Ελλάδα έχει άπειρα νησιά με πολύ καλύτερη θάλασσα και φύση από την Μύκονο να πάτε εκεί. Αν θέλετε γκλαμουριά θα βάλετε το χέρι στην τσέπη γύφτουλες
Να το πάμε στο το ότι κακώς εκμεταλλεύεται την παραλία ιδιώτης; Άστο γάματο. Δεξιός είσαι. Χαμένα λόγια.
Α και δε νομίζω να βγάζουν τα ταβερνάκια τραπέζια εκεί που θα απλώσει ο άλλος την πετσέτα του. Κι αν συμβαίνει αυτό, κακώς.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αν υπάρχει φοροδιαφυγή και εκμετάλλευση να τους τσακίσουν. Καμία αντίρρηση. Αλλά ναι υπάρχουν υψηλά και χαμηλότερα στάνταρντς. Υπάρχουν εδώ χρήστες που είναι του επαγγέλματος να στο πουν. Δεν σου έχει τύχει ποτέ ξενοδοχείο που να έχει απαράδεκτη τουαλέτα; Απαράδεκτα μικρή, ψιλοβρώμικη, χωρίς τα απαραίτητα ή οτιδήποτε άλλο; Ένα τέτοιο ξενοδοχείο σε περιοχή που έχει μόνιμα ακριβό τουρισμό θα φάει κράξιμο σε tripadvisor και booking που δεν λέγεται. Και τώρα όλοι έχουν ένα κινητό για να τραβήξουν φωτογραφία και να έχουν τεκμήριο.Naida έγραψε: 22 Μάιος 2019, 23:11 Διαφωνώ κάθετα. Στην Μύκονο υπάρχει τεράστια φοροδιαφυγή και μεγάλη εκμετάλλευση εργαζομένων. Τα υπόλοιπα περί υψηλών στάνταρτς σε τουριστικές παροχές είναι αστεία. Αν μου πεις για πολυτέλειες ναι οκ.
Εγώ πήγα εκεί νομίζω γύρω στο 2000 και η εμπειρία από το δωμάτιο και το service ήταν πολύ καλή για τα λεφτά που έδωσα. Οπωσδήποτε υπάρχει μια κάποια παράδοση, μια τεχνογνωσία σε έναν τόπο που έχει τουρισμό υψηλού επιπέδου εδώ και 60-70 χρόνια και σε τόπο που αναπτύχθηκε τις τελευταίες δεκαετίες. Δεν μίλησα για κανενός είδους πολυτέλεια. Για καθαριότητα σε σεντόνια και πετσέτες περισσότερο.
Σε οποιοδήποτε νησί πας αν πας σαν τον φίλο μας τον Αμερικάνο, μπορεί να την πατήσεις. Πάντα πας ψαγμενος και απαιτητικός ως προς τις παροχές που σου έχουν πει ότι έχουν. Κι όταν λέω απαιτητικός το εννοώ, έχεις δικαιώματα.ST48410 έγραψε: 22 Μάιος 2019, 23:19Αν υπάρχει φοροδιαφυγή και εκμετάλλευση να τους τσακίσουν. Καμία αντίρρηση. Αλλά ναι υπάρχουν υψηλά και χαμηλότερα στάνταρντς. Υπάρχουν εδώ χρήστες που είναι του επαγγέλματος να στο πουν. Δεν σου έχει τύχει ποτέ ξενοδοχείο που να έχει απαράδεκτη τουαλέτα; Απαράδεκτα μικρή, ψιλοβρώμικη, χωρίς τα απαραίτητα ή οτιδήποτε άλλο; Ένα τέτοιο ξενοδοχείο σε περιοχή που έχει μόνιμα ακριβό τουρισμό θα φάει κράξιμο σε tripadvisor και booking που δεν λέγεται. Και τώρα όλοι έχουν ένα κινητό για να τραβήξουν φωτογραφία και να έχουν τεκμήριο.Naida έγραψε: 22 Μάιος 2019, 23:11 Διαφωνώ κάθετα. Στην Μύκονο υπάρχει τεράστια φοροδιαφυγή και μεγάλη εκμετάλλευση εργαζομένων. Τα υπόλοιπα περί υψηλών στάνταρτς σε τουριστικές παροχές είναι αστεία. Αν μου πεις για πολυτέλειες ναι οκ.
