https://www.protothema.gr/world/article ... purgo-tou/ Ντόναλντ Τραμπ: Ζητά από τους οπαδούς να «τσοντάρουν», για να βρει 454 εκατ. ως τη Δευτέρα και να σώσει τον Πύργο του
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ πρέπει να βρει ως τη Δευτέρα πάνω από 450 εκατ. δολάρια, διαφορετικά η Δικαιοσύνη θα ζητήσει και θα επιβάλλει την κατάσχεση και πώληση περιουσιακών του στοιχείων
25·03·2024 Σημαντική νίκη για τον Τράμπ:Μπλόκαρε την κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων του.
Ο ρεπουμπλικανός υποψήφιος πρόεδρος θα χρειαστεί να καταθέσει μικρότερο ομόλογο ύψους 175 εκατομμυρίων δολαρίων.
πρακτορας των Ρωσων ο Τραμπ ... ο Τραμπ πρακτορας των Κινεζων ... ο Τραμπ φιλος των Τουρκων ... ο Τραμπ θα παει φυλακη ... θα τον αφησει η Μελανια ... ο Τραμπ θα χασει την περιουσια του ... αν ξεχναω καμια αλλη ανοησια ας μου τη θυμισει καποιος
nostromos έγραψε: 26 Μαρ 2024, 22:14
πρακτορας των Ρωσων ο Τραμπ ... ο Τραμπ πρακτορας των Κινεζων ... ο Τραμπ φιλος των Τουρκων ... ο Τραμπ θα παει φυλακη ... θα τον αφησει η Μελανια ... ο Τραμπ θα χασει την περιουσια του ... αν ξεχναω καμια αλλη ανοησια ας μου τη θυμισει καποιος
Τις ζυγές μέρες λέτε χαχα δεν θα πάει φυλακή, τις μονές λέτε θα πάει γιατί τον κυνηγάει το καθεστως Μπάιντεν.
Πάντως ανεξαρτήτως Τραμπικών, στηρίζουμε Τραμπ.
There are decades where you fuck around and days where you find out
nostromos έγραψε: 26 Μαρ 2024, 22:14
Τις ζυγές μέρες λέτε χαχα δεν θα πάει φυλακή, τις μονές λέτε θα πάει γιατί τον κυνηγάει το καθεστως Μπάιντεν.
οτι τον κυνηγαει η συμορια των λιμπταρντ ειναι σιγουρο ... το οτι γελαμε με τις ηλιθιοτητες και τη σιγουρια καποιων αλλων ειναι επισης σιγουρο
CapGainsNoPains • 5h ago
What a great caterpillar, this is... I walk in and I said "Wow, that's a great caterpillar!" A lot of people say it's the greatest caterpillar.