Mμπηκα στο τοπικ, μετα το ποστ σου καλυφθηκα, θα έγραφα ακριβως το ιδιο...ναι τριτη φορα και γωSpiros252 έγραψε: 18 Μάιος 2019, 00:43 Με όρισαν τώρα στις ευρωεκλογές για 3η φορά στη ζωή μου. Το σκέφτομαι να πάρω χαρτί από γιατρό λόγω προβλήματος υγείας που έχω.
Είναι άδικο πάντως να παίρνει ο δικηγόρος πάνω από 1000 ευρώ κι εμείς τίποτα.
Επίσης, δεν έχουν κάποια λίστα με όσους έχουν διατελέσει να εξαιρούνται; Τρεις φορές πως γίνεται;![]()
Φαντάζομαι εννοεις στο πακετακι τριών εκλογών μαζι, δεν πάει ξεχωριστά ε;
Θα επιχειρήσω και μια απαντηση στο ερώτημα σου :
Η εύκολη απαντηση ειναι οτι παραειναι ηλίθιοι να το προβλεψουν αυτό....μπανανια κλπ
Αλλα εγω πλεον κλίνω προς αλλο κονσεπτ:
Λίγο αυτοαναιρουμενη απαντηση αλλα δεν πειραζει: Επειδή ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ και πήγαμε δυο φορες παιζει να μας διαλεγουν ΑΚΡΙΒΩΣ Για αυτο παλι (διαγραφοντας οχι εμας....αλλα αυτους που πιστολιασαν...... )
Θα μου πεις τωρα....οκ φιλαράκι...σου φταίει που πηγες άλλες φορες και τωρα δεν θα πας ή σκεφτεσαι τελος παντων να μην πας, αρα δεν θα σαι ο ίδιος μαλακας που καταριοσουνα οταν Έβγαζες την δουλεια**** μονος την αλλη φορα;;;;; και για τον αλλον που θα βγάλει τωρα την δουλεια, παλι δεν θα ειναι ο "μαλακας" που επειδή ειναι ο μόνος που θα εμφανιστεί, να τον ξαναματα καλέσουν;;;;;;;
Δεν εχω απαντηση - άλλωστε παρα τον οποιο προβληματισμό, εν τέλει θα παω
Να σημειώσω μονο οτι ξερω ΠΟΛΛΕΣ περιπτωσεις ατόμων που καλεστηκαν πανω απο 1 φορα....
****το "δουλεια" το έβαλα σε εισαγωγικά διότι δεν ειναι ΤΟΣΟ κουραστικό.....πλην ομως....εμενα με κούρασε, γιατι;;;;;; γιατι ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ αρα αισθάνομαι οτι ειμαι ΤΖΑΜΠΑ εκει
Θα πει τωρα καποιος, δεν θες εκλογες φιλαρακο, θες τανκς; ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. Και σιρόπι για βήχα παίρνω και ας ξερω οτι δεν λύνει τον βήχα....μερικα πραγματα ειναι αναγκαία μεν αλλα εν πολλοις απογοητευτικά....αν με βάζανε οχι μια στα 4 χρονια αλλα μια το εξαμηνο, να φτυαρισω ενα δάσος, να δωσω αίμα, να φυτέψω κατι, να δουλέψω σε ενα γηροκομείο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, ΔΕΝ θα ημουν εδω να γκρινιαξω. ..φυσικα πολλοί θα το αμφισβητησετε....ετσι ειναι τα φορουμ....πνεύμα αντιλογίας....δεν ειναι παντα κακο αυτο....
Το ποσα παίρνουν οι χασοδικες με αφήνει παγεροτατα αδιάφορο.....αλλα επειδή ένας της αξιαγαπητης αυτής κάστας...εγραψε εδω στα επιχειρήματα υπέρ του ποσού που λαμβάνουν....ότι αποζημιωνονται επειδή ειναι διάστημα που τα δικαστήρια? Δεν δουλεύουν....σοβαρά φιλε???? Οι υπόλοιποι δικηγόροι δηλαδη;;;;;τα θέτε και τα ξεφουρνιζετε αυτα;;;;
Αυτα τα ολίγα....εχω ζήσει προ δεκαετίας φαση που γερος στο ενα παραβάν....η γριά γυναικα του στο αλλο....και εχει παραμερισει τα δυο παραβανκουρτινες με την μαγκούρα για να της θυμισει τι πρεπει να ψηφίσει...αντε να ευθυμήσουμε και λιγο...να περνάτε καλα μάγκες...