πιο επικαιρο απο ποτε ....
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Supreme leader Trump
Re: Supreme leader Trump
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Οργισμένος
χωστε μεσα τον ψυχοπαθη απατεωνα...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ναι . Ο Τζο δεν υπακουει στις εντολες πουτιν οπως τραμπας. Εχεις δικαιο.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
στη Σουηδια δεν ζεις ...? επρεπε ηδη να εισαι στο κρεβατιΟργισμένος έγραψε: 03 Ιουν 2024, 00:52Ναι . Ο Τζο δεν υπακουει στις εντολες πουτιν οπως τραμπας. Εχεις δικαιο.
https://twitter.com/EndWokeness/status/ ... 3444314596
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 03 Ιουν 2024, 01:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Οργισμένος
χωστε μεσα τον πιθηκο.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
τελος παντων η εικονα δεν εχει σχεση μονο με την Ουκρανια αλλα με τη συνολικη εικονα της πορειας του πλανητη ...εσυ το περιοριζεις εκει που σε ενδιαφερει
Γιατί εγώ; Εσύ δεν έβαλες τον Τραμπ; Δηλ. υπό την απειλή κάποιου, αφήστε με να καταλάβω όποια χώρα γουστάρω, διαφορετικά θα ρίξω πυρηνικά, θα πρέπει να ενδίδει ο υπόλοιπος κόσμος;nostromos έγραψε: 03 Ιουν 2024, 01:41τελος παντων η εικονα δεν εχει σχεση μονο με την Ουκρανια αλλα με τη συνολικη εικονα της πορειας του πλανητη ...εσυ το περιοριζεις εκει που σε ενδιαφερει
- Dwarven Blacksmith
Όχι, θα πρέπει να υπάρχει escalation management αναλόγως του context. Π.χ. έχουμε υποχρέωση να πολεμήσουμε εκ μέρους μιας χώρας; Νομίζαμε ότι μόνο για το ΝΑΤΟ είχαμε τέτοια υποχρέωση και ξαφνικά προέκυψε ότι την έχουμε και για την Ουκρανία.sharp έγραψε: 03 Ιουν 2024, 11:58Γιατί εγώ; Εσύ δεν έβαλες τον Τραμπ; Δηλ. υπό την απειλή κάποιου, αφήστε με να καταλάβω όποια χώρα γουστάρω, διαφορετικά θα ρίξω πυρηνικά, θα πρέπει να ενδίδει ο υπόλοιπος κόσμος;
Μα δεν πολεμάμε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Ιουν 2024, 12:09Όχι, θα πρέπει να υπάρχει escalation management αναλόγως του context. Π.χ. έχουμε υποχρέωση να πολεμήσουμε εκ μέρους μιας χώρας; Νομίζαμε ότι μόνο για το ΝΑΤΟ είχαμε τέτοια υποχρέωση και ξαφνικά προέκυψε ότι την έχουμε και για την Ουκρανία.sharp έγραψε: 03 Ιουν 2024, 11:58Γιατί εγώ; Εσύ δεν έβαλες τον Τραμπ; Δηλ. υπό την απειλή κάποιου, αφήστε με να καταλάβω όποια χώρα γουστάρω, διαφορετικά θα ρίξω πυρηνικά, θα πρέπει να ενδίδει ο υπόλοιπος κόσμος;nostromos έγραψε: 03 Ιουν 2024, 01:41
τελος παντων η εικονα δεν εχει σχεση μονο με την Ουκρανια αλλα με τη συνολικη εικονα της πορειας του πλανητη ...εσυ το περιοριζεις εκει που σε ενδιαφερει
- Dwarven Blacksmith
Δεν πολεμάμε, για την ώρα, με έμψυχο υλικό. Το οποίο φαίνεται να αλλάζει σιγά σιγά, βάλανε μπροστά τη Γαλλία. Με άψυχο πολεμάμε.sharp έγραψε: 03 Ιουν 2024, 12:58Μα δεν πολεμάμε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Ιουν 2024, 12:09Όχι, θα πρέπει να υπάρχει escalation management αναλόγως του context. Π.χ. έχουμε υποχρέωση να πολεμήσουμε εκ μέρους μιας χώρας; Νομίζαμε ότι μόνο για το ΝΑΤΟ είχαμε τέτοια υποχρέωση και ξαφνικά προέκυψε ότι την έχουμε και για την Ουκρανία.sharp έγραψε: 03 Ιουν 2024, 11:58
Γιατί εγώ; Εσύ δεν έβαλες τον Τραμπ; Δηλ. υπό την απειλή κάποιου, αφήστε με να καταλάβω όποια χώρα γουστάρω, διαφορετικά θα ρίξω πυρηνικά, θα πρέπει να ενδίδει ο υπόλοιπος κόσμος;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 365 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
-
- 2 Απαντήσεις