Οι κανονικοί άνθρωποι κάνουμε ντουζ κάθε μέρα ,λουζόμαστε ,ξυριζόμαστε,πλένουμε δόντια σε 15' λεπτά το πολύ , γιατί τρέχουμε να προλάβουμε άλλος τα παιδιά, άλλος τρένο ,άλλος λεωφορείο κλπ
Ε, καλά κι εγώ δεν κάνω μπάνιο κάθε μέρα. Την καθημερινή αρκούμαι σε ντους. Μπάνιο μόνο μία ή δυο φορές τη βδομάδα.
Αυτό που λέω είναι γελοίο να πιστεύει τον εαυτό του καθαρό ενώ κάνει μόνο ντους.
Δηλαδή τις υπόλοιπες 5 ημέρες της εβδομάδος είσαι βρώμικη;
Πρέπει τώρα να αρχίσω να σου λέω για το πόσες μέρες κρατά η επίδραση ενός κανονικού μπάνιου στους πόρους του δέρματος;
Ας πάμε αντίστροφα. Όταν κάνεις μόνο ντους δεν είσαι ποτέ πραγματικά καθαρός.
Naida έγραψε: 03 Οκτ 2020, 16:47
Είμαστε καθ' οδόν. Σταματάμε να πάρει καφέ. Θέλω κι εγώ του λέω.
Τι καφέ θες;
Έναν φρεντο καπουτσινο, μέτριο προς γλυκό με ζαχαρίνη, όχι στεβια, ζαχαρίνη, έξτρα εβαπορέ και σοκολάτα από πάνω. Μεγάλο μέγεθος και όχι πολύ πάγο.
Με κοίταγε.
Να πάω εγώ; να στο σημειώσω;
Όχι το θυμάμαι.
Επιστρέφει μετά από λίγο
Μου φέρνει έναν καφέ φρεντο καπουτσίνο πίκρα.
Ξέχασες πως να μου τον παραγγειλεις;
Δεν το κατέγραψα καν στο μυαλό μου.
Γιατί;
Αρνήθηκε ο εγκεφαλος.
Α οκ, μπορούσες να μου το πεις να έρθω να πάρω μόνη μου.
Δεν σ'αρέσει; να σταματήσω σε ένα σούπερ μάρκετ να πάρεις να βάλεις τα υπόλοιπα;
Όχι σταματα στην επόμενη καφετέρια που θα βρεις να πάω να πάρω έναν μόνη μου.
Είναι ασέβεια να παραγγέλνεις σε άνθρωπο επαγγελματία τέτοιον καφέ.
Καλά εντάξει. Σταμάτα εσύ στην επόμενη κι ας είμαι ασεβής.
Εϊναι ελαττωματικός. Πέτα τον και πάρε άλλον. Αν είναι μέσα στην εγγύηση, ζήτα τα λεφτά σου πίσω.
Naida έγραψε: 03 Οκτ 2020, 16:47
Είμαστε καθ' οδόν. Σταματάμε να πάρει καφέ. Θέλω κι εγώ του λέω.
Τι καφέ θες;
Έναν φρεντο καπουτσινο, μέτριο προς γλυκό με ζαχαρίνη, όχι στεβια, ζαχαρίνη, έξτρα εβαπορέ και σοκολάτα από πάνω. Μεγάλο μέγεθος και όχι πολύ πάγο.
Με κοίταγε.
Να πάω εγώ; να στο σημειώσω;
Όχι το θυμάμαι.
Επιστρέφει μετά από λίγο
Μου φέρνει έναν καφέ φρεντο καπουτσίνο πίκρα.
Ξέχασες πως να μου τον παραγγειλεις;
Δεν το κατέγραψα καν στο μυαλό μου.
Γιατί;
Αρνήθηκε ο εγκεφαλος.
Α οκ, μπορούσες να μου το πεις να έρθω να πάρω μόνη μου.
Δεν σ'αρέσει; να σταματήσω σε ένα σούπερ μάρκετ να πάρεις να βάλεις τα υπόλοιπα;
Όχι σταματα στην επόμενη καφετέρια που θα βρεις να πάω να πάρω έναν μόνη μου.
Είναι ασέβεια να παραγγέλνεις σε άνθρωπο επαγγελματία τέτοιον καφέ.
Καλά εντάξει. Σταμάτα εσύ στην επόμενη κι ας είμαι ασεβής.
Εϊναι ελαττωματικός. Πέτα τον και πάρε άλλον. Αν είναι μέσα στην εγγύηση, ζήτα τα λεφτά σου πίσω.
Feindflug έγραψε: 03 Οκτ 2020, 17:07- Πού θέλεις να σε χύσω;
και άνοιξε το στόμα της η τύπισσα και με κοίταξε λάγνα.
Τώρα που το ξανακοιτάω, περισσότερο μονόλογος μου κάνει...
Είχατε κανονική σχέση;
Υπάρχει λόγος που ρωτάω.
Τι εννοείς κανονική, τύπε, γιατί πολλά έχουμε ακούσει εδώ μέσα.
Ελεύθερες σχέσεις, ημι-ελεύθερες, ημιάγριες κτλ.
Δεν απαντάς όμως, εγώ σε ρωτάω γιατί άμα είναι έτσι θέλω να βάλω και γω μερικούς διαλόγους χωρίς να τσαντίσω τον οπ όμως.
Ένας εύκολος τρόπος να καταλάβεις πάντως αν είχατε σχέση εφόσον το σεχ ήταν εξασφαλισμένο γεγονότο είναι αν τις πρότεινες ή σε πρότεινε αυτή να κάνετε τρίο με την κολλητή της.
Δεν απαντάς όμως, εγώ σε ρωτάω γιατί άμα είναι έτσι θέλω να βάλω και γω μερικούς διαλόγους χωρίς να τσαντίσω τον οπ όμως.
Ένας εύκολος τρόπος να καταλάβεις πάντως αν είχατε σχέση εφόσον το σεχ ήταν εξασφαλισμένο γεγονότο είναι αν τις πρότεινες ή σε πρότεινε αυτή να κάνετε τρίο με την κολλητή της.
Ξαναρωτάω, τι εννοείς κανονική ρε τύπε;
εννοεί ότι σε ρωτάει αν έκανες και τρίο αλλά ντρέπεται να ρωτήσει ευθέως (θα του χαλασει και το ονομα)
Δεν ξέρω τι φάση το νήμα
Γω έχω ένα πρόβλημα να σας πω
Εκείνη μπαίνει στα τίντερ κι έχει ελεύθερη σχέση με έναν κουίρ ψυχωσικό
Και δεν μπορώ να βρω μια νύφη να γίνω καλά
Ξαναρωτάω, τι εννοείς κανονική ρε τύπε;
εννοεί ότι σε ρωτάει αν έκανες και τρίο αλλά ντρέπεται να ρωτήσει ευθέως (θα του χαλασει και το ονομα)