!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll θρησκευτικών πεποιθήσεων
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Poll θρησκευτικών πεποιθήσεων
Ένας άθεος δε θα έβαζε μουσουλμάνους στο "μέτωπο"Βινόσαυρος έγραψε: 23 Απρ 2019, 09:18Αθεος είμαι αλλά πρέπει να κάνουμε ένα μεγάλο μέτωποΊφιδα έγραψε: 23 Απρ 2019, 09:09Δεν είσαι άθεο. Είσαι απλά αντιχριστιανός.Βινόσαυρος έγραψε: 23 Απρ 2019, 08:59 όπως βλέπετε ο χριστιανισμός παραμένει μεγάλος και κάποιοι σφυρίζουν αδιάφορα
για το πόσα μυαλά βρίσκονται σε πλάνη. Από την άλη εμε'ις είμαστε διασπασμένοι
μεταξύ μας και ανεχτικοί απέναντι στη συμφορά του χριστιανισμού. Πρέπει όλοι
εμείς (άθεοι, άθρησκοι, μουσουλμάνοι και αγνωστικιστές) να ανασκουμπωθούμε
και να επιτεθούμε οργανωμένα στην κυρίαρχη και δυναστική θρησκεία.
και όχι να έχουμε διχόνοιες μεταξύ μας.
- Βινόσαυρος
Θα τους βάλουμε προς το παρόν.Ίφιδα έγραψε: 23 Απρ 2019, 09:25Ένας άθεος δε θα έβαζε μουσουλμάνους στο "μέτωπο"Βινόσαυρος έγραψε: 23 Απρ 2019, 09:18Αθεος είμαι αλλά πρέπει να κάνουμε ένα μεγάλο μέτωπο
και όχι να έχουμε διχόνοιες μεταξύ μας.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Ναι ναι, και μετά αφού τους ισχυροποιήσεις θα δημιουργήσεις μέτωπο εναντίον τους
- Βινόσαυρος
θα δούμε όταν έρθει η ώρα
Όταν έρθει η ώρα, καλύτερα να δηλώσεις Χριστιανός μπας και τη γλυτώσεις με κάνα φόρο. Δε σιχαίνονται κάτι περισσότερο απ τους άθεους.
Μιλάω πάντα γι αυτούς που θα πάρουν τα ηνία στα χέρια τους
- Βινόσαυρος
Ιφιδα, το βλέπουμε τότες αυτόΊφιδα έγραψε: 23 Απρ 2019, 09:44 Όταν έρθει η ώρα, καλύτερα να δηλώσεις Χριστιανός μπας και τη γλυτώσεις με κάνα φόρο. Δε σιχαίνονται κάτι περισσότερο απ τους άθεους.
τώρα πρέπει να εχουμε ενα αραγές
μέτωπο.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Λαζοντοίτς αποκαλώ τον Γιώργο, τον CEO του σουβλατζίδικου.Cavaliere έγραψε: 23 Απρ 2019, 03:27Σε γουστάρω επειδή τσιπάς. Ξέρω καλά τι είναι ο σκυλοπνίχτης, αλλά δεν ήθελα να βρω ένα nickname που να προσβάλει την ιδιότητά σου. Π.χ. να έλεγα καπετάνιε του γλυκού νερού θα ήταν άδικο, ασέβεια. Γιατί θα πρόσβαλα τα χρόνια εργασίας σου. Αντίθετα εσύ, κωλορατσιστή, με λες λαζοντόις. Αντίθετα, εσύ, τέτοιες αρχές δεν τις έχεις, κυριολεκτείς και δεν πειράζεις, κι αυτό δείχνει την αγωγή που σου δώσανε. Αλλά όπως λέω, μη βρίζεις κάποιον που δεν φταίει αυτός για όσα του έμαθαν. Πειραιωτάκι είμαι, και ξέρω τι είναι σκυλοπνίχτης, γέρο.