Εγώ πήγα εκεί νομίζω γύρω στο 2000 και η εμπειρία από το δωμάτιο και το service ήταν πολύ καλή για τα λεφτά που έδωσα. Οπωσδήποτε υπάρχει μια κάποια παράδοση, μια τεχνογνωσία σε έναν τόπο που έχει τουρισμό υψηλού επιπέδου εδώ και 60-70 χρόνια και σε τόπο που αναπτύχθηκε τις τελευταίες δεκαετίες. Δεν μίλησα για κανενός είδους πολυτέλεια. Για καθαριότητα σε σεντόνια και πετσέτες περισσότερο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Στα @@ μου πόσο κάνει να φας στη μύκονο,ούτε πήγα ούτε θέλω να πάω.Ας κάνει και 8000€ το καλαμαράκι αρκεί να κόβουν αποδείξεις και να αποδίδουν στο κράτος ότι πρέπει.Η είδηση παίζει να είναι από παπάτζα του κερατά μέχρι κλασσική @@ριά από αυτές που διαβάζουν νδ και χα αργόσχολοι στο γνωστό πρώτο ψέμμα.
Θα σε παρακαλούσα να ξαναδιαβάσεις προσεκτικότερα ότι έγραψα παραπάνω. Πουθενά δεν υπερασπίζομαι χρήση δημοσίου αιγιαλού, αισχροκέρδεια, φοροδιαφυγή, αδήλωτη εργασία. Αφού σου γράφω "Αν υπάρχει φοροδιαφυγή και εκμετάλλευση να τους τσακίσουν".Naida έγραψε: 22 Μάιος 2019, 23:19 Βρε συ υπερασπίζεσαι τέτοιες νοοτροπίες (χρήση δημοσίου αιγιαλού,αισχροκέρδεια,φοροδιαφυγή,αδηλωτη εργασία κτλ) με επιχείρημα την ανεργία; Λίγο ντροπή. Πες γουστάρω οι πλουσιοι να γίνονται πλουσιότεροι εκμεταλλευόμενοι άλλους πλούσιους και εις βάρος ως συνήθως των εργαζομένων και άσε τις φιλοσοφίες περί ανεργίας.
Α και δε νομίζω να βγάζουν τα ταβερνάκια τραπέζια εκεί που θα απλώσει ο άλλος την πετσέτα του. Κι αν συμβαίνει αυτό, κακώς.
Αυτό που σου λέω είναι ότι χρειάζεσαι υπηρεσίες που να απευθύνονται σε εξαιρετικά πλούσιους (ηθοποιούς, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες) γιατί όπως και να το κάνουμε μία ανάρτηση της τάδε γνωστής μοντέλας μπορεί να φέρει πολύ περισσότερους τουρίστες από μία καμπάνια του ΕΟΤ. Πάντα μέσα στο πλαίσιο όσων ορίζει ο νόμος. Γράφω τόσο καιρό εδώ. Που κολλάνε αυτά περί πλουσίων που τους θέλω πλουσιότερους;
Μπούρδες, υπάρχουν μαγαζιά ακριβά και προσιτά. Αν θες να φας σαργό, μύδια σαγανάκι με αυγοτάραχο και αστακό στη Βενετία (λιμανάκι της Μυκόνου, όχι η γνωστή) και να ταΐσεις τον Πέτρο που τον έχουν ξεπουπουλιάσει και γαμήσει καμιά 500αριά φορές ... τότε θα πληρώσεις.
the end
Εδώ δεν διαφωνώ. Αν ο νόμος ορίζει από κάποια τιμή και πάνω θεωρείται αισχροκέρδεια να τιμωρηθεί το μαγαζί. Το ίδιο αν έπρεπε να έχει κατάλογο και δεν είχε κοκ για κάθε είδους παράβαση. Να προστατεύονται με κάθε τρόπο θα δικαιώματα του καταναλωτή/πελάτη.Naida έγραψε: 22 Μάιος 2019, 23:21 Σε οποιοδήποτε νησί πας αν πας σαν τον φίλο μας τον Αμερικάνο, μπορεί να την πατήσεις. Πάντα πας ψαγμενος και απαιτητικός ως προς τις παροχές που σου έχουν πει ότι έχουν. Κι όταν λέω απαιτητικός το εννοώ, έχεις δικαιώματα.
