SuperRogue έγραψε: 23 Αύγ 2019, 01:35
Ντορίτα από το Ντολτσε Βίτα.
τι δουλεια εχει εδω αυτη η ξελοτζα?
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
ναι.
Μπες στο πρώτο κωλόμπαρο της Καλαμπάκας που θα βρεις μπροστά σου.
2-3 θα σου έρθουν, πιθανότατα πιο ωραίες απο αυτή, με την φραση "κεράσει ποτο, ποτό κάνει 15 ευρώ, νερό κάνει 5 ευρώ" και με την βαριά σλαβικη προφορά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ναι καλα.
Κουκλα ειναι η κοπελα και θεωρω απιθανο να δουλευουν γυναικες τετοιας ομορφιας σε κωλομπαρα μικρης επαρχιακης κωμοπολης.
Αν και δεν εχω εμπειρια γιατι εχω παει μονο 2 φορες στη ζωη μου εδω στη Λαρισα κι αυτο γιατι δεν γινοταν αλλιως.
stergiosbik έγραψε: 03 Σεπ 2019, 12:15
Ναι καλα.
Κουκλα ειναι η κοπελα και θεωρω απιθανο να δουλευουν γυναικες τετοιας ομορφιας σε κωλομπαρα μικρης επαρχιακης κωμοπολης.
Αν και δεν εχω εμπειρια γιατι εχω παει μονο 2 φορες στη ζωη μου εδω στη Λαρισα κι αυτο γιατι δεν γινοταν αλλιως.
stergiosbik έγραψε: 03 Σεπ 2019, 12:15
Ναι καλα.
προσωπικά μόνο μια φορά σε κωλομπαροστριπτιζαδικο και ναι έπαιζαν πολύ καλύτερες απο αυτή, αν και δεν ειμαι καθόλου φαν των ανατολικομπλογκιτων
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"