Υπάρχει οδηγία να μην πέσεις από το παράθυρο;
Πήγαν στο στόμα του λύκου και ήρθαν οι ασυνείδητες να μας δηλητηριάσουν με φιλιά και γλυκά.
Φρίκη δίχως όρια.
Υπάρχει οδηγία να μην πέσεις από το παράθυρο;
Γιατί φοβασαι τοσο πολυ το θάνατο τυπε; αν ειναι η ωρα σου, ειναι. Ολοι θα πεθάνουμε κάποτε. Εντάξει, μαλακια να πας πριν την ωρα σου απο κορωνοιο, δε λέω, αλλα δε θα ζησεις κ για πάντα. Ζησε τη ζωουλα σου και αν ειναι αυτή η ωρα, απλα ειναι. Δεν τρέχει κ τίποτα.Maspoli έγραψε: 28 Φεβ 2020, 12:48
Ρε μπορεί όλοι να ήμαστε λίγο πριν το θάνατο και σας νοιάζει αν υπερβάλουμε λίγο;
Οχι ρε αγορινα δεν θα σε εβριζε κανενας επειδη βγαζεις το ψωμι σου, η αλλη ομως ηταν τραπεζικος υπαλληλος, αρα για ψωνια πηγε, οχι για δουλεια για το μαγαζι της. Ας μας πουν τι εργασια εχει και η Δημοτικη συμβουλος της Θεσσαλονικης να δουμε, ειχε μαγαζι ή παρταρε και αυτη για την παρτυ της;Ερμής έγραψε: 28 Φεβ 2020, 12:43Εκεί πάνε για να αγοράσουν φτηνά, ειδικά στην εβδομάδα μόδας.EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Φεβ 2020, 12:38Εμας τι λόγος μας πεφτει τι κάνει με τα λεφτά του ο καθενας;Nostalgia έγραψε: 28 Φεβ 2020, 12:36
Ηλιθιες ρε φιλε! Εμαθε το καθε ματαιοδοξο τσουτσεκι να κανει ψωνια στο Μιλανο!
Αυτοί που θέλουν τα χαιλίκια πάνε άλλες εποχές που δεν μαζεύεται η σαρα και η μάρα.
Αλλα είπαμε παραπάνω.
κορώνα και αυτές για δουλειά πήγαν, απλά τυγχάνει να ασχολούνται με αυτον τον τομέα. Δε πήγα όχι λόγω του ιου(τότε δεν ειχε εξελιχθεί) αλλά για άλλο λόγο. Αν πήγαινα και το είχα κολλήσει, θα έπρεπε να έχω το κάθε κατσίκι να με βρίζει έστω και εν αγνοία μου; Ελεος κάπου λίγο.Nostalgia έγραψε: 28 Φεβ 2020, 12:42Ναι ρε Κορωνα αυτο λεμε, εσυ που θα πηγαινες για δουλεια το ανεβαλλες! Η αλλη η ηλιθια που πηγε για ψωνια ενω ειδε τι γινεται;Ερμής έγραψε: 28 Φεβ 2020, 12:15 Ρε μλκς δε σοβαρεύεστε λίγο;
Πριν 2 εβδομάδες ήταν να είμαι απέναντι για μια σοβαρή δουλειά που μετατέθηκε εν τέλει για το Πάσχα και βλέπουμε, λόγω της κατάστασης.
Θα είχα πάθει κανένα ντράβαλο και θα είχα τον κάθε ουγκανο εδώ να μου λέει οτι πήγα να καβλαντίσω; Για σοβαρευτείτε λίγο μερικοί.
Δε με αφορά το τι έκαναν εκεί στην τελική, το θέμα είναι πως πήγαν πριν μαθευτουν τα κρούσματα.Nostalgia έγραψε: 28 Φεβ 2020, 12:53Οχι ρε αγορινα δεν θα σε εβριζε κανενας επειδη βγαζεις το ψωμι σου, η αλλη ομως ηταν τραπεζικος υπαλληλος, αρα για ψωνια πηγε, οχι για δουλεια για το μαγαζι της. Ας μας πουν τι εργασια εχει και η Δημοτικη συμβουλος της Θεσσαλονικης να δουμε, ειχε μαγαζι ή παρταρε και αυτη για την παρτυ της;Ερμής έγραψε: 28 Φεβ 2020, 12:43Εκεί πάνε για να αγοράσουν φτηνά, ειδικά στην εβδομάδα μόδας.
Αυτοί που θέλουν τα χαιλίκια πάνε άλλες εποχές που δεν μαζεύεται η σαρα και η μάρα.
Αλλα είπαμε παραπάνω.
