Είμαι χαζή κ είμαι περήφανη!!!!shrike έγραψε: 08 Ιουν 2018, 12:53 Βρε, σταμάτα σου λέω. Θα σε λένε ξανθιά μετά και θα σε ρωτάνε αν διαβάζεις τις οδηγίες χρήσης στο χαρτί υγείας.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επαλήθευση username!
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Επαλήθευση username!
επιβεβαιώνω για portiaplouf έγραψε: 08 Ιουν 2018, 10:55 Μια χρηστης με το ψευδωνυμο Portia εγραφε και στο παλιο μαλιστα ακομα παλιοτερα εγραφε με το ψευδωνυμο Porcelain και ειναι κατοικος Ηνωμενου Βασιλειου.Μαλιστα την υπογραφη της State of kind την χρησιμοποιουσε και στο παλιο.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
Anonymous343
Lugozzi έγραψε: 09 Ιουν 2018, 22:34επιβεβαιώνω για portiaplouf έγραψε: 08 Ιουν 2018, 10:55 Μια χρηστης με το ψευδωνυμο Portia εγραφε και στο παλιο μαλιστα ακομα παλιοτερα εγραφε με το ψευδωνυμο Porcelain και ειναι κατοικος Ηνωμενου Βασιλειου.Μαλιστα την υπογραφη της State of kind την χρησιμοποιουσε και στο παλιο.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Να κάνετε όμως και την ανάλογη αναφορά (θαυμαστικό -> τελευταία επιλογή σε ποστ της) για την σωστή διαδικασία της πιστοποίησης.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αιτούμαι πιστοποίηση.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
δεν ξέρω πως γίνεται αυτό, ούτε είμαι σίγουρη πως σε θυμάμαι, αλλά μια επιβεβαίωση από μένα την έχεις.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
Πρέπει να κάνεις αναφορά το ποστ του και να τσεκαρεις την τελευταία επιλογή.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
α, πες το επιτέλους.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Μετανάστρια
- Phorum.gr user: Μετανάστρια
Re: Προβλήματα Εγγραφής
Παραλακώ πολύ μπορείτε να με πιστοποιήσετε και εμένα; Θέλω ν' ανοίξω θέμα και δεν μπορώ.
Μερσί!
Μερσί!
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Προς σπύρος: είναι λετζίτ, έκανα και αναφορά από το σύστημαΜετανάστρια έγραψε: 13 Ιουν 2018, 00:15 Παραλακώ πολύ μπορείτε να με πιστοποιήσετε και εμένα; Θέλω ν' ανοίξω θέμα και δεν μπορώ.
Μερσί!
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Καλά ρε, τόσο καιρό πρώτη φορά πιστοποιείς άλλον χρήστη; και τι χρήστη, λαθρό, πιο ζαίος πεθαίνεις. (:ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Ιουν 2018, 10:27Προς σπύρος: είναι λετζίτ, έκανα και αναφορά από το σύστημαΜετανάστρια έγραψε: 13 Ιουν 2018, 00:15 Παραλακώ πολύ μπορείτε να με πιστοποιήσετε και εμένα; Θέλω ν' ανοίξω θέμα και δεν μπορώ.
Μερσί!
Btw, πως την λέγανε την λαθρό στο παλιό να τσιμπήσει και τίποτα από μας να βοηθήσουμε;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Έχω πιστοποιήσει και άλλους αλλά το κάνω με την αναφορά. Μετανάστρια λεγόταν η Μέτυsys3x έγραψε: 13 Ιουν 2018, 10:32Καλά ρε, τόσο καιρό πρώτη φορά πιστοποιείς άλλον χρήστη; και τι χρήστη, λαθρό, πιο ζαίος πεθαίνεις. (:ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Ιουν 2018, 10:27Προς σπύρος: είναι λετζίτ, έκανα και αναφορά από το σύστημαΜετανάστρια έγραψε: 13 Ιουν 2018, 00:15 Παραλακώ πολύ μπορείτε να με πιστοποιήσετε και εμένα; Θέλω ν' ανοίξω θέμα και δεν μπορώ.
Μερσί!
Btw, πως την λέγανε την λαθρό στο παλιό να τσιμπήσει και τίποτα από μας να βοηθήσουμε;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Ιουν 2018, 12:01Έχω πιστοποιήσει και άλλους αλλά το κάνω με την αναφορά. Μετανάστρια λεγόταν η Μέτυsys3x έγραψε: 13 Ιουν 2018, 10:32Καλά ρε, τόσο καιρό πρώτη φορά πιστοποιείς άλλον χρήστη; και τι χρήστη, λαθρό, πιο ζαίος πεθαίνεις. (:ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Ιουν 2018, 10:27
Προς σπύρος: είναι λετζίτ, έκανα και αναφορά από το σύστημα
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Εκανα πιστοποιηση στις αναρτησεις σου.Επιβεβαιωνω οτι στο παλιο ειχες το ιδιο αβαταρ και ακομα παλιοτερα μια σαρανταποδαρουσα που καπνιζε εναν μπαφο.Μετανάστρια έγραψε: 13 Ιουν 2018, 00:15 Παραλακώ πολύ μπορείτε να με πιστοποιήσετε και εμένα; Θέλω ν' ανοίξω θέμα και δεν μπορώ.
Μερσί!
-
Spiros252
- Διαχειριστής
Είναι ΟΚ.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 13 Ιουν 2018, 10:27Προς σπύρος: είναι λετζίτ, έκανα και αναφορά από το σύστημαΜετανάστρια έγραψε: 13 Ιουν 2018, 00:15 Παραλακώ πολύ μπορείτε να με πιστοποιήσετε και εμένα; Θέλω ν' ανοίξω θέμα και δεν μπορώ.
Μερσί!
Stephen Hawking
Stephen Hawking