!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι σκέφτεσαι τώρα
Re: Τι σκέφτεσαι τώρα
Να είχα στα χέρια μου το τιμόνι από το renault, ανοιχτή τη παραλιακή,όλα στο max και να παίζει στο mp3 αυτό
Και επιστροφή να οδηγάει άλλος χαλαρά, να μη μιλάει και να ακούω αυτό
Και επιστροφή να οδηγάει άλλος χαλαρά, να μη μιλάει και να ακούω αυτό
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Βινόσαυρος
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
-
casper quantum
2 νυχτέρια συνεχόμενα. Όλοι κλαίνε και βρίζουν αυτόν που βγάζει πρόγραμμα (ειδικά όταν μετά από 2 νυχτέρια σου δίνει ένα ρεπό, δηλαδή επιστρέφεις πρωί και στο ρεπό σου θα κοιμάσαι) και την επόμενη απ' το ρεπό σε στέλνει πρωί. Αν ήτανε να πας απόγευμα, να πεις οκ το καταπίνω και δεν αντιδρώ. Εγώ από την άλλη... χαίρομαι! Πφφ ελπίζω να μην χαίρομαι επειδή είναι νωρίς ακόμα και να είναι επειδή όντως αγαπώ αυτές τις ώρες ακόμα και στη δουλειά!

Σβήσε τα κουκις τους, κλεισε το γουαηφαη σου οταν πας νανι, φτιάξε το πρωί νεο μεηλ της πλακας, και μπες με νεο λογαριασμό.
Σκέψη. Από τις 7 το πρωί σκεφτόμουν την ώρα που θα ακουμπούσα μαξιλάρι ξανά, και τώρα που το ακούμπησα δεν μπορώ να νάνω και ποστάρω
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Μα τι γίνεται τέλοσπάντων;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
casper quantum
Ειλικρινά, ειλικρινά τώρα, μετά το σημερινό δεν ξέρω πώς θα αντέξω εκεί μέσα.
Μια αναφορούλα σήμερα θα την έτρωγα ΑΑΑΑΝΕΤΑ, και με ψηλά το κεφάλι. Με καμάρι μην σας πω. Δεν είμαι αρνί. Μακάρι να την έτρωγα. Και μακάρι να μου λέγατε κι' άλλα. Να φουντώσω λίο ακόμα, να εξαντληθεί η υπομονή και το κουράγιο. Λίγο ακόμα. Πειθαρχία; Ναι. Την έχω. Και την έχω εξασκήσει κατά πολύ. Αλλά... ΟΧΙ ΕΤΣΙ. Αυτό δεν ονομάζεται πειθαρχία ρε φίλε...
Δεν κωλώνω. Ό,τι έχω να πω, θα το' λεγα. Ψηλά το κεφάλι. Για όλα και σε όλα. Άλλο η απάθεια και ο σταρχιδισμός, και άλλο να συνηθίζεις άδικες και μαλακισμένες καταστάσεις που προσβάλλουν πρώτα εσένα τον ίδιο, ακόμη και αν συμβαίνουν σε άλλους, ή... από άλλους. Όταν θα φύγω, θα είναι ή επειδή η ίδια παραιτήθηκα, ή επειδή ποτέ δεν κώλωνα να μιλάω και να αντιδράω στις μαλακισμένες...μαλακίες σας. Ότι είστε μαλάκες το είπα; Χειρότερα και από ό,τι περίμενα, ακόμα και από προηγούμενες δουλειές. Ειδικά το τελευταίο, ποτέ δεν πίστεψα πως θα υπάρξουν και χειρότερα. Πάντα υπάρχουν τελικά. Τα σκατά μετά θα σου φαίνονται φραουλίτσες. Καρπουζάκια μάλλον. Μπήκε και το Καλοκαίρι... που να μην έμπαινε.
Μια αναφορούλα σήμερα θα την έτρωγα ΑΑΑΑΝΕΤΑ, και με ψηλά το κεφάλι. Με καμάρι μην σας πω. Δεν είμαι αρνί. Μακάρι να την έτρωγα. Και μακάρι να μου λέγατε κι' άλλα. Να φουντώσω λίο ακόμα, να εξαντληθεί η υπομονή και το κουράγιο. Λίγο ακόμα. Πειθαρχία; Ναι. Την έχω. Και την έχω εξασκήσει κατά πολύ. Αλλά... ΟΧΙ ΕΤΣΙ. Αυτό δεν ονομάζεται πειθαρχία ρε φίλε...
Δεν κωλώνω. Ό,τι έχω να πω, θα το' λεγα. Ψηλά το κεφάλι. Για όλα και σε όλα. Άλλο η απάθεια και ο σταρχιδισμός, και άλλο να συνηθίζεις άδικες και μαλακισμένες καταστάσεις που προσβάλλουν πρώτα εσένα τον ίδιο, ακόμη και αν συμβαίνουν σε άλλους, ή... από άλλους. Όταν θα φύγω, θα είναι ή επειδή η ίδια παραιτήθηκα, ή επειδή ποτέ δεν κώλωνα να μιλάω και να αντιδράω στις μαλακισμένες...μαλακίες σας. Ότι είστε μαλάκες το είπα; Χειρότερα και από ό,τι περίμενα, ακόμα και από προηγούμενες δουλειές. Ειδικά το τελευταίο, ποτέ δεν πίστεψα πως θα υπάρξουν και χειρότερα. Πάντα υπάρχουν τελικά. Τα σκατά μετά θα σου φαίνονται φραουλίτσες. Καρπουζάκια μάλλον. Μπήκε και το Καλοκαίρι... που να μην έμπαινε.
- Υδράργυρος
Τελικα ειμαστε πολυ πιο ευθραυστοι απο οτι νομιζουμε
Όχι πάντα. Καμιά φορά είμαστε και πιο σκληροί απ' ότι νομίζουμε. Μια έτσι, μια αλλιώς.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Συζητούσαμε με την ανιψιά μου για τα παγωτά και μου λέει ότι δεν της αρέσουν τα παγωτά και της λέω "Από πότε δε σου αρέσουν τα παγωτά;" και μου λέει "Από χθες. Τι από πότε ρε θεία;"
Μου την είπε.
Κι επιτέλους. Ποιος διαπαιδαγωγεί τα παιδιά σε αυτήν τη χώρα να αντιμιλάνε στους μεγαλυτέρους;
Τι κατάσταση είναι αυτή;

Μου την είπε.
Κι επιτέλους. Ποιος διαπαιδαγωγεί τα παιδιά σε αυτήν τη χώρα να αντιμιλάνε στους μεγαλυτέρους;
Τι κατάσταση είναι αυτή;