Εσένα σε αποκαλώ αποδεδειγμένο μισ/ανθέλληνα, ψεύτη και συκοφάντη και κακέκτυπο του Ζάχου!
Όσο για το γέρο, έτσι θα σε πουν τα παιδιά σου!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Δεν θα το δεις εσύ, αλλά τα παιδιά όλων μας. Και δεν γουστάρουμε τα ιδεοληπτικά πειράματα σας, να πέσουν στα κεφάλια τους.Βινόσαυρος έγραψε: 23 Απρ 2019, 09:50Ιφιδα, το βλέπουμε τότες αυτόΊφιδα έγραψε: 23 Απρ 2019, 09:44 Όταν έρθει η ώρα, καλύτερα να δηλώσεις Χριστιανός μπας και τη γλυτώσεις με κάνα φόρο. Δε σιχαίνονται κάτι περισσότερο απ τους άθεους.
τώρα πρέπει να εχουμε ενα αραγέςμέτωπο.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
είμαι η Παναγία!the comet the course the tail έγραψε: 23 Απρ 2019, 08:26 πλειοψηφία με διαφορά οι πιστοί. αναρωτιέμαι πως συνδέεται αυτό με την πρωτιά που έχει το κουλούρι Θεσσαλονίκης στο άλλο poll.![]()
Spoiler
πάντως, η τελευταία φορά που (ξανα)πίστεψα για λίγο στον θεό, ήταν πριν 14 ολόκληρα χρόνια. ήταν τότε που τα είχα χάσει όλα. μια σειρά γεγονότων και μια κατάσταση του μυαλού, είχαν σαν αποτέλεσμα να χάσω την γη κάτω από τα πόδια μου. στήθηκα με τις ώρες σε μια παραλία, καθισμένος στα βότσαλα, η θάλασσα ήταν λάδι και περίμενα. περίμενα να ξεπροβάλει από τον βυθό ο ποσειδώνας και να μου δώσει μια εξήγηση για όλα αυτά. αντί αυτού κάθε τόσο πηδούσαν έξω από το νερό ψάρια. ψάρια που προφανώς τα κυνηγούσε κάποιο μεγαλύτερο, αλλά εγώ τότε θεωρούσα ότι η παρουσία μου τα έκανε να θέλουν να δηλώσουν κι αυτά την παρουσία τους σε όλο αυτό το δράμα. πέρασε το απόγευμα, έδυσε ο ήλιος, βράδιασε, βγήκε το φεγγάρι και ο θεός πατέρας ποσειδώνας πουθενά. από κείνη την νύχτα και έπειτα πείστηκα ότι όσα συνέβησαν δεν ήταν από θεϊκή παρέμβαση, αλλά από χέρι ανθρώπου.
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Θα μπορούσες. Είσαι ευγενική φυσιογνωμία.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 23 Απρ 2019, 12:25είμαι η Παναγία!the comet the course the tail έγραψε: 23 Απρ 2019, 08:26 πλειοψηφία με διαφορά οι πιστοί. αναρωτιέμαι πως συνδέεται αυτό με την πρωτιά που έχει το κουλούρι Θεσσαλονίκης στο άλλο poll.![]()
Spoiler
πάντως, η τελευταία φορά που (ξανα)πίστεψα για λίγο στον θεό, ήταν πριν 14 ολόκληρα χρόνια. ήταν τότε που τα είχα χάσει όλα. μια σειρά γεγονότων και μια κατάσταση του μυαλού, είχαν σαν αποτέλεσμα να χάσω την γη κάτω από τα πόδια μου. στήθηκα με τις ώρες σε μια παραλία, καθισμένος στα βότσαλα, η θάλασσα ήταν λάδι και περίμενα. περίμενα να ξεπροβάλει από τον βυθό ο ποσειδώνας και να μου δώσει μια εξήγηση για όλα αυτά. αντί αυτού κάθε τόσο πηδούσαν έξω από το νερό ψάρια. ψάρια που προφανώς τα κυνηγούσε κάποιο μεγαλύτερο, αλλά εγώ τότε θεωρούσα ότι η παρουσία μου τα έκανε να θέλουν να δηλώσουν κι αυτά την παρουσία τους σε όλο αυτό το δράμα. πέρασε το απόγευμα, έδυσε ο ήλιος, βράδιασε, βγήκε το φεγγάρι και ο θεός πατέρας ποσειδώνας πουθενά. από κείνη την νύχτα και έπειτα πείστηκα ότι όσα συνέβησαν δεν ήταν από θεϊκή παρέμβαση, αλλά από χέρι ανθρώπου.