Αλλά αν τώρα πιανόμαστε από μία ανάρτηση που δεν ξέρουμε καν αν είναι αληθινή και καταδικάζουμε συλλήβδην όλους του μαγαζάτορες που έχουν κυριλέ μαγαζιά με υψηλές τιμές, δεν συμφωνώ. Και όπως ίσως φαντάζεσαι εγώ δεν θα ήμουν ποτέ πελάτης σε τέτοιο μαγαζί ακόμα και αν είχα τα χρήματα και μου περίσσευαν.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
μην γκρινιάζετε
τώρα που θα μειώσει τον ΦΠΑ στην εστίαση ο αλέξης θα μπορούν και οι προλετάριοι να φάνε greek kalamari στη mykonos
τώρα που θα μειώσει τον ΦΠΑ στην εστίαση ο αλέξης θα μπορούν και οι προλετάριοι να φάνε greek kalamari στη mykonos
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ωραία η παραίνεση, αν φοροδιαφευγουν να τους τσακίσουν. Αμ δεν τους τσακίζουν. Και νοοτροπίες σαν τη δική σου,εσύ ανέφερες την ανεργία που καταπολεμείται, ενισχύουν αυτές τις πρακτικές.ST48410 έγραψε: 22 Μάιος 2019, 23:25
Θα σε παρακαλούσα να ξαναδιαβάσεις προσεκτικότερα ότι έγραψα παραπάνω. Πουθενά δεν υπερασπίζομαι χρήση δημοσίου αιγιαλού, αισχροκέρδεια, φοροδιαφυγή, αδήλωτη εργασία. Αφού σου γράφω "Αν υπάρχει φοροδιαφυγή και εκμετάλλευση να τους τσακίσουν".
Αυτό που σου λέω είναι ότι χρειάζεσαι υπηρεσίες που να απευθύνονται σε εξαιρετικά πλούσιους (ηθοποιούς, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες) γιατί όπως και να το κάνουμε μία ανάρτηση της τάδε γνωστής μοντέλας μπορεί να φέρει πολύ περισσότερους τουρίστες από μία καμπάνια του ΕΟΤ. Πάντα μέσα στο πλαίσιο όσων ορίζει ο νόμος. Γράφω τόσο καιρό εδώ. Που κολλάνε αυτά περί πλουσίων που τους θέλω πλουσιότερους;![]()
Και βέβαια υπερασπίζεσαι την χρήση δημοσίου αιγιαλού από ιδιώτες. Κάτι έγραφες πιο πριν για παραλίες και κεφτεδάκια.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ακριβώς. Μόνο που θα πρέπει να έχεις επίγνωση ότι δεν πληρώνεις το φαγητό εκεί αλλά όλα τα άλλα.Πάνας έγραψε: 22 Μάιος 2019, 23:28 Μπούρδες, υπάρχουν μαγαζιά ακριβά και προσιτά. Αν θες να φας σαργό, μύδια σαγανάκι με αυγοτάραχο και αστακό στη Βενετία (λιμανάκι της Μυκόνου, όχι η γνωστή) και να ταΐσεις τον Πέτρο που τον έχουν ξεπουπουλιάσει και γαμήσει καμιά 500αριά φορές ... τότε θα πληρώσεις.
Το κράτος δεν λειτουργεί σε αυτού του είδους τους παράδεισους αισχροκέρδειας. Ίσως να σου διαφεύγει.ST48410 έγραψε: 22 Μάιος 2019, 23:30Εδώ δεν διαφωνώ. Αν ο νόμος ορίζει από κάποια τιμή και πάνω θεωρείται αισχροκέρδεια να τιμωρηθεί το μαγαζί. Το ίδιο αν έπρεπε να έχει κατάλογο και δεν είχε κοκ για κάθε είδους παράβαση. Να προστατεύονται με κάθε τρόπο θα δικαιώματα του καταναλωτή/πελάτη.Naida έγραψε: 22 Μάιος 2019, 23:21 Σε οποιοδήποτε νησί πας αν πας σαν τον φίλο μας τον Αμερικάνο, μπορεί να την πατήσεις. Πάντα πας ψαγμενος και απαιτητικός ως προς τις παροχές που σου έχουν πει ότι έχουν. Κι όταν λέω απαιτητικός το εννοώ, έχεις δικαιώματα.
Αλλά αν τώρα πιανόμαστε από μία ανάρτηση που δεν ξέρουμε καν αν είναι αληθινή και καταδικάζουμε συλλήβδην όλους του μαγαζάτορες που έχουν κυριλέ μαγαζιά με υψηλές τιμές, δεν συμφωνώ. Και όπως ίσως φαντάζεσαι εγώ δεν θα ήμουν ποτέ πελάτης σε τέτοιο μαγαζί ακόμα και αν είχα τα χρήματα και μου περίσσευαν.