κορώνα και αυτές για δουλειά πήγαν, απλά τυγχάνει να ασχολούνται με αυτον τον τομέα. Δε πήγα όχι λόγω του ιου(τότε δεν ειχε εξελιχθεί) αλλά για άλλο λόγο. Αν πήγαινα και το είχα κολλήσει, θα έπρεπε να έχω το κάθε κατσίκι να με βρίζει έστω και εν αγνοία μου; Ελεος κάπου λίγο.Nostalgia έγραψε: 28 Φεβ 2020, 12:42
Ναι ρε Κορωνα αυτο λεμε, εσυ που θα πηγαινες για δουλεια το ανεβαλλες! Η αλλη η ηλιθια που πηγε για ψωνια ενω ειδε τι γινεται;
Ρε τρολάρεις και κάθομαι και απαντώ σοβαρά;Maspoli έγραψε: 28 Φεβ 2020, 12:48Ρε μπορεί όλοι να ήμαστε λίγο πριν το θάνατο και σας νοιάζει αν υπερβάλουμε λίγο;
Μπραβο κορωνα, στηριξε την καθε βλαχοπασοκα που ενω ο μπαμπας της ηταν με το νυχι μεσα στην κοπρια εμαθε να τρωει ποσε σαλιγκαρια και να ψωνιζει απο το Μιλανο....Ερμής έγραψε: 28 Φεβ 2020, 12:48Δεν υπάρχει μόνο η Montenapoleone και τα παζάρια του maciachini. Υπάρχουν και μέσες λύσεις. Αλλά δε με ενδιαφέρει αυτό. Αν άκουσες όλοι αυτοί ήταν εκεί πριν εκδηλωθεί ο ιός.Nostalgia έγραψε: 28 Φεβ 2020, 12:44Ερμής έγραψε: 28 Φεβ 2020, 12:18 πποια ψώνια ρε κατακαημένοι. Στην Εβδομάδα μόδας πάνε για να βρούν οτι πιο φτηνό υπάρχει κα ινα το προμηθευτούν για τα μαγαζιά τους.
Εσιες νομίζετε οτι όσοι πάνε απέναντι για ψώνια, πήζουν στα Φέντι και τα Πράντα;
Ναι μαλιστα τρελανε μας, η αλλη με παιδι στο κολλεγιο Αθηνων πηγε για να ψωνισει απο το πανερι....
Αλλά στα παπάρια μας, αφου έχει(μαλλον) περισσότερα λεφτά απο εμάς πρέπει να τη ρίξουμε στο λάκκο με τα κωλοδάχτυλα.
Καθημερινα πανε κι ερχονται πανω απο 5 χιλιαδες ανθρωποι Ιταλια/Ελλαδα, ηταν αδυνατο να μην ερθει ο ιος. Δεν φταινε οι συγκεκριμενες γυναικες λοιπον.Maspoli έγραψε: 28 Φεβ 2020, 12:31Δεν έφερα εγώ την ασθένεια στη χώρα. Οι όμοιές σου οι ξεβλαχεμένες τη φέρανε.Otto Weininger έγραψε: 28 Φεβ 2020, 12:28 Είσαι ο κλασικός τύπος που ψάχνει greek taverna zorbas όταν (και αν) βγει από την χώρα.
Σαν την φέτα δεν έχει. Βλάχο.
Μας μολύνετε και μας κουνάτε το δάχτυλο. Αυτοί είστε.
Μην ανησυχείς καθόλου και η ευχή σου θα πιάσει πολύ σύντομα. Όχι μόνον για όσους κάνουν ταξιδάκια στην Ιταλία.Maspoli έγραψε: 28 Φεβ 2020, 12:41 Να μπει έκτακτος φόρος σε όσους κάνουν ταξίδια και όσους έχουν συναλλαγές με Ιταλία.
Αυτοί να πληρώσουν την υγειονομική κρίση.
Έχω γράψει και εγώ δεν ξέρω πόσα σχόλια ότι η κατάσταση είναι αντίστοιχη της γρίπης αλλά κάτι παβλοφικά σκυλάκια δε θέλετε και πολύ
Κοίτα άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Δε θα τους πούμε και μπράβο. Ειδικά στην Αθηναία-αυτή σίγουρα δεν πήγε για δουλειάLestat έγραψε: 28 Φεβ 2020, 12:59 Καθημερινα πανε κι ερχονται πανω απο 5 χιλιαδες ανθρωποι Ιταλια/Ελλαδα, ηταν αδυνατο να μην ερθει ο ιος. Δεν φταινε οι συγκεκριμενες γυναικες λοιπον.
νομιζω εχει διαρρευσει οτι η σαλονικια ειχε μαγαζι και πηγε για να κανει προμηθειεςNostalgia έγραψε: 28 Φεβ 2020, 12:53 Οχι ρε αγορινα δεν θα σε εβριζε κανενας επειδη βγαζεις το ψωμι σου, η αλλη ομως ηταν τραπεζικος υπαλληλος, αρα για ψωνια πηγε, οχι για δουλεια για το μαγαζι της. Ας μας πουν τι εργασια εχει και η Δημοτικη συμβουλος της Θεσσαλονικης να δουμε, ειχε μαγαζι ή παρταρε και αυτη για την παρτυ της;
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
4 γυναίκες = πιθανότητα 1/16EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Φεβ 2020, 12:32 Σορι αλλα εχει δίκιο ο Ερμής. Εξαλλου τα 4 κρούσματα να ειναι γυναίκες δεν ειναι εντελώς ακραίο στατιστικά, οταν οι γυναίκες ειναι το 1/2 του πληθυσμού. Είναι πολυ νωρις ακομα. Ξεκολλατε
Λινκ;alekhine έγραψε: 28 Φεβ 2020, 13:03νομιζω εχει διαρρευσει οτι η σαλονικια ειχε μαγαζι και πηγε για να κανει προμηθειεςNostalgia έγραψε: 28 Φεβ 2020, 12:53 Οχι ρε αγορινα δεν θα σε εβριζε κανενας επειδη βγαζεις το ψωμι σου, η αλλη ομως ηταν τραπεζικος υπαλληλος, αρα για ψωνια πηγε, οχι για δουλεια για το μαγαζι της. Ας μας πουν τι εργασια εχει και η Δημοτικη συμβουλος της Θεσσαλονικης να δουμε, ειχε μαγαζι ή παρταρε και αυτη για την παρτυ της;