![]()
![]()
Αν το 92% των Ελλήνων είναι χριστιανοί, γιατί μόνο το 55% του φόρουμ είναι χριστιανοί. Κάτι δεν πάει καλά.
Η πίστη δεν είναι κάτι απτό και μετρήσιμο. Ή πιστεύεις σε κάτι ή δεν πιστεύεις. Δεν υπάρχει απόδειξη περί πίστεως ή μη πίστεως. Κάποιος που πιστεύει δεν μπορεί να αποδείξει με απτό τρόπο την ύπαρξη της ανωτέρας δύναμης, όπως και εκείνος που δεν πιστεύει δεν μπορεί να αποδείξει την μη ύπαρξη αυτής καθώς δεν πιστεύει στην ύπαρξη της. Επομένως, σε πιο μειονεκτική θέση είναι αυτός που δεν πιστεύει στην ύπαρξη της ανωτέρας δύναμης.
Η κατηγορία "άθεος" είναι λάθος. Όπως, επίσης και "άθρησκος". Τί σημαίνει άθρησκος; Χωρίς θρησκεία; Μα, η θρησκεία είναι ζήτημα πίστεως, δεν είναι έμφυτο σημάδι π.χ. χωρίς μαλλιά, χωρίς χέρια κλπ
Η κατηγορία "άθεος" είναι λάθος. Όπως, επίσης και "άθρησκος". Τί σημαίνει άθρησκος; Χωρίς θρησκεία; Μα, η θρησκεία είναι ζήτημα πίστεως, δεν είναι έμφυτο σημάδι π.χ. χωρίς μαλλιά, χωρίς χέρια κλπ
Άθεος αυτός που δεν πιστεύει στον Θεό
Άθρησκος, αυτός που πιστεύει αλλά δεν περιορίζεται σε θρησκεία
Το θέμα της πίστης γενικά δεν είναι έμφυτο
Μα, αν δεν πιστεύεις πως δεν υπάρχει Θεός γιατί να χαρακτηρίζεσαι άθεος; Είναι παράλογο να χαρακτηρίζεσαι με βάση κάτι το οποίο δεν πιστεύεις πως υπάρχει. Και ένα μικρό ποσοστό πιστεύει πως υπάρχουν νεράιδες, οι υπόλοιποι θα έπρεπε να χαρακτηρίζονται ως ανεράιδωτοι;Ίφιδα έγραψε: 23 Απρ 2019, 13:01 Άθεος αυτός που δεν πιστεύει στον Θεό
Κι εγώ τώρα πιστεύω πως ανάμεσα μας υπάρχει ένας ροζ γυμνοσάλιαγκας με στολή μελισσοκόμου. Χαρακτηρίζω τους υπόλοιπους ως αροζγυμνοσάλιαγκεςμεστολήμελισσοκόμου. Δεν στέκει ο χαρακτηρισμός σε κάτι που δεν πιστεύεις πως υπάρχει, διότι εάν αυτοπροσδιοριστείς ως άθεος σημαίνει πως δίνεις υπόσταση στον Θεό και επομένως δεν είσαι άθεος, αλλά πιστεύεις στην ύπαρξη του θείου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 95 Απαντήσεις
- 1490 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανίκητος
-
- 12 Απαντήσεις