χρυσή εποχή ανατέλει για τους καρεκλοκενταυρους της ευρωπαϊκής γραφειοκρατίαςDwarven Blacksmith έγραψε: 25 Απρ 2020, 17:32 Το μπάτζετ της ΕΕ πάει σχεδόν για διπλασιασμό ως ποσοστό του ΑΕΠ. Για να δούμε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΥΡΩΦΕΝΤΕΡΑΛΙΣΤΙΚΟ SHITPOSTING
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: ΕΥΡΩΦΕΝΤΕΡΑΛΙΣΤΙΚΟ SHITPOSTING
- Μαυροβασίλης
viewtopic.php?f=29&t=21384dna replication έγραψε: 26 Απρ 2020, 12:30χρυσή εποχή ανατέλει για τους καρεκλοκενταυρους της ευρωπαϊκής γραφειοκρατίαςDwarven Blacksmith έγραψε: 25 Απρ 2020, 17:32 Το μπάτζετ της ΕΕ πάει σχεδόν για διπλασιασμό ως ποσοστό του ΑΕΠ. Για να δούμε.
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Dwarven Blacksmith
dna replication έγραψε: 26 Απρ 2020, 12:30χρυσή εποχή ανατέλει για τους καρεκλοκενταυρους της ευρωπαϊκής γραφειοκρατίαςDwarven Blacksmith έγραψε: 25 Απρ 2020, 17:32 Το μπάτζετ της ΕΕ πάει σχεδόν για διπλασιασμό ως ποσοστό του ΑΕΠ. Για να δούμε.

- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Μαυροβασίλης έγραψε: 26 Απρ 2020, 12:52viewtopic.php?f=29&t=21384dna replication έγραψε: 26 Απρ 2020, 12:30χρυσή εποχή ανατέλει για τους καρεκλοκενταυρους της ευρωπαϊκής γραφειοκρατίαςDwarven Blacksmith έγραψε: 25 Απρ 2020, 17:32 Το μπάτζετ της ΕΕ πάει σχεδόν για διπλασιασμό ως ποσοστό του ΑΕΠ. Για να δούμε.
![]()
viewtopic.php?f=29&t=21384&p=1255194#p1255194
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Υδράργυρος
Η πλούσια θεία που όλο το σόι γλύφει. Τελικά έιμαστε μια οικογένεια στην ΕΕ και δεν το ξέραμεΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Απρ 2020, 08:24 [img]https://i.postimg.cc/qvjyJv0q/D1-A ... .jpg[/img]
Στις ΕΠΑ (μοντέλό που θέλετε να αντιγράψεται και την Ε.Ε) ευγνομονούνε που έχουνε ακόμα κάποια state rights και μπορούν να αντιμετωπίζουν την πανδημία με δικούς τους κανόνες και όχι σύμφωνα με τις ορέξεις του Τρελού.
- hellegennes
Η αλήθεια είναι ότι, παρότι είμαι υπέρ του φεντεραλισμού, στην παρούσα φάση θα έκανε κουμάντο η Γερμανία αν ακολουθούσαμε αυτό το μοντέλο, πράγμα που σημαίνει ότι τώρα θα μετρούσαμε χιλιάδες νεκρούς στην Ελλάδα, αντί για λιγότερους από την γρίπη.dotcom έγραψε: 27 Απρ 2020, 11:52 Στις ΕΠΑ (μοντέλό που θέλετε να αντιγράψεται και την Ε.Ε) ευγνομονούνε που έχουνε ακόμα κάποια state rights και μπορούν να αντιμετωπίζουν την πανδημία με δικούς τους κανόνες και όχι σύμφωνα με τις ορέξεις του Τρελού.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Όσο φεντεραλιστής και να είσαι δεν γίνεται μια Παν-Ευρωπαική αρχή να κανονίζει πότε θα κλείσουν και πότε θα ανοίξουν τα σχολεία στον Πολύγυροhellegennes έγραψε: 27 Απρ 2020, 12:32Η αλήθεια είναι ότι, παρότι είμαι υπέρ του φεντεραλισμού, στην παρούσα φάση θα έκανε κουμάντο η Γερμανία αν ακολουθούσαμε αυτό το μοντέλο, πράγμα που σημαίνει ότι τώρα θα μετρούσαμε χιλιάδες νεκρούς στην Ελλάδα, αντί για λιγότερους από την γρίπη.dotcom έγραψε: 27 Απρ 2020, 11:52 Στις ΕΠΑ (μοντέλό που θέλετε να αντιγράψεται και την Ε.Ε) ευγνομονούνε που έχουνε ακόμα κάποια state rights και μπορούν να αντιμετωπίζουν την πανδημία με δικούς τους κανόνες και όχι σύμφωνα με τις ορέξεις του Τρελού.
Δεν είδα αν το έβαλε κανείς, αλλά είναι πολύ δυνατό.
Το Γερμανικό υπουργείο Υγείας έβγαλε ένα φυλλάδιο με οδηγίες για τον κορωνοιό στο οποίο η Ελλάδα εμφανίζεται ως παιδάκι που το κρατάει από το χέρι η μαμά-Τουρκία

https://www.kathimerini.gr/1075647/gall ... s-toyrkias
Το Γερμανικό υπουργείο Υγείας έβγαλε ένα φυλλάδιο με οδηγίες για τον κορωνοιό στο οποίο η Ελλάδα εμφανίζεται ως παιδάκι που το κρατάει από το χέρι η μαμά-Τουρκία
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- hellegennes
Γελωτοποιοί Τεύτονες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν ξέρω ποιές είναι οι επιδόσεις των Γερμανών στις θετικές επιστήμες, αλλά δείχνουν να είναι εντελώς ζώα και μαλάκες σε θέματα ιστορίας καθώς επίσης και να έχουν παντελή έλλειψη από ικανότητα διαχείρισης ανθρωπίνων σχέσεων.
Φάνηκε και από το γελοίο άρθρο που είχαν βγάλει τα ζώα της Μπίλντ για την Ιταλία, την ώρα που πέθαιναν 600 άνθρωποι την ημέρα.
Φάνηκε και από το γελοίο άρθρο που είχαν βγάλει τα ζώα της Μπίλντ για την Ιταλία, την ώρα που πέθαιναν 600 άνθρωποι την ημέρα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Beria έγραψε: 27 Απρ 2020, 14:16 Δεν είδα αν το έβαλε κανείς, αλλά είναι πολύ δυνατό.
Το Γερμανικό υπουργείο Υγείας έβγαλε ένα φυλλάδιο με οδηγίες για τον κορωνοιό στο οποίο η Ελλάδα εμφανίζεται ως παιδάκι που το κρατάει από το χέρι η μαμά-Τουρκία![]()
Στην αφίσα αυτή λείπει κάτι.Η Γερμανία.Αλλά δεν έλειπε στην αρχική αφίσα.
https://dexiextrem.blogspot.com/2020/04 ... _8855.html