Καμία κωλοτούμπα δεν έχω κάνει, την ίδια ακριβώς θέση έχω εξ αρχής για το θέμα. Δεν σε εγκαταλείπω, έχεις αποδείξει ότι μπορείς να δεις, δεν είσαι ντυπ σαν μερικούς μερικούς.Niki έγραψε: 01 Μαρ 2025, 07:50 Μάθετε να ξεχωρίζετε το κακό και να το πολεμάτε.
Μην κάνετε κωλοτούμπες όταν το κακό είναι δυνατό και έχει εξουσία.
Ακριβώς εκεί πρέπει να έχετε τα κότσια να το πολεμάτε.
Μπράβο στον Ζελένσκι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- Dwarven Blacksmith
- Green Dragon
Να έρθουν όλοι αυτοί να μου πληρώσουν το ρεύμα και το σούπερ μάρκετ από την τσέπη τους.
Green Dragon έγραψε: 01 Μαρ 2025, 11:20Να έρθουν όλοι αυτοί να μου πληρώσουν το ρεύμα και το σούπερ μάρκετ από την τσέπη τους.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Iced Earth
- Phorum.gr user: Jon Schaffer
Υπάρχει λύση.
Αναίμακτα και το Κίεβο στην Ρωσία. Οι Ουκρανοί μπορούν να φτιάξουν την Νέα Ουκρανία πιο Δυτικά με πρωτεύουσα το Λβοφ.
Αναίμακτα και το Κίεβο στην Ρωσία. Οι Ουκρανοί μπορούν να φτιάξουν την Νέα Ουκρανία πιο Δυτικά με πρωτεύουσα το Λβοφ.
- ου ψευδομαρτυρήσεις κατά του πλησίον σου μαρτυρίαν ψευδή
ου κλέψεις
ου φονεύσεις
- Green Dragon
Η λύση είναι να σταματήσουν τώρα και να μπουν ειρηνευτικές δυνάμεις στην Ουκρανία από ΝΑΤΟ, Ρωσία και ΟΗΕ. Αλλά αυτή η λύση δεν κάνει σε κάποιους.
Το ΝΑΤΟ ήταν αντιμαχόμενη πλευρά σ' αυτή τη σύγκρουση, όπως και η Ρωσία. Δε μπορούν να βρίσκονται εκεί ως ειρηνευτές.Green Dragon έγραψε: 01 Μαρ 2025, 11:46 Η λύση είναι να σταματήσουν τώρα και να μπουν ειρηνευτικές δυνάμεις στην Ουκρανία από ΝΑΤΟ, Ρωσία και ΟΗΕ. Αλλά αυτή η λύση δεν κάνει σε κάποιους.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Και μετά μας λένε για την Θάτσερ και τα λεφτά των άλλων...Green Dragon έγραψε: 01 Μαρ 2025, 11:20Να έρθουν όλοι αυτοί να μου πληρώσουν το ρεύμα και το σούπερ μάρκετ από την τσέπη τους.
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Και η Μαδαγασκάρη είναι διαθέσιμηIced Earth έγραψε: 01 Μαρ 2025, 11:44 Υπάρχει λύση.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Προβλέπεται να ανεβαίνουν όλα αυτά με τον φόρο που βάζει ο Τραμπ. Και πολλά άλλα, φυσικά, δεν ξέρω αν σου το έχουν πει.Green Dragon έγραψε: 01 Μαρ 2025, 11:20Να έρθουν όλοι αυτοί να μου πληρώσουν το ρεύμα και το σούπερ μάρκετ από την τσέπη τους.
μην λες και συ παπαριες αν πανε δεν φευγουν με τιποτα καλα κανει ο ρωσους και δεν θελει ουτε ενα κουνουπι δυτικοGreen Dragon έγραψε: 01 Μαρ 2025, 11:46 Η λύση είναι να σταματήσουν τώρα και να μπουν ειρηνευτικές δυνάμεις στην Ουκρανία από ΝΑΤΟ, Ρωσία και ΟΗΕ. Αλλά αυτή η λύση δεν κάνει σε κάποιους.
Αν είναι διαθέσιμη γιατί δεν την έλαβαν υπόψιν οι Σιωνιστές;Beria έγραψε: 01 Μαρ 2025, 12:09Και η Μαδαγασκάρη είναι διαθέσιμηIced Earth έγραψε: 01 Μαρ 2025, 11:44 Υπάρχει λύση.
https://www.google.com/amp/s/www.timeso ... azans/amp/
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Τα πουστράκια που διαχρονικά συντάσσονταν με οτι υπαγόρευε η εκάστοτε ηπανική κυβέρνηση στα εθνικά θέματα της χώρας τους, παριστάνουν τώρα όψιμα τους βαρύμαγκες στους ηπανούς για λογαριασμό τρίτης χώρας, οχι της δικής τους. Είναι ένα βήμα μακριά από το να γράψουν σαν κάτι άλλα μουνόπανα για τα νταούλια που θα βαράνε για να παίζουν οι μάχες στον ρυθμό τους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1668 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις