!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ζωη χωρις σπιτι.

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
bluerose

Re: Ζωη χωρις σπιτι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Εχει κι εμπειριες, διαβαστε να δειτε
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

fagano3 έγραψε: 27 Απρ 2018, 14:27

Σοβαροτατα.Αυτο που λειπει στον μεσο βορειοευρωπαιο της πολης ειναι η επαφη με την φυση και οχι με την τεχνολογια.

Το μονο ευκολο ειναι να ερθεις σε επαφη με τεχνολογια ή μεγαλες επιχειρησεις.
ε ναι τι; Υπάρχει τίποτα πιο ωραίο να καθαρίζεις σβουνιές με τη γαλότσα κάτω απο τους 40 βαθμούς;
πω μλκ να βρούμε που μαζεύονται όλοι αυτοί, να ανοίξουμε δίπλα μπαρ για σούμπηδες, να κονομήσομε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 »

Αγις έγραψε: 27 Απρ 2018, 14:29 Αγροτουρισμός και να περιμένεις να βγάλουν εργασία πραγματική δεν υφίσταται.
Οπότε πάμε μόνο στον χλιδάτο πολυτελείας εξειδικευμένο όπως οι επισκέψεις - ολιγοήμερη παραμονή σε οινοποιία με τα παρελκόμενα ξενάγηση - οινογνωσία - δοκιμές - μάσαμπούκες κλπ.
Δεν ειναι Ελληνες.Ντοπερμαν βορειες θα παρεις. 1.80 που δουλευουν απο τα 18.
bluerose

Δες την ιστοσελιδα που εβαλα, εχει πολλές αυτή τη παρακολουθώ και συνεχώς αυξάνονται οι τύπου τουρισμοι αυτοι.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Cecily Anne έγραψε: 27 Απρ 2018, 14:32
Αγις έγραψε: 27 Απρ 2018, 14:29 Αγροτουρισμός και να περιμένεις να βγάλουν εργασία πραγματική δεν υφίσταται.
Οπότε πάμε μόνο στον χλιδάτο πολυτελείας εξειδικευμένο όπως οι επισκέψεις - ολιγοήμερη παραμονή σε οινοποιία με τα παρελκόμενα ξενάγηση - οινογνωσία - δοκιμές - μάσαμπούκες κλπ.
Και το βραδυ γάμους. Θα χεστείς στο φράγκο.
Φράγκα - χοντρά και μαύρα - βγαίνουν απο τα βίτσια , που ως γνωστόν πληρώνονται.
Παράδειγμα εκπαίδευση και πώληση ιχνηλατών ( λαγόσκυλα - γουρουνόσκυλα ) διάθεση Επιβητόρων - κουταβιών κλπ
Οποιος ασχολείται γνωρίζει για τί ποσά μιλάμε.
Ομορφα - άνετα και ωραία.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
fagano3

Ερμής έγραψε: 27 Απρ 2018, 14:37
fagano3 έγραψε: 27 Απρ 2018, 14:27

Σοβαροτατα.Αυτο που λειπει στον μεσο βορειοευρωπαιο της πολης ειναι η επαφη με την φυση και οχι με την τεχνολογια.

Το μονο ευκολο ειναι να ερθεις σε επαφη με τεχνολογια ή μεγαλες επιχειρησεις.
ε ναι τι; Υπάρχει τίποτα πιο ωραίο να καθαρίζεις σβουνιές με τη γαλότσα κάτω απο τους 40 βαθμούς;
πω μλκ να βρούμε που μαζεύονται όλοι αυτοί, να ανοίξουμε δίπλα μπαρ για σούμπηδες, να κονομήσομε.
Η αλλη πηγε στην Ισλανδια και καθαριζε σβουνιες για διακοπες και συ νομιζεις οτι θα τους κακοπεσει το νησι και η Μανη;

Συν οτι τα περισσοτερα απο αυτα τα ατομα εχουν φραγκα οποτε μπορεις να βγαλεις λεφτα και με αλλους τροπους π.χ. γλεντια,παροδοσιακα προιοντα κλπ κλπ.

Ο αλλος πληρωνει τα κερατα του για να παει σε πανηγυρι στην Ισπανια για να του πετανε ντοματες στην μουρη και λες να εχει προβλημα με τις γαλοτσες;
bluerose

Συμφωνώ με τον fagano, εάν ειχα τέτοιες εργασίες θα το τολμούσα, για να έρθουν, για να πάω πάλι θα επρεπε να εχω σχέση με κάτι αντίστοιχο ή να ήμουν στις αρχές που θα αποφάσιζα να βάλω χρήματα να ανοίξω μια δουλειά, τετοια θα έκανα. Όχι ότι το μετάνοιωσα

Κατά πρώτον μη τρομάξετε αλλά πλεον όλοι πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους, και μεινανε αυτοι που χρωστάνε πάρα πολλά. Οι πρώτοι δε πλήρωναν περιμεναν να δουν τι θα γινει, τα λιγα που μαζευτηκαν τα δώσανε γιατί ειδαν ότι παει για πληστειριασμο το θεμα και δε πρόκειται να εξισωθεί η κριση με τα δανεια που πήραν και τα απλήρωτα τεβε κι ικα

Οπότε από δω και πέρα θα είναι ακόμη πιο χειρότερα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

fagano3 έγραψε: 27 Απρ 2018, 14:41

Η αλλη πηγε στην Ισλανδια και καθαριζε σβουνιες για διακοπες και συ νομιζεις οτι θα τους κακοπεσει το νησι και η Μανη;

Συν οτι τα περισσοτερα απο αυτα τα ατομα εχουν φραγκα οποτε μπορεις να βγαλεις λεφτα και με αλλους τροπους π.χ. γλεντια,παροδοσιακα προιοντα κλπ κλπ.

