!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΑΟ
Re: ΠΑΟ
Ο Αράο μου φαίνεται υπερβολικά αργός για εξάρι. Ξέρει μπάλα, αλλά αργός. Αν δε του έχεις δίπλα τον επίσης πολύ αργό Βιλένα, άστα να πάνε, δεν κόβεις στα χαφ ούτε με βαλέ.
Μου αρέσει περισσότερο ως κεντρικός αμυντικός, αν έρθει τελικά από τώρα ο Μαξίμοβιτς καλύτερα να τον καθιερώσει στην άμυνα.
Μου αρέσει περισσότερο ως κεντρικός αμυντικός, αν έρθει τελικά από τώρα ο Μαξίμοβιτς καλύτερα να τον καθιερώσει στην άμυνα.
Ελπιζω να εγκαταλειψουμε το κυπελο. Ανουσια, πλεον, διοργανωση, σε ολες τις ευρωπαικες χωρες.
Χασιμο χρονου και ενεργειας.
Χασιμο χρονου και ενεργειας.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
PUSTI TURKE FIGE TORA
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Mε μεταγραφες τον μπακασετα και τον λημνιο,δεν μαμησε κανενας.Χωρις Ιωαννιδη ο ΠΑΟ ειναι μια μετρια ομαδουλα της σειρας.Δεν θεωρω δεδομενο οτι θα κερδισουν το συνωθυλευμα του κ.Μαρινακη.Κατεβηκαν σαν τις τιτικες σε αδειο γηπεδο και μολις στο 86 με τον μλαντενοβιτς και στα χασομερια του 94' ειχαν καλες ευκαιριες.
- Rocco Siffredi
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Και τι ύβρις και στύσις λέτε μωρε, με το 2-1? 4-0 και 5-1 και 6-0 γράφατε καποιοι στο νημα της "Ατζουνσπορ", πριν αρχισει το ματς. Νομίζατε οτι παίζετε με τις Σέρρες και τις Φλώρινες παλι.
Πραγματι αξίζατε κατι πολυ καλυτερο απο το 2-1, αλλα οχι και 5-0 που εγραφαν καποιοι ακυροι.
Πραγματι αξίζατε κατι πολυ καλυτερο απο το 2-1, αλλα οχι και 5-0 που εγραφαν καποιοι ακυροι.