Βασικά το αντίθετο μου δίνεις να καταλάβω από τη θέρμη που υπερασπίζεσαι αυτές τις επιχειρήσεις αλλά οκ ότι πεις
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν ξέρω τι συμβαίνει τώρα στο νησί αλλά πριν 15 χρόνια δεν υπήρχε τέτοιο θέμα, οι τιμές στις αποδείξεις που μου φαίνονται μαϊμού είναι εξωφρενικές για τα όποια δεδομένα.ST48410 έγραψε: 22 Μάιος 2019, 23:31Ακριβώς. Μόνο που θα πρέπει να έχεις επίγνωση ότι δεν πληρώνεις το φαγητό εκεί αλλά όλα τα άλλα.Πάνας έγραψε: 22 Μάιος 2019, 23:28 Μπούρδες, υπάρχουν μαγαζιά ακριβά και προσιτά. Αν θες να φας σαργό, μύδια σαγανάκι με αυγοτάραχο και αστακό στη Βενετία (λιμανάκι της Μυκόνου, όχι η γνωστή) και να ταΐσεις τον Πέτρο που τον έχουν ξεπουπουλιάσει και γαμήσει καμιά 500αριά φορές ... τότε θα πληρώσεις.
Αμίτα ντομάτα έχεις πιεί;
the end
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΥΜΝΟΣ ΝΑΜΜΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ
Ω,μαυρισμενα παλληκάρια, παιδιά του φουμπου,
Που το αντηλιακο σας στάζει στις πέτρες του βουνού,
Σηκωθείτε και πιαστε ξαπλωστρα ξανά,
Χαίρω χαίρε χρυσή γκλαμουρια!
Περπατά και βροντά και τα σκότη σκορπά
Η ΝΑΜΜΙΚΗ νεολαία!
Των φτωχων εχθρός και των στριγκ φρουρός
Δυνατή, ενωμένη κι ωραία!
Κόκκινος ήλιος γαρούφαλο στο παρεο μου
Σπίτι και φίλος το κόμμα της αναδουλειάς,
Κόκκινος ήλιος γαλάζιο το jet ski μου
Σύντροφος ίσκιος γαμιεται η εργατιά.
Απ’ τον Πίνδο στην Ψαρου και στον Αξιό,
Το ποτάμι θα πνίξει το μαύρο φτωχομπινεδισμο,
Μεγαλώνει το δέντρο κι απλώνει κλαριά,
Στην γαματη παραλια την πλατιά.
Ω,μαυρισμενα παλληκάρια, παιδιά του φουμπου,
Που το αντηλιακο σας στάζει στις πέτρες του βουνού,
Σηκωθείτε και πιαστε ξαπλωστρα ξανά,
Χαίρω χαίρε χρυσή γκλαμουρια!
Περπατά και βροντά και τα σκότη σκορπά
Η ΝΑΜΜΙΚΗ νεολαία!
Των φτωχων εχθρός και των στριγκ φρουρός
Δυνατή, ενωμένη κι ωραία!
Κόκκινος ήλιος γαρούφαλο στο παρεο μου
Σπίτι και φίλος το κόμμα της αναδουλειάς,
Κόκκινος ήλιος γαλάζιο το jet ski μου
Σύντροφος ίσκιος γαμιεται η εργατιά.
Απ’ τον Πίνδο στην Ψαρου και στον Αξιό,
Το ποτάμι θα πνίξει το μαύρο φτωχομπινεδισμο,
Μεγαλώνει το δέντρο κι απλώνει κλαριά,
Στην γαματη παραλια την πλατιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 22 Μάιος 2019, 23:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
πάντως θα έπρεπε να αρνηθεί να πληρώσει, ειδικά εφόσον δεν του έκοψαν απόδειξη ή δεν ενημερώθηκε μέσω τιμοκαταλόγου για το κόστος από πριν
τι θα έκαναν οι ιδιοκτήτες; θα του έφερναν την αστυνομία; αφού έχουν χεσμένη τη φωλιά τους
τι θα έκαναν οι ιδιοκτήτες; θα του έφερναν την αστυνομία; αφού έχουν χεσμένη τη φωλιά τους
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 458 Προβολές
-