Τα MH-60R τα έχουμε ήδη πάρει σε προνομιακή τιμή αν θυμάμαι καλά μας έκανε μια διευκόλυνση η Ινδία και λογαριάστηκαν ως μέρος μιας μεγάλης δικής τους παραγγελείας και έπεσε πολυ το κόστος.Πάρταλος έγραψε: 12 Σεπ 2020, 19:40 18 Rafale 4ης γενιάς άμεσα με αντικατάσταση Mirage. Τέσσερις νέες φρεγάτες πολλαπλού ρόλου για το ΠΝ και εκσυγχρονισμός των ΜΕΚΟ. 4 ελικόπτερα MH-60R και 15000 προσλήψεις σε βάθος πενταετίας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Κάπου πήρε το μάτι μου για βλάβη. Αλλά δεν το έχω διασταυρώσειlonelyrider έγραψε: 12 Σεπ 2020, 21:58 Διαβάζω σε στρατιωτικά σάιτ ότι το Ορουτς έβαλε πλώρη για αττάλεια. Επιστρέφει για ανεφοδιασμό ή πάμε σε διπλωματία?
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
-
talaipwros
με το που πεσανε οι υπογραφες για τα ραφαλ, τους εστειλε το μεμο το σαρλ ντε γκωλ και ειπανε να πανε για σερβιςτεν τεν έγραψε: 12 Σεπ 2020, 22:04Κάπου πήρε το μάτι μου για βλάβη. Αλλά δεν το έχω διασταυρώσειlonelyrider έγραψε: 12 Σεπ 2020, 21:58 Διαβάζω σε στρατιωτικά σάιτ ότι το Ορουτς έβαλε πλώρη για αττάλεια. Επιστρέφει για ανεφοδιασμό ή πάμε σε διπλωματία?
Τύπε μου, λογικά έχεις πάθει πρόπτωση και δεν καταλαβαίνεις Χριστό.Chainis έγραψε: 12 Σεπ 2020, 21:50 Ήταν μάγκας ο ποκοπικο κι επαιζε στα δάχτυλα τον σουλτάνος.
Αυτο δεν λες;
Με σύριζα θα συνέχιζαν οι καραβιες στα νησιά, ο Έβρος θα είχε περισσότερους διερχόμενο κι απ τα φανάρια Πανεπιστημίου-Βάση. Σοφίας και οι σχέσεις με την Τουρκία θα ήταν άριστες.
My Life had stood, a Loaded Gun
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
αυτα δεν ειναι ωραια
ή μετην πατριδα θα ειστε ή με το κομμα .αμα βαζετε το κομμα πανω απο την πατριδα θυμιζει φαση 22...δεν εχουμε αλλαξει καθολου;
το λοιπον η ενισχυση ειναι σωστη,αλλα αν δεν ειναι αμεση σε μεγαλο βαθμο ειναι ΑΧΡΗΣΤΗ
εκειπρεπει να γινεται η κριτικη
τα αλλα ειναι τελειως νοσηρα ιδιως αυτες τις στιγμες
ή μετην πατριδα θα ειστε ή με το κομμα .αμα βαζετε το κομμα πανω απο την πατριδα θυμιζει φαση 22...δεν εχουμε αλλαξει καθολου;
το λοιπον η ενισχυση ειναι σωστη,αλλα αν δεν ειναι αμεση σε μεγαλο βαθμο ειναι ΑΧΡΗΣΤΗ
Κόκορα σε διαβάζω συνέχεια είσαι ο αγαπημένος μου είσαι πολύ σοβαρός και αντικειμενικός μπράβο σου.Κόκκορας έγραψε: 12 Σεπ 2020, 22:13 αυτα δεν ειναι ωραια
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ένιωσε την καυτη ανάσα του κουλη ο ερντο και μαζευει το καΐκι του που έκανε έρευνες για μπαρμπουνια.lonelyrider έγραψε: 12 Σεπ 2020, 21:58 Διαβάζω σε στρατιωτικά σάιτ ότι το Ορουτς έβαλε πλώρη για αττάλεια. Επιστρέφει για ανεφοδιασμό ή πάμε σε διπλωματία?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος taliban την 12 Σεπ 2020, 22:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Για το φράγμα δεν έχει άδικο. Καμιά φορά ακόμα και αυτός έχει δίκιο.
lonelyrider έγραψε: 12 Σεπ 2020, 21:58 Διαβάζω σε στρατιωτικά σάιτ ότι το Ορουτς έβαλε πλώρη για αττάλεια. Επιστρέφει για ανεφοδιασμό ή πάμε σε διπλωματία?

Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
talaipwros
μπορει το Αμεση να εχει να κανει με το " Παραγγειλτε εσεις, και το ντε γκωλ εδω ειναι μεχρι να ερθουν"Κόκκορας έγραψε: 12 Σεπ 2020, 22:13 αυτα δεν ειναι ωραια
Το διόρθωσα λίγο.aljawn έγραψε: 12 Σεπ 2020, 21:32Εγώ έχω να πω ότι αυτά που βλέπουμε σήμερα δεν είχαν συμβεί ούτε κατά διάνοια με Ποκοπίκο.
Τώρα τρώμε το τουρκικό παπάρι μέχρι την ρίζα και μας λέτε ναι αλλά με Ποκοπίκο...
Περιμένουμε να δούμε σε πόσους μήνες και με πόσες υπερτιμολογήσεις θα παραγγείλουν τα τζιμάνια που ψήφισες.
Για την ακρίβεια δεν τρώμε τίποτα ακόμη, η Τουρκία έβαλε τον εαυτό της σε πολύ δύσκολη θέση για την ακρίβεια, και συνεχίζει.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ναι, τον φοβόντουσαν. Άσε μας πια βρε aljawn, δεν βαρέθηκες; Πραγματικά πιστεύεις ότι οι κινήσεις των Τούρκων έλαβαν υπόψιν το ποιός είναι κυβέρνηση στην Ελλάδα; Τώρα γυρνά η μπίλια για τελευταία φορά και είναι αναγκασμένοι να παίξουν τα ρέστα τους για να πάρουν μερίδιο, υδρογονανθράκων και γεωπολιτικό. Αν τα πράγματα κλειδώσουν το χάνουν οριστικά το παιχνίδι.aljawn έγραψε: 12 Σεπ 2020, 21:32Εγώ έχω να πω ότι αυτά που βλέπουμε σήμερα δεν είχαν συμβεί ούτε κατά διάνοια με Ποκοπίκο.
Τώρα τρώτε το τουρκικό παπάρι μέχρι την ρίζα και μας λέτε ναι αλλά με Ποκοπίκο...
Περιμένουμε να δούμε σε πόσους μήνες και με πόσες υπερτιμολογήσεις θα παραγγείλουν τα τζιμάνια που ψήφισες.
-
opsimasmenos
αλλαξαν οι συνθηκες. το 22 υπηρχε Ο ΜΕΓΑΣ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ.Κόκκορας έγραψε: 12 Σεπ 2020, 22:13 αυτα δεν ειναι ωραια
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Αυτό μολογανε και οι Τούρκοι μέχρι σήμερα.πήζον bot έγραψε: 12 Σεπ 2020, 21:33με συριζα σε δωδεκα ωρες το χαμε διωξει το ερευνητικο.
με νδ κλενουμε 2 μηνες και πανηγυριζετε .![]()
επρπε να αρκεστεις στην πρωτη φαπα. ζητησες δευτερη. ελαβες
Πως πήγε ο στρατηλατης καρανικολοφσκι και τους έδιωξε άρον άρον.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1276 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-
- 71 Απαντήσεις