Ο αλλος πληρωνει τα κερατα του για να παει σε πανηγυρι στην Ισπανια για να του πετανε ντοματες στην μουρη και λες να εχει προβλημα με τις γαλοτσες;
Και τρισεκατομμύρια να είχα δε θα το έκανα αυτό. Και εγω στην πόλη έχω μεγαλώσει αλλά ουδέποτε δε μου ήρθε η ανάγκη για να σκαλίζω τομάτες κάτω απο τον ήλιο, προτιμώ θαλασσάρα με ξαπλώστρα lux και κοκτέηλ. Κάποιος απο τους δύο είναι λάθος, ή ο τρόπος σκέψης των παραπάνω σούμπηδων ή ο τρόπος σκέψης ο δικός μου.
bluerose

Αν είχες όμως 40 στρέμματα ελιές στη Χαλκιδικη και προσφεροταν να τους πληρώσεις σε διαμονή μπορεί να το σκεφτόσουν, κι εκεινοι θα σκεφτονταν την θάλασσα που θα ηταν κοντά
Βεβαια κατά πόσο είναι νόμιμο δεν ξέρω
Άβαταρ μέλους
Αγις

Με έπεισε ο Φαγανός και σκέπτομαι διμοιρία νεαρών πανύψηλων Γερμανίδων να παρελαύνουν στο κτήμα και τον Μαυρομπογιά στα συρματοπλέγματα να κρεμάει πανό και να φωναζει συνθήματα ''γκο μπακ νατσι φροιλαινς '' :smt005:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
fagano3

Ερμής έγραψε: 27 Απρ 2018, 14:55
fagano3 έγραψε: 27 Απρ 2018, 14:41

Και τρισεκατομμύρια να είχα δε θα το έκανα αυτό. Και εγω στην πόλη έχω μεγαλώσει αλλά ουδέποτε δε μου ήρθε η ανάγκη για να σκαλίζω τομάτες κάτω απο τον ήλιο, προτιμώ θαλασσάρα με ξαπλώστρα lux και κοκτέηλ. Κάποιος απο τους δύο είναι λάθος, ή ο τρόπος σκέψης των παραπάνω σούμπηδων ή ο τρόπος σκέψης ο δικός μου.
Δεν εχει σχεση με τον τροπο σκεψης.Εχει σχεση με το τι σου λειπει.Εσυ ζεις σε χωρα με 350 μερες ηλιο το χρονο συν οτι κανεις μια δουλεια που περιεχει και χειρωνακτικη πλευρα αν θελεις.

Εγω π.χ. που ζω σε πολη με 350 μερες το χρονο συννεφια και μπροστα σε ενα λαπτοπ θελω χειρωνακτικη εργασια.

Πηγα διακοπες και σκαρφαλωνα στα βουνα σαν το κατσικι.Αμα μου λεγες για ξαπλωστρα με κοκτειλ μπορει και να σε εβριζα.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Ερμής έγραψε: 27 Απρ 2018, 14:22
Ρε μλκς θα τρελαθώ πλήρως. Να πληρώνω για να δουλεύω στη ferrari ουτως ώστε κάποια στιγμή να ξεκινήσω κανονικά και να κάνω καριέρα, το καταλαβαίνω, κάπως. Να πληρώνω για να πηγαίνω να σκαλίζω μπαξέδες, να αρμέγω γίδια και να καθαρίζω σβουνιές; Σοβαρά τώρα;
:lol: πραγματικά
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Αγις

Το θέμα δεν είναι τι θέλετε εσεις αλλά τι αναζητούν αυτοί που λέει ο Φαγανός.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Είπαμε, όποιος μυριστεί τέτοιους τύπους που πληρώνουν για να σκάβουν, πρέπει να ανοίξει δίπλα σαδομαζό μπαρ με μπέαρς για σούμπηδες, σίγουρη κονόμα.
mec

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mec »

bluerose έγραψε: 27 Απρ 2018, 14:29 Ναι αλλα μπορει να μπει χρηστης exlorauter ενώ δεν είναι εσυ
Ελεύθερο είναι το όνομα, ας το πάρει όποιος θέλει. Αν προσπαθήσει να με μιμηθεί, θα σπάσουμε πλάκα. :lol:
fagano3 έγραψε: 27 Απρ 2018, 14:41 Ο αλλος πληρωνει τα κερατα του για να παει σε πανηγυρι στην Ισπανια για να του πετανε ντοματες στην μουρη και λες να εχει προβλημα με τις γαλοτσες;
Είχε πάει ένα γκρουπ γάλλων στο Περού σε έναν γκουρού. Ο τύπος τους έβαλε στη σειρά και περίμεναν. Μετά ανάβει μια φωτιά κι άρχισε να ψάλλει. Αρχισε να γυρίζει γύρω από τη φωτιά κρατώντας στο χέρι ένα κατσαρολάκι με αγίασμα. Σε καθε γύρο ρούφαγε από το κατσαρολάκι, έκανε γαργάρα κι το έφτυνε σε κάποιον. Όταν τους έφτυσε όλους, τους έβαλε να πιουν ένα ρόφημα αγιαουάσκα κι επειδή δεν κατέβαινε εύκολα, έδινε κουράγιο ο ένας στον άλλο για να τα καταφέρουν. Όλο το βραδυ βλέπαν παραισθήσεις και ξερνάγανε.
'Οταν συνήλθαν τους ρώταγε ο δημοσιογράφος κι απαντούσαν ότι ήταν αξέχαστη εμπειρία και θα γυρνούσαν ανανεωμένοι στη Γαλλία, έχοντας κάνει την κάθαρση. :smt005:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”